GLS send pakke

Jeg er typen der altid stresser rundt efter julegaven den 23. december lige inden forretningerne lukker. Resultatet er sjældent godt og ofte får jeg købt noget, som min kone alligevel ender med at bytte eller arkiverer lodret bagerst i klædeskabet.

I år besluttede jeg mig i midten af december for at købe julegaverne på et, for mig, tidligt tidspunkt. Fremfor for at køre rundt i byen til forretningerne købte jeg desuden mine julegaver i internetbutikker. Jeg var dog noget nervøs for om gaverne nåede frem inden jul, da der som regel er tryk på pakkeposten op til jul.

Mine bekymringer vidste sig dog at være helt overflødige. Jeg bestilte gaverne mandag morgen og allerede tirsdag tikkede der en sms fra GLS ind om, at jeg nu kunne hente mine pakker i pakkeshoppen. Pakkeshoppen ligger kun 500 meter fra hvor jeg bor, så det var ikke længere end at jeg kunne gå derhen. Det var en god oplevelse og det er bestemt ikke sidste gang jeg køber julegaverne online og vælger fragt med GLS.

Det er nemt at sende og modtager pakker med GLS

Det er tilsyneladende mange, der har det ligesom jeg, i hvert fald er GLS et meget populært fragtfirma herhjemme. De mange GLS pakkeshops, der er spredt over hele landet gør, at det er rigtig nemt at anvende GLS. Det gælder uanset om du vil bruge GLS til at sende en pakke eller du skal modtage en pakke.

Skal du sende ungernes hjemmelavede julegaver til bedsteforældrene, der er bosat i den anden ende af landet, kan du hurtigt smutte ned i den nærmeste pakkeshop og sende de hjemmelavede bordskånere.  Faktisk råder GLS over mere end 1500 pakkeshops i hele Danmark.  GLS send pakke leverer samtidig pakken rigtig hurtigt, så den kan være fremme allerede næste hverdag – nøjagtig som med mine julegaver 😊

GLS send pakke – sådan gør du

For at sende pakke med GLS skal du have en fragtlabel. Sådan én kan du blandt andet købe i en GLS pakkeshop. En anden mulighed er på siden pakke.dk, her kan du også se priser på andre fragtleverandører, så du kan finde det bedste fragttilbud. Beslutter du dig for at sende din pakke med GLS, kan du købe fragtlabel til GLS på Pakke.dk. Du sparer endda turen til pakkeshoppen, for Pakke.dk kommer nemlig og henter pakken hjemme hos dig. Det er ganske enkelt genialt!