Pakkelabels

Uanset om du bestyrer en fysisk butik, en webshop, eller om du blot sender reservedele internt fra den ene afdeling af din virksomhed til den anden, så giver det altid god mening at sørge for at få så hurtig og effektiv en fragt som muligt – vel at mærke uden at det er noget der skal komme til at koste dig en formue.

Her på pakke.dk har vi gjort det til vores absolutte kerne-forretning, at levere de bedste priser på pakkelabels. Det betyder at du i det mindste får én mindre bekymring i din virksomhed, for vi ved at der er rigeligt at skulle bruge tid og kræfter på.

En af de største fordele ved at bruge os som din samarbejds- og sparringspartner er, at vi træder til som en uvildig lille hjælper. Vores job er udelukkende at sammenligne priser og ydelser fra de forskellige danske fragtfirmaer, så her kan du altid være sikker på at vi forholder os til kolde og konkrete facts.

Måden det fungerer på er ganske simpel. Du indtaster hvad dit behov er for dig og din virksomhed, og så sørger vores algoritme for at finde de bedste (og billigste) pakkelabels til dig. Herefter kan du selv bestemme hvilket fragtfirma der passer bedst til dig og dine behov. Vi blander os nemlig ikke i hvilke samarbejdspartnere du vil benytte dig af – vi går kun op i at levere dig de bedste tilbud til lige præcis det du har behov for.

Vi har mange års erfaring i at formidle fragt til de danske virksomheder, og lige netop derfor er du også altid sikret at du får de bedste løsninger hos os. Vi ved hvor vigtigt det er, at de fragtmænd der besøger dine kunder, afspejler din virksomheds høje serviceniveau. Derfor finder du altid kun de mest velrenommerede og erfarne fragtmænd i Danmark. Dog anbefaler vi naturligvis altid at du vælger dem du har det bedst med, og som du tidligere har haft gode erfaringer med. Vi sørger blot for at skaffe dig de bedste priser!

I vores beregner finder du nogle af de mest hyppige størrelser og vægtklasser, men skulle du have behov for andre størrelser, eller har nogle tungere ting du skal have fragtet, så er du altid velkommen til at kontakte os personligt, hvorefter vi naturligvis vil gøre alt i vores magt, for at skaffe dig et godt tilbud på din fragt.

Vi ser frem til at levere billige pakkelabels til dig og din virksomhed i fremtiden, og håber at du finder et tilbud der passer til dig. Skulle du have behov for noget der falder udenfor kategorierne, er vi også lette at få fat i, så vi kan tage en mere individuel snak om hvad du har behov for.

Pakkelabel 0-5 kg

Pakkelabel køb billig
Pakkelabels Danmark

Når det drejer sig om fragt, så er det for mange indehavere ét af de onder der blot skal overstås så hurtigt og billigt som muligt. Derfor har vi her hos pakke.dk brugt tiden på at finde de bedste tilbud på labels, så du slipper for det!

På vores side er det nemt og hurtigt for dig at finde ud af hvor det er billigst  og hurtigst at få din pakke leveret. Skal du eksempelvis bruge en pakkelabel til 0-5 kg forsendelser, så indtaster du det blot i vores sammenligningsværktøj, og så sørger vi for at finde de bedste priser lige nu – og præsenterer dem naturligvis i en simpel og overskuelig oversigt, så du altid er så velforberedt som muligt, når du skal have gjort dine kunder glade med deres nye levering.

Én af de mest populære søgninger vi hjælper vores kunder med, er uden tvivl pakkelabels til 0-5 kg. Disse labels er meget anvendelige, og kan bruges til langt størstedelen af de pakker en almindelig butik sender afsted. Derudover er de også som oftest altid til at finde til en fornuftig pris.

Hvis du blot skal bruge en enkelt label, er det med vores simple formular også hurtigt og nemt at bestille lige præcis den label du har brug for. Kort fortalt er du her på pakke.dk altid sikker på at du får det rigtige produkt – til den rigtige pris. Og hvis du gerne vil spare endnu flere penge, så kan du med fordel altid kontakte os for at vi kan finde et godt tilbud til større partier.

Hele vores koncept er bygget op omkring at vi vil være den foretrukne portal og samarbejdspartner, når de danske erhvervsdrivende skal have hjælp og rådgivning til at opnå de absolut bedste fragtpriser. Det kræver naturligvis commitment – og derfor er vi også dedikerede til at udforske alle dele af fragtindustrien. Så udover de populære pakkelabels til 0-5 kg, kan vi også tilbyde et hurtigt prisoverslag på eksempelvis international containertransport, pallegods og meget andet.

GLS Pakkelabel

Det danske marked for billig fragt er i den grad eksploderet i løbet af de seneste par år. Hvis man ser på hvilket udbud der var af samarbejdspartnere indenfor denne sektor for blot få år siden, var der store chancer for at man som erhvervsdrivende kun havde mulighed for at sende varer og leverancer igennem det der dengang hed Post Danmark. GLS pakkelabels

Medmindre man havde en stor volumen af ordrer der skulle fragtes på en regelmæssig basis, var det så godt som umuligt at få nogle lukrative aftaler i hus med nogle af de større, frie vognmænd, og derfor var udbuddet ikke særlig stort. Nu er tiderne dog skiftet, og selvom man stadig kan få fragtet sine varer med Postnord, så er der også kommet en hel del andre udbydere på banen, som ikke kræver stor volumen ligesom de store vognmænd for år tilbage. Man kan eksempelvis med et Pakkelabel fra GLS få fragtet pakker enkeltvis, hvis det skulle være nødvendigt.

”Hvorfor er det vigtigt?”, spørger du måske dig selv. Det er det af flere årsager.

Den ene årsag er PRISEN. I takt med at der er flere udbydere der melder sig på banen, så bliver konkurrencen også hårdere indenfor transportsektoren. Derfor kan man som erhvervsdrivende nu billigere få sine varer bragt ud til kunderne.

Den anden årsag er SERVICEN. Vi kender det fra mange andre brancher, fra forsikringsbranchen til telefonibranchen. Når et marked ikke længere kan konkurrere på pris, så begynder det at konkurrere på service og ekstra ydelser. Derfor kan du nu, selv som en lille erhvervsdrivende, opleve en rigtig god behandling fra såvel store som små fragtfirmaer. Derudover bliver det også langt mere simpelt og effektivt. I dag er det så nemt, at man forudbestille de labels man bruger til sine leveringer, og derved både spare penge – men også en masse tid, frem for at skulle kontakte en vognmand hver gang man skulle bestille kørsel. Det betyder at du – for at tage et eksempel – med en pakkelabel fra GLS kan forudbestille en masse labels på én gang – eller med den rette integration kan du få dit lagersystem til selv at gøre det. Dét er smart!

Men der er også en sidste årsag til at det er vigtigt med flere udbydere på banen, og det er i virkeligheden måske den aller mest essentielle årsag af dem alle: FRIHED.

Det er ikke nogen hemmelighed at det er blevet ekstremt krævende at være erhvervsdrivende i dag. Særligt detailhandelen er presset. De danske forbrugere forventer stadig bedre service, til uendeligt faldende priser. Særligt onlinehandel er blevet mere og mere barsk i løbet af årene, hvor vi nu er nået til et punkt hvor vi ikke længere blot konkurrerer med og imod os selv, men også mod store konglomerater fra andre lande.

Derfor er det vigtigt at man også som lille erhvervsdrivende, kan være med til at yde en god service til sine kunder. Og langt henad vejen kan man klare det med en brugervenlig shop, gode priser og god service. Men der er én ting man som webshop-ejer aldrig vil kunne kontrollere 100%. Nemlig hvordan kunden modtager sin pakke. Og tro det eller lad være, men kunden sætter denne oplevelse mindst lige så højt som det at handle på din shop, eller bestille i din butik. Hvis ikke leveringen af pakken er i orden, så er det dit ry det går ud over – og så er det i øvrigt ligegyldigt om det er en pakkelabel fra GLS eller fra DAO der er klistret på kassen. Derfor er det vigtigt at man nu har mulighed for frit at kunne vælge hvem der skal køre ud med éns leveringer, og møde éns kunder. For i sidste ende er det mindst lige så vigtigt som at få dem ind i butikken til at starte med.

Pakkelabels tracking

Hvis du er erhvervsdrivende og beskæftiger dig med salg af varer og produkter, så kender du sikkert til det besvær der ofte kan være med til at holde styr på dit lager.

Og hvis du synes at det er svært og hårdt arbejde at holde styr på lageret, så må vi desværre fortælle dig at det ikke stopper der. Selv efter du har sendt dine varer af sted, så kan du ikke slippe ordren af syne. Rigtig mange virksomheder tror at ordren er ude af deres hænder, så snart en vare bliver sendt afsted med fragtmanden.

Og ja – rent juridisk, så kan det sagtens være at ansvaret nu hviler på fragtmanden, så snart han har kvitteret for modtagelsen af varen. Men vi ved også alle sammen godt, at kunden ikke ringer til fragtmanden – men til dig, hvis der skulle være problemer undervejs, eller hvis varen skulle være forsinket. Lige præcis derfor er det mere nødvendigt end hidtil at have styr på pakkelabel tracking, og sørge for at du giver dig selv de bedste forudsætninger for at holde styr på dine leveringer – selv efter de har forladt dit lager. For hvis du ikke sørger for at følge leveringen til dørs, så mister du også kontakten til kunden, hvilket i mange tilfælde kan være katastrofalt for din forretning.

Her på pakke.dk går vi meget op i at undersøge de forskellige pakkelabels tracking, så vi altid er klar til at rådgive dig bedst muligt, så du hurtigt og bekvemt finder den bedste løsning. For ofte er det ikke en one-size-fits-all løsning der giver det bedste resultat. Nogle labels er overlegne når det kommer til tracking indland, mens andre brillerer hvis du har fokus på det internationale marked.

Vi forstår godt, at det for langt de fleste virksomhedsejere virker omsonst at skulle sætte sig ind i pakkelabels – derfor har vi gjort det for dig! På denne måde kan vi sikre at du altid får den bedste løsning, og at du altid kan yde den bedst mulige service overfor dine kunder – lige fra bestilling til modtagelse. Og det er vi stolte af at kunne være en del af.

Der er mange ting man skal tænke over, når man skal undersøge de forskellige pakkelabels tracking. Og én af de ting man bør tænke over, er hvordan det ser ud overfor kunden. Det kan godt være at man kan finde et fragtfirma der tilbyder alt det de skal, men hvis det er præsenteret på en uoverskuelig og kompleks måde, er der fare for at din kunde mister tålmodigheden. Derfor skal du huske at dem der skal bruge denne tracking, lige så vel er dig som leverandør, men i særdeleshed også de kunder der ikke har hverken tid eller lyst til at sætte sig ind i et komplekst system, men som blot vil have en hurtig melding på hvor deres pakke befinder sig.

Pakkelabel Postnord

Hvis du nogensinde har købt noget over nettet, så ved du sikkert også hvordan leveringen af pakken fundamentalt kan ændre den opfattelse du har af webshoppen du har købt varen hos.

Egentlig er det ret ulogisk, for det er ikke webshoppens skyld hvis der er gået noget galt under leveringen – og det er heller ikke shoppens fortjeneste, hvis fragtfirmaet har leveret en ekstra god service. Men begge dele tilfalder alligevel typisk afsenderen. Og derfor er det vigtigt at du som afsender er bevidst om disse ting. En dårlig oplevelse med et fragtfirma, kan blandt andet medføre:

 • Irritation hos kunden – Kunden forbinder din webshop med dårlig kvalitet
 • Frustration over forsinkelser – Hvis kunden oplever forsinkede leveringer fra din shop, vil de sandsynligvis ikke bruge dig til ”vigtige” køb såsom fødselsdagsgaver o. lign.
 • Dårlige anmeldelser – Alle ved at dårlige anmeldelser på diverse sites kan være en dødsårsag til en webshop. Undgå dem for enhver pris!
 • Mindre andel af tilbagevendende kunder – Det er dyrt at skaffe kunder. Pas på dem du allerede har – og sørg for at de altid får en god behandling fra køb til levering

Ordsproget siger, at der skal 10 gode henvendelser til at opveje for én dårlig. Og det er noget du bør have i tankerne når du skal vælge hvilket fragtfirma der skal være din fysiske repræsentant ude hos kunden. Skal du bruge dit pakkelabel fra Postnord? Skal du bruge DAO? Eller måske en hel tredje?

Uanset hvilket firma du vælger til at skulle levere dine pakker til dine kunder, så er det vigtigt at det er nogen hvor du er sikker på at den gode service bliver leveret gang på gang. For ligesom de dårlige anmeldelser hurtigt spredes, gør de gode det også. Så hvis du sørger for altid at skabe gode oplevelser for dine kunder, så kan det medføre:

 • Anbefalinger fra dine kunder – Hvis din kunde anbefaler dig til deres venner og bekendte, så kan du være næsten sikker på at det resulterer i nye ordrer. Forestil dig hvis dine kunder siger ting som ”Det var vildt god service – min pakke kom allerede dagen efter!”. Det er den bedste reklame du som butik kan få.
 • Gensalg – Glade kunder køber altid mere. Det betyder, at jo gladere dine kunder er for at handle hos dig, og jo mindre besværligt det er for dem – jo oftere vender de tilbage for at købe mere. Sørg for at skabe den gode oplevelse – gang på gang!
 • Gode anmeldelser – Folk er ofte skeptiske overfor webshops, og med god grund. Der er mange derude der ikke leverer den forventede service. Derfor er det vigtigt at du altid sørger for at høste så mange gode anmeldelser som muligt – fra eksempelvis trustpilot og sociale medier – og vær ikke bange for at vise dem frem på din shop!

Husk altid på at den gode service ligger i detaljen. Og det gælder i særdeleshed når det kommer til fragt, da langt de fleste kunder hader at vente på de ting de har købt. Sørg for at dine kunders køb når hurtigt frem.

Hvis du vil høre mere om de forskellige fragtfirmaer der er tilgængelige på det danske marked, og hvis du vil høre om hvad pakkelabels fra Postnord kan gøre for din virksomhed – eller vil du måske høre om et andet fragtfirma? Uanset hvad du kunne tænke dig, så er vi her på Pakke.dk altid klar til at være dig behjælpelig.

Pakkelabel

Efterhånden som der er kommet flere og flere forskellige kurérfirmaer, kan det ofte være svært for små og mellemstore butikker og webshops, at gennemskue hvor det er lettest og billigst at få fragtet sine varer.

Dette er blot én af de udfordringer der kan være ved at drive forretning, men det er dog en væsentlig én af slagsen. Her på pakke.dk er vi sat i verden for at hjælpe lige præcis DIG med det vi er eksperter i – at finde din næste fragtpartner. Er du i tvivl om hvilket pakkelabel du skal bruge? Og er du i tvivl om hvor du får de bedste priser? Her kan du sammenligne blandt nogle af de mest kendte fragtfirmaer, og derefter bestemme hvem der skal fragte dine næste varer rundt til dine glade kunder.

Pakkelabel

Når det drejer sig om fragt, så er det ofte én af de ting i virksomheden som vores kunder tager for givet, og det er typisk ikke her du ønsker at bruge din tid. Vi forstår det godt, men hvis man ser på hvor mange penge mange firmaer bruger på en så simpel ting som et pakkelabel, så er det vigtigt at disse ting er i orden.

Det er vigtigt at du er klar over hvilke produkter der passer til hvad, og hvilken leverandør der yder den bedste service. Du skal huske på at fragtmanden i mange tilfælde er en forlængelse af din butik. Det er fragtmandens smil der møder kunden når pakken skal afleveres, og det er fragtmandens humør, der kan være med til at cementere den gode kundeoplevelse, der følger med at handle hos lige præcis dig.

Det er ingen hemmelighed, at det er krævende at skabe den gode kundeoplevelse hver gang en kunde handler hos dig. Den mindste lille ting kan betyde, at det bliver en kedelig oplevelse at handle i din shop. Og selvom det selvfølgelig ikke er din skyld at fragtmanden måske læser dit pakkelabel forkert, så giver det et dårligt helhedsindtryk af din shop, når din kunde ikke får deres varer når de forventer den.

Hvis du er i tvivl om hvem der skal være din næste fragtmand, så anbefaler vi dig altid at du ser dig om på trustpilot, ser på hvordan firmaets kunder tager imod dem, og naturligvis holder dette op imod deres priser. Husk at det ofte kan give god mening, at bruge et par ekstra kroner på en leverance hvis kunderne bliver gladere for at handle i din shop.

Pakkelabels

Enhver webshopejer ved at der er masser af ting at tage sig til, ud over at køre selve shoppen. På mange måder adskiller en webshop sig ikke fra en almindelig butik. Du skal stadig sørge for at der kommer folk i butikken, så du skal stadig promovere den. Du skal også stadig være opmærksom på hvordan du håndterer dit lager, og meget andet.

I denne korte guide har vi skrevet et par punkter om hvad man som webshopejer bør være opmærksom på før man sætter sin shop i søen, og her kan du blive klogere på alt fra lager til pakkelabels.

Få styr på procedurerne

Mange der starter en webshop, bliver ofte overraskede over hvor meget det kræver at holde den i gang. Typisk er det lige så svært og tidskrævende at styre lagerbeholdning, indkøb, fragt og meget andet – som hvis du havde en fysisk butik. Og her er der et rigtigt stort potentiale for at sætte penge til. Vidste du eksempelvis, at mange webshops bruger for dyre pakkelabels, og at de ved at få en bedre aftale på disse, ofte kan spare masser af penge på årlig basis? Hvis du sender 20 pakker om ugen til 69 kroner pr. pakke, koster det dig faktisk over 71.000 kroner i fragtomkostninger på et år. Ofte kan man finde andre leverandører eller fragtmænd der kan gøre det for det halve. Dér sparer man hurtigt en måneds omsætning, blot ved at skifte pakkelabels!

Udover dette, er der typisk også mange penge at spare på at køre en mere stabil og kontrolleret lagerbeholdning. Der går ofte rigtig mange penge til spilde på et lager der ikke kører effektivt. Vi anbefaler at man altid har styr på:

 • Bedst sælgende produkter
 • Mindst sælgende produkter
 • Dyreste/mest lukrative produkter

De bedst sælgende produkter skal man naturligvis altid have en stor lagerbeholdning af. Når du ved at der er et stort flow af en given vare, så gør det ikke så meget at have mange på lager. På den anden side, så skal du også have styr på de produkter der sælger mindst af. Det kan godt være disse produkter er gode at have på shoppen, da de måske har en højere avance, eller giver langt større omsætning end de mindre produkter. Men lad være med at fylde lageret op med disse produkter, da det fjerner plads der kunne have været brugt til de produkter der sælger bedst, og som kan generere et større flow i din omsætning.

Derudover skal du også huske på at varerne også helst skulle ud til kunderne, når de har købt dem. Typisk er det muligt at opnå en besparelse på sine pakkelabels, hvis man køber dem i større partier – men her er det selvfølgelig essentielt at du har styr på de produkter du oftest sender, da det ikke er sjovt at brænde inde med en masse varer – og muligvis nogle labels som du ikke kan få brugt bagefter.

Sidst, men ikke mindst, skal du naturligvis have styr på hvilke produkter der er mest lukrative for dig. Disse skal ALTID være på lager. Potentielt set kan du gå glip af mange penge ved ikke at have styr på hvilke varer der er mest lukrative for dig at have på lager, da du dermed ikke ved hvilke produkter der er værd at bruge lagerplads på.

Hvis du har styr på dit lager, så har du også langt bedre forudsætninger for at kunne blive ved med at udvikle din forretning, da du så ved hvilke grene af virksomheden du skal investere mest tid og flest penge i.

Søg og beregn priser:

Pakkelabel

 

 

Kurer – direkte eller almindelig kurer?

Direkte Kurer?kurer

Når man inden for fragtbranchen taler om kurerservice, kurertransport, kure-kørsel eller kurer post, så er det i princippet bare et andet ord for fragt. Ordet “kurer” stammer fra det franske ord ‘courrier’, afledt af courir som egentlig betyder løbe, og det er her det begynder at give mening i forhold til fragt, og måske særligt til forskel fra normal post, med den udvikling, som det har taget de seneste år. I takt med at de nationale post væsener er blevet en dårligere og dårligere forretning, er andre fragtvirksomheder bogstavelig talt løbet fra dem.

En af årsagerne er, at moderne fragtvirksomheder ofte passer bedre til betegnelsen kurer post, idet hastigheden forsendelserne bliver leveret med, tit er markant kortere og dermed svarer mere til ‘løb’ end til gang – hastighed er simpelthen en prioritet. Der er den prioritet mange ønsker når noget skal sendes, og det er det behov der har skabt grundlaget for, at der i dag findes en række virksomheder, som har specialiseret sig i at sende noget med meget kort transporttid. I branchen skelner man mellem ’almindelig kurer’, og det der kaldes ’direkte kurer’. En direkte kurer er som navnet antyder en kurer, der kører det du skal have sendt, direkte til modtageren. Der er altså ikke tale om nogen rute, der skal køres færdig eller andet, der kan forlænge den hurtigst mulige transport af forsendelsen fra dig – eller der hvor din forsendelse befinder sig –  til din modtager, uanset hvor i verden det måtte være. Det kan med andre ord også være transport med fly eller båd. På den måde er der ingen begrænsning.

Med Direkte Kurer får du den hurtigste transport som det er muligt købe for penge, men du skal til gengæld være forberedt på at betale, for Direkte Kurer kan være ganske dyrt, da det jo skal betale for en timeløn til en person og et køretøj som ikke kan lave andet i den tid. Du vil typisk skulle betale per kilometer, og alt efter hvad du skal sende, kan prisen nemt være 10-20 kroner eller mere per kilometer. Sådan er direkte kurer priser desværre. Men selv i den dyre ende, er der stadig forskellige prisklasser, og flere af de globale fragtfirmaer som Pakke.dk anvender som leverandører, de har så store netværk af biler og så mange ruter, at der selv ved direkte Kurerservice kan være stordriftsfordele, som sænker prisen.

Så næste gang du skal bruge en Direkte Kurer, så tøv ikke med at få en pris på få sekunder på Pakke.dk

Hvad koster Kurer?express

Der er dog også andre alternativer hvis prisen skal være lav. Almindelig Kurer er faktisk den mest almindelig fragtform i dag, og er det du får når du handler med UPS, DHL, FedEx – eksempelvis når du handler gennem Billigtpaket.se. Det hedder stadig ’kurer’ fordi hastigheden er i top, i forhold til den gammelkendte nationale post, men prisen er ofte markant lavere. Med kurer-kørsel via Pakke.dk kan du benytte alle de store globale kurer transporter, med den sikkerhed som de store kan præstere, blot ikke til ’Kurer Priser’ men til den skarpe pris du kender fra Pakke.dk.

Det er dog ikke kun sikkerheden og prisen der er skarp – når du vælger ’Ekspres’ får du virkelig en Ekspres Kurer, og selvom det ikke er Direkte Kurer, er det ofte med tider der er forbavsende tæt på. Du kan eksempelvis sende en pakke fra Malmø til Hong Kong på mindre end to dage eller fra Stockholm til Beverly Hills også på under 48 timer, og rigtig mange steder i Europa kan pakken være fremme i morgen inden klokken 12, og pakken bliver endda hentet på din adresse, så du behøver dårligt løfte en finger – andet end for at trykke på tasterne.

Sidst men ikke mindst er kundeservicen i top, og er faktisk den bedste i branchen ifølge Trustpilot, og du kan afprøve den med det sammen, hvis du besøger www.pakke.dk eller ringer på +45 70 201 401 skriver på chatten, eller sender en mail til support@pakke.dk

Transport af container

Få en pris på containertransport på få sekunder.sofragt-containere

En 20 fods container er jo blot en meget stor pakke (dog kun overgået af en 40 fods container) men uanset størrelsen, har det været et naturligt skridt for Pakke.dk at varetage denne opgave for vore mange kunder med behov for transport af containere. Når man sender så mange pakker som Pakke.dk så er det alligevel biler, lastbiler og 20” containere eller 40” containere de pakker bliver fragtet over lande og verdensdele i. Så hvis du kan få en skarp pris på pakker, burde du så ikke også kunne få en skarp pris på transport af container? Og nok så væsentligt, hvis du kan få en pris på pakker på få sekunder, hvorfor skal det så tage så lang tid at få en pris på containertransport. Det har de besluttet sig for at ændre på ved Pakke.dk, så fremover vil det også være muligt at få en pris på at transport af en container ved få tastetryk og uden ventetid.

Send container, både import og eksport.pris-sende-container

Den korte tid for pris gælder uanset om det er eksport eller import, og uanset hvilken verdensdel du skal sende til eller fra. Så uanset om du skal have din container fra USA, eller om du skal have din container til USA, så kan Pakke.dk hjælpe og du kan få en pris på få sekunder. Selve fragten tager selvsagt den tid containerfragt tager, og da Asien jo ligger på den modsatte side af kloden, vil det med skib tage uger og måneder at transportere en container fra Kina, og adskiller sig der fra betingelserne for pakketransport. Du er sikkert klar over det, men er det første gang du sender en container til Kina er det værd at vide at de kinesiske toldmyndigheder har nogle andre regler end danske. Således bør selve fortoldningen af en container til Danmark ikke vare mere end 5 dage jf. Toldvæsnets egne mål og regler, hvor Kinas regler giver mulighed for at der kan gå op til 90 dage før en container til Kina skal være toldbehandlet. Det skal desuden nævnes at containertransport kan være et fornuftigt valg når større forsendelser skal til andre lande, både på grund af pris, men også grundet den sikkerhed der er forbundet med at pakke alt i en jernkasse, som er lukket og står vandret og stabilt, fra afsendelse til modtagelse.

Ring for særlige aftaler.import-container

Når Pakke.dk kan give en pris på containertransport på sekunder er det klart at det er ud fra nogle generelle betingelser og vilkår, så hvis du står med nogle særlige behov, så er det bestemt ikke umuligt. Det kræver blot at du tager kontakt, og så vil du stadig kunne få en pris på forbavsende kort tid i forhold til standarden i fragtbranchen. Det er fordi Pakke.dk har specialiseret sig i kundeservice, og er meget fokuserede på hvad der er kundens behov, i en branche hvor det ellers eksempelvis er store skibes kurs, der bestemmer mere end noget andet. Det er det som sådan stadigvæk, men Pakke.dks fokus på at servicere, har betydet at mange af de vanlige processer i kommunikationen mellem fragtfirmaer og lignende, er blevet ændret og tilpasset for at skabe bedre vilkår for dig som kunde. Pakke.dks container transport priser er skarpe, men deres kundeservice er endnu skarpere – hvilket også fremgår af uvildige vurderingsportaler, som eksempelvis Trustpilot, hvor Pakke.dk ligger som den bedste i branchen.

Men hvis du er i tvivl om noget angående transport af container, pris, eller kundeservice, så kan du til enhver tid ringe og spørge og opleve det selv ved at tale med den dedikerede supportafdeling på 70 201 401 via online chatfunktion, eller på support@pakke.dk

Hvad koster en container transport?

Beregn evt. selv priser:

send_container

Forsendelse til USA

Værd at vide om at sende pakker til USA

Stærke priser også på enkelte forsendelsersende-til-usa

Skal du have sendt en vigtig pakke til USA? Kunne du tænke dig at få samme pris som virksomheder med erhvervsaftaler får? Hvad med kundeservice, hvis der går noget galt undervejs, eller hvis du får brug for at ændre noget, eller sågar holde øje med din forsendelse? Pakke.dk sender dagligt store mængder pakker til USA, både for private og erhverv. Men Pakke.dk har ikke travlt med at tjene penge til at betale for lastbiler og fly for at kunne sende fragt til USA – i stedet bliver de lastbiler og fly der i forvejen tager turen brugt, altså de helt store fragtfirmaer som UPS, DHL, TNT, FedEx, GLS og så videre. Kvaliteten under transport til USA er derfor den bedste kvalitet, som de største fragtfirmaer kan levere. Samtidig sender Pakke.dk for så mange mennesker og organisationer, at rabatterne er virkelig gode, altså det du kender som storkundepriser. Det er dog ikke kun på grund af mængden, at priserne er stærke, men også fordi Pakke.dk har fokuseret på at blive de bedste til at yde kundeservice om fragt og porto til USA og 180 andre lande i verden. Og netop fordi Pakke.dk tager ansvaret for kundeservicen, bliver kostprisen lavere, da de store globale fragtfirmaer ikke skal bruge penge på at oprette danske call-centre og lignende. Det betyder i sidste ende, at du kan få billig fragt til USA med den kvalitet, som de bedste i branchen kan levere.

Told mellem USA og Danmark.

Normalt er det ikke billig fragt USA er kendt for, og de fleste danskere har efterhånden prøvet at få en billig pakke sendt fra USA til Danmark for blot at opleve prisen stige voldsomt, når told og gebyrer kommer oveni. Men før du trykker ”Send til usa” er det værd at være opmærksom på et par ting. Tolden er en global takst som ingen lovligt kan undgå, men gebyrerne har Pakke.dk valgt at hjælpe med. Det betyder, at du i de fleste tilfælde kan sende en pakke til usa, eller fra USA til Danmark, uden at skulle betale det velkendte håndteringsgebyr som Post Danmark, eller PostNord som det hedder i dag, plejer at tage minimum 160,- kroner for. Så med storkunderabatter, dansktalende kundeservice og uden gebyrer, kan det måske alligevel blive Billig fragt USA er kendt for. J I hvert fald hvis du vælger at bruge Pakke.dk

 Nemt at bestille online – send uden at forlade hjemmet.

Pakke.dk har udviklet på hjemmesiden siden første kunde. Med et stort fokus på at gøre det nemt, og ved regelmæssigt at spørge kunderne om Pakke.dk kan gøre det bedre, er siden nu blandt de nemmeste at arbejde med i hele branchen, og du kan på få sekunder få priser og transporttider på din forsendelse til USA, og kan gratis få hentet pakken på din adresse.

 Kvalitet i kundeservice er altafgørendefragt-forsendelser-til-usa

Når du vil sende til lande udenfor EU, herunder kategorien – Pakke usa – så er der mange regler som det kan være svært at gennemskue, og mange måder at gøre tingene på, som kan enten forværre oplevelsen voldsomt, eller lette processen gevaldigt, så tingene er fremme i god behold på få dage. Her er kundeservice det vigtigste element til at sikre en succes for dig. På www.trustpilot.dk har vore kunder anmeldt os, og givet os en topplacering i branchen. Det er den topplacering, der kan sende din pakke til USA i sikkerhed.  Fejlraten på ”Fragt til USA” er stort set den samme for alle i branchen, specielt fordi de fleste rigtig store virksomheder bruger hinanden undervejs, da det øger effektiviteten af hver enkelt virksomhed. De fragtfirmaer vi bruger, er oppe på 99,3% succesfulde forsendelser, men det er klart, når der sendes flere millioner pakker dagligt, så vil der ske uheld selv i de bedste systemer. Det der giver den største risiko for fejl, er når folk der aldrig har sendt før, glemmer at tale med Pakke.dk inden de sender deres pakke til USA. Der er en række ting der ikke må sendes, og måden tingene bliver pakket ind på er altafgørende for at pakken når USA i god behold og til tiden. På https://www.pakke.dk/faq.php?faq_id=23 kan du læse mere, og trække på den massive erfaring Pakke.dk har med at håndtere fragt til USA.

Du er også altid velkommen til at ringe på +45 70 201 401, skrive en mail til support@pakke.dk, eller på den online chat.

 

Konkurrencefordele ved Pakke.dk når du sender fragt til USA:

 • Få storkundepriser som privat eller mindre virksomhed
 • Få landets bedste kundeservice (5 stjerner ud af 5 på Trustpilot)
 • Få afhentet pakken hvor du ønsker, gratis, og forsøgt leveret op til 3 gange, gratis
 • Få priser, tider og bestil, uden IT ekspertise på få sekunder
 • Følg din pakke hele vejen

Søg Priser på forsendelser til og fra USA:

send-pakke-til-usa