Hvad er DPD?

Der findes efterhånden et væld af muligheder, når det kommer til levering af post, pakker og varer generelt – og der kommer hele tiden nye til.

Du kender garanteret Postnord, GLS og alle de andre tunge spillere på det danske marked – men kender du DPD?

DPD, også kendt som DPDgroup, er en international logistikvirksomhed, der har hovedkontor i Frankrig – og så er de faktisk den næststørste pakkedistributør i Europa.

DPD er ikke store i Danmark endnu – men med et velfungerende samarbejde med PostNord, [1] [2] DPD tracking lidt udover det sædvanlige og mere end 40(!) års erfaring i branchen, er vi stolte af, at vi tilbyder DPD som en af vores fragtløsninger hos Pakke.dk.

DPD i korte træk? Fleksibelt, brugervenligt og effektivt

DPD har specialiseret sig i pakkedistribution siden 1976 – og det betyder, at du får en gennemarbejdet service, hvor der er styr på alle processer.

De kombinerer den sidste nye teknologi med et godt lokalkendskab, og det er det, der gør DPD til noget helt særligt.

Det betyder, at du får en brugervenlig tjeneste, der samtidig gør det muligt at følge din forsendelse ned til mindste detalje.

4 gode grunde til at bruge DPD Danmark:

  1. Det er hurtigt og nemt – 4 simple trin, og du har et pakkelabel, så din pakke er klar til, at vi kommer og henter den eller den kan indleveres i en pakkeshop
  • Du kan sende pakker til hele Europa – DPD har ikke bare udleveringssteder og samarbejder i Danmark. Du kan nemt og hurtigt sende til mere end 25 lande i Europa.
  • Med DPD tracking kan du tracke din pakke live – du kan se præcis, hvor mange stops, chaufføren mangler, før pakken er ved dig.
  • Der er et leveringsvindue på én time –  Den dag, din pakke bliver leveret, får du besked, når pakken leveres indenfor en time.

Hvordan sender du en pakke med DPD Danmark?

Det er simpelt at sende pakker via Pakke.dk. Du kan vælge mellem flere forskellige løsninger, der er skræddersyet til dine behov.

Derfor kan du være sikker på, at der er en løsning, der passer dig – uanset om du sender under 15 pakker om måneden eller mere end 50 pakker om måneden.

Kontakt os her, så finder vi sammen den perfekte løsning til dig.

3 simple trin: Sådan gør du, når du bruger Pakke.dk:

  • Vælg forsendelse (dokumenter, pakker, paller eller containere)
  • Sammenlign tilbud
  • Vælg det bedste tilbud – og spar penge

Din DPD levering kan du følge hele vejen takket være det smarte DPD tracking system, hvor du kan følge pakken live.

Det betyder, at du kan følge med i, hvor din pakke er – på minuttet. Og det kan du gøre både som afsender og modtager, så længe du har de rette oplysninger. 

DPD Priser: Hvad koster det at sende pakker med DPD?

Du kan klikke dig ind her[3] , hvor du kan få det forkromede overblik over DPD priser i hele Europa.

Driver du forretning, hvor du sender mere end 50 pakker om måneden? Så kan du altid få et godt tilbud, fordi du kan få mængderabat gennem DPD. Hvis du foretrækker udelukkende at sende dine pakker med DPD, kan du forvente transparente og fornuftige priser.

DPD Danmark

Driver du forretning, hvor du foretrækker en fast leverandør? Eller vil du bare gerne have den bedste pris?

Uanset hvad du er til, hjælper vi dig gerne med at få styr på dine forsendelser. Du kontakter os her →

Få den bedste pris på din DPD levering med Pakke.dk

Du kan altid bruge Pakke.dk til at sammenligne og få de bedste priser på din forsendelse – herunder forsendelse med DPD tracking.

Det eneste, du skal gøre, for at få den bedste pris hos Pakke.dk:

  • Vælg mellem pakke, palle, container eller dokument
  • Til- og fra adresse
  • Din type af forsendelse

Herefter klikker du på “Find din pris”, og voila: Nu bliver du præsenteret for dine muligheder og de forskellige priser hos fragtselskaberne – blandt andet DPD Danmark.

Vil du have den bedste pris på DPD fragt? Vi har gjort det nemt for dig

Hvis du gerne vil have den bedste pris på dine forsendelse, er Pakke.dk det perfekte sted at starte. Her kan du sammenligne priser fra forskellige fragtselskaber, så du altid er garanteret at få den bedste pris.

Du kan sende alt med Pakke.dk, fordi vi synes, det skal være nemt at sende pakker – uanset om du er privat eller erhverv.

Kom i gang med det samme – find din pris lige her →