Porto breve

porto priser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
transport

Mini Pakke
20 x 10 x 5 CM
Op til 0,25 KG

pakke pris

Flad Pakke
33 x 23 x 3 CM
Op til 0,5 KG

billig fragt

Lille pakke
33 x 23 x 6 CM
Op til 2 KG

pakken

Alm. Kasse
40 x 25 x 20 CM
Op til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Op til 25 KG

fragtmand

Definer selv størrelse

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel palle

container

En halv palle

palle

Stykgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Afsender
Modtager

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Emballage
Kg

 

Pakke.dk sammenligner priser fra

DAO
Bring
Fedex
GLS

Leveringsservices

Dør Til Dør
Pakkeshop Til Pakkeshop
Pakkeshop Til Dør
Terminal Til Terminal

1.

Vælg forsendelse

Du kan sende: dokumenter, pakker, paller og containere.

2.

Sammenlign tilbud

Tilbudene vises overskueligt så du kan vælge det bedste.

3.

Book og spar

Vælg det bedste tilbud og spar penge.

Online brevporto i Danmark – find og sammenlign porto priser 2020 på breve

Sender du tit breve med posten? Eller skal du for første gang i lang tid købe porto til et brev, du skal have sendt afsted? Uanset hvad så er det nemt at gøre brug af online brevporto i Danmark, når du køber porto gennem Pakke.dk.

Du kan sammenligne porto priser på breve på vores side, og når du har fundet ud af, hvem der kan sende dit brev billigst, kan du også købe porto til dit brev gennem os. Det betyder, at du med få klik kan sammenligne de aktuelle priser på brevporto og også få bestilt den porto, der skal på dit brev, før det er klar til afsendelse.

Har du endnu ikke prøvet online brevporto i Danmark? Så giv det en chance, så du kan se, hvor nemt det er. Det gør processen meget mere ligetil, og så kan du bruge din tid på andre, vigtigere ting. e

Hvor kan du finde porto takster for 2020 til breve?

De tider, hvor du kun kunne sende breve med de røde postbude fra Post Danmark, er ovre. I dag er der flere om buddet, når du skal sende breve eller pakker, og der er kommet mange nye udbydere til som eksempelvis PostNord, Bring og GLS.

Porto prisen på breve er forskellig alt efter, hvilket pakkefirma du sætter til at sende dit brev. Vil du gerne betale mindst muligt i porto, gør du klogt i at sammenligne priserne på brevporto, inden du vælger den første den bedste til at bringe dit brev hen til modtageradressen.

Sender du tit breve, kan der være mange penge at spare, hvis du sætter dig ind i, hvilket pakkefirma der kan sende dine breve til den bedste pris. 

Beregn porto alm. brev / maxibrev hos Pakke.dk - det er lige så nemt som at klø sig i nakken

Når du gerne vil vide, hvad det vil koste at sende dit brev, kan du med fordel klikke dig ind på Pakke.dk. Her får du en oversigt over de udbydere, der kan sende dit brev, og du får oplyst porto priser på breve og leveringstid.

Det gælder både, hvad enten du gerne vil oplyses om porto priser på almindelige breve eller maxibreve, og hvad enten du skal sende et brev i Danmark eller til en modtager i udlandet. 

Få et hurtigt overblik over porto priser på breve - og køb din porto allerede i dag

Hos Pakke.dk kan du hurtigt få syn for sagen, når det kommer til, hvor det er billigst, og hvor det er dyrest at sende dine breve. Du kan købe din brevporto her på vores side, og det hele foregår online. Det er en nem og overskuelig måde at sende breve på, som ikke kræver mange minutter af din tid. 

Fragt af breve

Vil du gerne i gang med det samme? Så beregn porto på breve allerede nu - det koster ikke noget, og du forpligter dig ikke til at købe brevporto gennem os, når du bruger vores online beregner til at sammenligne porto priser på breve. 

Er du i tvivl om, hvor meget du skal betale i porto for din forsendelse? Kontakt os og få hjælp

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have vores hjælp til at beregne din porto? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. 

Du kan kontakte os på flere måder. Du kan enten skrive til os via vores chatfunktion, ved at gøre brug af vores kontaktformular eller ved at ringe til os på telefon 70 20 14 01.    

 

Pakke.dk
Rated 4.3/ 5 based on 251 reviews at Google+