Find hurtigt UPS pakkeshop | UPS Access Point

1. Først bestiller du UPS pakkelabel HER

UPS pakkeshop priser

2. Find UPS pakkeshop og UPS Access Points HER og indlever din UPS forsendelse

UPS pakkeshop

 

UPS Access Point / UPS Pakkeshop og indlevering

UPS er et internationalt pakkeselskab, som er et glimrende valg til mange typer af forsendelser. Hvis du skal sende eller afhente en pakke, er der en god chance for, at du skal forbi en UPS pakkeshop – eller UPS Access Point som de selv kalder det. 

Find den nærmeste UPS pakkeshop / drop off / UPS aflevering

Det er forholdsvis nemt at finde et sted, hvor du kan indlevere pakker til UPS. De har nemlig UPS drop off lokaliteter i hele landet, hvor det er muligt at sende, indlevere og afhente pakker. Normalt ligger UPS pakkeshops i lokale firmaer og forretninger, som har valgt at samarbejde med dem. Der er især mange UPS Access Points i de større danske byer, men generelt er de fint fordelt udover landet.

Du kan få et hurtigt overblik ved at besøge UPS’ egen hjemmeside, hvor de har et kort over alle deres lokaliteter. Du kan indtaste dit postnummer og finde den pakkeshop, der er tættest på dig og aflevere din UPS pakke der.

Hvis du køber pakkelabel hjemmefra, kan du bare møde op i shoppen og aflevere pakken – det er altid det nemmeste. Hvis du selv skal afhente en pakke, så møder du også bare op, men du får brug for at medbringe personlig identifikation og pakkenummer.

Du kan også aflevere til en chauffør

Du har også en anden mulighed, hvis du skal sende en pakke med UPS. De tilbyder nemlig, at du kan aflevere din pakke til en hvilken som helst UPS-chauffør, så længe den er forudbetalt. Det er altså ikke nødvendigt at finde en pakkeshop, hvis du har mulighed for at finde en chauffør at aflevere forsendelsen til.

Det er også muligt at bestille afhentning hos ups denmark. Det betaler du for i samme omgang som du betaler for dit UPS pakkelabel – også kommer en UPS-kurer hjem til dig for at afhente pakken. Nemt og simpelt, men koster dog lidt ekstra. Dog betyder det også, at pakken kommer lynhurtigt ind i transportsystemet.

Bestil UPS pakkelabel online

Hvis du gerne vil klare tingene så hurtigt som muligt, så er det bedst at bestille pakkelabel fra UPS online. Det kan nemlig gøres hjemmefra, og det gør alting nemmere.

Pakke.dk har en beregner, hvor du kan få en pris for din forsendelse. Du skal bare indtaste nogle informationer om pakken, samt hvor den skal hen. Efterfølgende får du priser fra UPS og andre selskaber – vælg din foretrukne løsning, betal for pakkelabel, også er du klar til UPS indlevering!

UPS Tracking / UPS Sporing

Når du har dit UPS trackingnummer, kan du gå til på Pakke.dk’s UPS trackingside her eller UPS’ hjemmeside og indtaste nummeret i “Track a Package”-feltet. Du kan også bruge UPS’ mobil-app til at spore din pakke på farten.

Hvis du har brug for yderligere hjælp eller oplysninger, kan du kontakte UPS’ kundeservice via telefon eller online chat.

Kontakt UPS kundeservice:

UPS Kundeservice på 35 25 80 80.

Åbningstider:

Hverdage 8 – 19 

Lørdage 9 – 13

UPS kontakt adresser i Danmark:

Glostrup

Naverland 7 – 9

2600 Glostrup

Danmark

Vejle

Hjulmagervej 12

7100 Vejle

Denmark

Aalborg

Troensevej 16

9220 Aalborg Ø

Denmark

Aarhus

Gunnar Clausens Vej 24 A

8260 Viby J

Denmark

ups access point
ups levering
UPS pakkeshop
UPS drop off
UPS indlevering
UPS aflevering