1. Først bestiller du DHL pakkelabel via Pakke.dk HER

DHL pakkeshop priser

2. Find DHL pakkeshop HER og indlever din DHL forsendelse

DHL pakkeshops

 

DHL Pakkeshop

DHL er verdens største distributionsselskab og har en vis aktivitet på det danske marked. Mange danskere - især danske virksomheder, men også privatpersoner - benytter DHL til ekspresforsendelser til udlandet. Du har flere forskellige muligheder, når du skal sende med DHL, og vi vil redegøre for dem her. En af mulighederne er nemlig at aflevere pakken hos en DHL pakkeshop.

Find din nærmeste DHL pakkeshop

DHL’s pakkeshops kaldes for DHL Service Points. De er placerede overalt i landet, så du har med garanti én i nærheden. Dog er DHL bedre repræsenteret i de store byer end i de små. Især i Københavnsområdet er der mange DHL Service Points, som du kan benytte.

I mange af deres pakkeshops, benytter DHL sig af Swipbox. Det er praktisk for afsenderen, da mange danske supermarkeder har Swipbox stående - og efter du har bestilt pakkelabel og afleveret pakken, så henter DHL pakken i boksen og sender den i omløb.

Du kan få et overblik over godkendte pakkeshops, når du booker et DHL pakkelabel. Selv hvis du ikke har booket noget endnu, har DHL’s danske hjemmeside en oversigt over samtlige af deres Service Points i Danmark.

Udover at afsende pakker i en DHL pakkeshop kan du selvfølgelig også afhente de forsendelser, der er sendt til dig.

En anden løsning: Bestil afhentning med DHL

En populær løsning er at bestille afhentning med DHL. Det er især relevant ved ekspresforsendelser, hvor det skal gå hurtigt.

Her kommer DHL hjem til dig - eller din arbejdsplads - på det tidspunkt, der passer dig. Det er altså en yderst praktisk løsning, og det sikrer, at alt går som det skal. Hvis du bestiller afhentning inden kl. 12, så kan en DHL-kurer komme og afhente pakken samme dag.

Afhentning med DHL kan bestilles på samme tidspunkt som du bestiller dit pakkelabel. Det bliver lidt dyrere, men det betyder også, at pakken sendes i omløb hurtigere - og at den nok også kommer frem hurtigere. Desuden sparer du en del besvær, da DHL kommer lige til døren, og du behøver ikke selv at tage til en pakkeshop.

Sådan bestiller du DHL pakkelabel

Inden du afleverer pakken hos en pakkeshop eller til en DHL-kurer, der henter pakken hos dig, så er det smart at købe pakkelabel.

Det kan du gøre her hos Pakke.dk, hvor du indtaster informationer om din forsendelse og derefter bliver præsenteret for de bedste priser.

Ved ekspresforsendelser til udlandet vil DHL typisk have en af de bedste løsninger. Og efter bestilling af pakkelabel bliver det hele sat i gang - hvis du har bestilt inkl. afhentning, så kommer DHL forbi hurtigt. Hvis ikke, så kan du aflevere pakken hos et DHL Service Point, når du har tid. I alle tilfælde er det nemt at benytte DHL, og i de fleste byer er det også nemt at finde en pakkeshop.

 

Pakke.dk
Rated 4.5/ 5 based on 247 reviews at Google+