Send GLS Erhverv pakke

porto priser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
transport

Mini Pakke
20 x 10 x 5 CM
Op til 0,25 KG

pakke pris

Flad Pakke
33 x 23 x 3 CM
Op til 0,5 KG

billig fragt

Lille pakke
33 x 23 x 6 CM
Op til 2 KG

pakken

Alm. Kasse
40 x 25 x 20 CM
Op til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Op til 25 KG

fragtmand

Definer selv størrelse

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel palle

container

En halv palle

palle

Stykgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Afsender
Modtager

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Emballage
Kg

 

Pakke.dk sammenligner priser fra

DAO
Bring
Fedex
GLS

Leveringsservices

Dør Til Dør
Pakkeshop Til Pakkeshop
Pakkeshop Til Dør
Terminal Til Terminal

1.

Vælg forsendelse

Du kan sende: dokumenter, pakker, paller og containere.

2.

Sammenlign tilbud

Tilbudene vises overskueligt så du kan vælge det bedste.

3.

Book og spar

Vælg det bedste tilbud og spar penge.

Send pakke til erhverv med GLS

For erhvervskunder, der ønsker at sende en pakke med en GLS service, involverer processen typisk følgende trin:

1. Bestil en GLS erhvervsforsendelse her på Pakke.dk: Du kan bestille en enkelt adhoc-forsendelse her på Pakke.dk. Skal du sende mange GLS pakker eller ønsker en GLS Erhvervsaftale med ekstra rabatter så konto os her: Kontakt Pakke.dk

2. Forbered din forsendelse: Pak dine varer forsvarligt, så de kan transporteres sikkert. Afhængig af varens natur og destination, skal du måske overveje ekstra beskyttelse for skrøbelige genstande.

3. Udfyld og print en forsendelsesetiket: Disse gøres automatisk efter bestilling her på Pakke.dk eller på GLS' online forsendelsessystem, hvor du kan udfylde og printe forsendelsesetiketter. Disse skal klæbes på pakken.

4. Vælg forsendelsesmetode: GLS tilbyder forskellige forsendelsesmuligheder for erhvervskunder, herunder standard- og ekspresforsendelser. Vælg den metode, der bedst passer til dine behov og tidsramme.

5. Planlæg afhentning eller aflever pakken: Du kan arrangere afhentning af GLS erhvervspakken på din virksomhedsadresse gennem GLS' online system, eller du kan aflevere pakken på et nærliggende GLS-afleveringssted. Anvender du Pakke.dk så kontakt os for afhentning hvis ikke dette vælges under bestillingen.

6. Betal for forsendelsen: Betaling for forsendelsen kan foretages som afslutning på bestillingsprocessen. Priserne varierer afhængigt af pakke størrelse, vægt og destination.

7. Spor forsendelsen: Når pakken er sendt, kan du og modtageren spore den via Pakke.dks eller GLS' tracking system ved hjælp af trackingnummeret fra forsendelsesetiketten.

Det er vigtigt at bemærke, at procedurer og tilgængelige tjenester kan variere, afhængigt af afsenders og modtagers specifikke lokation

GLS fragt erhverv

Der kan snildt argumenteres for at benytte GLS til erhvervsforsendelser. Her får man nemlig adgang til en såkaldt fragtaftale, hvor man som virksomhed kan forhandle med GLS angående fragtpriser, afhentning af pakker til forsendelse på virksomhedens adresse, og mange andre fordele.

Samtidig har de også dag-til-dag levering på forsendelser der sker inden for landets grænser, hvilket betyder man ikke altid har behov for at sende ekspres og betale ekstra gebyr for denne tjeneste. Det anbefales dog, at man indleverer pakkerne (eller får dem afhentet) inden kl. 12, for at have de bedste chancer for at GLS kan nå at levere til dagen efter.

Desuden har GLS erhverv også brugt meget tid og energi på at udvikle YourGLS, som er en portal til erhvervskunder, hvor man kan spore samtlige forsendelser, kontakte kundeservice direkte, og en masse andre essentielle funktioner til virksomheder der ofte benytter forsendelser.

Hos Pakke.dk tilbyder vi også integration med GLS erhverv, således at jeres virksomhed kan beholde overblikket direkte på vores hjemmeside. Her kan i følge med i hver enkelt forsendelse, men også få en oversigt over månedens omkostninger i form af fakturaer og pakkelabels.

GLS tilbyder også forsikring som standard på enhver forsendelse der dækker op til 4.500 kroner. Det kan desuden være muligt at udvide denne forsikring ved enkelte forsendelser, du skal blot kontakte GLS for at høre om vilkårene i erhvervsaftalen.

Pakke.dk
Rated 4.3/ 5 based on 251 reviews at Google+