Salg og vejledning

Hvordan fungerer Pakke.dk?

Hos Pakke.dk tilbyder vi prisberegning og sammenligner fragtpriser fra vores mange underleverandører. Gennem vores samarbejde med fragtleverandører, du garanteret kender i forvejen, har vi skabt en platform, som gør det let for dig at vælge den bedste og billigste løsning, når du skal sende pakker, paller og/eller dokumenter. Når du køber dit pakkelabel hos os, fungerer det som et samarbejde mellem os og underleverandøren. Det vil altså sige, at det fortsat er vores underleverandører, der håndterer den fysiske transport af forsendelsen – alt vi gør, er at sælge dig dit label så billigt som muligt. Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre vores service, så du kan tjekke priser, sende og modtage på den absolut nemmeste og hurtigste måde. 

Hvordan benytter jeg jeres prisberegner?
Når du benytter vores prisberegner, skal du allerførst starte med at udfylde land og postnummer på afsender og modtager. Vælg samtidig, om din forsendelse er til privat eller erhverv. Herefter udfyldes mål og vægt på din forsendelse, hvilket anbefales at gøre med tommestok eller målebånd for at angive så præcise mål som muligt.

Tryk derefter på ’Find din pris’. Du vil nu blive præsenteret for de forskellige leveringstyper, vi tilbyder. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til denne del af bookingen, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via nedenstående kontaktoplysninger. 

Prisberegneren tilbyder ikke en forsendelse, der passer til mit behov

Såfremt der er tale om en forsendelse af særlig høj volumen, er der mulighed for at indhente særtilbud fra vores underleverandører. Kontakt i dette tilfælde kundeservice og angiv afsender, modtager, samt beskrivelse og størrelse på godset, så besvarer vi din henvendelse indenfor 24 timer (weekenddage undtaget). 

 

Kundeservice kan kontaktes på e-mail support@pakke.dk eller tlf. +45 70 201 401

Telefonisk åbningstid
man-tors   10-12 / 13-16
fredag       10-12 / 13-15:30

Vi besvarer e-mails
Man-fre    08-24