DHL Priser

porto priser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
transport

Mini Pakke
20 x 10 x 5 CM
Op til 0,25 KG

pakke pris

Flad Pakke
33 x 23 x 3 CM
Op til 0,5 KG

billig fragt

Lille pakke
33 x 23 x 6 CM
Op til 2 KG

pakken

Alm. Kasse
40 x 25 x 20 CM
Op til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Op til 25 KG

fragtmand

Definer selv størrelse

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel palle

container

En halv palle

palle

Stykgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Afsender
Modtager

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Emballage
Kg

 

Pakke.dk sammenligner priser fra

DAO
Bring
Fedex
GLS

Leveringsservices

Dør Til Dør
Pakkeshop Til Pakkeshop
Pakkeshop Til Dør
Terminal Til Terminal

1.

Vælg forsendelse

Du kan sende: dokumenter, pakker, paller og containere.

2.

Sammenlign tilbud

Tilbudene vises overskueligt så du kan vælge det bedste.

3.

Book og spar

Vælg det bedste tilbud og spar penge.

Bemærk: Pakke.dk forhandler DHL Express forsendelser igennem underleverandører og ikke direkte med DHL!

DHL Priser - Nemt, hurtig og Billigt!

Via Pakke.dk kan du nemt sende pakker med DHL - på forsiden kan du beregne og bestille - du angiver ganske enkelt afsender og modtager-information og straks vil du se priserne på flg. services:

DHL Porto

 

DHL tilbyder både private og virksomheder at sende pakker til hele Danmark, såvel som store dele af resten af verden. Samtidig er det muligt at sende alt fra et lille brev, til store europaller m.m.

Prisen på DHL porto i disse tilfælde vil naturligvis svinge gevaldigt, og det er ikke altid nemt at finde ud af den bedste pris. Heldigvis har vi hos Pakke.dk udviklet en nem løsning, der gør det hurtigt og effektivt at finde frem til den bedste pris på DHL porto for din næste forsendelse.

Vi har indgået samarbejde med en lang række udbydere der har partnerskaber med DHL, og de kan derfor ofte tilbyde DHL porto der er lavere end hvad DHL selv kan, på grund af deres aftaler og ønske om at få flere kunder.

Hvad afgør DHL porto taksterne?

Først og fremmest baseres priserne på forsendelse på baggrund af vægten og samtidig også størrelsen på pakken. Jo større eller tungere forsendelsen er, jo dyrere vil den som udgangspunkt også være at sende.

Derefter er destinationen også afgørende for den endelige pris. Jo længere væk DHL skal levere forsendelsen fra afhentningsstedet, jo højere vil portoen også være.

Noget andet der spiller en rolle i priserne, er om man vælger standardlevering eller ønsker en hurtigere ekspreslevering. Sidstnævnte kan være nødvendig for at sikre hurtig levering, især under travle perioder, eller blot når tiden er afgørende. Dette vil selvfølgelig også hæve den porto som DHL opkræver.

Uanset hvilken kombination af ovenstående faktorer, har DHL track & trace på deres forsendelser som standard, og dette er altså ikke noget man betaler ekstra for.

Når du bestiller din forsendelse på Pakke.dk, følger der en standardforsikring med i prisen du bliver præsenteret for, der dækker op til 500 kr. Det er også muligt at vælge en udvidet tillægsforsikring, hvis din forsendelse har en højere værdi, og du ønsker at gardere dig mod eventuelle skader eller problemer.

Efter ordre printer og påsætter du stregkode pakkelabels. Husk at udfylde tolddkumenter hvis din forsendelser skal ud eller ind af EU: 

DHL Kurertjenester

DHL er en division af den tyske logistik operatør Deutsche Post som er verdens største internationale kurertjeneste. DHL tilbyder en bred vifte af kurérservice i Danmark og til over 220 lande verden over. 

Med det mest omfattende globale leveringsnetværk DHL service portefølje tilbyder Express & International pakketjenester, globale mail-tjenester, vej- og air-fragt levering for tungere forsendelser via DHL Global Forwarding og logistik, fragt og fulfillment services via DHL Supply Chain.

Med Pakke.dk behøver du IKKE en DHL kontonummer til at sende en pakke med DHL eller få en DHL rabat.

Uanset om du er eksporterer til Tyskland eller USA, eller du har brug for at importere varer fra udlandet, vil vores online DHL prisberegner spare dig både tid og penge ved at give dig et udvalg af DHL servicemuligheder og DHL leveringstider.

Uanset om du sender luftpost, eksporterer store  tunge pakker eller paller, eller du har brug for at importere varer ind i Danmark så har DHL en tjeneste for at opfylde dine behov. DHL beskæftiger over 315.000 medarbejdere, med en vognpark på 89.000 køretøjer fra lette varevogne til større lastbiler til store og tunge pakkeleveringstjenester og palle-tjenester.

En af de mange styrker DHL er transport til embargo lande. Fx. UPS og FedEx er begrænset af amerikanske embargoer for visse lande, DHL er ikke og er dermed i stand til at tilbyde pakkelevering til embargo lande som Afghanistan, Myanmar, Cuba og endda Nordkorea. DHL har et stærkt leveringsnetværk i EU og er den førende pakke-kurer i Tyskland og mange andre EU-lande.

 

DHL Leveringstider

Skal der sendes pakker med DHL, er det en god idé at kende nærmere angående deres leveringstider. Heldigvis er det forholdsvis simpelt, da DHL er en stor og international virksomhed, der har kontorer, logistikcentre og forbindelser rundt om i det meste af verden.

Som udgangspunkt bør man forvente et sted mellem 1-3 dages levering i Danmark, alt afhængigt af hvad tid på dagen man indleverer pakken til forsendelse, og hvor langt væk den skal sendes.

Det anbefales derfor, at du tjekker informationen for dit lokale DHL service point, for at se hvilken tid på dagen som DHL typisk kommer og afhenter dagens forsendelser når du skal sende. Som tommelfingerregel, hender DHL senest kl 16, men dette kan variere for hvert enkelt service point eller pakkeshop.

Og skal der eksempelvis sendes fra Skagen til Bornholm, vil DHL leveringstiden typisk vare længere, end når der sendes en pakke fra København til Roskilde på grund af den kortere afstand.

Eksempler på DHL leveringstider

Hvad angår internationale forsendelser med DHL, er leveringstiden ligeledes hurtigere for lande der ligger forholdsvis tæt på Danmark. Eksempelvis kan man regne med 2-3 dages DHL Economy levering til Norge, Sverige eller Tyskland, hvorimod DHL Express kan klare det på én dag.

DHL oplyser, at der kan gå op til 20 dage for internationale forsendelser når afstanden er stor, eller hvis forsendelsen skal gennem toldmyndigheder og lignende. I disse tilfælde, er der også større varians hvad angår forsinkelser i forhold til vejr og vind, travlhed og andre lokale omstændigheder.

Typisk vil der dog gå mindre tid end dette, men hvis forsendelsen haster, kan det anbefales at vælge DHL Express, som vi også har beskrevet nærmere her på siden.

Hvis du eller modtageren af pakken ikke har fået leveret forsendelsen efter 10 dage, er det muligt at kontakte DHL. Dette skal dog gøres af senderen, så hvis du har bestilt en pakke fra en webshop, eller gennem en privatperson eller anden virksomhed, er det dem der skal stå for kontakten.

 

DHL Tracking

Vores DHL tracking giver dør-til-dør information i realtid. Det er simpelt at indtaste din DHL tracking nummer ind i vores sporing side. Vores tracking service viser den reelle tid status for din forsendelse samt hvor det er i verden - så hvis din forsendelse bliver forsinket, vil du kunne se årsagen til forsinkelsen.

DHL Services

DHL tilbyder et omfattende udvalg af udtrykkelige og økonomi leveringsmuligheder:

DHL Express Worldwide
Hurtig internationalt kurer

DHL Time Definite
09:00, 10:30 og 12noon
næste arbejdsdag levering
med penge tilbage garanti

DHL Danmark Økonomi

ikke-tidskritiske og
store eller tunge leveringer

DHL Global Mail:
Worldwide indlæg & mail-tjenester

DHL Luftfragt
DHL tilbyder luftfragt løsninger via deres fragt division "DHL Global Forwarding"

DHL Express leveringstider
DHL tilbyder hurtige transittider i hele verden, med mange destinationer tjente næste dag

DHL Express transit tid estimater:

Levering Europa: Næste dag

Levering USA:

Østkysten: Næste dag
Vestkysten: 2 dage

Asien levering:
2 - 4 dage

Levering Afrika
2 - 3 dage

DHL Told og International Shipping

Hvis du sender til Kina, eller sender en pakke til USA eller en anden destination uden for EU med DHL, skal du forberede tolddokumenter og din pakke kan blive pålagt importtold og skat. Pakke.dk vil online hjælpe dig med at oprette tolddokument eller proforma-faktura.

SKAT eller lokal toldmyndighed vil vurdere størrelsen af evt told og skat (om nogen) der skal påføres din forsendelse, når dine varer ankommer til destinationslandet. Hvis du sender gaver eller personlige effekter,og de er under en vis grænse, vil din forsendelse sandsynligvis ikke afholde nogen import told gebyrer, men hver lands regler for indførsel varierer, så det er værd at kontrollere med modtagerlandene lokale toldmyndighed.

Når toldvæsenet har besluttet på den told eller skat til at gælde for din forsendelse, vil DHL derefter kontakte modtageren for at arrangere betaling før levering.

Lær mere om ydelser:

DHL Priser & Tillægsgebyrer

Pakke.dk's priser omfatter alle gældende tillæg. DHL opkræver for fjerntliggende område leverancer og har en række af størrelse og vægt relaterede tillæg, så det er vigtigt, at du giver præcise pakketjenester dimensioner og vægt.

Pakke.dk tilbyder tjenesteydelser af verdens førende kurer-netværk, og vores teknologi beregner automatisk den mest effektive og billigste rute for hver enkelt forsendelse.

Med Pakke.dk får du det bedste af begge verdener!

Skandinavien

Her kan du sende pakke med DHL Sverige  eller DHL Norge.

USA

Here you can send package with DHL in the USA.

Spar op til 40% på DHL priser

DHL Forsendelser

DHL Labels

DHL Fragt

DHL Priser i Danmark

Vægt Pris
1KG DKK294
2KG DKK299
3KG DKK305
5KG DKK311
10KG DKK351
15KG DKK398
20KG DKK406
25KG DKK457
30KG DKK632
40KG DKK994

DHL Priser på forsendelse til udlandet

Land Vægt Pris
Send DHL til Taiwan 1KG DKK585
Send DHL til Norge 2KG DKK411
Send DHL til Finland 3KG DKK407
Send DHL til Frankrig 5KG DKK444
Send DHL til Indien 10KG DKK1335
Send DHL til USA 15KG DKK1295
Send DHL til Kina 20KG DKK1585
Send DHL til Sverige 25KG DKK507
Send DHL tilTyskland 30KG DKK557
Send DHL tilPolen 40KG DKK1019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bring dhl dhl forsendelse dhl price dhl shipping
bring og dhl dhl fragt dhl price calculator dhl tracking danmark
dhl 20 kg dhl fragtpriser dhl prices dhl tyskland
dhl 3 kg paket dhl freight delivery times dhl prices per kg er bring og dhl det samme
dhl aalborg send pakke dhl i danmark dhl pricing kontakt dhl express
dhl afhentning af pakke dhl levering dhl pris leverer dhl om lørdage
dhl afsending dhl levering tidsrum dhl pris paket porto dhl
dhl bestil afhentning dhl leveringstid dhl priser pris dhl
dhl bring dhl leveringstid på dagen dhl priser udland retur dhl
dhl calculate price dhl leveringstider dhl privat send dhl
dhl denmark dhl lørdag dhl privatkunde send dhl express
dhl denmark to germany dhl og bring dhl privatkunden send dhl pakke
dhl ekspresslevering dhl package price dhl retur send dhl pakke retur
dhl expres dhl paket pris dhl send send med dhl
dhl express levering dhl pakke dhl send pakke send med dhl til udlandet
dhl express levering lørdag dhl pakke til usa dhl send pakke pris send og hent dhl
dhl express leveringstid dhl pakkelevering dhl send pakke retur send pakke dhl
dhl express pris dhl pakker dhl send pakke til udlandet send pakke med dhl
dhl express priser dhl porto dhl sende pakke send pakke med dhl express
dhl express service point dhl postnord dhl sending send pakke til tyskland dhl
sende pakke til utlandet dhl pris sende pakke med dhl sende pakke dhl express send pakke til udlandet dhl
sende med dhl sende dhl pakke fragt med dhl dhl fragtpriser
dhl fragt dhl fragt priser fragt priser dhl fragt dhl
fragtpriser dhl dhl levering tidsrum     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pakke.dk
Rated 4.3/ 5 based on 251 reviews at Google+