DHL

Ønsker du at bestille direkte hos DHL skal du klikke her: www.dhl.dk

Via Pakke.dk kan du nemt bestille billige DHL forsendelser
På forsiden kan du beregne og bestille - du taster ganske enkelt du afsender og modtager-information og straks vil du se priserne på flg. services:

DHL pakker
DHL Forsendelser
DHL labels
DHL Fragt
DHL Express

Efter ordre printer og påsætter du stregkode pakkelabels

DHL Priser - Nemt, hurtig og Billigt!

Klik her for at søge priser: www.pakke.dk

Send pakke med DHL express

 

DHL International Levering, få din DHL pris med det samme!

Spar op til 60% på DHL priser

DHL Kurertjenester
Uanset om du har brug for at få en DHL tilbud, bog en DHL indsamling eller re-levering, skal du kontrollere DHL leveringstider, adgang DHL parcel tracking information eller få kontakt nummer til DHL kundeservice, det hele er her i vores praktiske guide til DHL Express skibsfart .

www.pakke.dk partner luftfartsselskab, DHL Express, en division af tysk logistik operatør Deutsche Post, er verdens største internationale kurertjeneste. DHL UK tilbyder en bred vifte af kurérservice i Storbritannien og til over 220 lande verden over. www.pakke.dk tilbyder DHL online forsendelse og DHL tracking tjenester for DHL Express, DHL Import Express og DHL Freight tjenester.

Med den mest omfattende globale levering netværk, DHL service portefølje tilbyder Express UK & International pakketjenester, globale mail-tjenester, vej- og air-fragt levering for tungere forsendelser via DHL Global Forwarding og logistik, fragt og fulfillment services via DHL Supply Chain.

Med www.pakke.dk behøver du IKKE en DHL kontonummer til at sende en pakke med DHL eller få en DHL rabat.

Uanset om du er eksporterer til Tyskland eller USA, eller du har brug for at importere varer fra udlandet, vil vores online DHL prisberegneren spare dig både tid og penge ved at give dig et udvalg af servicemuligheder og DHL leveringstider med hvert citat .

Uanset om du sender luftpost, eksporterer store og tunge pakker eller paller, eller du har brug for at importere varer ind i Storbritannien, DHL har en tjeneste for at opfylde dine behov. DHL beskæftiger over 315.000 medarbejdere, med en vognpark på 89.000 køretøjer fra lette varevogne til større lastbiler til store og tunge pakkeleveringstjenester og palle-tjenester.

En af de mange styrker DHL er sejlads til embargo lande. Betragtninger UPS og FedEx er begrænset af amerikanske embargoer for visse lande, DHL er ikke, og så er i stand til at tilbyde pakkelevering til embargo lande som Afghanistan, Myanmar, Cuba og endda Nordkorea. DHL har en stærk levering netværk i EU og er den førende parcel kurer i Tyskland og mange andre EU-lande.

Tjek vores blog for DHL nyheder og meddelelser, og få masser af gratis tips og råd om forsendelse.

DHL Tracking
Vores DHL tracking service giver dør-til-dør realtid. Uanset om du har brug for DHL UK sporing eller DHL International udtrykker sporing, med www.pakke.dk® det så simpelt som at indtaste din DHL tracking nummer ind i vores sporing side. Vores tracking service viser den reelle tid status for din forsendelse, hvor det er i verden, så hvis din forsendelse bliver forsinket, vil du være at se, hvor din pakke er, og årsagen til forsinkelsen.

DHL Services
DHL tilbyder et omfattende udvalg af udtrykkelige og økonomi leveringsmuligheder:


DHL Express Worldwide
hurtig internationalt kurerfirma

DHL Time Definite
09:00, 10:30 og 12noon
næste arbejdsdag levering
med penge tilbage garanti


DHL Økonomi

ikke-tidskritiske og
store eller tunge leveringer


DHL Global Mail:
Worldwide indlæg
& mail-tjenester


DHL Luftfragt
DHL tilbyder luftfragt løsninger
via deres fragt division -
"DHL Global Forwarding"

DHL Express leveringstider
DHL tilbyder hurtige transittider i hele verden, med mange destinationer tjente næste dag

DHL Express transit tid estimater:

levering Europa
Næste dag

USA levering
Østkysten: Næste dag
Vestkysten: 2 dage

Asien levering
2 - 4 dage

levering Afrika
2 - 3 dage

Told og International Shipping

Hvis du sender til Kina, eller sende en parcel til USA eller en anden destination uden for EU med DHL, skal du forberede tolddokumenter og din pakke kan være ansvarlig for importtold og skat. www.pakke.dk® vil hjælpe dig med at producere told- papirarbejde påkrævet.

Told vil vurdere størrelsen af ??den told og skat (om nogen) der skal anvendes på din forsendelse, når dine varer ankommer til destinationslandet. Hvis du sender gaver eller personlige effekter, og de er under en vis grænse, vil din forsendelse sandsynligvis ikke afholde nogen import told gebyrer, men hver lands regler og tærskler indførsel varierer, så det er værd at kontrollere med modtagerlandene lokale toldsted eller internet side.

Når toldvæsenet har besluttet på den told eller skat til at gælde for din forsendelse, vil DHL derefter kontakte modtageren for at arrangere betaling før levering. Lær mere om skikke

DHL Priser & Tillægsgebyrer

www.pakke.dk® priser omfatter alle gældende tillæg. DHL opkræver for fjerntliggende område leverancer og har en række af størrelse og vægt relaterede tillæg, så det er vigtigt, at du giver præcise pakketjenester dimensioner og vægt, når at få et tilbud også.

www.pakke.dk® tilbyder tjenesteydelser af verdens førende kurer-netværk, og vores dygtige teknologi beregner automatisk den mest effektive og billigste rute for hver enkelt forsendelse.

Med www.pakke.dk® får du det bedste af begge verdener!

Alternativt kan du sammenligne priser her: www.fragtberegner.dk

 

Et øjeblik

danske fragtmænd

 

Fejl i indtastning

Ret de felter der er markeret med rød for at fortsætte

×
Log på

Indtast din email og dit password for at logge ind på siden.

Glemt dit password ? klik her

×
Log af

Du er nu logget af fra din konto
Det er sikkert at forlade din computer

×
Glemt kode

Glemt dit password ? klik her

×
Ny Kunde
Det er første gang du benytter Pakke.dk
Indtast det password som du ønsker at benytte
fremover på Pakke.dk  i felterne herunder
 
Du skal indtaste det ønskede password 2 gange
 

 
×
Fejl i indtastning
Du har desværre indtastet symboler eller tegn vi ikke accepterer du skal rette eller slette følgende.

×