Cookie Politik

Porto PostNord

porto priser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
transport

Mini Pakke
20 x 10 x 5 CM
Op til 0,25 KG

pakke pris

Flad Pakke
33 x 23 x 3 CM
Op til 0,5 KG

billig fragt

Lille pakke
33 x 23 x 6 CM
Op til 2 KG

pakken

Alm. Kasse
40 x 25 x 20 CM
Op til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Op til 25 KG

fragtmand

Definer selv størrelse

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

Priser fra 38 kr,-

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel palle

container

En halv palle

palle

Stykgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Afsender
Modtager

Priser fra 38 kr,-

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Priser fra 38 kr,-

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Emballage
Kg

Priser fra 38 kr,-

Pakke.dk sammenligner priser fra

DAO
Bring
Fedex
GLS

Det siger kunderne om os

Leveringsservices

Dør Til Dør
Pakkeshop Til Pakkeshop
Pakkeshop Til Dør
Terminal Til Terminal

1.

Vælg forsendelse

Du kan sende: dokumenter, pakker, paller og containere.

2.

Sammenlign tilbud

Tilbudene vises overskueligt så du kan vælge det bedste.

3.

Book og spar

Vælg det bedste tilbud og spar penge.

PostNord portoberegner: Her får du alle porto priser for PostNord 

Har du gjort en pakke klar til afsendelse, og mangler du nu kun at få styr på den porto, der skal derpå? Så kan du anvende vores PostNord porto beregner til at se, hvor meget det vil koste dig at sende din pakke.

PostNord er en af de foretrukne udbydere, når du skal sende en pakke eller et brev. Det gælder både, hvad enten du skal sende post til en modtager i Danmark eller en modtager i udlandet. Er du nysgerrig efter at se de gældende porto takster hos PostNord, så du kan regne ud, hvad du skal betale i porto for dit brev eller din pakke?

Så kan du ved hjælp af vores PostNord porto beregner nemt og hurtigt se, hvad din forsendelse vil koste dig i porto. 

Hvad kan du sende gennem PostNord?

Når vi ser på porto priser hos PostNord, er det nærliggende at se nærmere på, hvilke former for forsendelser du kan sende gennem PostNord. 

Med PostNord kan du sende:

Tip: Sammenlign porto priser fra PostNord med priser hos andre udbydere

PostNord er ikke den eneste spiller på markedet, når det kommer til at omdele pakker, breve og andre forsendelser. Der findes mange andre udbydere, der også gerne tager sig af dine pakker eller breve, og der kan være stor forskel på den porto pris, du bliver tilbudt hos de forskellige fragtfirmaer.

Derfor kan det være en god ide, at du sammenligner de gældende porto takster hos PostNord med porto prisen hos eksempelvis GLS eller Bring. På den måde kan du være sikker på, at du ikke kommer til at betale mere i porto end højst nødvendigt.

Hvordan kan du nemt sammenligne porto priser?

Umiddelbart virker det måske mest oplagt at klikke dig ind på de forskellige fragtfirmaers websites og finde deres porto priser. Men det er en tidskrævende proces, der kræver mange klik frem og tilbage.

Vil du gerne gøre det nemt for dig selv at sammenholde porto priser hos PostNord med de andre fragtfirmaers priser på porto? Så behøver du ikke engang at bevæge dig væk fra vores hjemmeside.

Få den bedste pris: Du kan både sammenligne og købe brevporto og pakkeporto hos Pakke.dk

Hos Pakke.dk gør vi det nemt for dig hurtigt at danne dig et overblik over priserne på pakkeporto hos PostNord og de andre udbydere. Faktisk er det ikke meget sværere end at klø dig selv i nakken, og det tager heller ikke ret meget længere tid.

Når du så kan se, hvad prisen er på pakkeporto og brevporto hos PostNord, GLS, DAO, og hvem der ellers står klar til at levere dine pakker eller breve, kan du bestille din porto gennem os. Det er nemt, hurtigt og meget overskueligt. 

Der kan være mange penge at spare, hvis du jævnligt sender pakker, breve eller andre forsendelser afsted - enten gennem dit arbejde eller som privatperson.

Sådan køber du pakkeporto hos PostNord og andre udbydere hos Pakke.dk

Det er ganske simpelt. Når du sammenligner porto priser ved hjælp af vores online porto beregner, har du allerede fortalt os lidt om din forsendelse. Hvor den skal sendes hen, hvor den skal sendes fra, hvad den vejer, og hvilken størrelse den har.

Når vi har dine oplysninger, kan du nemt købe porto hos PostNord, GLS, Bring eller en af de andre udbydere. Og alt, der skal til, er faktisk, at du trykker på den knap, der hedder ‘Bestil’. Så kan du købe online porto hos os og få din pakke sendt afsted.

Naturligvis til de samme porto takster som PostNord og alle de andre også ville tage, hvis du bestilte din porto gennem deres side. Det koster dig ikke ekstra at bestille din porto gennem Pakke.dk. 

Skal vi hjælpe dig med at finde PostNords porto priser?

Har du svært ved at finde de porto priser hos PostNord, som du har brug for? Eller er du i tvivl om andet i forhold til køb af porto? Så hører vi altid gerne fra dig. 

Vi sidder klar ved tasterne, og du kan både vælge at skrive til os via vores chatfunktion eller ved at sende os en besked ved at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os altid på at give dig et hurtigt svar, uanset om du kontakter os på chatten eller via vores kontaktformular.

Foretrækker du at få en venlig stemme i røret, der kan hjælpe dig med at finde de porto priser hos PostNord, som du har brug for? Så kan du også ringe til os. Vi sidder klar ved telefonen, når du ringer til os i vores åbningstid, og vores nummer er 70 20 14 01.

 

Pakke.dk
Rated 4.5/ 5 based on 215 reviews at Google+