PostNord pallegods

porto priser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
transport

Mini Pakke
20 x 10 x 5 CM
Op til 0,25 KG

pakke pris

Flad Pakke
33 x 23 x 3 CM
Op til 0,5 KG

billig fragt

Lille pakke
33 x 23 x 6 CM
Op til 2 KG

pakken

Alm. Kasse
40 x 25 x 20 CM
Op til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Op til 25 KG

fragtmand

Definer selv størrelse

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel palle

container

En halv palle

palle

Stykgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Afsender
Modtager

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Emballage
Kg

 

Pakke.dk sammenligner priser fra

DAO
Bring
Fedex
GLS

Leveringsservices

Dør Til Dør
Pakkeshop Til Pakkeshop
Pakkeshop Til Dør
Terminal Til Terminal

1.

Vælg forsendelse

Du kan sende: dokumenter, pakker, paller og containere.

2.

Sammenlign tilbud

Tilbudene vises overskueligt så du kan vælge det bedste.

3.

Book og spar

Vælg det bedste tilbud og spar penge.

Danmarks ældste logistikudbyder tilbyder i dag meget mere end forsendelse af breve og pakker. PostNord gør det nemlig muligt for virksomheder at sende stykgods og paller til Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Færøerne og Grønland.

PostNord har som navnet antyder derfor en komplet dækning af alle de nordiske lande, og tilbyder en lang række fordelagtige tjenester og ydelser der kommer virksomheder til gode, og sikrer hurtig og sikker levering.

Send palle med PostNord

Hos Pakke.dk har vi gjort det nemt for private og virksomheder at sende paller afsted til hele norden, såvel som resten af verden. Vi ønsker at skabe den hurtigste måde at bestille forsendelse, samt gøre det så overskueligt og billigt som muligt.

Vores prisberegner fungerer både med halve og hele paller, såvel som med separat stykgods. Hvis du ønsker at benytte vores prisberegner til at finde den bedste pris på forsendelse af paller eller stykgods med PostNord, eller måske en af de mange andre udbydere, så kan du følgende den nedenstående guide:

  1. Gå til forsiden: www.pakke.dk
  2. Vælg "Fragt" i fanen med typer forsendelser
  3. Vælg hvorfra pakken skal sendes, og hvor den skal modtages
  4. Vælg om det er en hel palle, halv palle eller stykgods
  5. Vælg antallet af forsendelser, samt højden baseret på ovenstående valg.
  6. Vælg om afsender og modtager er privatperson eller en virksomhed
  7. Vælg om pallen eller stykgodset kan stables
  8. Klik på "Find din pris"

Nu vil vores system søge de mange samarbejdspartnere vi har, heriblandt PostNord. Alt afhængigt af dine valg, kan det være nødvendigt med flere oplysninger for at finde den bedste pris og leveringsdato. Udfyld da felterne som beskrevet.

PostNord stykgods og paller

Siden PostNord begyndte at være leveringsdygtige i logistisk af stykgods og paller, har de udvidet deres terminaler og arbejdsområder, til at inkludere mere end 100 forskellige lokationer i norden.

Det betyder at man altid vil kunne få leveret paller og stykgods til den endelige destination, til og med til nogle af markedets bedste leveringstider.

Når man booker forsendelse af paller eller stykgods, anbefaler vi at gøre det inden kl 13:30, så kan PostNord nemlig hente samme dag for ekstra hurtig levering, allerede dagen efter inden kl 16.

På mange måder fungerer det endda som at sende mindre pakker med PostNord, da man nemlig også får adgang til sporing i realtid på paller og stykgods, ligesom man kan følge forsendelsen i PostNords eget system.

PostNord tilbyder da også returkørsel eller genudbringning, hvis modtageren af en eller anden årsag ikke har haft mulighed for at være klar til afhentning eller modtagelse af godset.

Andre ydelser der er værd at nævne når man ønsker at sende pallegods eller stykgods med PostNord er muligheden for afhentning og levering af farligt gods. Personalet er udstyret og uddannet til at håndtere de fleste materialer og forsendelser, og opfylder derfor både danske og europæiske lovkrav, der kræver særlige forholdsregler eller dokumentation.

Som virksomhed kan man også indgå en kundeaftale med PostNord hvad angår pallegods, hvilket kan føre til lavere priser og bedre vilkår. Hvis jeres virksomhed har indgået en sådan aftale, kan i kontakte os hos Pakke.dk, så kan vi tilbyde jer en skræddersyet løsning hvor i kan benytte vores online prisberegner og bookingsystem som nødvendigt.

Pakke.dk
Rated 4.3/ 5 based on 251 reviews at Google+