Send pakke med BRING - Søg pris og bestil

porto priser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
transport

Mini Pakke
20 x 10 x 5 CM
Op til 0,25 KG

pakke pris

Flad Pakke
33 x 23 x 3 CM
Op til 0,5 KG

billig fragt

Lille pakke
33 x 23 x 6 CM
Op til 2 KG

pakken

Alm. Kasse
40 x 25 x 20 CM
Op til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Op til 25 KG

fragtmand

Definer selv størrelse

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

Priser fra 38 kr,-

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel palle

container

En halv palle

palle

Stykgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Afsender
Modtager

Priser fra 38 kr,-

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Priser fra 38 kr,-

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Emballage
Kg

Priser fra 38 kr,-

Pakke.dk sammenligner priser fra

DAO
Bring
Fedex
GLS

Det siger kunderne om os

Leveringsservices

Dør Til Dør
Pakkeshop Til Pakkeshop
Pakkeshop Til Dør
Terminal Til Terminal

1.

Vælg forsendelse

Du kan sende: dokumenter, pakker, paller og containere.

2.

Sammenlign tilbud

Tilbudene vises overskueligt så du kan vælge det bedste.

3.

Book og spar

Vælg det bedste tilbud og spar penge.

Bring

Bring er et nordisk selskab, der tilhører Posten Norge Group, har 6000 medarbejdere og arbejder for at levere pakker, post, varer og bud til både virksomheder og enkeltpersoner. De fokuserer stærkt på at reducere miljøbelastningen og har som mål at kun bruge vedvarende energi til transport fra 2025.

Hvordan sender du en pakke med Bring?
Du kan sende pakker og andre forsendelser med Bring som forretningskunde. Bring har 1400 udleveringssteder af pakker, men tilbyder også hjemme levering og levering direkte til modtagerens postkasse. Når pakken er klar, modtager modtageren en avi via brev, mail eller sms. Inden for Norden leveres alle pakker inden for 1-4 dage.

Skandinavien

Her kan du sende pakke med Bring Sverige  eller Bring Norge.

Hvilke forskellige forsendelsesmuligheder tilbydes?
Post: Bring kan levere mail fra Bring pakkeshop, organisationer, virksomheder og foreninger til udenlandske modtagere. Det kan f.eks. Dreje sig om fakturaer, varer eller reklame. En tilbuds forespørgsel for at finde ud af, hvad priserne gælder kan laves på Brings hjemmeside.

Pakke: Pakker, der skal sendes til privatpersoner, kan enten leveres til et leveringssted, til modtagerens postkasse eller som hjemmeforsendelse. I de store byer kan pakkerne normalt leveres samme dag. Hvis du sender pakker i Sverige, er de altid sporbare, så du kan holde styr på, hvor forsendelsen er placeret.

Pakke og palle: Hvis du ønsker at sende pakker eller paller til andre virksomheder, er grænserne 35 kg for pakker og 750 kg til en pall. Pickup er inkluderet i prisen, og i Danmark leveres pakken normalt dagen efter afhentningen. Pallerne leveres inden for 1-3 arbejdsdage i Danmark. Du kan sende et tilbud direkte på Brings hjemmeside for at finde ud af, hvilke priser der gælder for de varer, du vil sende.

Bud og eksprestilbud: Bringer tilbud med bil, motorcykel eller cykel i nogle af Sveriges største byer. Så bliver din forsendelse leveret fra dør til dør om få timer. Hvis det er uopsætteligt at sende din forsendelse, kan du vælge ekspresbud med bil eller fly. Så bliver det leveret samme dag i Sverige, og den næste dag til Europa og resten af ​​verden. Du kan bestille ekspresbud direkte på Brings hjemmeside og betale for forsendelsen med kort.

Andre ydelser
Når du sender pakker med Bring Danmark, kan du få dem leveret om aftener og weekender til lidt højere priser. Bring tilbyder også smarte tjenester som montering og installation af hjem levering mod et tillægsgebyr. Der er også mulighed for, at modtageren returnerer varen fra hjemmet.
Hvis du skal sende værdifulde varer, er det vigtigt at forsikre dem, og du kan købe en forsikring for at få fuld kompensation, hvis varen vil være tabt eller beskadiget. Bring tilbyder også Cash On Delivery service, hvor modtageren betaler for varen ved levering.

Pakke.dk
Rated 4.5/ 5 based on 215 reviews at Google+