Posttakster udland

porto priser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
transport

Mini Pakke
20 x 10 x 5 CM
Op til 0,25 KG

pakke pris

Flad Pakke
33 x 23 x 3 CM
Op til 0,5 KG

billig fragt

Lille pakke
33 x 23 x 6 CM
Op til 2 KG

pakken

Alm. Kasse
40 x 25 x 20 CM
Op til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Op til 25 KG

fragtmand

Definer selv størrelse

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel palle

container

En halv palle

palle

Stykgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Afsender
Modtager

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Emballage
Kg

 

Pakke.dk sammenligner priser fra

DAO
Bring
Fedex
GLS

Leveringsservices

Dør Til Dør
Pakkeshop Til Pakkeshop
Pakkeshop Til Dør
Terminal Til Terminal

1.

Vælg forsendelse

Du kan sende: dokumenter, pakker, paller og containere.

2.

Sammenlign tilbud

Tilbudene vises overskueligt så du kan vælge det bedste.

3.

Book og spar

Vælg det bedste tilbud og spar penge.

Send breve og pakker til udlandet: Beregn posttakster udland online

Sender du jævnligt breve til en bekendt, en samarbejdspartner eller kunder i udlandet? Eller skal du for en sjælden gangs skyld sende en pakke til en modtager i udlandet?

Uanset hvad giver det god mening, at du går efter de bedste posttakster til udlandet, så du kan slippe med at betale så lidt i porto som muligt. Er du i tvivl om, hvem der kører med de bedste online posttakster til udlandet? Så er der hjælp at hente her på siden.

Hos Pakke.dk har vi udviklet en søgefunktion, der gør det nemt for dig at beregne posttakster til breve og pakker, der skal sendes til udlandet. Hvordan det fungerer i praksis, kan du læse mere om, hvis du fortsætter lidt endnu med at læse med. 

Skal du sende en pakke? Beregn posttakster for pakker til udlandet

Når du skal sende en pakke, kan der være stor forskel på, hvor meget du skal betale i porto. Det afhænger ene og alene af, hvorvidt du lader GLS, DAO, Bring, PostNord eller en helt femte udbyder tage sig af din pakke. Bruger du vores online beregner til posttakster i udlandet her på siden, kan du danne dig et hurtigt overblik over, hvad det koster at sende din pakke hos de forskellige fragtfirmaer.

Og det tager kun få sekunder at søge den bedste pris frem. 

Skal du sende et brev? Beregn posttakster for breve til udlandet

Er det et brev, du skal have sendt til udlandet? Så kan posttaksterne til udlandet også variere en hel del. Især hvis der er tale om et maxibrev, der er noget dyrere at sende afsted end et almindeligt brev. Ved hjælp af vores online beregner kan du nemt finde frem til den udbyder, der kan sende dit brev til udlandet til den laveste posttakst.

Og som kan få dit brev frem til modtager hurtigst. 

Bestil porto online, når du har fundet den bedste posttakst til udlandet

Bruger du vores online beregner til at sammenligne posttakster til udlandet, kan du bestille porto til dit brev eller din pakke i samme ombæring. Så kan du slå to fluer med ét smæk og hurtigt få gjort din forsendelse klar til at blive sendt afsted. 

Hos Pakke.dk kan du nemlig både beregne posttakster til udlandet og købe porto til udlandet. Ganske enkelt fordi, at vi gerne vil gøre det så nemt som muligt for dig, når du skal sende pakker, breve eller andre forsendelser afsted med posten.

Du er også altid velkommen til kun at bruge vores porto beregner til online posttakster udland til at regne ud, hvad det koster at sende ting til udlandet. Du forpligter dig på ingen måde til at bestille porto gennem os, når du beregner posttakster her på siden. Men du har altid muligheden for at købe porto hos os. 

Har du brug for hjælp? Så skriv eller ring til os

Du har flere muligheder, når du gerne vil i kontakt med os, der står bag Pakke.dk. Du kan enten gøre brug af vores chatfunktion, hvor du får svar med det samme, eller du kan udfylde vores kontaktformular, så vi kan vende tilbage til dig med svar på dine spørgsmål om posttakster i udland og indland. 

Som den sidste mulighed kan du også ringe til os. Vi svarer på telefonhenvendelser i vores åbningstid, hvor du kan ringe til os på telefon 70 20 14 01. Kontakt os gerne med stort som småt. Vi er her for at hjælpe dig.


 

Pakke.dk
Rated 4.3/ 5 based on 251 reviews at Google+