PostNord fragt til udlandet

porto priser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
transport

Mini Pakke
20 x 10 x 5 CM
Op til 0,25 KG

pakke pris

Flad Pakke
33 x 23 x 3 CM
Op til 0,5 KG

billig fragt

Lille pakke
33 x 23 x 6 CM
Op til 2 KG

pakken

Alm. Kasse
40 x 25 x 20 CM
Op til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Op til 25 KG

fragtmand

Definer selv størrelse

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel palle

container

En halv palle

palle

Stykgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Afsender
Modtager

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Emballage
Kg

 

Pakke.dk sammenligner priser fra

DAO
Bring
Fedex
GLS

Leveringsservices

Dør Til Dør
Pakkeshop Til Pakkeshop
Pakkeshop Til Dør
Terminal Til Terminal

1.

Vælg forsendelse

Du kan sende: dokumenter, pakker, paller og containere.

2.

Sammenlign tilbud

Tilbudene vises overskueligt så du kan vælge det bedste.

3.

Book og spar

Vælg det bedste tilbud og spar penge.

Skal du sende pakker eller fragt til udlandet med PostNord, men er du ikke helt sikker på hvilke regler der gælder, hvor lange leveringstider du kan forvente, eller hvor meget det cirka kommer til at koste?

Nedenfor beskriver vi alle de vigtigste ting du bør være klar over når du ønsker at bruge PostNord når der skal beregnes fragt til udlandet. Så hvis du gerne vil lære mere om moms og told, og være sikker på du sender varen korrekt afsted til udlandet, så læs endelig videre.

Pakke.dk og PostNord gør det nemt at sende til udlandet

Pakke.dk er en komplet løsning til både private og virksomheder, der ønsker at sende inden for landets grænser, såvel som i resten af verden. Vi sammenligner priser blandt en lang række distributører og logistikpartnere, heriblandt PostNord, for at levere dig det bedste tilbud.

Vi anbefaler at du anvender vores prisberegner for at få aktuelle priser på PostNord fragt til udlandet, da disse takster altid er gældende og tilpasset den præcise destination du ønsker at sende til.

For at give dig et hurtigt overblik, har vi dog lavet denne nedenstående tabel, der viser nogle eksempler på forsendelser af pakker til forskellige lande rundt om i verden når du benytter PostNord.

Destinationsland

Vægt på pakke

Pris (uden told)

Storbritannien, London

Op til 1 kg

201 DKK

Storbritannien, London

Op til 5 kg

292 DKK

USA, New York

Op til 1 kg

292 DKK

USA, New York

Op til 5 kg

548 DKK

Kina, Beijing

Op til 1 kg

292 DKK

Kina, Beijing

Op til 5 kg

643 DKK

Sverige, Stockholm

Op til 1 kg

201 DKK

Sverige, Stockholm

Op til 5 kg

292 DKK

Grønland, Nuuk

Op til 1 kg

208 DKK

Grønland, Nuuk

Op til 5 kg

263 DKK

Generelt set, gælder de samme regler for PostNord hvad fragt til udlandet angår. Det vil sige at pakken leveres direkte til modtagerens dør, og at der følger forsikring med, der erstatter op til 4.800 kr hvis noget går galt undervejs, eller indholdet tager skade.

Når du sender din pakke afsted, skal du også sørge for at måle dimensionerne på den samlede forsendelse. Længde og omkreds må samlet set højest være 300 centimeter, og længden i sig selv må højest være på 120 centimeter.

Hvis målene overstiger denne grænse, kan du skulle betale 95 DKK i ekstragebyr. Du kan også vælge at betale 29 DKK for at PostNord kommer og afhenter din pakke på egen adresse.

Regler for told ved fragt til udlandet

En af de vigtigste ting du bør være opmærksom på, når du som privatperson eller erhvervsdrivende sender pakker til udlandet, er om der skal angives told. Det skal der som udgangspunkt altid, når man sender pakker udenfor EU.

Det samme gælder når man sender breve der indeholder andet end korrespondance. Sender du pakker eller breve inden for EU’s grænser, er der ingen regler om tolddeklaration. En vigtig detalje her, er at både Grønland og Færøerne ikke er med i EU’s toldunion, og at der ved fragt til disse lande også skal opkræves told. Bemærk desuden, at Storbrittanien ikke længere er med i EU.

Når du bestiller din pakkelabel ved fragt til udlandet med PostNord på Pakke.dk, og vælger et destinationsland uden for EU, vil du udover en pakkelabel, også få en formular kaldet tolddeklaration, som skal udfyldes.

Det er forholdsvis enkelt at udfylde felterne, og det primære er blot at indikere hvilke produkter eller hvilket indhold der befinder sig i forsendelsen. Vi har allerede skrevet en udførlig guide til hvordan dette tolddokument skal udfyldes her på siden, så hvis du ønsker hjælp til dette kan du klikke her.

Pakke.dk
Rated 4.3/ 5 based on 251 reviews at Google+