5 fordele ved at bruge DHL

Vi kender efterhånden alle til de gule biler, med det karakteristiske røde logo. Om ikke andet, så har vi alle på et eller andet tidspunkt hørt om deres “stafet”. Men derfor kan det stadig være svært at gennemskue, hvorfor man skulle bruge lige netop denne leverandør til at få dækket sin fragt. Derfor har vi valgt at lave dette korte skriv, hvor vi kommer med 5 gode grunde til at vælge DHL som din næste fragtmand.

Du støtter bæredygtig fragt

DHL er et af de fragtfirmaer der gør mest ud af, at gøre deres branche grønnere. Det indebærer alt fra de bredere perspektiver som omlægning og optimering af ruter, og helt ned i detaljerne ved indkøb af biler. DHL priserDerudover har koncernen også gjort store tiltag, for at optimere og automatisere deres branche – et fænomen som de giver andre fragtfirmaer adgang til, for på denne måde at kunne gøre hele branchen mere bæredygtig, og ikke kun indenfor deres egne rækker.

Du får en effektiv fragt

Erfaring og innovation er de to faktorer, der i dag udgør grundpillerne i DHL. Det betyder at du ved enhver DHL forsendelse kan nyde godt af mange års kreativ problemløsning, praktisk viden og kendskab, samt innovative og nytænkende løsninger på problemer. Det betyder at du kan være tryg ved at få sendt dine pakker af sted, da DHL kan håndtere stort set alle udfordringer de måtte møde på ruten.

Sky’s the limit

Hvor mange andre fragtfirmaer er begrænsede til kun at kunne levere i Europa, eller kun at kunne levere via bil og vej, oplever du ikke dette hos DHL. Og faktisk er det faktisk ikke helt sandt at sige “sky’s the limit”, for med DHL kan du få fragtet på både vej, vand og vind – og med deres omfattende netværk i mange lande verden over, kan du med deres luftfragt hurtigt få dine pakker fra A til B – også ved store distancer. Faktisk er der ingen grænse for hvor langt du kan komme med din DHL levering.

Du får service hele vejen

Hos mange fragtfirmaer får man en begrænset service. Så snart pakken er af sted, kan du få lov at følge den via Track and Trace. Hvis der er udfordringer eller spørgsmål undervejs, kan det ofte være svært at finde ud af hvor du kan få information. Med DHL Express får du dog en langt bedre og up-to-speed service, hvor din pakke bliver overvåget hele vejen. Du kan altid kontakte dem hvis du har spørgsmål til en leverance – hvis du vel at mærke ikke kan finde informationerne i deres omfattende og brugervenlige Track and Trace system.

Priserne er i orden

Når man ser på hvad man får med af services, så er der ingen tvivl om at DHL er særdeles prisstærke med deres ydelser. Kan man finde noget der er billigere? Uden tvivl. Men det kan man altid. Men det man ikke altid kan opveje, er de mange års innovation og nytænkning, der i sidste ende udgør et bedre produkt. Så selvom du måske kan spare en håndfuld kroner ved at vælge et andet selskab, så kan der sagtens være formildende omstændigheder hos DHL. Og hvis du vil være sikre på at finde de bedste DHL priser, så kan du med fordel bruge vores beregner her på siden – så er du sikret de bedste priser på din leverance – hver gang.