1. Først bestiller du GLS pakkelabel HER

GLS pakkeshop

2. Find GLS pakkeshop HER og indlever din GLS forsendelse

GLS pakkeshop

 

 

Hvis du sender eller modtager med GLS, vil du ofte få brug for at besøge en GLS pakkeshop. Det er heldigvis nemt, da de har pakkeshops og depoter placeret overalt i Danmark. Og processen er altid simpel - uanset om du skal indlevere eller afhente.

 

Sådan fungerer forsendelser med GLS

 

GLS er et af de mest populære pakkeselskaber i Danmark. GLS servicerer både privatpersoner og virksomheder, og de har i en længere årrække været yderst synlige på de danske veje.

 

Hvis du afsender en pakke, er der en forholdsvis fin chance for, at GLS vil være et af de foretrukne valg. Medmindre du betaler ekstra for afhentning af pakken, vil du være nødt til at tage forbi en GLS pakkeshop og indlevere den. Det er dog super nemt. Hvis du har dit pakkelabel klar i forvejen - som kan arrangeres og betales lynhurtigt på nettet - skal du bare aflevere pakken, og det er alt.

 

Som modtager af en pakke fra GLS vil du nogle gange få den leveret direkte til døren, og andre gange vil du skulle afhente den. Det afhænger af de vilkår, der var gældende da forsenderen afsendte pakken. Da mange webshops benytter GLS, vil du ofte skulle forbi en GLS pakkeshop, når du afventer en pakke, du har bestilt.

 

Indlevering af pakke i pakkeshop

 

Der er mere end 1.500 pakkeshops, hvor du kan indlevere din pakke. Hos flere af disse pakkeshops og distributionscentre kan du betale på stedet og dermed også afgive oplysningerne: Men det er meget lettere, når du har klargjort det hele hjemmefra.

 

Og det er faktisk super simpelt. Med Pakke.dk kan du både få angivet prisen på din pakke, og du kan bestille din pakkelabel i forvejen. Med denne løsning skal du egentlig bare indlevere pakken i din nærmeste pakkeshop - uden ret meget mere at tale om.

 

Afhentning i GLS pakkeshop

 

Hvis du er modtager af en pakke er det også nemt. Du får typisk en SMS eller en mail, når din pakke er klar til afhentning. Herefter møder du bare op i din nærmeste pakkeshop og henter pakken. Ofte vil de kræve en form for dokumentation - typisk pakkenummeret, samt personlig identifikation (pas, kørekort eller sygesikringsbevis). Du kan afhente pakken samme dag, som den ankommer i pakkeshoppen.

 

Tracking af pakke hos GLS

 

GLS tilbyder tracking - du kan altså se, hvor din pakke befinder sig. Det giver dig en ret god idé om, hvornår den når frem til pakkeshoppen. Du får som sagt en SMS eller en mail, når den endelig er fremme, men derfor er tracking rart alligevel. Og det er én af de ting, som GLS er forholdsvis skarpe til.

 

Det er altså ret overskueligt at sende og modtage pakker. Du finder GLS pakkeshops overalt i Danmark, da der er mere end 1.500 af slagsen. Ved at bestille pakkelabel på nettet er processen simpel, og du skal egentlig bare aflevere pakken, når du har tid.


Pakke.dk
Rated 4.5/ 5 based on 247 reviews at Google+