DHL – når gult og rødt bliver grønt

Det er ingen hemmelighed, at rigtig mange virksomheder og regeringer over hele verden, er begyndt at tænke mere og mere grønt. Det gør sig gældende i deres klima-og miljøaftaler, i virksomheders løfte om at mindske deres CO2 aftryk, og omkring en million andre steder.Send pakke DHL

Klima er in, og klima er hot. Derfor har verden også set på med forventning og spænding, imens de store, multinationale fragtfirmaer har skullet udtænke nye, klimavenlige strategier.

Et af disse firmaer er DHL. Og når verdens største fragtfirma skal præsentere deres nye strategi for en mere miljøvenlig drift, så er det absolut ikke småting. Her har vi skrevet 3 af de mest betydningsfulde tiltag, der skal sørge for at de gule biler i fremtiden bliver mere grønne.

Ruteoptimering

Når man er verdens største fragtfirma, har man også mange ruter. Rigtig mange ruter. Og når man har kørt med disse ruter i mange år, har man efterhånden også indsamlet meget data. Rigtig meget data. Og disse data bliver i dag brugt til at optimere ruterne, så DHL forsendelser kan blive gjort endnu grønnere i fremtiden. Meget af det bliver optimeret så det passer ind i en mere og mere automatiseret fremgangsmetode, så andre fragtfirmaer kan overgive opgaverne til DHL. Det er en win-win-win situation, da fragtfirmaer der bruger det, får mulighed for at få glæde af mange års innovation og udvikling uden at miste deres kunder, DHL får glæde af det, da de tjener penge på et system de selv bruger – og i sidste ende vinder hele verden, da mere og mere af den globale fragt (sandsynligvis) vil blive gjort mere effektiv ved denne metode.

Rapportering

Én af de visioner og idéer der har været hos DHL Express, har været at man ikke kan løse et problem man ikke forstår. Derfor tilbyder de at lave individuelle rapporter til virksomheder – både helt ned på fragtniveau, så du kan se hvor meget CO2 du egentlig udleder på dine leverancer – men også hos større virksomheder, hvor der bliver lavet en detaljeret rapport på hele forsyningskæden. Dette giver alle virksomheder en langt bedre forståelse for deres eget CO2 aftryk, og betyder i sidste ende at flere og flere virksomheder bliver opmærksomme på deres eget ansvar – og på hvilke muligheder de har for at omstille sig selv til en mere bæredygtig proces.

Miljøprojekter

Udover de to førnævnte tiltag, så bliver der også brugt mange ressourcer på at støtte miljøvenlige projekter. Det kan være alt fra vindmøllefarme, genskovning, biomasse kraftværker og mange andre ting. Det betyder i princippet, at du med hver eneste DHL forsendelse er med til at skubbe verden i en grønnere retning.

 

Postnord og PostDanmark

Postnord håndterer posttjenester til virksomheder og enkeltpersoner i Danmark og Sverige. Virksomheden blev dannet efter Post Danmark og Swedish Post kom sammen i 2009. De tilbyder forskellige forsendelsesmuligheder ved hjælp af forskellige postagenter og servicestationer, hvor du kan sende og samle pakker til konkurrencedygtige priser.

Hvordan sender du en Postnord-pakke?
For at sende en Postnord pakke skal du besøge en repræsentant eller et servicecenter placeret i mange forskellige fødevareforretninger eller kiosker. Takket være dette er det nemt at sende og hente pakker samtidig med at du handler. Hvis du ønsker det, kan du allerede betale for forsendelsen online, og udskrive dine fragtbrev, som du derefter indsætter på forsendelsen og bringe til agenten. Online er det nemt at beregne priser for de forskellige fragtmuligheder. Postnords agent sælger også pakker af forskellige størrelser, inklusive porto, hvilket er en god mulighed, hvis du ikke har nogen emballage derhjemme.

Hvilke forskellige forsendelsesmuligheder tilbyder Postnord?
Brev: Hvis du vælger at sende din forsendelse som et brev, vil den komme inden for to arbejdsdage. Et brev vejer mest 2 kg, og det bogføres normalt i Postnords almindelige gule postkasser. Hvis brevet er for stort, kan du sende det direkte til en repræsentant.Postnord send pakke

Postpakke er en mulighed for dem, der ønsker at sende større varer på op til 20 kg. Pakken vises hver dag efter at du har sendt den, og du kan altid spore den på Postnords hjemmeside. Postnord tager også ansvar for pakkens værdi op til 50.000 kr., Hvis det skal fjernes.

Brevpost er  for dig dig, der ønsker at sende breve på højst 2 kg. Forskellen mellem et almindeligt brev og Send nemt er, at med Send-tjenesten kan du nemt spore dit brev, indtil det når modtageren. Du kan bestille og betale postservice direkte på Pakke.dk,  eller Postnords egen side. Dog det er en mulighed med gode priser for dem, der ønsker at tjekke din forsendelse hele vejen. Modtageren vil så vide, at pakken blev leveret via en sms.

Andre tjenester

Postnord tilbyder mange ekstra tjenester til de forskellige forsendelsesmuligheder. For eksempel kan du betale ekstra for ekspreslevering af breve for at blive distribueret kl. 10.00 om dagen efter, at du har indsendt det til ombudet. Du kan også vælge Post Advance-tjenesten, hvis du vil have modtageren at betale for pakken, inden den frigives.
Hvis din forsendelse er værdifuld, kan du købe til indenlandsk forsendelse til det brev, der skal sendes, anbefales. Så vil du vide, hvornår brevet er hentet af modtageren, og leveringen er forsikret op til 10.000 kr. Du kan også underskrive en ekstra forsikring for postpakker på over $ 50.000.

Mover

Mover er et relativt nyt koncept inden for fragtområdet, som har eksisteret siden 2016.Send med Mover

Mover beskrives bedst som en on-demand tjeneste for chauffører, der løser transportopgaver for både private og erhvervsdrivende gennem en bedre udnyttelse af transportkapaciteten.

Der kører i dag rigtig mange varevogne rundt i Danmark, 397.000 for at være helt præcis, men kun en meget lille andel anvendes til fragtkørsel, målet for Mover er at udnytte dette potentiale bedre, til gavn for både kunder og chauffører.

Mover benytter både private og professionelle chauffører. Med dette fleksible koncept, har Mover mulighed for at klare fragtopgaverne lynhurtigt og til meget konkurrencedygtige priser. Med Mover kan du få din fragtopgave ekspederet på under en time!

Bring Danmark

Bring er et populært alternativ til mange af de store leveringsselskaber. Bring er aktive i hele Norden og dækker alle Danmarks regioner. Derfor er flere og flere danske virksomheder begyndt at sende pakker med Bring – både små og store af slagsen.

Fordele ved BringBring send pakke

Bring har etableret sig som et af de mest stabile selskaber på markedet for distribution. Der er stort fokus på at skabe brugervenlige løsninger, og det gælder blandt andet hurtig fragt, effektiv sporing og god kundeservice, når der er brug for det.

Desuden tilbyder Bring både at hjælpe med små leverancer såvel som store. Dermed er det både en løsning for dig, der skal sende en enkelt pakke her og dér, men også for den helt store forretning, der regelmæssigt skal have transporteret materiale i store mængder. Bring håndterer nemlig både post, pakker, bud og gods.

Den nordiske forbindelse betyder desuden, at Bring er til stor gavn ved forsendelser til andre nordiske lande. Det er absolut oplagt at vælge deres service, hvis du ønsker en pakke sikkert og hurtigt frem til fx Sverige eller Norge.

 

Bring priser

Bring priser varierer alt efter, hvad du ønsker. Afhænger for eksempel af vægt, størrelse, priszone, leveringsform, osv. Generelt starter priserne ved 79 kr og går op derefter. Du kan både sende pakker og paller til virksomheder, men også pakker til privatpersoner. Bring gør sig især bemærket ved at tilbyde gode priser til virksomheder, når vi kommer op i de større mængder. Eksempelvis forbliver grundprisen som regel lav hos Bring, og det er en fordel.

Hvis du er villig til at betale et lille tillæg, tilbyder Bring aften- og weekendleveringer, så forsendelsen kan komme endnu hurtigere frem end ellers.

 

Send pakke med Bring

Det er nemt at sende en pakke med Bring. Det hele kan faktisk arrangeres online. Bring har adskillige udleveringssteder, hvor modtageren derefter kan hente pakken. Pakker kan dog også sendes direkte hen til en bestemt adresse. Ved enhver forsendelse modtager du et sporingsnummer, som du kan bruge til at lokalisere forsendelsen, mens den er undervejs.

I de større byer vil en pakke oftest blive leveret inden for 24 timer. Ved forsendelser til de øvrige nordiske lande kan der gå op til 3 dage, om end det ofte vil gå hurtigere. Det afhænger igen af størrelsen, men selv med stort gods er Bring hurtige.

En ekstra fordel er at Bring er et miljøbevidst selskab, som satser på bæredygtige løsninger. Det er værd at tage med. Firmaet har nemlig et langtidsmål om at reducere miljøbelastningen. Skal blandt andet realiseres ved kun at bruge vedvarende ressourcer til transporten fra 2025 og frem. Alt i alt er der altså mange fordele, hvis du vil sende pakker med Bring!

Sådan finder du de rigtige fragtpriser

Hader du også at betale for meget? Der er nærmest ikke noget værre, end at finde ud af at man i årevis har betalt overpris for et produkt eller en ydelse. Og efterhånden er der masser af ting hvor man kan spare betydelige summer. Leasingaftaler på biler, ejendomme, mobiltelefoni, forsikringer – og nu også fragt.

Fragt har i lang tid blot været et nødvendigt onde for mange virksomheder, hvilket har medført at der i dag er et hav af forretningsdrivende, der måske ikke nødvendigvis får de bedste priser på deres fragt. Derfor valgte vi at lave en service her på pakke.dk, hvor vi gør det let at sammenligne priserne på dine leverancer. Uanset om det er postnord priser, eller om det er andre fragtfirmaer du gerne vil sammenligne, så gør vi det enkelt, let og hurtigt. Det eneste du egentlig skal gøre, er at indtaste din forsendelses informationer, og så sørger vi for at sammenligne priserne blandt de bedste fragtfirmaer på markedet.

Så nemt er det at finde de rigtige postnord priser 

Hvis du har en pakke du skal have sendt, så har det typisk været nødvendigt at gå direkte ind på hver enkelt hjemmeside for hvert enkelt fragtfirma, og herefter gennemgå de uoverskuelige tabeller. Og så var det endda stadig et overslag – for prisen varierer eksempelvis meget afhængig af om det skal leveres direkte hos kunden eller i en pakkeboks.Send pakke Postnord

Hos os skriver du blot hvad dit behov er for fragten, og så finder vores system automatisk de bedste priser. Og her behøver du ikke kun forholde dig til postnord priser. Vores system sammenligner blandt de 6 største og mest anerkendte fragtfirmaer i Danmark – så hvis du kan få din levering udført billigere et andet sted, så får du automatisk også dette at vide.

Kvalitet og pris skal hænge sammen

Nu er der måske nogen der tror at vi blot er interesserede i at få dumpet priserne på fragten. Det er absolut ikke korrekt. Og det er også derfor vi blandt andet kun sammenligner priser fra de mest anerkendte firmaer. 

Vi har arbejdet med fragt i mange år, og kender betydningen og vigtigheden af at få en god og effektiv levering. Vi er klar over, at et par kroner man har sparet på en forsendelse, hurtigt kan komme til at koste flere penge, hvis ikke den rigtige service leveres. Med det sagt mener vi dog stadigvæk, at der skal være sammenhæng mellem pris og kvalitet. Og vi tror på at der er mange penge at spare, ved at sammenligne priserne i ny og næ – uden at man behøver gå på kompromis med kvaliteten. Det er lidt det bedste af begge verdener.

Post Danmark priser
PostDanmark priser

Vi har forsøgt at lave det så intuitivt og brugervenligt som muligt at sammenligne priserne. Derfor har vi også fået lavet en overskuelig platform, hvori man som afsender blot indtaster pakkens informationer. Men vi ved også godt at vi aldrig kan lave en platform, hvor alle behov tilgodeses til fulde. Derfor går vi også meget op i at være der for vores kunder – hvis behovet skulle være en smule mere avanceret end vores beregner kan klare. Og hvis ikke beregneren falder i din smag, er du naturligvis også mere end velkommen til at kontakte os for en mere personlig vejledning.

Her kan du være sikker på, at vi altid har dig i fokus. Vi favoriserer ikke iblandt de forskellige fragtfirmaer, og har ikke noget tilhørsforhold til dem. Det eneste vi er interesserede i, er at hjælpe DIG som afsender, med at få en bedre og billigere fragt. God fornøjelse. 

Bring

Det nordiske selskab Bring ejes af det norske post og er rettet mod privatpersoner og virksomheder. De tilbyder en bred vifte af godstjenester, som omfatter både levering af breve, pakker, bud og varer. Ud over deres gode priser er en anden god grund til at vælge Bring deres miljøreduktion. Da deres mål kun er at sende alle forsendelser ved hjælp af vedvarende energi fra 2025, er dette rederi et godt valg for dig, der interesserer dig for millioner.

Hvordan sender du en pakke med Bring?Send pakke Bring
Bring tilbyder kun sine tjenester til virksomheder, der kan sende pakker og andre forsendelser til både andre virksomheder eller enkeltpersoner. Pakkerne kan enten leveres direkte til kunden eller til kundens postkasse, alternativt til nogen af Brings 1400 udleveringssteder i hele Norden. Pakkerne leveres inden for 1 til 4 dage, og når de ankommer, sendes en avi til modtageren via e-mail, brev eller sms.
Hvilke forskellige forsendelsesmuligheder tilbyder?

Bud og ekspres tilbud:

Hvis du har brug for at få noget leveret rigtigt hurtigt, er der bud eller ekspresbud at vælge. I en række af Sveriges største byer kan du sende pakker eller breve med Bring på cykel, bil eller motorcykel. Skal forsendelsen leveres uden for byen, kan Bring også byde det med fly. Hvis du vælger ekspresbud, kommer din pakke normalt inden for få timer i samme by, samme dag, hvis modtageren er i Sverige eller dagen efter det i resten af verden. Booking af bud er lavet på Brings hjemmeside, hvor du også betaler direkte inden budet ankommer og henter din forsendelse.

Pakke:

Du, der har et firma, hvor du ofte sender til privatpersoner, kan vælge almindelige pakker, der normalt kommer til et leveringssted i nærheden af modtagerens destination. Normalt leveres pakken samme dag i vores største byer, men ellers vil dagen komme videre. Både dig og modtageren kan altid følge forsendelsen på Brings hjemmeside ved hjælp af et sporingsnummer.

Pakker og paller:

Virksomheder der skal sende paller (op til 750 kg) eller pakker (op til 35 kg) til andre virksomheder, kan købe disse tjenester hos Bring til lave priser og inkludere levering af forsendelsen. Pakkerne når modtageren den følgende dag, mens paller normalt ankommer efter 1-3 hverdage. På Brings hjemmeside kan du få oplysninger om priser baseret på størrelsen og vægten af din forsendelse.
Post: Bringer også regelmæssig mail sendt fra svenske virksomheder, foreninger eller organisationer i udlandet. Dette er praktisk for dig, der skal sende mindre varer, reklamer eller fakturaer til udenlandske kunder.
Andre ydelser
Bring tilbyder mange andre tjenester til et mindre gebyr. For eksempel kan pakker leveres i weekender eller efter almindelig arbejdstid. Brings personale kan også installere eller installere hjemleverancer, lad modtageren returnere et hjem væk fra hjemmet eller tilbyde Cash on Delivery-tjenesten.

Spar penge på fragten – sammenlign i dag

Der kan være rigtig gode penge i at drive en webshop. Der er mange fordele forbundet med det kontra fysiske butikker. Den ene umiddelbare fordel, er at du sparer en hel del på huslejen. Derudover har du med en webshop åbent 24/7.

 Det er derfor ikke overraskende, at der på det seneste er kommet mange flere nye webshops til. Men med en webshop kommer der dog én enkelt udfordring, nemlig fragten.

Alle erhvervsdrivende har behov for fragt, men ingen har lige så meget behov for en stabil (og billig) fragt som webshops har. På mange måder er det livsnerven i din butik, og derfor er det kritisk at du vælger den rigtige samarbejdspartner.

Hvem skal jeg vælge?

Her på pakke.dk fungerer vi som uvildige rådgivere, når det danske erhvervsliv skal have sendt pakker rundt. Vi fragter ikke selv, men hjælper i stedet virksomheder med at få den bedste og billigste fragt. Hele fordelen ligger i, at vi har DIG som kunde, og derfor er interesseret i at finde den bedste løsning til lige præcis dig. Derfor favoriserer vi ingen af vores samarbejdspartnere, da vi i sidste ende mener at det er op til dig. Derfor finder du både Postnord priser side om side med andre fragtfirmaer som GLS og DAO. Det er vores pligt at du er oplyst om hvilke muligheder du har, da du på denne måde kan træffe den rigtige beslutning.

Postnord priser

Spar tid på fragten

Ofte kan det være en ret tidskrævende proces at skulle få bestilt fragt. I hvert fald hvis du gerne vil sammenligne priserne samtidig med. For det er jo relativt let at læse postnords priser direkte på deres hjemmeside – men hvad hvis GLS er 10 kroner billigere? Eller dyrere? Hvad hvis det kun er levering til pakkepost der er muligt, men du skal bruge dør-til-dør?

I stedet for at bruge oceaner af tid foran computeren, på at sidde og sammenligne tilbud og læse dig frem til fordele og ulemper hos de forskellige fragtfirmaer – så kan du spare en del tid og penge ved at lade os stå for sammenligningen. Vi har fået udviklet et system, der går ind og sammenligner på kryds og tværs af de 6 mest udbredte fragtfirmaer i Danmark, og herefter får du en nem og overskuelig liste, over hvilke tjenester der hører til. På denne måde kan du hurtigt og nemt gennemskue hvad du har brug for.

Hvor finder jeg de bedste postnord priser til min webshop?

Der er ingen tvivl om at det mest kendte fragtfirma her i Danmark er Postnord. De har eksisteret i mange år (dog under andre faner tidligere), og det gør at de vækker tillid i gadebilledet. Det er en vigtig faktor for din kunde, at de føler sig trygge ved leveringen når fragtmanden kommer. Og det i sig selv kan være et par kroner mere værd, kontra konkurrenten. Når det så er sagt, så er det også vigtigt at finde de bedste postnord priser – nøjagtigt ligesom det er vigtigt ved alle andre udbydere. Der er ingen grund til at betale overpriser, bare fordi servicen er i orden. Du kan enten sammenligne priserne på deres egen side, men ellers kan du som nævnt ovenfor også hurtigt og nemt indtaste lige præcis hvad du har brug for, og så finder vores system automatisk den billigste pris til dig. Det er hurtigt og enkelt, og det betyder i sidste ende at du sparer både tid og penge.

 

Danske Fragtmænd: Info om priser

Danske Fragtmænd er et populært valg for mange erhvervskunder. Det er et af få distributionsselskaber, som er aktive i hele landet, og som samtidig har ry for at yde fantastisk service. Her giver vi dig en idé om, hvordan du kommer frem til en specifik pris, når du sender med Danske Fragtmænd.

Danske Fragtmænd priser

I modsætning til mange andre selskaber, hvor der normalt er en fast takst for hver forsendelse, kan det nogle gange være svært at finde en reel prisoversigt fra Danske Fragtmænd. Men det betyder ikke at det er umuligt: Faktisk har de nogle af markedets bedste priser på erhvervsforsendelser, og det er værd at udnytte. Fragt Danske fragtmænd

Den bedste måde at finde Danske Fragtmænd priser på er ved at benytte deres egen hjemmeside. Her har de nemlig en underside, der hedder “Din Forsendelse”, hvor du selv kan udfylde informationerne. Det resulterer i et klart svar, hvor du får den specifikke pris angivet for din forsendelse.

Prisen hos Danske Fragtmænd afhænger blandt andet af postnummer. Her spiller både afhentningspostnummeret og leveringspostnummeret en rolle. Desuden afhænger prisen også af vægten, altså pakkens/pallens størrelse. Danske Fragtmænd har også tillægsydelser, hvor prisen fra start er mere specifik. For eksempel 50 kr for levering til privatadresse, 35 kr for leverance til storcentre eller lufthavne (eksklusiv moms).

Men som sagt: Den bedste måde at få en prisidé på er ved at benytte en beregner, hvor du kan indtaste alle informationer om din forsendelse.

Andre vigtige informationer

Danske Fragtmænd opererer med visse regler. For eksempel er det vigtigt, at du kender til størrelsen og vægten på din forsendelse, inden den sendes af sted. Den maksimale vægt for paller, der sendes med Danske Fragtmænd, er i øjeblikket 600 kilogram. Dertil er der max. mål på 120 x 80 centimeter.

Hvis det er en mindre forsendelse på under 20 kg, er det vigtigt, at den kan håndteres af én mand. For forsendelser på over 20 kg er det et krav, at indholdet skal ligge på en palle. Emballagen skal samtidig være stærk nok til at forsendelsen kan læsses sammen med de øvrige ting, der almindeligvis ville komme med i en fragtvogn.

Forsendelser med Danske Fragtmænd kan sendes til næsten alle områder i Danmark: Firmaet leverer nemlig til alle brofaste øer, og det skaber kun meget få begrænsninger.

Normalt bliver forsendelserne leveret inden kl. 14, og det sker som regel 1-2 hverdage efter afsendelse. Det er dog muligt at lave en aftale med ekstra fleksibilitet, hvis nødvendigt.

På mange måder er Danske Fragtmænd altså et oplagt valg: Især hvis du sender i forbindelse med erhverv, og hvis du har vigtige forsendelser, som gerne skal nå frem til tiden. Dertil er det et stort plus at Danske Fragtmænd er i stand til at håndtere store paller.

Fedex

Mange virksomheder er i syv sind, når det kommer til hvilket fragtfirma de skal bruge. Skal man gå efter et stort og veletableret firma, eller gå den lokale vej med mindre vognmænd? 

Den perfekte løsning afhænger naturligvis af éns behov. Det man dog ofte kan forvente er, at der er visse fordele ved at benytte større fragtfirmaer. Dels åbner det op for flere kanaler til udlandet, ligesom du også typisk vil kunne forvente en mere regelmæssig service og leverance – foruden at nævne at prisen typisk også er bedre her – i hvert fald på lang sigt. Faren ved at benytte mindre, lokale firmaer, er at de ofte – af gode grunde – ikke har samme erfaring som de større selskaber. Det kan blive et probelm for dig som afsender, hvis du skal sidde og løse administrative problemer grundet forsinkede leverancer.

Fedex er et af de største fragtfirmaer i verden, og her kan du være sikker på at kvaliteten er i orden. Det være sig alt lige fra afhentning af pakkerne, til tracking og service undervejs, og helt til slutdestinationen. Hvis du sender internationalt kan du også nyde godt af de mange udenlandsruter, så du hurtigt kan få fragtet dine varer ud til dine kunder.

Hvorfor sende med Fedex?Fedex

Grundet Fedex’s størrelse, kan de også tilbyde et meget bredt sortiment af ydelser. Det er lige meget om du skal have importeret eller eksporteret varer – begge dele er dækket af Fedex. Og det er også stort set ligegyldigt hvor i verden du har brug for fragt, da de dækker i 220 lande og regioner over hele kloden. Det betyder i store hele, at du kan være sikker på at alle dine behov bliver dækket her.

Mange af vores kunder vælger ofte Fedex forsendelser, da det i mange tilfælde er billigst at samle sine fragbehov ét sted. Det skal forstås på den måde, at selvom der måske er nogle firmaer der kan slå Fedex på prisen på nogle enkelte forsendelser, så er der stadig en overflod af besparelser i form af administration, gode priser på tung fragt og meget andet.

Hvordan finder jeg det rigtige Fedex label?

Hvis du ikke har sendt pakker med fedex før, så kan det være en smule uoverskueligt at finde ud af hvilket label man skal bruge. Her på siden kan du med fordel benytte vores online beregner, da du her vil få genereret et pakkelabel helt automatisk. På denne måde sikrer du at dit fedex pakkelabel lever op til de krav der stilles, og at du altid betaler den rigtige pris. 

Hvis der er noget du bliver i tvivl om undervejs, er du altid velkommen til at kontakte os for personlig hjælp. Så kan vi sammen finde ud af hvilket label du skal bruge, hvilken pris der er den rigtige – og om der måske er noget andet der passer bedre til dit behov. Og hvis du på forhånd ved at det er en fast destination, eller du ofte har mange pakker af samme vægt og dimensioner, så kan vi også hjælpe dig med at få en god rabat, hvis du køber flere fedex pakkelabels af gangen.

Udpluk af Fedex services

Når du bruger Fedex til at stå for din fragt, får du samtidig adgang til en platform med masser af værktøjer til dig og din virksomhed. Blandt andet kan nævnes at der er gode muligheder for at få hurtig levering med Fedex Express, ligesom der også er muligheder for at få rigtig gode priser på tung fragt, og eksempelvis luft- eller skibsfragt.

Med Fedex er det samtidig hurtigt og nemt at tracke dine pakker, så du altid ved hvor i verden de befinder sig. På denne måde kan du sikre dig at det hele går efter planen – og eventuelt kontakte underleverandører, kunder og samarbejdspartnere, hvis der mod forventning skulle opstå problemer undervejs.

TNT

TNT er en international godstransporter baseret i Holland, som har eksisteret i over 70 år. Det er et datterselskab af velkendte FedEx siden 2016, og opererer i over 200 forskellige lande. De tilbyder godstjenester til virksomheder, der ønsker at sende pakker og bulkforsendelser til både enkeltpersoner og virksomheder.
Hvordan sender du TNT-pakker?
På TNTs hjemmeside kan du indtaste alle detaljer i din forsendelse for at få et prisforslag direkte. På hjemmesiden er der også en pakkeguide til, hvordan du pakker dine pakker bedst. TNT tilbyder gratis emballage af visse typer, og det er også muligt at bestille andre former for emballage til en ekstra pris. Alle pakker, du ønsker at sende, modtager et forsendelsesnummer, der kan angives i TNTs Track & Trace-service, hvor du kan til enhver tid spore alle dine forsendelser.

TNTHvilke forskellige forsendelsesmuligheder tilbyder TNT?
Express: Dette er den hurtigste forsendelsesmulighed, der sikrer, at modtageren modtager levering næste arbejdsdag. Pakken kan hentes direkte fra afsenderen og leveres derefter til modtagerens dør. Det er altid muligt at spore forsendelsen, så du kan se, hvor den er i øjeblikket. Vægtgrænsen for en Express Delivery er 500 kg.
Economy Express: Hvis du foretrækker lavere priser, men stadig ønsker at din pakke skal ankomme inden for 2 arbejdsdage, skal du sende den med Economy Express. For denne service er der også mulighed for at betale ekstra for at få pakken leveret inden frokosttid. Selv her kan du altid spore din pakke helt op til modtageren. Den maksimale størrelse for en forsendelse i Europa er 7000 kg, og uden for Europa er grænsen 500 kg.

TNT Special Services:

Du der har endnu højere krav til din levering til at komme hurtigt og under særlige omstændigheder, kan vælge en af TNT’s specialiserede tjenester. Til enhver højere pris kan de sende med din forsendelse på det næste udgående fly, sende det om natten for at aflevere før kl. 07.00 eller levere det personligt med kurer. Uanset dine behov er TNT Danmark garanteret at hjælpe dig takket være deres specielle tjenester. Ved at kontakte firmaet via hjemmesiden, kan du informere dem om din levering og hvilke krav du har. TNT er også klar til at skræddersy helt nye løsninger fra bunden.

Andre ydelser
For eksprespakker kan du vælge om du ønsker en garanteret morgen levering af din pakke mod et ekstra gebyr. Det er også muligt at tilføje ekstra forsikring til lave priser, hvis der er noget værdifuldt i pakken. TNT tilbyder også andre smarte muligheder, såsom kuldioxidkompensation, praktiske importløsninger og weekender og weekender.