porto priser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
transport

Mini Pakke
20 x 10 x 5 CM
Op til 0,25 KG

pakke pris

Flad Pakke
33 x 23 x 3 CM
Op til 0,5 KG

billig fragt

Lille pakke
33 x 23 x 6 CM
Op til 2 KG

pakken

Alm. Kasse
40 x 25 x 20 CM
Op til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Op til 25 KG

fragtmand

Definer selv størrelse

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel palle

container

En halv palle

palle

Stykgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Afsender
Modtager

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Emballage
Kg

 

Pakke.dk sammenligner priser fra

DAO
Bring
Fedex
GLS

Leveringsservices

Dør Til Dør
Pakkeshop Til Pakkeshop
Pakkeshop Til Dør
Terminal Til Terminal

1.

Vælg forsendelse

Du kan sende: dokumenter, pakker, paller og containere.

2.

Sammenlign tilbud

Tilbudene vises overskueligt så du kan vælge det bedste.

3.

Book og spar

Vælg det bedste tilbud og spar penge.

Skal det gå hurtigt med forsendelsen, er en express pakke via PostNord en god løsning. Og med Pakke.dk, tilbyder vi gennem vores samarbejde med PostNord, en overskuelig oversigt over de bedste leveringstider og destinationer.

Vi gør det let for enhver virksomhed at benytte sig af PostNord Express og sende pakker til hele verden. Med vores brugervenlige platform kan man nemt beregne priser, vælge leveringsmuligheder og købe label til en express pakke online. Vi tilbyder desuden også personlig kundeservice, hvor vi svarer på spørgsmål, eller hjælper med kontakt til PostNord.

Alt dette gør det nemt og hurtigt at få overblikket over PostNord Express og deres kurer- og hasteforsendelser, der både sender inden for landets grænser, men også kan levere internationale forsendelser på kort tid når det gælder.

Hvorfor vælge PostNord Express til at sende pakker

PostNord Express er en del af PostNords erhvervsløsninger, og de har udelukkende fokus på at levere så hurtigt som overhovedet muligt. Med andre ord får jeres virksomheds pakker altså den allerhøjeste prioritet, hvilket betyder, at forsendelserne når destinationen hurtigere end nogensinde før.

Udover at PostNord er et anerkendt navn i transportbranchen, tilbyder de fornuftige priser, og har et stort og internationalt netværk af distributører og partnere i alle verdenshjørner. Skal der leveres en akut pakke inden for landets grænser, tilbyder PostNord Express at kunne gøre det samme dag i langt de fleste tilfælde.

Når man benytter Pakke.dk’s prisberegner, er det muligt at få vist det forventede tidspunkt for leveringen, såvel som den fulde pris og andre vigtige oplysninger, såsom vilkår for afhentning m.m.

Samtidig kan man ikke blot benytte PostNord Express til at sende almindelige breve og pakker, men de håndterer også tungere gods, såvel som værdifulde forsendelser eller transport af følsomt og farligt materiale.

Derfor er PostNord Express en glimrende løsning til virksomheder der ofte har brug for at servicere en bred vifte af forsendelser, og sætter pris på det simple ved at holde alt under samme tag.

Forsendelse af pakker med PostNord Express

Desuden er PostNord også fleksible i forhold til leveringen af forsendelserne. For eksempel tilbydes man med erhvervsaftale gennem PostNord Express 365 dages levering om året, og leverer desuden direkte til modtager ved akutte sager.

I deres bestræbelser på at blive mere bæredygtige, er det også muligt at få leveret med budcykel i København når man vælger PostNord Express. Dette er både godt for miljøet, og kan også give lidt ekstra goodwill hos modtageren, når man vælger et cykelbud frem for en dieselbil.

Når man sender en pakke express med PostNord får man også kvittering for levering, hvilket er med til at skabe et ekstra lag af tryghed, især når man handler med internationale virksomheder eller lignende.

PostNord Express tilbyder dækning af alle lande i verden, en kundeservice der er åben 24 timer i døgnet, og skræddersyede løsninger, baseret på en erhvervsaftale og virksomhedernes enkelte behov.

Har jeres virksomhed allerede en kundeaftale hos PostNord, og ønsker i at benytte Pakke.dk til at booke og bestille forsendelser, så kontakt os endelig i dag. Lad os hjælpe jer med at komme i gang med vores system, eller besvare jeres spørgsmål. Vi er sikre på i vil opleve et forbedret workflow med Pakke.dk!

Pakke.dk
Rated 4.3/ 5 based on 251 reviews at Google+