Postnord Erhverv Priser

porto priser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
transport

Mini Pakke
20 x 10 x 5 CM
Op til 0,25 KG

pakke pris

Flad Pakke
33 x 23 x 3 CM
Op til 0,5 KG

billig fragt

Lille pakke
33 x 23 x 6 CM
Op til 2 KG

pakken

Alm. Kasse
40 x 25 x 20 CM
Op til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Op til 25 KG

fragtmand

Definer selv størrelse

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel palle

container

En halv palle

palle

Stykgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Afsender
Modtager

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Emballage
Kg

 

Pakke.dk sammenligner priser fra

DAO
Bring
Fedex
GLS

Leveringsservices

Dør Til Dør
Pakkeshop Til Pakkeshop
Pakkeshop Til Dør
Terminal Til Terminal

1.

Vælg forsendelse

Du kan sende: dokumenter, pakker, paller og containere.

2.

Sammenlign tilbud

Tilbudene vises overskueligt så du kan vælge det bedste.

3.

Book og spar

Vælg det bedste tilbud og spar penge.

Hos Pakke.dk tilbyder vi et moderne system der finder de bedste priser, opretter ordren hos PostNord, og sender faktura afsted. Samtidig har vi også egen kundeservice, der giver jer ekstra ro i sindet hvis uheldet mod al forventning skulle ske.

Send erhvervspakker med PostNord og Pakke.dk

Med en erhvervsaftale hos PostNord, bliver det effektivt og professionelt at håndtere virksomhedens forsendelser. PostNord erhverv tilbyder virksomheder muligheden for at sende alt, lige fra de helt små breve og pakker, også større forsendelser med deres gods- og kurertjenester.

Derfor er PostNord et fremragende valg til virksomheder og mindre erhvervsdrivende, der ønsker at samle alle deres forsendelser ét sted, og på sigt opbygge gode relationer og aftaler i takt med vækst af firmaet.

PostNord send pakke til erhverv

Når der skal sendes erhvervspakker med PostNord, har vi på Pakke.dk gjort det nemt og hurtigt at indtaste oplysninger for hver enkelt forsendelse, og vi har udviklet vores eget system til håndtering af erhvervsaftaler og leveringer.

På denne måde kan alle virksomheder opnå et effektivt og strømlinet workflow, der garanterer mindst mulig spildtid, og de bedst mulige priser og vilkår. Ved at kontakte os, kan vi sammen finde en fragtløsning der passer netop jeres behov, og oprette jer som erhvervskunde i vores system, så i får adgang til alle de tjenester i kender fra PostNord.

Det giver jer mulighed for at holde overblikket over igangværende forsendelser, få en nem liste over fakturaer og udgifter til fragt, såvel som adgang til vores dygtige og venlige kundeservice, der har mange års erfaring med samtlige udfordringer man kan komme ud for når man sender pakker, breve og gods.

PostNord erhverv priser

Prisen for at sende med PostNord erhverv, afhænger af flere forskellige faktorer. Først og fremmest kommer prisen på forsendelsen an på den samlede vægt, inklusive papkasse og anden emballage.

Hvis i ønsker at PostNord afhenter jeres pakker på egen adresse, for derefter at levere dem til kundens dør, koster det også typisk mere, end hvis i selv indleverer pakkerne i en pakkeshop. For eksempel koster daglig afhentning på virksomhedens adresse 3,50 kr. pr pakke, med mindre i har forhandlet jer til anden aftale da i blev erhvervskunder hos PostNord.

Dertil afgør forsendelsens dimensioner, altså højde, længde og bredde også prisen til en vis grad, ligesom der kan være ekstra tillæg for hjemmelevering, oversized forsendelser m.m. Nedenfor har vi udvalgt et par eksempler på PostNord erhvervspriser, så i kan få en idé om prislejet.

Max vægt

Levering til pakkeshop

Levering til døren

0,5 kg

34 DKK

46 DKK

2 kg

36 DKK

50 DKK

10 kg

53 DKK

67 DKK

Ved pakker der er større end 60x60 cm, eller længere end 115 cm på en af siderne, kommer der et yderligere tillæg på 40 DKK. Ved ekstra lange forsendelser på mere end 175 cm, opkræver PostNord erhverv 120 DKK.

Sammenlignet med priser for private forsendelser, er der altså en vis rabat at hente ved at oprette en kundeaftale hos PostNord erhverv. Hvis i allerede har en aftale hos PostNord, kan i kontakte os i dag og få gennemgået jeres muligheder for hurtigt og nemt at bestille på Pakke.dk.

PostNord erhverv kontakt

Har i udfordringer eller spørgsmål angående jeres forsendelser, har PostNord kundeservice der er åben alle ugens hverdage, mellem kl 08:00 til 17:00.

Det er primært gennem Kundeportalen dette foregår, hvor man også kan spore sine forsendelser og få andre oplysninger. Det er dog muligt at ringe til kundeservice på telefon 70 70 70 30, i hverdage mellem kl. 10:00 og 13:00.

Hos Pakke.dk, har vi også vores egen kundeservice, der blandt andet kan hjælpe med at komme til bunds i jeres udfordringer med PostNord erhverv. I er velkomne til at kontakte os, for at høre hvad vi kan tilbyde af løsninger.

Pakke.dk
Rated 4.3/ 5 based on 251 reviews at Google+