Bring Danmark

Bring er et populært alternativ til mange af de store leveringsselskaber. Bring er aktive i hele Norden og dækker alle Danmarks regioner. Derfor er flere og flere danske virksomheder begyndt at sende pakker med Bring – både små og store af slagsen.

Bring send pakke

Fordele ved Bring

Bring har etableret sig som et af de mest stabile selskaber på markedet for distribution. Der er stort fokus på at skabe brugervenlige løsninger, og det gælder blandt andet hurtig fragt, effektiv sporing og god kundeservice, når der er brug for det.

Desuden tilbyder Bring både at hjælpe med små leverancer såvel som store. Dermed er det både en løsning for dig, der skal sende en enkelt pakke her og dér, men også for den helt store forretning, der regelmæssigt skal have transporteret materiale i store mængder. Bring håndterer nemlig både post, pakker, bud og gods.

Den nordiske forbindelse betyder desuden, at Bring er til stor gavn ved forsendelser til andre nordiske lande. Det er absolut oplagt at vælge deres service, hvis du ønsker en pakke sikkert og hurtigt frem til fx Sverige eller Norge.

Bring priser

Bring priser varierer alt efter, hvad du ønsker. Afhænger for eksempel af vægt, størrelse, priszone, leveringsform, osv. Generelt starter priserne ved 79 kr og går op derefter. Du kan både sende pakker og palle til virksomheder, men også pakker til privatpersoner. Bring gør sig især bemærket ved at tilbyde gode priser til virksomheder, når vi kommer op i de større mængder. Eksempelvis forbliver grundprisen som regel lav hos Bring, og det er en fordel.

Hvis du er villig til at betale et lille tillæg, tilbyder Bring aften- og weekendleveringer, så forsendelsen kan komme endnu hurtigere frem end ellers.

Send pakke med Bring

Det er nemt at sende en pakke med Bring. Det hele kan faktisk arrangeres online. Bring har adskillige udleveringssteder, hvor modtageren derefter kan hente pakken. Pakker kan dog også sendes direkte hen til en bestemt adresse. Ved enhver forsendelse modtager du et sporingsnummer, som du kan bruge til at lokalisere forsendelsen, mens den er undervejs.

I de større byer vil en pakke oftest blive leveret inden for 24 timer. Ved forsendelser til de øvrige nordiske lande kan der gå op til 3 dage, om end det ofte vil gå hurtigere. Det afhænger igen af størrelsen, men selv med stort gods er Bring hurtige.

En ekstra fordel er at Bring er et miljøbevidst selskab, som satser på bæredygtige løsninger. Det er værd at tage med. Firmaet har nemlig et langtidsmål om at reducere miljøbelastningen. Skal blandt andet realiseres ved kun at bruge vedvarende ressourcer til transporten fra 2025 og frem. Alt i alt er der altså mange fordele, hvis du vil sende pakker med Bring!