Sådan finder du de rigtige fragtpriser

Hader du også at betale for meget? Der er nærmest ikke noget værre, end at finde ud af at man i årevis har betalt overpris for et produkt eller en ydelse. Og efterhånden er der masser af ting hvor man kan spare betydelige summer. Leasingaftaler på biler, ejendomme, mobiltelefoni, forsikringer – og nu også fragt.

Fragt har i lang tid blot været et nødvendigt onde for mange virksomheder, hvilket har medført at der i dag er et hav af forretningsdrivende, der måske ikke nødvendigvis får de bedste priser på deres fragt. Derfor valgte vi at lave en service her på pakke.dk, hvor vi gør det let at sammenligne priserne på dine leverancer. Uanset om det er postnord priser, eller om det er andre fragtfirmaer du gerne vil sammenligne, så gør vi det enkelt, let og hurtigt. Det eneste du egentlig skal gøre, er at indtaste din forsendelses informationer, og så sørger vi for at sammenligne priserne blandt de bedste fragtfirmaer på markedet.

Så nemt er det at finde de rigtige postnord priser 

Send pakke Postnord

Hvis du har en pakke du skal have sendt, så har det typisk været nødvendigt at gå direkte ind på hver enkelt hjemmeside for hvert enkelt fragtfirma, og herefter gennemgå de uoverskuelige tabeller. Og så var det endda stadig et overslag – for prisen varierer eksempelvis meget afhængig af om det skal leveres direkte hos kunden eller i en pakkeboks.

Hos os skriver du blot hvad dit behov er for fragten, og så finder vores system automatisk de bedste priser. Og her behøver du ikke kun forholde dig til postnord priser. Vores system sammenligner blandt de 6 største og mest anerkendte fragtfirmaer i Danmark – så hvis du kan få din levering udført billigere et andet sted, så får du automatisk også dette at vide.

Kvalitet og pris skal hænge sammen

Nu er der måske nogen der tror at vi blot er interesserede i at få dumpet priserne på fragten. Det er absolut ikke korrekt. Og det er også derfor vi blandt andet kun sammenligner priser fra de mest anerkendte firmaer. 

Vi har arbejdet med fragt i mange år, og kender betydningen og vigtigheden af at få en god og effektiv levering. Vi er klar over, at et par kroner man har sparet på en forsendelse, hurtigt kan komme til at koste flere penge, hvis ikke den rigtige service leveres. Med det sagt mener vi dog stadigvæk, at der skal være sammenhæng mellem pris og kvalitet. Og vi tror på at der er mange penge at spare, ved at sammenligne priserne i ny og næ – uden at man behøver gå på kompromis med kvaliteten. Det er lidt det bedste af begge verdener.

Post Danmark priser
PostDanmark priser

Vi har forsøgt at lave det så intuitivt og brugervenligt som muligt at sammenligne priserne. Derfor har vi også fået lavet en overskuelig platform, hvori man som afsender blot indtaster pakkens informationer. Men vi ved også godt at vi aldrig kan lave en platform, hvor alle behov tilgodeses til fulde. Derfor går vi også meget op i at være der for vores kunder – hvis behovet skulle være en smule mere avanceret end vores beregner kan klare. Og hvis ikke beregneren falder i din smag, er du naturligvis også mere end velkommen til at kontakte os for en mere personlig vejledning.

Her kan du være sikker på, at vi altid har dig i fokus. Vi favoriserer ikke iblandt de forskellige fragtfirmaer, og har ikke noget tilhørsforhold til dem. Det eneste vi er interesserede i, er at hjælpe DIG som afsender, med at få en bedre og billigere fragt. God fornøjelse.