DAO Porte

Vores bud på de 3 vigtigste ting i enhver fragtløsning

Her hos pakke.dk har vi i løbet af de sidste 5 år været i kontakt med rigtig mange forskellige fragtfirmaer. Vi har brugt vores tid, erfaring og ekspertise, til at undersøge hvilke løsninger der fungerer bedst til såvel privatpersoner, som til det danske erhvervsliv.

Den tid har vi brugt, så vi kan tilbyde vores kunder en god og stabil fragtløsning – uden at de selv behøver bruge tiden.

Én af de ting vi har fundet ud af er, at der ikke findes en one-size-fits-all løsning indenfor fragt. De forskellige firmaer vi nævner på vores side, har alle sammen forskellige fordele og spidskompetencer. Derfor søger vi heller ikke kun at henvise vores kunder til én leverandør, men forsøger altid at holde øjne og ører åbne, og altid sørge for at tilbyde vores kunder et så bredt udvalg som muligt – og indenfor det kvalitetsniveau som vi ved at vores kunder forventer. Derfor har vi blandt andet også lavet dette korte indspark, hvor vi belyser 3 punkter som vi synes er vigtige når vi sammenligner fragtløsninger.

DAO Porto

Dao porto, ekspreslabels, dør-til-dør, og 1000 andre fagudtryk

Hvis du vil være sikker på at få den bedste løsning, er du også nødt til vide hvad den verden hedder. Derfor skal du ikke blot gå blindt efter det du synes lyder bedst, men i stedet søge kyndig rådgivning der kan hjælpe dig med at navigere i feltet. Dette er én af kerneværdierne her hos pakke.dk, hvor vi altid er klar til at give dig hjælp og professionel rådgivning hele vejen igennem. Vi kender til de forskellige fagudtryk, og når du taler med os, kan vi med garanti altid finde den bedste løsning til dig.

Pris kontra ydelse

Det er altid let at få det bedste af det bedste, hvis prisen er ligegyldig. Desværre er der ofte en pris forbundet med at få leveret sine ting. Derfor er det vigtigt at man sørger for at finde ud af hvad man har brug for, så man på denne måde kan sikre sig, at man rent faktisk får hvad man skal bruge – til den bedst mulige pris. Eksempelvis er det ofte dyrere med ekspreslevering, og hos nogle fragtfirmaer bliver almindelige leveringer endda dyrere, blot fordi de tilbyder ekspres som ekstravalg. Derfor kan det altid godt betale sig at sammenligne priserne, uanset om det er på dao porto, postnord levering eller noget helt tredje. Der kan nogle gange ligge ”skjulte” omkostninger på de ydelser man bestiller, som man i mange tilfælde kan slippe for. Lige netop dette er ét af vores yndlingsarbejdsområder, da det er her vi får mulighed for at tilbyde vores kunder en unik løsning, specielt til dem.

Image, Image, Image

Når vi taler om image, er det naturligvis ikke ment som at din fragtmand skal ankomme i limousine og jakkesæt. Men man skal ikke undervurdere betydningen af de fragtmænd der til dagligt skal

Hvor finder man fragt til Kina?

Når du skal sende pakker til østen, så kan der være meget stor forskel på priserne du indhenter. Derfor er det vigtigt at du holder tungen lige i munden, når du sammenligner fragtpriserne.

Send pakker til og fra Kina uden at betale for meget, ved at sørge for at du altid holder dig opdateret med de aktuelle priser. Det kan lyde tidskrævende og besværligt, men tro os – det er tiden værd. Det er ikke usædvanligt at der kan være over 2.000 kroner i forskel på blot en enkelt pakke, så det er klart at man ved at sætte sig ordentligt ind i priserne kan spare mange penge om året.

Send pakker til og fra Kina billigt

Hvis du vil være sikker på at du altid har den skarpeste pris på dine fragtbehov, så er det vigtigt at du ofte sammenligner priserne. I stedet for at bruge lang tid på at indhente tilbud hos forskellige speditører, så kan du spare en del tid ved at bruge vores online platform. Vi sørger for hele tiden at holde os opdaterede på priserne hos de mest anerkendte fragtfirmaer. Du indtaster simpelthen blot dit behov, og så sørger vi for at du får en let og overskuelig liste over tilbud. Herefter er det simpelthen blot at vælge hvem der skal være din næste speditør.

Nem bestilling og god service

Noget af det vigtigste når du skal sende pakker til og fra Kina er, at du nemt kan følge med i din forsendelses færden. Én ting er at sende pakker indenrigs – der er det ofte relativt nemt at få fat på både speditør og kunde. Når man sender ud af landet, er situationen imidlertid en komplet anden. Her er du så langt væk fra situationen, at det er kritisk at det hele fungerer. Og hvis det ikke gør, så er det vigtigt at du ved hvem du skal tage fat i. Her kan vi hjælpe med at lette byrden. Ved at hjælpe dig med at finde den rigtige leverandør til dit behov, kan mange problemer og uforudsete hændelser undgås. Og skulle der – mod forventning – opstå et problem med din levering, så kan vi hjælpe med at få løst problemet.

Send pakke Kina

Din helt store fordel som kunde og afsender er, at vi ikke har nogle præferencer i forhold til fragtfirma. Det betyder at vi altid er på din side, og at vi derfor let kan give dig en udførlig og neutral rådgivning i forhold til dit behov og dine ønsker. Det er hos os du kan få hjælp til at vurdere om balancen mellem pris og kvalitet er i orden – for det er bestemt heller ikke hver gang du skal gå efter det billigste for enhver pris. Er der tale om en særlig værdifuld pakke, kan vi også hjælpe med at få forsikret pakken under transport, så du har én bekymring mindre når du siger farvel til din vare.

Når du bruger vores platform, får du automatisk de bedste tilbud fra de mest respekterede fragtfirmaer. Du vælger selv om det skal være dør-til-dør levering, eller om pakkeboks er tilstrækkeligt. Du vælger også selv hvem der skal stå for transporten – ja du bestemmer næsten selv hvad det skal koste! Næsten.

Spar penge på hurtig og effektiv DAO fragt

DAO er på rekordtid blevet én af de mest populære fragtfirmaer i Danmark. De har ved hjælp af optimal udnyttelse af deres eksisterende ruter revolutioneret den måde vi får fragtet vores ting på i dag. Med hurtig omdeling om morgenen, behøver modtagerne ikke vente lige så lang tid på at få deres pakker, og har dem oftest inden de tager afsted på arbejde om morgenen. Det betyder at dine kunder kan få en ekstra god service ved at bruge DAO – og det betyder at de forbinder din shop eller din virksomhed, med lige netop dette – ekstra god service.

5 gode grunde til at bruge DAO fragt

I princippet kunne vi skrive langt flere grunde end blot 5. Men vi skal jo starte et sted, så vi har været en tur i tænkeboksen, og fundet de 5 absolut (efter vores mening) bedste grunde til at bruge Dao som leverandør:

  1. Altid prisvenlig transport

Fragt og levering kan ofte blive en dyr affære for en virksomhed. Uanset om du skal fragte dokumenter eller varer fra dine afdelinger internt, eller om du skal få leveret ting til dine kunder, er det vigtigt at dine omkostninger ikke løber løbsk. Der kan ofte være mange penge at spare, ved omhyggeligt at sammenligne priserne inden du vælger din leverandør.

  • Hurtig levering

Når alt kommer til alt, så er tid penge – og jo længere tid dine forsendelser bruger undervejs, jo flere penge spilder du. Med DAO fragt kan du være sikker på at du får én af de hurtigste og mest effektive løsninger på markedet – hver gang.

  • Stort netværk af pakkebokse

Én af de helt store fordele ved at vælge et stort firma til at hjælpe dig med din fragt er, at de har mange forbindelser. Og i dette tilfælde er forbindelser lig med pakkebokse – eller pakkeshops som de også kaldes. Jo flere der er, jo tættere er de på dine kunder. Derfor er det vigtigt at du undersøger hvor mange pakkeshops der er tilgængelige ved den pågældende transportvirksomhed, før du beslutter dig for dit valg. Det kan have stor betydning for de modtagere der måske ikke bor i midten af de store byer, og jo lettere det er for dem at hente pakkerne, jo bedre en service oplever de.

  • Nem og enkel tracking

Når du bruger DAO fragt får du adgang til et ekstremt brugervenligt tracking system. Ofte kan man risikere at disse forskellige systemer er så indviklede at bruge, at både dig selv og dine kunder må give op. Det gavner ingen, og det skaber ofte ærgerlige situationer der let kunne have været undgået. Med DAO fragt får du et meget brugervenligt system, der er let for alle at bruge. Derudover er der også god mulighed for at få hjælp fra deres kundeservice, hvis der skulle være problemer.

  • Hurtig og simpel forsendelse 

Nogle gange kan det være svært at finde ud af hvordan man får lavet de forskellige pakkelabels korrekt. Med Dao er det meget simpelt, og med vores værktøj her på siden, er det pludselig blevet endnu simplere. Det gør at du sparer tid ved afsendelser, og det minimerer også fejl.

Dette var som nævnt de 5 grunde vi finder mest relevante. Heldigvis er vi ikke alle sammen éns, og der kan være nogle ting som du synes mangler på listen – og nogle ting som du måske finder unødvendige. Hvis der er nogle ting som du mangler svar på, så er du altid velkommen til at kontakte os her på siden, hvor du altid får professionel og faglig hjælp til dine fragtbehov. Vi kan hjælpe dig med alt fra at finde samarbejdspartnere, til at afdække præcis hvad det er du skal bruge.

Send med GLS

Det er en glæde ved at modtage en pakke – uanset om det der en pakke du selv har købt eller det er en overraskelse fra et familiemedlem eller gode venner, der vil glæde dig. Forventningens glæde når man modtager SMS’en på telefonen fra fragtfirmaet. Glæden når man får udleveret pakken i pakkeshoppen og glæden når man kommer hjem og åbner sin pakke.

Denne glæde er GLS med til at formidle til mange danskere hver eneste dag. GLS er nemlig et af de største fragtfirmaer inden for pakkepost. Hvis du har handlet på en webshop, er du helt sikkert stødt på GLS. Virksomheden benyttes nemlig af rigtig mange danske webshops. GLS har eksisteret i næsten 20 år, så de har været med markedet inden nethandlen for alvor eksploderede i 00’erne.

Årsagen til at GLS er så populær er blandt andet, at virksomheden har et enormt netværk af pakkeshops i hele Danmark. Pakkeshops som hver dag servicerer danskere i hele landet uanset om der skal sendes en pakke eller afhentes en pakke.

GLS klarer pakkefragten i hele Europa

GLS klarer dog ikke kun fragten i Danmark. Har du behov for at sende en pakke til bekendte, venner eller kunder i et andet europæisk land, kan GLS også klare denne opgave til UG!

Den store fragtvirksomhed distribuerer nemlig pakker i hele 41 europæiske lande. Har du en pakke der skal til Portugal, Rumænien, Holland eller et helt andet land, kan GLS hjælpe. På GLS hjemmeside finder du leveringstiderne i forhold til alle de forskellige europæiske lande.

Sådan gør du – send med GLS?

Det er let at sende en pakke med GLS. Det eneste du skal gøre er at finde den nærmeste pakkeshop. Det kan du gøre ved at klikke ind på GLS hjemmeside. I pakkeshoppen kan du købe et fragtlabel og aflevere din pakke. Nu er den klar til at blive afhentet af GLS. Du orienteres hele tiden om hvor langt pakken er i forsendelsesforløbet via SMS. Som regel leveres din pakke allerede den førstkommende hverdag.


Der findes dog også tjenester der gør det meget lettere, at sende en pakke med GLS uanset om du sender pakken som privatperson eller du er en virksomhed. Via disse tjenester kan du klare alle aspekter af forsendelsen hjemmefra på computeren eller via din smartphone. Hvis du vælger tjenesten pakke.dk får du sågar afhentet din pakke hjemme hos dig selv, så sparer du for turen ned i pakkeshoppen.

Track and trace – spore pakke

Det er let at følge din pakke med track and trace

Det bliver mere og mere udbredt, at gå på shopping fra en tablet, en smartphone eller en computer. Her har vi en mulighed for at sidde hjemme i sofaen, og shoppe rundt blandt internettets enorme udvalg af online forretninger. Det er helt stressfrit og du slipper for at skulle skynde dig ind i butikkerne i åbningstiderne. Netbutikkerne har nemlig åbent døgnet rundt. Du kan snart sagt købe alt i netbutikkerne, uanset om det er en ny cykel eller et par lækre stiletter du er på udkig efter!

Shop online og spor din pakke

Når du har handlet i webshoppen og skal betale for varerne kan du ofte vælge hvordan pakken skal sendes. Det er tit lidt dyrere, at få den sendt direkte til din hjemadresse end det er at få den leveret i en pakkeshop. Uanset om du gerne vil have leveret direkte til døren eller du vil hente dine nye indkøb i en af de mange pakkeshops så tilbyder stort set alle fragtfirmaer i dag, at du kan spore pakke. Sporing af pakken betyder kort fortalt, at du hurtigt kan se hvor langt din pakke er i leveringsprocessen og hvornår det forventes, at den er fremme hos dig.

Sådan bruger du track and trace

Sporing af forsendelser hedder på moderne dansk ”Track and trace”. Når din ordre er afsendt fra netbutikken modtager du som regel en mail eller en sms fra det fragtfirma, der står for fragten. Denne mail eller SMS indeholder et link til track and trace på fragtvirksomhedens hjemmeside.

Track and trace fungerer for det meste på den måde, at du klikker dig ind på fragtfirmaets hjemmeside og indtaster dit pakke- eller forsendelsesnummer. Her får du så en status på hvor din pakke befinder sig. Eksempelvis kan du få oplyst, om pakken er på fragtfirmaets pakkecentral eller den er på vej til din lokale pakkeshop. Mange fragtvirksomheder tilbyder i dag også apps, som du kan have på din smartphone og spore din pakke.

Når pakken er fremme får du besked

Når din forsendelse er afleveret i pakkeshoppen eller på den valgte leveringsadresse modtager du igen en SMS og eller en mail fra fragtfirmaet om, at nu kan du hente din pakke leveret. Så ved du, at du kan afhente de lækre sko du bestilte på webshoppen i pakkeshoppen eller måske ligger de ved din fordør når du kommer hjem fra job. Vi håber at du i denne artikel har fået et indblik i hvor let det er, at shoppe online og benytte track and trace til at følge status på de varer du har shoppet.

 

DAO indlevering

Spar tid og penge på nem indlevering

Efterhånden som der er kommet flere og flere forskellige fragtfirmaer til rådighed til danskerne, kan det ofte være sværere at finde frem til hvilken løsning der nu også er den rigtige. Nogle gange kan blot det at indlevere pakken vise sig at være en udfordring. Hos nogle fragtfirmaer er der strenge krav til alt fra emballage til pakkelabels, og har man lavet blot små fodfejl hen ad vejen, kan man risikere at pakken bliver afvist ved indleveringen. Heldigvis behøver det ikke altid være sådan. Hos mange af de større firmaer har de brugt både tid og penge på at forbedre deres processer, og derfor kan du ofte ved disse firmaer få langt mere simple og effektive indleveringsløsninger.

Desværre er det ikke altid lige let at finde ud af hvor man får de mest fleksible løsninger – og derfor har vi valgt at komme med denne artikel, hvor vi vil sætte fokus på et smart koncept fra DAO365.

 

Keep it simple

Vælger du DAO indlevering, så får du eksempelvis én af de mest simple indleveringsmetoder på markedet. Her behøver du sågar ikke engang net pakkelabel, men kan nøjes med at skrive pakkenummeret på pakken når du indleverer den. På denne måde slipper du for at klippe og klistre, printe labels, og meget andet. Vores anbefaling er at du skriver nummeret tydeligt med en fed tusch, så der ikke opstår problemer og misforståelser undervejs i leveringen.

Når du skal indlevere pakken, henvender du dig blot i én af deres mange pakkeshops. Der er over 500 forskellige at vælge imellem, så der er garanteret også én nær dig. Her slipper du for at skulle indlevere din pakke til en central langt væk fra din bopæl eller din firmaadresse, og opnår derved langt bedre fleksibilitet. Ofte har diverse pakkeshops også ganske favorable åbningstider, så du næsten på alle tidspunkter af døgnet, kan få indleveret dine pakker. Det gør det langt lettere at få struktureret din hverdag så du får mest muligt ud af den, i stedet for konstant at skulle bekymre dig over at indlevere dine forsendelser til tiden, og hele tiden være nødt til at tage vigtig tid ud af din kalender. Jo mere fleksibel din fragtløsning er, jo lettere er det for dig at få mere styr på det administrative i hverdagen.

 

Med DAO indlevering slipper du for besvær og bekymringer

Én af de vigtigste aspekter når du skal have styr på din fragt er, at både du og modtageren kan føle sig trygge. Derfor er det vigtigt at du kan aflevere din forsendelse med en god mavefornemmelse, så du kan krydse det af listen, og derved koncentrere dig om noget andet. Derfor er det også vigtigt indleveringen kører uden problemer. Der findes næsten ikke noget værre end at få en pakke retur, fordi den enten ikke er emballeret korrekt, har fejl i pakke labelen eller andet. Det betyder at leveringen kommer til at tage længere tid end forventet, og kan resultere i utilfredse kunder, og spild af penge.

Det kan du slippe for ved at gøre din indlevering så simpel som muligt. Og lige på dette punkt bør du i det mindste overveje at gør bruge af den lette DAO indlevering. Det at du ikke skal printe pakkelabels, kan også blive en væsentlig faktor for dig, da det kommer til at spare masser af tid når du skal forberede flere forsendelser. Det er væsentligt hurtigere hvis du blot skal skrive de forskellige pakkenumre, i stedet for at skulle printe og klistre forskellige labels på. Det kan spare dig for rigtig megen tid, ligesom det også kan være med til at formindske fejl og forkerte forsendelser.

Sådan klarer du nemt leveringerne som privatperson

I dag er der et hav af forskellige virksomheder, der leverer fragtløsninger til mange forskellige priser og behov. Men det kan ofte være svært at finde ud af om man som privatperson er lige så ”velkommen” som virksomhederne. Typisk kan det være svært at finde ud af hvordan man skal afsende sin vare, hvor man skal indlevere den, hvordan den skal emballeres – og så videre.

Hos Pakke.dk har vi gjort det til vores mission at gøre det nemt, enkelt og billigt for alle at få fragtet deres varer. Uanset om man er firma eller privatperson. Vi forstår at det ofte kan være svært at finde de rigtige fragtmænd til opgaven, og derfor sammenligner vi kun priser og ydelser blandt de bedste i branchen.Send pakke med GLS

Fælles for alle dem vi har valgt som samarbejdspartnere, er at de alle sammen har mange års erfaring indenfor deres felt. Derudover har de også alle sammen et godt ry i deres branche, og typisk er de kendte ansigter i bybilledet. På denne måde sikrer vi os, at de virksomheder vi anbefaler til vores kunder altid leverer et tilfredsstillende serviceniveau.

 

Send en pakke med GLS som privatperson

Hvis du som privatperson skal sende en pakke, har det tidligere kun været muligt at gøre det hos én udbyder, og man måtte trave ned til posthuset. Her har det ofte været en smule dyrere end hos de mange andre virksomheder, hvilket har gjort det til en omkostningsfuld affære at skulle sende julegaverne hjem til den fjerne familie. Heldigvis er priserne nogenlunde fladet ud, og der er ikke de store differencer imellem de forskellige udbydere – men der er stadig stor forskel på hvor simpel eller indviklet selve processen er. I dette skriv har vi valgt at hive fat i et firma som langt de fleste af os kender ganske godt – nemlig GLS. Med deres pakkeboks princip kan du for ganske få penge få fragtet dine ting rundt i hele kongeriget (eller udenfor, for den sags skyld). Én af fordelene ved lige netop GLS er, at det er en meget simpel proces at få dine varer afsted. Send pakke med GLS ved at købe et korrekt pakkelabel, og indlever herefter pakken hos én af deres pakkeshops. Så bliver det ikke meget mere simpelt end det.

 

Send en pakke med GLS til spotpriser med Pakke.dk

Her på siden synes vi at det skal være billigt at få sendt sine ting rundt. Stod det til os skulle det endda være gratis. Det ville dog betyde at en del folk nok ville miste deres arbejde – så heldigvis står det ikke til os. Vi synes dog stadig at det skal være billigt. Og derfor har vi lavet en nem og enkel beregner, så alle hurtigt kan få de bedste priser på deres forsendelser.

GLS pakkelabels

Hvis du har en favorit iblandt vores samarbejdspartnere, kan du naturligvis vælge at du kun vil sammenligne de forskellige priser der, men ellers kan du også vælge at udvide din horisont en smule, og starte med at sammenligne priser fra flere forskellige udbydere. På denne måde er du sikker på at du aldrig kommer til at betale for meget for dine forsendelser igen. Det gør sig naturligvis gældende uanset hvad det er du skal have fragtet. Her kan du finde priser på alt fra konvolutter til plakatrør – og endda op til skibscontainere. Så uanset om det er fordi du skal have sendt gaver på tværs af landet, eller blot en enkelt T-shirt du har solgt over nettet, så kan du med fordel bruge vores beregner, for at sikre dig at du ikke betaler mere end højst nødvendigt for din fragt.

 

 

 

 

 

 

Sådan får du simpel fragt til udlandet

Uanset om du ofte skal sende noget ud af landet, eller om det kun er en gang imellem, er det vigtigt at du sætter dig ind i hvilke krav der er til din forsendelse. Eksempelvis skal du naturligvis først og fremmest være sikker på, at det du gerne vil sende overhovedet må indføres i landet. Du skal også vide om den givne vare er toldpligtigt, og på hvilken måde. Når det er dig der sender pakker, er det altid dit ansvar at sikre dig at dette er i orden, da du har det overordnede ansvar for forsendelsen som afsender.

Send til udlandet – billigt og enkelt

Når du har fået klarlagt om du må sende din givne vare til modtageren, så skal du selvfølgelig også sørge for at du ikke betaler for meget for selve forsendelsen. Ofte kan det være en langsommelig proces at skulle undersøge forskellige firmaers fragtpriser til udlandet – og du kan ofte risikere at bruge lang tid på at indhente et tilbud, fra et firma som ikke engang leverer til det pågældende land.

Send til udlandet

Hvis du gerne vil spare dig selv for en masse tid og besvær, kan du derfor med fordel benytte vores beregner her på siden, som helt automatisk finder de leverandører der leverer til det pågældende land du nu skal fragte til. Her får du en simpel oversigt over hvilke muligheder du har, og der bliver også vist om der er tale om en dør-til-dør levering eller pakkepost, om det er ekspres eller ej – ja endda hvor mange dage du kan forvente leverancen tager. Så bliver det faktisk ikke meget lettere at sende til udlandet.

Hvis du kun skal sende en enkelt pakke i ny og næ, så kan du med fordel købe dine pakkelabels efter behov. Det er hurtigt og let at bestille dem, og du får en præcis oversigt over hvor du kan indlevere din pakke til fragtfirmaet. Men hvis du ofte skal sende pakke til udlandet, så kan der være en besparelse for dig hvis du får lavet en fast aftale på et fastlagt antal pakkelabels. Det vil i sidste ende også komme til at spare dig for endnu mere tid, når du i forvejen har flere labels liggende.

Det er dog vigtigt at du er opmærksom på at de skal være korrekt udfyldt. Alle pakker bliver kontrolleret efter både vægt og størrelse, og for at undgå gebyrer er det en god idé at sikre dig at både vægt og størrelse er korrekte. Derudover er det også dit ansvar som afsender, at sørge for at pakken er forsvarligt emballeret.

Hvis du er i tvivl om noget vedrørende din fragt til udlandet, så er du altid velkommen til at kontakte os her på siden. Både hvis det blot er en enkelt pakke du har spørgsmål omkring, eller hvis det er en større sag du skal have rådgivning til. Vi mener at alle får det bedste resultat ved korrekt vejledning, så spørg hellere en gang for meget end en gang for lidt!

 

GLS send pakke

Jeg er typen der altid stresser rundt efter julegaven den 23. december lige inden forretningerne lukker. Resultatet er sjældent godt og ofte får jeg købt noget, som min kone alligevel ender med at bytte eller arkiverer lodret bagerst i klædeskabet.

I år besluttede jeg mig i midten af december for at købe julegaverne på et, for mig, tidligt tidspunkt. Fremfor for at køre rundt i byen til forretningerne købte jeg desuden mine julegaver i internetbutikker. Jeg var dog noget nervøs for om gaverne nåede frem inden jul, da der som regel er tryk på pakkeposten op til jul.

Mine bekymringer vidste sig dog at være helt overflødige. Jeg bestilte gaverne mandag morgen og allerede tirsdag tikkede der en sms fra GLS ind om, at jeg nu kunne hente mine pakker i pakkeshoppen. Pakkeshoppen ligger kun 500 meter fra hvor jeg bor, så det var ikke længere end at jeg kunne gå derhen. Det var en god oplevelse og det er bestemt ikke sidste gang jeg køber julegaverne online og vælger fragt med GLS.

Det er nemt at sende og modtager pakker med GLS

Det er tilsyneladende mange, der har det ligesom jeg, i hvert fald er GLS et meget populært fragtfirma herhjemme. De mange GLS pakkeshops, der er spredt over hele landet gør, at det er rigtig nemt at anvende GLS. Det gælder uanset om du vil bruge GLS til at sende en pakke eller du skal modtage en pakke.

Skal du sende ungernes hjemmelavede julegaver til bedsteforældrene, der er bosat i den anden ende af landet, kan du hurtigt smutte ned i den nærmeste pakkeshop og sende de hjemmelavede bordskånere.  Faktisk råder GLS over mere end 1500 pakkeshops i hele Danmark.  GLS send pakke leverer samtidig pakken rigtig hurtigt, så den kan være fremme allerede næste hverdag – nøjagtig som med mine julegaver 😊

GLS send pakke – sådan gør du

For at sende pakke med GLS skal du have en fragtlabel. Sådan én kan du blandt andet købe i en GLS pakkeshop. En anden mulighed er på siden pakke.dk, her kan du også se priser på andre fragtleverandører, så du kan finde det bedste fragttilbud. Beslutter du dig for at sende din pakke med GLS, kan du købe fragtlabel til GLS på Pakke.dk. Du sparer endda turen til pakkeshoppen, for Pakke.dk kommer nemlig og henter pakken hjemme hos dig. Det er ganske enkelt genialt!

Send din pakke med GLS

Da jeg skulle købe mine julegaver i år handlede jeg ind i netbutikkerne. Jeg må sige at det er nemt at klare julegaveindkøbene hjemmefra, jeg kunne sidde i min hyggelige stue og finde de bedste julegavepriser på nettets mange shops. Her var ingen julestress. Leveringen var lynhurtig og mine julegaveindkøb blev sendt til en pakkeshop, der ligger få kilometer fra hvor jeg bor. Det var derfor hurtigt at hente pakkerne i forbindelse med andre indkøb i byen. GLS pakkelabels

Der er mange der har det som jeg, og derfor er pakkefragten også eksploderet her i Danmark. Et af de firmaer. som er blandt de foretrukne når det gælder pakkefragt er GLS. I denne artikel ser vi nærmere på hvad det er netop GLS gør det så godt.

Du finder GLS pakkeshops i hele Danmark

En af årsagerne til, at GLS er et af de mest populære fragtfirmaer i Danmark er blandt andet, at de har et enormt netværk af pakkeshops. Det gør, at det muligt for dig som kunde, at afhente og sende din pakke uanset hvor du bor i landet. Der er nemlig altid en GLS pakkeshop inden for en overskuelig afstand – GLS råder over mere end 1500 pakkeshops fordelt over hele landet. GLS pakkeshops er som regel placeret i dagligvarebutikker, kiosker eller tankstationer hvilket betyder, at du kan hente din pakke i weekenderne eller om aftenen i hele butikkens åbningstid.

Send pakke med GLS – både private og erhverv

Uanset om du er privatperson eller erhvervsdrivende kan du sende din pakke med GLS og du er sikker på, at den når hurtigt og sikkert frem. GLS leverer nemlig pakker i Danmark allerede den førstkommende hverdag. Modtageren kan hele tiden følge forsendelsen gennem GLS smarte trackingsystem.  Ligeledes orienteres modtageren løbende via SMS på status på forsendelsen.

GLS send pakke – sådan gør du

For at GLS send pakke  skal du bruge en GLS pakkelabel. Den kan du blandt andet købe gennem siden pakke.dk.

Fordelen ved at bruge pakke.dk er, at du blot kan indtaste hvor pakkens skal sendes fra og til, herefter indtaster du dimensioner samt vægt for pakken og klikker på søg. Pakke.dk finder nu de bedste tilbud på din pakkeforsendelse og sammenligner priserne på fragtfirmaerne – heriblandt GLS.

Vælger du at send pakke med GLS kan du direkte på pakke.dk købe din GLS pakkelabel som du printer ud og sætter på din pakke. Pakke.dk sørger endda for at hente din pakke, så du behøver ikke engang bevæge dig ned til den nærmeste pakkeshop – nemmere bliver det ikke.