DHL Express - søg pris og bestil

porto priser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
transport

Mini Pakke
20 x 10 x 5 CM
Op til 0,25 KG

pakke pris

Flad Pakke
33 x 23 x 3 CM
Op til 0,5 KG

billig fragt

Lille pakke
33 x 23 x 6 CM
Op til 2 KG

pakken

Alm. Kasse
40 x 25 x 20 CM
Op til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Op til 25 KG

fragtmand

Definer selv størrelse

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel palle

container

En halv palle

palle

Stykgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Afsender
Modtager

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Emballage
Kg

 

Pakke.dk sammenligner priser fra

DAO
Bring
Fedex
GLS

Leveringsservices

Dør Til Dør
Pakkeshop Til Pakkeshop
Pakkeshop Til Dør
Terminal Til Terminal

1.

Vælg forsendelse

Du kan sende: dokumenter, pakker, paller og containere.

2.

Sammenlign tilbud

Tilbudene vises overskueligt så du kan vælge det bedste.

3.

Book og spar

Vælg det bedste tilbud og spar penge.

Bemærk: Pakke.dk forhandler DHL Express forsendelser igennem underleverandører og ikke direkte med DHL!

Det internationale transportfirma DHL Express er et glimrende valg, hvis du skal sende en pakke og gerne vil have den fremme ved modtageren hurtigt.

DHL Express' afdeling er kendt for god service, hurtig levering og masser af fleksibilitet. Derfor er det en populær løsning, som mange danskere vælger, når de skal sende en vigtig pakke.

Du kan benytte beregneren på Pakke.dk for at finde en præcis DHL pris. Her kan du også købe pakkelabel og arrangere forsendelsen af pakken hjemmefra.

Lynhurtige ekspresforsendelser

DHL Express Danmark opererer med hurtige ekspresforsendelser. Navnet afslører det fra start, men det er også tilfældet i praksis. Det gør DHL til et yderst populært valg verden over - og også herhjemme i Danmark.

Du kan sagtens bruge DHL til at sende fra en dansk adresse til en anden dansk adresse, men fordelene er især store, når det gælder forsendelser til udlandet. Her leverer DHL nemlig utroligt hurtig og pålidelig.

DHL er ikke et billigt selskab, men det skyldes, at de tilbyder ekspresforsendelser af høj kvalitet. Selskabet henvender sig altså til dig, der sender vigtige pakker, og gerne vil have, at de med sikkerhed når frem til tiden.

Et af verdens største firmaer

DHL er et af verdens største firmaer. På logistik- og transportmarkedet er det faktisk klodens største. Deutsche Post DHL, som er firmaets fulde navn, håndterer forsendelser i mere end 200 lande og områder. De transporterer både fragt på vejene, på havet og i luften.

Oprindeligt blev DHL ellers grundlagt i USA i 1969. Det er efterhånden 50 år siden, men der er sket en del undervejs. Efter tysk overtagelse har DHL etableret sig som verden største inden for sin slags. Deres store rækkevidde kan altså udnyttes, hvis du har brug for gode ekspresforsendelser til udlandet.

En stor del af forsendelserne sendes med DHL Express divisionen. De er kendte for deres gule fragtbiler, der både afhenter og leverer pakker.

Hvem kan benytte sig af DHL Express?

Enhver kan benytte sig af DHL’s ekspresforsendelser. Hvis du som privatperson skal sende en vigtig pakke af sted, og gerne vil have, at den når sikkert og hurtigt frem, så er det oplagt at bruge DHL Express.

Det er samtidig en god løsning for mange virksomheder. Især danske virksomheder, der sælger til udlandet, og har brug for en stabil fragtløsning.

DHL Express egner sig altså både til privatpersoner og til små og store virksomheder.

Send din pakke med DHL Express

Sådan gør du, hvis du gerne vil sende en pakke med DHL Express:

Det er altså forholdsvis simpelt, og du kan klare det hele hjemmefra, når du booker DHL Express Worldwide igennem Pakke.dk.

DHL Express Leveringstider

Skal det gå hurtigt er DHL Express en løsning der tilbyder forsendelser med ekstra hurtig levering i Danmark og udlandet. Det er en populær metode blandt virksomheder der ønsker en pålidelig kurer, men også privatpersoner kan benytte sig af DHL Express når der skal underskrives vigtige dokumenter i sidste øjeblik, eller det blot presser på med tiden.

DHL har et af de største dækningsområder hvad angår hurtig forsendelse, og kan faktisk hjælpe med ekspreslevering til hele 220 forskellige lande. Men med så mange forskellige kontorer og distributionscentre, er der også stor variation på leveringstiderne, selvom man vælger ekspreslevering.

Eksempler på DHL Express leveringstider

Som udgangspunkt tilbyder DHL Express dog en hurtig levering, med 1 dages transporttid indenfor Europa, såvel som udvalgte lande der ligger på grænsen til EU, såsom Storbritannien, Norge, Albanien, Bosnien-Hercegovina og lignende.

Det er værd at bemærke pakker til USA også blot har én enkelt dags leveringstid med DHL Express, på trods af den forholdsvis store afstand. Skal der sendes til Canada eller Mexico, må man dog regne med 2 dages levering.

Skal der sendes pakker til Mellemøsten eller Asien, tager det typisk 2-4 dage, ligesom Afrika og resten af verden også har leveringstider mellem 2-4 dage. Enkelte nationer kan have leveringstider på op til 6-7 dage, dette er typisk små østater som Tahiti, Marshall Øerne og lignende.

Selvom disse tider er beregnet på gennemsnittet af tiden fra indlevering til afhentning, kan DHL Express dog ikke gøre noget hvis pakken bliver udtaget til ekstraordinært tjek i tolden.

Dette kan medføre ekstra tid undervejs i forløbet, ligesom der er andre årsager også kan forårsages forsinkelser på grund af myndighedernes indblanding, eller der er usædvanlige trafik- eller vejrforhold.

Hvis det ikke haster med forsendelsen, er det muligt at spare penge ved at vælge standardlevering hos DHL. Det koster ikke ligeså meget, og alt afhængigt af afstanden, er det måske blot 1-2 dage ekstra det tager i tid. 

For at finde priser på netop din forsendelse, anbefaler vi at tjekke vores DHL løsning hos Pakke.dk, hvor du kan indtaste modtager og få en nem og overskuelig oversigt over DHL’s priser, såvel som andre distributører.

Eksempel på DHL Express Priser

DHL Express 1 KG Leveringstid Pris
USA 3 Arbejdsdage DKK515
Tyskland 1 Arbejdsdage DKK335
Kina  2 Arbejdsdage DKK1065
Sverige 1 Arbejdsdage DKK371
Canada 2 Arbejdsdage DKK865
Japan 3 Arbejdsdage DKK1065

Bemærk: Viser Pakke.dk prisberegneren ikke den ønskede pris eller leveringstid? Så kontakt os direkte for special tilrettet pris her 

Pakke.dk
Rated 4.3/ 5 based on 251 reviews at Google+