Bestil GLS returlabel

porto priser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
transport

Mini Pakke
20 x 10 x 5 CM
Op til 0,25 KG

pakke pris

Flad Pakke
33 x 23 x 3 CM
Op til 0,5 KG

billig fragt

Lille pakke
33 x 23 x 6 CM
Op til 2 KG

pakken

Alm. Kasse
40 x 25 x 20 CM
Op til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Op til 25 KG

fragtmand

Definer selv størrelse

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel palle

container

En halv palle

palle

Stykgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Afsender
Modtager

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Emballage
Kg

 

Pakke.dk sammenligner priser fra

DAO
Bring
Fedex
GLS

Leveringsservices

Dør Til Dør
Pakkeshop Til Pakkeshop
Pakkeshop Til Dør
Terminal Til Terminal

1.

Vælg forsendelse

Du kan sende: dokumenter, pakker, paller og containere.

2.

Sammenlign tilbud

Tilbudene vises overskueligt så du kan vælge det bedste.

3.

Book og spar

Vælg det bedste tilbud og spar penge.

Køb GLS returlabel

Ønsker du at sende en vare retur, men har du ikke modtaget en retur label fra den webshop eller det firma du bestilte varen hos? Så kan du nemt og hurtigt købe en GLS returlabel for at sende din vare med et af landets største speditørfirmaer.

En returlabel er typisk en label man får tilsendt af virksomheden man har handlet hos, og er blot en anden betegnelse for en pakkelabel. I praksis fungerer de på samme måde, da de begge indeholder oplysninger omkring forsendelsen, såsom vægt og størrelse på pakken, modtager og afsender adresser, og samtidig fungerer en returlabel også som kvittering for at der er betalt fragt på leveringen.

Hos Pakke.dk har vi udviklet et robust system der hurtigt finder frem til de bedste priser på GLS forsendelse når du skal returnere et produkt. Du kan blot benytte den normale prisberegner til standard leveringer, da der ikke er nogen teknisk forskel mellem en returlabel og en pakkelabel i dette tilfælde.

Omkring en returlabel med GLS

En GLS returlabel er en type forsendelsesetiket, der anvendes til at returnere varer via GLS (General Logistics Systems), en europæisk pakkedistributør. Et returlabel giver kunderne mulighed for nemt at returnere et produkt til afsenderen. Her er hvordan det typisk fungerer:

1. Få et returlabel: For at returnere en vare, skal en kunde normalt anmode om et returlabel fra virksomheden, hvor varen blev købt. Nogle virksomheder kan inkludere et returlabel i den oprindelige pakke, mens andre kan sende det digitalt via e-mail eller gøre det tilgængeligt via deres website.

2. Udskriv og påfør labelen: Kunden skal udskrive returlabelen, hvis den er modtaget digitalt, og derefter påføre den på pakken, der skal returneres.

3. Afsend pakken: Pakken med returlabelen kan derefter afleveres på et GLS-afleveringssted eller en pakkeshop. GLS håndterer derefter returforsendelsen.

4. Sporing og behandling: Kunden kan ofte spore returforsendelsen gennem GLS' sporingsværktøj. Når pakken er modtaget af afsenderen, behandles returneringen eller ombytningen som aftalt.

GLS send send pakke retur

GLS returlabels gør processen med at returnere varer mere effektiv og brugervenlig, både for kunder og forretninger.

Du kan også selv bestille og printe et GLS returlabel øverst på denne side, eller på almindeligvis sende en pakke med GLS her.

For at du kan få returneret en vare, skal den være intakt og i god stand. Når du benytter en GLS returlabel til at sende din vare retur, er det derfor vigtigt at du benytter korrekt emballage og tilstrækkeligt med beskyttelse, for at sikre din vare ikke tager skade under transporten.

Vi anbefaler desuden, at du læser op på virksomhedens returpolitik, for at lære nærmere omkring hvilke vilkår du som forbruger har, når du ønsker at bruge GLS til at købe en returlabel. Nogle virksomheder dækker nemlig dine omkostninger hertil, i tilfælde af fejl på produktet eller i form af 14 dages fri returret.

GLS er et glimrende valg når du ønsker at købe retur label, det skyldes den hurtige levering, siden de ofte kan levere pakker inden for landets grænser i løbet af én enkelt hverdag. Samtidig forsikrer de også pakken for op til 4.500 kroner, så skulle der ske uheld under transport, hæfter du ikke for dette beløb.

Sidst men ikke mindst, har GLS også en fremragende kundeservice, der altid står klar på telefon eller e-mail for at hjælpe dig godt på vej. Hvis du har spørgsmål omkring din returlabel, så kan du kontakte dem, eller kontakte os her på Pakke.dk.

Bemærk: Pakke.dk forhandler GLS forsendelser igennem underleverandører og ikke direkte med GLS!

Pakke.dk
Rated 4.3/ 5 based on 251 reviews at Google+