Porto Udland

porto priser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
transport

Mini Pakke
20 x 10 x 5 CM
Op til 0,25 KG

pakke pris

Flad Pakke
33 x 23 x 3 CM
Op til 0,5 KG

billig fragt

Lille pakke
33 x 23 x 6 CM
Op til 2 KG

pakken

Alm. Kasse
40 x 25 x 20 CM
Op til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Op til 25 KG

fragtmand

Definer selv størrelse

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel palle

container

En halv palle

palle

Stykgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Afsender
Modtager

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Emballage
Kg

 

Pakke.dk sammenligner priser fra

DAO
Bring
Fedex
GLS

Leveringsservices

Dør Til Dør
Pakkeshop Til Pakkeshop
Pakkeshop Til Dør
Terminal Til Terminal

1.

Vælg forsendelse

Du kan sende: dokumenter, pakker, paller og containere.

2.

Sammenlign tilbud

Tilbudene vises overskueligt så du kan vælge det bedste.

3.

Book og spar

Vælg det bedste tilbud og spar penge.

Porto priser til udlandet [2020]: Få den bedste pris på din forsendelse her

Vil du gerne sende en pakke eller et brev til udlandet? Og er du nysgerrig efter at se de gældende porto takster for 2020 til udlandet? Så er du landet det helt rette sted.

Du kan komme til at betale vidt forskellige porto priser, når du skal sende en pakke til udlandet. Der er nemlig flere udbydere, der står i kø for at få lov til at sende din pakke. Men prisen på porto til udlandet varierer, alt efter hvilken udbyder du vælger.

Hos Pakke.dk gør vi det overskueligt for dig, når du skal sende en pakke og bestille porto. Både når du skal sende en pakke til en modtager i Danmark eller til en modtager i udlandet. Her på siden kan du sammenligne og beregne porto til udlandet og bestille porto til din forsendelse. 

Beregn porto til udlandet nemt og hurtigt

Uanset om du gerne vil kende prisen på porto USA, porto Tyskland eller et helt tredje land, så kan du finde ud af, hvor meget det vil koste dig i porto at sende din pakke her på siden.

Når du fortæller os, hvor i verden din pakke skal sendes hen, fortæller vi dig, hvor meget du skal betale i porto hos udbydere som GLS og PostNord. Og derefter kan du bestille porto til udlandet hos os, så du kan få din forsendelse sendt afsted med posten – velvidende, at du får den absolut bedste pris.   

Hvorfor skal du bruge tid på at sammenligne porto priser til udlandet?

Det behøver du heller ikke. Du kan lade os om at indhente priserne til dig. Men én ting er sikkert: Det er lig med sund fornuft at sammenligne priserne på porto til udlandet.

Det er nemlig ikke lige meget, hvilken udbyder du vælger, når du skal sende en pakke. Du betaler ikke de samme porto priser til udlandet hos de forskellige fragtfirmaer, og der kan være stor forskel på den porto, du skal betale. 

I vores ører er det derfor lig med sund fornuft, at du lader os sammenligne porto priser til udlandet for dig, så du kan vælge fragtfirma på et oplyst grundlag. 

Hvad enten det er porto Sverige, porto Norge, porto England eller porto Australien, du er interesseret i, så sammenligner vi gerne prisen på porto for dig. Så kan du nemlig være sikker på, at du får din forsendelse frem til modtageren til den bedste og billigste pris 

Porto takster 2020 – til udlandet eller i Danmark?

Hos Pakke.dk kan du sammenligne og bestille porto til udlandet eller porto til pakker, der skal sendes til en modtager i Danmark. Vi gør det muligt for dig nemt og hurtigt at finde den billigste pris på porto, og du kan både sende pakker som privatperson eller i erhvervsøjemed gennem os.

Beregn porto til udlandet eller herhjemme allerede nu. Så kan du hurtigt få din pakke afsted til den modtager, der venter i den anden ende. 

Har du brug for vores hjælp til at finde porto priser til udlandet?

Volder det dig problemer at bestille porto på vores side? Eller har du spørgsmål til vores porto priser til udlandet eller porto priser i Danmark? Uanset hvad er du altid velkommen til at kontakte os. 

Du kan få svar på dine spørgsmål ved hjælp af vores chatfunktion, eller du kan give vores kundeservice et kald. Ring på telefon 70 20 14 01 for at komme i kontakt med en af vores flinke medarbejdere. Vil du gerne i kontakt med os uden for vores åbningstid? Så vil vi anbefale dig at anvende vores kontaktformular.

 
Pakke.dk
Rated 4.3/ 5 based on 251 reviews at Google+