Hvordan sender man billigst en pakke til USA?

At sende en pakke til USA kan variere i pris afhængigt af forskellige faktorer som størrelse, vægt, leveringshastighed og fragtfirma. Her er nogle generelle tips, der kan hjælpe dig med at finde den billigste måde at sende en pakke til USA:

 1. Sammenlign forskellige fragtfirmaer: Undersøg forskellige fragtfirmaer som DHL, FedEx, UPS og lokale posttjenester for at se deres priser og tjenester. Brug online prissammenligningsværktøjer for at få en idé om de forskellige muligheder.
 2. Vælg den rigtige pakkestørrelse: Prisen for forsendelse afhænger ofte af pakkestørrelsen. Vælg en pakke, der passer til din genstand, så du undgår unødvendige omkostninger.
 3. Vælg leveringshastighed: Hurtigere leveringstjenester vil normalt være dyrere. Hvis det ikke er presserende, kan du vælge en langsommere leveringsmulighed for at spare penge.
 4. Brug internationale fragtjenester: Nogle internationale fragtfirmaer tilbyder samleforsendelser, hvilket kan være billigere end individuel forsendelse.
 5. Overvej told og afgifter: Vær opmærksom på eventuelle told- og importafgifter, der kan pålægges ved indgangen til USA. Dette kan påvirke den samlede omkostning.
 6. Udnyt online portaler: Mange online platforme giver dig mulighed for at indtaste pakkens detaljer og få øjeblikkelige tilbud fra forskellige fragtfirmaer. Dette kan hjælpe dig med at finde den bedste pris.
 7. Pak godt: Sørg for at pakke din genstand sikkert for at undgå skader under forsendelsen. Skader kan føre til ekstra omkostninger.
 8. Undersøg fragtfirmaernes tilbud: Nogle fragtfirmaer tilbyder rabatter eller særlige tilbud i visse perioder. Hold øje med sådanne tilbud for at spare penge.

Husk, at priserne kan ændre sig over tid, så det er en god idé at foretage en frisk prissammenligning, inden du sender din pakke.

Tilbyd dine kunder det bedste med UPS Pakkeshop

Med en stærk fragtløsning til dig og dit firma, er du altid klar til at tilbyde dine kunder den bedste service. Her kan UPS være et stærkt aktiv til dit firma. Du får en samarbejdspartner, der er kendt for altid at levere en god og effektiv service. Idet de også er et internationalt firma, får du samtidig gode muligheder for at sende pakker ud af landet, hvis du har behov for dette.

Er en UPS pakkeshop en god løsning for min virksomhed?

I takt med at Danskernes forbrugsvaner er gået mere og mere over mod e-handel, er der også kommet et langt større behov for effektive og hurtige fragtløsninger. Det betyder at markedet er steget markant, og at der derfor er flere fragtfirmaer til rådighed end nogensinde før. For dem der ved hvad de skal gå efter, betyder det at de kan få et forspring over deres konkurrenter.

 For alle andre, betyder det at de ofte skal træffe nogle valg i en uoverskuelig situation. Her har vi trådt til, og ofte givet værdifuld sparring til vores kunder, der har sparet både tid og penge. Nogle af de ting vi oftest får spørgsmål på, er hvilke pakkeshops der er de bedste at benytte.

Der kan være store forskelle på folks individuelle behov, og derfor også stor forskelle på hvilke shops der passer til din virksomhed. Noget af det du skal være opmærksom på, er;

 • Lokationer
 • Antal pakkeshops til rådighed
 • Tilgængelighed
 • Pakkeshoppens omdømme

På hvilke lokationer finder jeg en UPS pakkeshop?

UPS har pakkeshops på mange forskellige lokationer landet over. Alle steder fra indre København, til lokale udleveringssteder i landsbyerne er dækket ind her. Det betyder at det er nemt for dig at servicere dine kunder – uanset hvor de er.

UPS pakkeshops

Udover at UPS har pakkeshops i hele landet, så har de også shops mange andre steder i verden. Det kan være en stor fordel for dig, som af og til har behov for at sende pakker til udlandet, men ikke ønsker at skifte leverandør hver gang du skal sende internationalt. Faktisk får du adgang til over 27000 lokationer rundt omkring i verden.

Hvor tilgængelige er UPS pakkeshops?

I dag er det ikke kun vigtigt med antallet af pakkeshops. Kunderne har i højere grad også en mening om hvor nemt det skal være at tilgå disse pakkeshops. Mange af UPS’ pakkeshops har lange åbningstider, og er nemme at komme til med både bil, offentlig transport og til fods. Samtidig er alle pakkeshops du finder hos UPS, håndplukkede og udvalgte. De udvælges bl.a. på baggrund af den service de giver kunderne, hvor præsentabel shoppen er, og hvilke faciliteter der ellers er i forbindelse med den.

Få de bedste priser på løsninger med UPS Pakkeshop

Hvis du er interesseret i at bruge pakkeshops i din virksomhed, kan du med fordel bruge os til at sikre at du altid får de rigtige priser. Der kan være stor forskel på hvad du kommer til at betale for dine leveringer, og prisen afhænger eksempelvis af dine krav til leveringstid, og hvad der skal fragtes. Det kan ofte være svært at sammenligne tilbud fra forskellige leverandører, og vil også i mange tilfælde være ekstremt tidskrævende.

Hvis du vil spare både tid og penge, kan du med fordel bruge vores beregner her på siden. Når du har indtastet oplysninger om din pakke, kan du hurtigt få de skarpeste priser på både UPS pakkeshop, men også fra andre leverandører. På denne måde kan du hurtigt se hvor du får de bedste priser.

Fordelen ved at bruge en løsning hos UPS er, at du er sikret en stabil leverandør, der kan varetage alt fra ekspres leveringer, til udenlandske leveringer. Idet du kan få det hele direkte hos UPS, behøver du heller ikke lede efter en ny leverandør hver gang du får et nyt behov. For dig som virksomhed betyder det, at du med fordel kan drage nytte af rabatter ved at handle stort ind. Ofte kan du få væsentlige besparelser hos forskellige fragtfirmaer, når du køber flere labels ad gangen. Det vil også spare dig tid i dagligdagen, så du ikke bruger for meget tid på at få leveret dine pakker til dine kunder.

Hvis du vil undersøge mulighederne for at spare endnu flere penge, kan det være en idé at kontakte os med henblik på at få indhentet en rabataftale. Vi kan ofte være behjælpelige med en dialog der kan sikre dig flere fordele, ligesom mange af vores kunder ofte bruger os til at gennemse deres nuværende aftaler.

Få de skarpeste B2B fragtløsninger her!

Synes du også det er en jungle at sende pakker til erhverv? Mange danske virksomheder har problemer med at få forhandlet de rigtige fragtløsninger i hus. Det bliver ikke gjort bedre af, at der både er kommet langt højere krav til fragt fra forbrugernes side, samtidig med at ønsket om lavere priser igen presser på.

I løbet af de seneste par år er forbrugernes krav steget markant. Det er efterhånden ingen nyhed. Det man som erhvervsdrivende dog skal være opmærksom på er, at disse krav stille og roligt er fulgt med over i erhvervet. Det er kun naturligt, når man tænker på at vi har vænnet os til samme-dags-levering i privaten.

Hvis du i din virksomhed ofte er afhængig af at sende pakker til erhverv, har du med garanti lagt mærke til at det kan være meget uoverskueligt at finde de bedste priser. Især hvis du har særlige krav til dine leveringer.

Sådan finder du den bedste fragtløsning

Udfordringen ved at finde den ”bedste” løsning til at sende pakker til erhverv er, at det der passer til din virksomhed i dag, ikke nødvendigvis passer til din virksomhed i morgen. Virksomheder udvikler sig hurtigere end nogensinde før – ligesom dine kunder. Det er ikke usædvanligt at kunderne har hver sine individuelle behov. Nogle har behov for ekspreslevering, andre vil have det så billigt som muligt.

Så hvordan sørger man for at finde den bedste løsning til din virksomhed? Den letteste måde er ved at holde styr på dine kunders behov. Mange gange vil man kunne spare en del, ved ikke at ”overkøbe” på sin fragtløsning. For mange virksomheder er det i virkeligheden ikke nødvendigt med samme-dags levering, ligesom det heller ikke altid er nødvendigt med levering til døren.

Her kan du i stedet bruge dine penge bedre, og sørge for at din løsning passer til dine kunder. Når du sender pakker til erhverv, er det vigtigt at huske på at erhvervsdrivende ofte er vant til at betale for ekstraydelser. Med det mener vi, at det sagtens kan være at folk har forventninger til at man kan få en printertoner dagen efter – men at der også ligger en forventning om at det koster ekstra. Dette gør sig ikke nødvendigvis gældende hos private, hvor forventningerne generelt set er højere, og kravet til billigere priser ligeledes højere.

Når du har set på hvad dine kunder egentlig har behov for, har du de bedste muligheder for at finde den bedste løsning til lige netop din virksomhed. Herefter handler det i princippet om, at finde de skarpeste priser på lige netop denne.

En af de fornemste opgaver vi har hos pakke.dk er, at hjælpe vores kunder med at finde den rette løsning. Ikke nødvendigvis den billigste – men den rette. En løsning der er købt for billig, kan ofte resultere i dyre omkostninger i form af mistede kundeforhold og forsinkelser, og det kan være svært at spå om dette. Derfor kan det være en fordel at tage fat i os, for at få en snak om behovet hos lige præcis din virksomhed. Og hvis man ikke har tiden til at kontakte os personligt, så kan man komme et godt stykke af vejen, ved at bruge vores prisberegner hver gang man skal sende pakker til erhverv, for altid at sikre at du køber til dit behov – og til den bedste pris.

Spar penge på at sende pakker til erhverv

For at sikre at du altid har de bedste priser, så er der et par enkelte regler man kan følge for at gøre det nemt.

Vi har nævnt dine behov, og dine kunders behov. Men der kan også være penge at spare på nogle mere praktiske ting.

send erhvervspakker

Hvis du eksempelvis har en webshop der sælger tøj, så vil du relativt nemt kunne standardisere dine forsendelser. Hvis du kan standardisere størrelsen på dine forsendelser, vil du kunne spare penge på emballage idet du kan købe hjem i større partier. Du vil også kunne spare penge på denne måde, idet du kan købe pakkelabels hjem i store partier. På denne måde kan du få særdeles attraktive rabatter hos fragtfirmaerne.

Stordriftsfordele giver som bekendt ganske lukrative rabatter direkte på bankbogen, men der kan også være andre besparelser du kan opnå ved at følge disse regler. Én ting er naturligvis det økonomiske her-og-nu perspektiv, men du vil samtidig også kunne spare tid i din administration. Hvis du i dag har ansatte der håndterer dine forsendelser, vil du kunne frigive tid hos dem, så de kan varetage andre opgaver. Hvis du selv står for det, så kan du spare mange penge ved ikke at skulle koncentrere dig om at sammenligne priser, hver gang du skal sende pakker til erhverv.

Som selvstændig har du garanteret rigeligt på din tallerken i forvejen, så det at kunne frigive et par timer om ugen vil kunne gøre at du kan bruge din tid på ting der giver mere mening. Hvis du udregner din timeløn, vil du ofte blive chokeret over hvad disse administrative ting koster dig i tabt arbejdsfortjeneste – og selvom vi ikke kan hjælpe dig med alle de administrative ting, vil vi gerne hjælpe dig med det vi er bedst til – nemlig at sikre at du får de bedste priser på dine fragtløsninger.

Send pakke med GLS billigt

3 gode grunde til at vælge GLS Danmark

Som de fleste nok har lagt mærke til, så er der i dag flere muligheder end nogensinde før, når det kommer til at vælge sin fragtløsning. Og det betyder naturligvis at man i højere grad end nogensinde før, også skal sørge for at vælge sin løsning med omhu. Derfor har vi valgt at lave en lille artikel, hvor vi stiller skarpt på hvilke fordele der kan være, ved eksempelvis at vælge GLS som sin kommende leverandør.

Prisvenlig fragt – hver gang

Vi sætter prisen som det første punkt, for selvom prisen ikke er altafgørende, så er den alligevel altid vigtig. Derfor kan vi lige så godt få den ud af verden med det samme.

GLS priser

Når du vælger GLS Danmark som dit fragtfirma, så vil du ofte opleve at prisen er i den lavere ende. GLS har altid været kendt for at levere en effektiv fragtløsning uden at det koster en formue, og det bliver de nok ved med så lang tid de eksisterer. Derfor kan du være sikker på at du altid får høj kvalitet, og ligeledes et glimrende højt serviceniveau – uden at du behøver betale overpriser for det.

Stort netværk af pakkebokse hos GLS Danmark

Når vi taler om fragt, så er hele pointen at varerne skal komme hurtigt ud til dine kunder. Derfor nytter det heller ikke noget at bruge et firma, hvor deres GLS pakkeshop er placeret så langt fra hinanden, at din modtager skal køre for langt for at hente pakken. Her har du ved GLS også en fordel. De er nemlig blandt de største indenfor deres felt, og har over 1500 forskellige pakkeshop fordelt rundt omkring i landet. Det betyder overordnet set to ting; nemlig at du som afsender ikke behøver køre land og rige rundt for at aflevere din forsendelse, og det betyder at din kunde hurtigt, nemt og enkelt kan få fat i sin pakke – også uden at skulle køre for langt. Og for kunder der skal modtage en pakke, kan lige netop dette være afgørende. I takt med at online handel er stigende år for år, er kunderne også begyndt at stille strengere og strengere krav til deres webshops – og hvis du ikke leverer en effektiv fragt, så kan du være sikker på at dine kunder handler andre steder i fremtiden.

Robust spiller på det internationale marked

Ikke nok med at GLS er en af de største på markedet herhjemme, så får du med GLS også mulighed for at nyde godt af deres store netværk i udlandet. Med GLS får du hurtig og billig fragt til over 40 europæiske lande, og derudover også til resten af verden. Og når vi siger hurtig, så mener vi hurtig. Eksempelvis kan du få en pakke til USA eller Singapore på kun tre dage, når du bruger GLS. Det er der ikke mange andre fragtfirmaer der kan leve op til – i hvert fald ikke til de priser som GLS tilbyder.

Og hvis du ofte sender pakker indenfor Europas grænser, så er leveringen endnu hurtigere. Faktisk kan du med GLS ofte forvente at din levering rammer enhver europæisk storby indenfor 24-48 timer. Det betyder altså at du kan få en leverance fra Køge til Barcelona på under et døgn – noget som normalt kun kan lade sig gøre hvis du personligt kører pakken, eller bestiller ekspreskurér. Og det ved vi vel alle sammen hvad koster.

Vi håber at du er blevet en lille smule klogere på hvad GLS kan tilbyde, og at du nu er bedre rustet til at kunne vurdere om det er den perfekte samarbejdspartner til lige præcis dit og dit firma. Hvis du har andre spørgsmål hører vi gerne fra dig her på siden, så vi kan hjælpe dig sikkert i mål med din løsning eller bare at send pakke med GLS.

Postnord priser

Postnord er det overordnede selskab, som Post Danmark er en del af. Det betyder at hvis du skal sende et julekort eller et brev, er det post nord der varetager denne opgave. Det var tilbage i 2009 at Post Danmark og det svenske Posten AB blev lagt sammen og kom til at hedde PostNord AB. Men Postnord varetager andet end brevpost. Med PostNord har du også mulighed for at få fragtet din pakke.

Hvordan sender du en pakke med Postnord?

Posthusene her i landet, er efterhånden flyttet ind i andre butikker. Derved finder du ofte et posthus, som en del af eksempelvis en dagligvarebutik. Når du skal sende en pakke med PostNord kan du klikke dig ind på deres hjemmeside og finde ud af hvor det nærmeste posthus er, i forhold til hvor du bor, herefter kan du gå ned og indlevere din pakke. Fordelen ved at posthusene er flyttet ind i andre butikker er blandt andet, at åbningstiderne her er længere. Derved har du mere fleksibilitet når du skal sende din pakke.

Der findes dog også andre muligheder for at sende pakker med Postnord. Du kan på hjemmesiden eller via Postnords app købe en pakkelabel, som du kan printe ud og sætte på din pakke. Herefter har du mulighed for at indlevere pakken i en af Postnords mange pakkebokse. Det betyder, at du kan indlevere din pakke i hele døgnet.

Hvad Koster det at sende en pakke med Postnord?

Prisen på din forsendelse afgøres af hvor meget din pakke vejer. En stor tung pakke er i udgangspunktet dyrere at sende end en mindre og lettere pakke. Det har også betydning for prisen, om pakken skal levers direkte til modtagerens adresse eller om modtageren skal afhente pakken på et posthus eller i en pakkeboks.

Ønsker du at se hvad det koster at sende din pakke med Postnord priser og samtidig sammenligne prisen med fragtleverandører, er der en tjeneste hvor du kan sammenligne fragtpriserne på de fleste fragtfirmaer, der opererer her til lands. Denne tjeneste hedder pakke.dk.

Hvordan fungerer pakke.dk?

På pakke.dk kan du indtaste hvor pakken skal sendes fra og til. Herefter vælger du pakkens mål og vægt og klikker på søg. Nu finder hjemmeside så frem til hvad de forskellige fragtfirmaer skal have for at levere din pakke. Her har du mulighed for at sammenligne firmaernes priser og leveringstider. Når du har besluttet dig for hvem du vil benytte, kan du direkte på pakker.dk bestille en fragtlabel og printe den ud. Du slipper således for, at surfe rundt på alle leverandørernes hjemmesider og sammenligne priser  – pakke.dk har nemlig lavet benarbejdet for dig.

Leder du efter skalerbar fragt til din virksomhed?

Uanset om du startede virksomhed i går eller for en menneskealder siden, er der altid god grund til at tjekke din fragtmand efter en gang imellem. Hos pakke.dk har vi hjulpet et hav af virksomheder med at finde den rigtige fragtmand til deres behov – uanset om du sender forsendelser en gang om ugen, eller flere gange dagligt. Ét af de firmaer vi har kendt i mange år, er amerikanske UPS. Et unikt firma med stærke kompetencer, som vi vil komme mere ind på her.

UPS som fragtfirma til den lille virksomhed

Én af de største udfordringer ved at starte en virksomhed er, at finde billige aftaler når man endnu ikke har så stor volumen. Det gør det svært for dig at forhandle pris, og man må ofte gå på kompromis med enten kvalitet, services eller økonomi.

UPS fragt

En af de største fordele ved at bruge UPS er, at du på trods af en relativ lille mængde fragt, kan få adgang til en lang række ydelser. Faktisk kan du for ganske få penge få adgang til alt fra forsendelse til fakturering via UPS.

Som nogle af de få, tilbyder UPS blandt andet at du kan få både ekspres og standard-levering – uanset hvor mange pakker du sender. Det giver dig mulighed for at yde en fleksibel til dine kunder (og dig selv), og sikrer at dem der gerne vil betale ekstra for at få sine forsendelser hurtigere har mulighed for det, og at dem der har det fint med at vente lidt, til gengæld kan få billig fragt hver gang.

En anden fordel er også at UPS er et stort, internationalt firma. Det betyder at du får adgang til en lang række internationale ydelser, så du ikke længere kun er begrænset til det danske marked. Noget der i dén grad er skalerbart til såvel store som små virksomheder.

Forsendelser til de lidt større

Til de lidt større virksomheder er der ekstra meget at hente hos UPS. Udover naturligvis at være leveringsdygtige indenfor internationale såvel som nationale forsendelser, kan du også effektivisere din forretningsgang ved brug af deres software og IT systemer.

Her har du rig mulighed for at få en løsning der passer til den store webshop, og sikrer at din fragt altid kører uden problemer – og med så minimalt arbejde fra dig som muligt. Det giver dig luft og plads til at fokusere på andre ting.

En af de største udfordringer virksomheder har med fragt, er hvis kunderne af den ene eller anden grund ønsker at sende en vare retur. Hvis dit firma har ry for at have en besværlig returneringsproces, kan det mindske dit salg drastisk. Men returforsendelser er besværlige for dig som virksomhed, de ødelægger dit cash flow, medfører øgede udgifter, ekstra administrationstid – og cirka 100 andre mindre fornøjelige udfordringer.

Hvis du har haft problemer med dette, kan det være en fordel at vælge UPS, da de håndterer stort set alt i forhold til returneringerne. De sørger for at gøre det nemt for dine kunder at returnere deres varer hos deres indleveringssteder, hvilket giver dine kunder – og dermed dig – ro i sindet. Der er også flere forskellige former for løsninger når det kommer til returnering, så du kan vælge den der passer din virksomhed bedst.

Få hurtigere og mere effektiv international levering med UPS

Jo tættere dine varer er på kunderne, jo hurtigere en levering kan du tilbyde dem. Men hvis du ikke er en milliard-virksomhed med filialer verden over, kan det være svært at tilbyde en hurtig fragt til andre lande.

Der kan du med fordel benytte UPS og deres internationale netværk af lagerhaller, hvor du kan have fjernlagre på de lokationer hvor du ved du har en høj vareomsætning. Det betyder i princippet at du kan spare på omkostningerne, uden at skulle spare på servicen.

Det kan samtidig også gøre det lettere for di at få åbnet op for internationalt salg i det hele taget, da UPS ofte kan hjælpe dig med lokale told- og handelsregler, så du undgår dyre fejl.

Det er heller ikke noget du behøver en avanceret platform for at holde styr på. Her har UPS allerede lavet software til dig, som både er brugervenligt og samtidig ekstremt funktionelt.

For at det ikke skal være nok, kan de også hjælpe dig med at lave leverandøraftaler, så du er sikker på at alt også er i orden når det er DIG der er modtageren.

Generelt set er det sjældent at man finder et firma med så mange forskellige skalérbare løsninger, og som er villig til at stille det hele til rådighed for alle – uden at det skal koste dig en formue.

UPS er naturligvis ikke den eneste spiller på markedet indenfor fragt, men det er dog én af dem vi ofte fremhæver for deres nytænkning, gode priser og effektive service. Der er naturligvis også andre firmaer der er kendte for at levere en god service, og som også har mange af fordelene som UPS har – og dem har vi også skrevet om her på siden. Vi synes dog at UPS fortjener at blive taget op igen, da det helt klart er én af de spillere hvor vi altid kan være sikre på at få god respons fra vores kunder. Og med de mange forskellige løsninger til rådighed, har de garanteret også én der passer til din virksomhed.

Glem ikke at du også altid hurtigt kan udregne priser på din fragt ved UPS og mange andre, ved at bruge vores side. Så er du dobbelt-sikret at du får både service og værdi med hjem i posen.

Så nemt sikrer du morgenlevering til dine kunder

Det bliver mere og mere populært at handle på nettet i Danmark. I 2017 var der ifølge Dansk Erhverv en omsætning på 123 milliarder kroner på e-handel, hvor 82 milliarder af disse, foregik på danske webshops. Det betyder at e-handel er et marked som vi på ingen måde kan ignorere, og det er bestemt kommet for at blive. Faktisk handler over 80% af danskerne på nettet, og det giver dig som erhvervsdrivende kæmpe muligheder – men også nogle store udfordringer, som du bliver nødt til at få styr på.

Først og fremmest har danskerne ekstremt høje krav til deres webshops. Varerne skal helst komme så snart man har betalt, og priserne skal være lave. De danske webshops bliver presset mere og mere på pris af udenlandske aktører – men ét af de steder hvor de danske webshops stadig kan være med, er når det kommer til tryghed og leveringstider. Trygheden er alt når det kommer til e-handel. Og danskerne har tilsyneladende ikke noget imod at betale ekstra for kvalitet, når man kan få sine varer hurtigere. Derfor er det også ekstremt vigtigt at du sørger for konstant at finde den mest effektive transportløsning til din webshop.

Få hurtig morgenlevering med DAO distribution

DAO er ét af de eneste firmaer i Danmark, der laver omdeling om natten og i de tidlige morgentimer. Det betyder at dine kunder får deres pakker om morgenen, hvilket betyder at de ofte kan slippe for at skulle hente pakken i en pakkeshop efter arbejde. For nogle betyder det ikke så meget, men for andre kan det betyde forskellen mellem en god og en dårlig oplevelse – og om de handler i din shop igen.

Med DAO distribution kan du for et ganske beskedent beløb, sørge for at dine kunder får en professionel og god oplevelse hver gang de bestiller i din shop. Og i et konkurrencepræget marked kan det betyde en hel del, at have styr på de små detaljer i dine ordrer. I princippet kan det betyde om dine kunder vender retur, eller om de vælger et andet sted med bedre fragtløsninger.

Hos Pakke.dk får du altid de bedste priser på DAO distribution

Det er naturligvis nemt at sige at man altid blot skal gå efter det hurtigste og bedste fragtfirma, men naturligvis skal det også hænge sammen økonomisk. Derfor er det altid en god idé at sørge for at få sammenlignet dine priser, inden du beslutter dig for hvilken løsning du vil bruge. Her kan du nemt og enkelt få indhentet så mange priser som du har lyst til, så du er bedst muligt rustet til at træffe din beslutning. Det kan også være at du får øjnene op for en anden leverandør som du måske ikke har hørt om før, men som kan opfylde dine behov til en langt lavere pris.

På denne måde får du mulighed for at levere en fantastisk service til dine kunder, uden at du behøver gå på kompromis med prisen. Så er du lige pludselig ét skridt tættere på at blive én af danskernes favorit webshops, og dermed kan du forhåbentlig få del i nogle af de mange penge der hvert år bliver brugt på dansk E-handel. Og ved at bruge et professionelt firma til at levere dine pakker, er du altid sikker på at kvaliteten og servicen er i orden. Det kan lette det administrative arbejde for både dig og dine kunder, og dermed i sidste ende spare både tid og penge.

DAO pakkeshop

Mens brevposten i høj grad er afløst af digital kommunikation via e-mail og sociale medier, vokser pakkeposten år for år på grund af øget nethandel. Mange af de traditionelle posthuse, er i dag afløst af pakkeshops. De mange pakkeshops giver masser fordele og ikke mindst fleksibilitet for kunderne uanset om du skal sende eller modtage en pakke. De fleste fragtfirmaer har i dag et stort netværk af pakkeshops i hele landet. Derudover er det ofte billigere, at få forsendelse levere til en pakkeshop end levering til døren.

Fordelene ved at anvende en DAO pakkeshop

Pakkeshops giver mange fordele – uanset om du skal sende eller modtage en pakke. Mange pakkeshops er placeret i kiosker, på tankstationer eller i supermarkeder. Derfor har du mulighed for, at aflevere din pakke i et DAO indleveringssted sted inden for hele forretningens åbningstid uanset om det er i hverdagen, om aftenen eller i weekenden.

Modtageren kan hente pakken i en DAO pakkeshop når det lige passer ind i den travle kalender. Ofte kan du derfor kombinere dine gøremål, så du kan klare dine daglige indkøb samtidig med at du indleverer eller henter din pakke i din lokale pakkeshop.

En anden fordel ved at anvende pakkeshops, er i forbindelse med køb af gaver i webshops. Skal du købe julegaver over nettet, er det en fordel at du kan få pakken sendt til en pakkeshop så den ikke bliver leveret på dørtrinet ved dit hjem og fundet af gavemodtageren.  

Let at levere pakker med DAO

Et af de fragtfirmaer, der tilbyder at sende og afhente pakken i en pakkeshop er DAO. DAO365 er også et af de fragtfirmaer, der kan levere din pakke til meget konkurrencedygtige DAO priser. Måske har du hørt om DAO? DAO leverer pakker 365 dage om året og de er en af de billigste aktører på pakkemarkedet.

Ud over at priserne hos DAO er meget konkurrencedygtige, er der endnu en fordel. Når du anvender DAO behøver du nemlig ikke, at printe en pakkelabel ud. Du skal således ikke døje med at få gang i din gamle printer, der sikkert alligevel mangler blæk.

Det eneste du skal gøre er, at bestille din fragt med DAO labeless, her får du oplyst en ni-cifret pakkekode, som du kan notere på din pakke. Når du har noteret koden på pakken skal du blot indlevere den i den nærmeste DAO pakkeshop. Din pakke leveres herefter hurtigt til modtageren af en deca. 3.500 omdelere som DAO i dag råder over.   

Har Bring hvad der skal til i en konkurrencepræget fragt-industri?

Det er langt fra nogen hemmelighed, at der er ekstremt stor konkurrence indenfor fragt. Det er naturligvis en konkurrence der kommer kunderne til gode – og som tvinger virksomhederne ud i nyskabende løsninger.

Det betyder dog også, at det for mange virksomheder kan være svært at følge med. Og i en verden der nærmest er opslugt af en håndfuld store spillere indenfor fragt, er Bring et friskt og dynamisk pust på scenen.

Bring – et skandinavisk varemærke

Der hvor Bring skiller sig en smule ud fra de større konkurrenter, er at du har at gøre med en lokal virksomhed. I hvert fald når man ser på det store billede. Bring er nemlig et skandinavisk firma, og har en kæmpe tilstedeværelse i Sverige. Det betyder at du altid får en ”lokal” service, der har forståelse for det nordiske marked, og som ved hvilke udfordringer der kan være.

Bring pakkeshop

Det betyder også at du ikke skal kæmpe med internationale kulturforskelle, som eksempelvis ved tyske og amerikanske fragtfirmaer. Vi ved ikke om det måske er én af grundene til at vores kunder er så tilfredse med Bring. Det kan naturligvis også være servicen, men måske også fordi at vi ofte tænker nogenlunde éns?

Bring ved første øjekast

Én af de mest bemærkelsesværdige ting ved firmaet her, er at der bag de grønne biler gemmer sig et købmandskab uden lige. Der er altid mulighed for at få kompetent rådgivning, og chaufførerne har generelt set også en særligt høj tilfredshed ude hos kunderne. Det er måske derfor de i skrivende stund har en imponerende 6.plads på trustpilot, over bedst bedømte kurérfirmaer.

Her kan du måske som virksomhedsejer tænke at det bliver en anelse for sukkersødt. Men det kommer næppe som en overraskelse, at dine kunder lægger mærke til den service du leverer – og den service stopper først når kunden har fået pakken i hånden. Derfor er det vigtigt at du har styr på din fragt, og at de samarbejdspartnere du vælger, behandler dine kunder som var det deres egne.

Særligt fokus på tempereret transport

Hvis du har varer der kræver særlige temperaturer – enten frost eller køl, så kan det ofte være svært at finde et fragtfirma der kan levere en konstant service. Hos Bring er der altid mulighed for at få både køl- og frys transporteret, ligesom de også kan opbevares på lagre og terminaler rundt omkring i Skandinavien. Det giver dig en ekstremt høj fleksibilitet i en særligt krævende branche, og sikrer at dine varer er friske når dine kunder får dem.

Udover at dine varer naturligvis bliver fragtet ved den rigtige temperatur, er det også værd at bemærke at alle biler, terminaler og lagre hos Bring (der varetager denne type gods) er godkendte i forhold til alle kunstens regler. Så slipper du for at bekymre dig om det!

Fleksibilitet hele vejen rundt

Uanset om dine varer skal på køl eller ej, så er det vigtigt at din faste samarbejdspartner har løsninger der passer til ethvert behov du måtte have. Her har du hos Bring mulighed for at få fragtet stort set hvad som helst. Uanset om det er fragt af pakker, forsendelse af paller, kurérkørsel eller noget helt fjerde – så er der stor sandsynlighed for at du kan få løst dit problem med Bring.

Du får selvfølgelig også adgang til deres avancerede men funktionelle sporing, så du altid kan holde øje med dine forsendelser. Med andre ord er der ikke mange ting som Bring ikke kan varetage – og det betyder at du ikke behøver holde styr på flere forskellige fragtfirmaer. Generelt set er de også prissat ganske fornuftigt i forhold til konkurrenterne, og noget af det vores kunder fremhæver er, at man i det lange løb kan spare mange penge på sin fragt, da du frit kan vælge imellem de forskellige løsninger hos dem. Det sikrer altså at du altid får den rigtige pris til dit behov.

Service i højsædet

Noget andet der ofte fremhæves er deres selvbetjeningsplatform. Her kan du håndtere alt hvad du har brug for i forhold til din fragt – og det inkluderer både tracking, booking af bud, betaling og meget mere. Det er især praktisk i de mindre virksomheder, hvor du ofte er nødt til at håndtere disse ting udenfor almindelig åbningstid.

Alt i alt ser vi Bring som en stærk spiller indenfor fragt og forsendelser – især i det Skandinaviske marked. Hvis du ofte sender varer til andre lande end i Skandinavien, er der andre spillere der muligvis har nogle lidt mere skræddersyede løsninger. Men i 99% af tilfældene vil du sandsynligvis få opfyldt dine behov.

Det er forfriskende med en større Skandinavisk spiller på markedet, og vi ser helt klart Bring som én af de mere innovative firmaer i branchen. Det viser sig i deres løsninger, deres fokus på bæredygtighed og god service, og er alle sammen gode kvaliteter for en potentiel samarbejdspartner.

Derudover er det ofte også nemt at finde gode Bring priser – især hvis du indhenter tilbud i større mængder af gangen. Her kan du med fordel bruge vores beregner for at sikre at du får det rigtige produkt, så du kan slippe så billigt som muligt. Bare rolig – kvaliteten er den samme hele vejen rundt!

Særligt interessant er det at Bring er en stor virksomhed – men stadig ikke så stor at man ikke kan få personlig service. Det er endda muligt at få Bring til at løbe ærinder for dig hvis nødvendigt, hvilket betyder at du kan få afleveret dit jakkesæt til rens samtidig med at de henter pakkerne i din forretning – eller måske endda kan komme med frokost til dit møde? Uanset hvad, så er Bring en sjov virksomhed i en presset branche, og der er ingen tvivl om at der er brug for flere af deres slags.

Med DHL får du hjælp til distributionen fra start til slut

Vores fornemmeste opgave her hos Pakke.dk, er at hjælpe vores kunder med at få så enkel og effektiv en fragt som muligt. Hvad enten det handler om simpel pakkepost, eller mere krævende transportopgaver.

DHL priser

I takt med at vi i Danmark er begyndt at eksportere mere og mere til udlandet, bliver vi i højere grad end nogensinde før, spurgt om muligheder for at få en mere effektiv distribution. Hvis man sender til udlandet, kan det ofte resultere i lange leveringstider hvis man skal sende fra Danmark til den anden side af jorden. I værste fald kan det koste en kunde, og i bedste fald vil det give en middelmådig oplevelse.

Heldigvis er der en løsning, så du kan sikre at dine forsendelser når hurtigt frem – uanset hvor de skal hen.

Få lagerfaciliteter verden over med DHL

En af de hurtigste og nemmeste måder at sikre hurtig levering til udenlandske kunder, er at sørge for at have varerne tættere på dem. Men i stedet for at købe lagerbygninger verden over, kan du i stedet bruge DHL’s warehousing løsninger, hvilket i princippet betyder at du kan have et lokalt lager, i et område hvor der er stor efterspørgsel på dit produkt.

Det betyder at dine kunder hurtigere får deres forsendelser leveret, og resulterer samtidig i at du kan spare penge på fragten. Det er også en god måde at skabe en mere CO2 neutral virksomhed, da du slipper for enkeltvis at skulle få fragtet dele på tværs af landegrænser.

Princippet er i bund og grund ganske simpelt. Lad os antage at du ved du sælger mange t-shirts til kunder i Paris. I stedet for at sende varerne til Paris hver gang, kan du i stedet leje plads på et af DHL’s lagerbygninger i området. Når en kunde laver en ordre, vil varen blive taget fra det lokale lager. Det sikrer ekstremt hurtige leveringstider, og betyder samtidig at du kan spare penge på fragten på længere sigt.

Verdensomspændende netværk – lige ved fingerspidserne

Uanset om du vil gøre brug af lagerfaciliteterne eller ej, så kan det i dén grad vise sig at være nyttigt med en erfaren partner. Hos DHL har de over 50 års erfaring i branchen, hvilket sikrer at du altid får en kyndig rådgivning.

Det kan især vise sig at være nyttigt, hvis du ikke kender toldreglerne i et specifikt land – eller hvis du er usikker på om varen skal overholde særlige krav. Her vil du altid kunne få hjælp fra DHL, der har mange års erfaring med fragt i hele verden.

Når du skal bestille fragt til dine udenlandske forsendelser, er det også altid en god idé at tjekke prisen efter en ekstra gang. Det er ikke unormalt at der kan være store udsving i prisen – endda indenfor samme selskab. Så uanset om du vil bruge DHL eller nogle andre, så vil det være en god idé at køre din levering igennem vores prisberegner, så du hurtigt og nemt får en oversigt der passer præcis til det du skal bruge. På denne måde sikrer du dig at de priser du får er de bedst mulige, og at de passer til det du har behov for.

Slip for dyre forsinkelser med erfarne samarbejdspartnere

Et af de største problemer folk ofte har med international fragt, er at de vælger en samarbejdspartner der ikke har erfaring indenfor feltet. Det kan betyde at der opstår problemer med køre/hvile tider, lokale lovgivninger eller lignende. Dette kan skabe forsinkelser der både kan blive meget dyre for dig og dit firma, men som også kan resultere i negative kundeoplevelser.

Ved at vælge en erfaren samarbejdspartner med et godt omdømme, kan du i langt de fleste tilfælde undgå disse fejltrin. Det er værd at overveje, hvis du sender varer af særlig vigtig karakter, eller som skal bringes fra ét sted til et andet, på specielle tidspunkter hvor leveringstiden er kritisk.

Et andet eksempel kan være hvis du skal sende noget internt. Her vil det typisk ikke være en negativ kundeoplevelse du skal være nervøs for, men der kan alligevel opstå problemer hvis dine forsendelser bliver forsinket. Det kan resultere i nedetider i din virksomhed, som i sidste ende kan ende med at koste mange penge.

Der kan også være stor forskel på hvilken type levering du skal bruge. Vi bliver ofte kontaktet af kunder der er i tvivl om hvilke udbydere de skal bruge, hvis de har særlige krav til en given forsendelse. Det kan være i form af varens form, vægt eller anden karakter. Her kan det af og til være svært at gennemskue hvilke firmaer der kan tage pakken med. Hos DHL kan du være rimelig sikker på at de kan varetage det meste. De har fragtet stort set alt fra breve til skibscontainere, så der er med garanti også mulighed for at få lige netop dine forsendelser med.

Uanset om du sender hele containere ad gangen, eller om det kun er enkelte forsendelser i ny og næ, kan det igen være en stor fordel at vælge en større spiller som eksempelvis DHL. De har typisk flere forsendelser der skal samme sted hen, og derfor kan du ofte få en god pris hvis du er heldig. Hvis det er en fast leveringsaftale du leder efter, kan du også forhandle gode priser her. I løbet af de seneste par år har vi hjulpet en del kunder, med at få attraktive og effektive fragtløsninger til både ind-og udland. Hvis du har spørgsmål til hvad der bedst kan betale sig for dig og dit firma hører vi gerne fra dig, så vi kan tage en snak om dine muligheder.