GLS Erhverv

porto priser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
transport

Mini Pakke
20 x 10 x 5 CM
Op til 0,25 KG

pakke pris

Flad Pakke
33 x 23 x 3 CM
Op til 0,5 KG

billig fragt

Lille pakke
33 x 23 x 6 CM
Op til 2 KG

pakken

Alm. Kasse
40 x 25 x 20 CM
Op til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Op til 25 KG

fragtmand

Definer selv størrelse

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel palle

container

En halv palle

palle

Stykgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Afsender
Modtager

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Emballage
Kg

 

Pakke.dk sammenligner priser fra

DAO
Bring
Fedex
GLS

Leveringsservices

Dør Til Dør
Pakkeshop Til Pakkeshop
Pakkeshop Til Dør
Terminal Til Terminal

1.

Vælg forsendelse

Du kan sende: dokumenter, pakker, paller og containere.

2.

Sammenlign tilbud

Tilbudene vises overskueligt så du kan vælge det bedste.

3.

Book og spar

Vælg det bedste tilbud og spar penge.

Her gennemgår vi alt hvad du har brug for at vide for at sende og modtage pakker med GLS erhverv. Så skal der sendes pakker, og er du i tvivl, er denne artikel noget for dig. Vi anbefaler også du gemmer dette blogindlæg i dine bogmærker, eller deler med dine medarbejdere eller kollegaer hvis i ofte sender med GLS.

Send pakke til erhverv med GLS

Når der skal sendes pakke til eller fra erhverv, er GLS en af de foretrukne virksomheder i Danmark. Det skyldes den hurtige levering, de gennemsigtige priser, landsdækkende tjenester, og en fornuftig kundeservice, der er til at komme i kontakt med.

Som en af de førende pakkedistributører i landet, har GLS et solidt og omfattende netværk af pakkeshops i hver region, såvel som et internationalt samarbejder der sikrer en komplet løsning for danske erhvervskunder.

GLS erhvervVirksomheden er også i stand til at håndtere større forsendelser, heriblandt bildæk, europaller eller endda shipping containere, alt afhængigt af den enkelte aftale man som erhvervskunde har indgået med GLS.

Og når der skal sendes pakker til erhverv med GLS, har man selvfølgelig altid mulighed for at få prisen oplyst på forhånd, ligesom man kan se en vejledene leveringstid på forsendelsen via deres platform YourGLS.

Alt dette gør det nemt og overskueligt at følge med i, og der er selvfølgelig også sporing med track & trace undervejs, ligesom man får en kvittering der også fungerer som forsikring på leverancen.

En af fordelene ved GLS, er deres fleksibilitet hvad angår pakker der ikke bliver hentet eller modtaget. Hvis erhvervskunden ikke er til stede på adressen, er det muligt at få GLS til at returnere pakken til afsender, eller indlevere pakken hos en pakkeshop, hvorefter virksomheden kan afhente derefter.

GLS erhverv priser

Send pakke GLS Erhvervspakke her eller kontakt Pakke.dk på support@pakke.dk eller tlf. 70201401 for at opsætte en GLS storkunde erhvervsaftale med rabatterede priser!

For at kunne sende med GLS erhverv, skal man oprettes som erhvervskunde. Selve oprettelsen koster ikke noget. Priserne på forsendelser er noget man forhandler individuelt med kontaktpersonen i Pakke.dk (eller direkte hos GLS), og kommer især an på din virksomheds størrelse, antallet af pakker der skal afsendes i en given periode, såvel som andre faktorer.

På grund af dette, kan vi ikke komme med præcise GLS erhverv priser. Der er dog nogle rettesnore du kan følge, for at få en vis idé om prislejet på pakker der sendes med GLS erhverv.

For eksempel kan man som forholdsvis lille virksomhed sende pakker mellem 2-5 kg med GLS erhverv for 54 kr. En stor pakke der vejer mellem 15-20 kg koster omkring 94 kr.
Igen vil dette afhænge af den specifikke aftale du har indgået da du blev kunde hos Pakke.dk eller GLS erhverv, og disse priser kan også variere med tiden.

GLS afhentning erhverv

Som et af de få transportfirmaer i Danmark med denne tjeneste, tilbyder GLS at komme forbi din virksomheds adresse og afhente dagens pakker der er klar til afsendelse. Her vil man få et tidsrum hvor chaufføren kommer forbi og fylder varevognen op med dagens ordrer, og man betaler først, når alle pakker er blevet scannet ind og registreret som modtaget af GLS.

Dette giver både ro i sindet til erhvervsdrivende, da man på denne måde ikke har besvær med selv at skulle transportere pakker ned i en pakkeshop eller et distributionscenter, og pakkerne bliver samtidig leveret hurtigere, da chaufføren kører dem direkte hen til sortering når bilen bliver fyldt med rutens pakker.

GLS kundeservice erhverv

En anden fordel ved at vælge GLS erhverv, må siges at være deres gode kundeservice. Dette er ikke blot gældende for deres erhvervsafdeling, men hele GLS koncernen har høstet utroligt positive anmeldelser på for eksempel Trustpilot, hvor de i skrivende stund ligger på imponerende 4.7/5.

Taget i betragtning hvor mange pakker der sendes og indleveres hver dag, og hvor mange kunder der hver dag bruger GLS, er deres svartider i kundeservice ligeledes også til at rose.

Her kan man nemlig forvente en hurtig respons når man ringer til deres hotline, og de er samtidig både venlige og kyndige, hvilket fører til gode resultater når man som virksomhed oplever problemer med en sjælden forsendelse der er blevet væk, eller man blot har spørgsmål.

GLS kontakt

Det er ikke uden grund, at GLS er et af danmarks mest populære speditørfirmaer. Som vi har beskrevet ovenfor, har den mere end 40 år gamle virksomhed med danske rødder gjort en masse tiltag, der sætter kunderne i fokus, og sikrer gode priser og hurtige forsendelser.

Det betyder for eksempel, at GLS er nemme at komme i kontakt med. De tilbyder nemlig support via telefon alle hverdage og endda også om lørdagen. Du kan ringe til +45 76 33 11 11 for at kontakte GLS angående spørgsmål eller udfordringer med din levering, bestilling af pakkelabel og mere.

Alternativt kan du kontakte GLS ved hjælp af deres hjemmeside, hvor du finder en lang række ofte stillede spørgsmål, og mulighed for at sende en e-mail direkte via deres kontaktformular.

Vi håber denne information om GLS erhverv har hjulpet dig på vej til at sende din næste pakke.

 

Pakke.dk
Rated 4.3/ 5 based on 251 reviews at Google+