Få de skarpeste B2B fragtløsninger her!

Synes du også det er en jungle at sende pakker til erhverv? Mange danske virksomheder har problemer med at få forhandlet de rigtige fragtløsninger i hus. Det bliver ikke gjort bedre af, at der både er kommet langt højere krav til fragt fra forbrugernes side, samtidig med at ønsket om lavere priser igen presser på.

I løbet af de seneste par år er forbrugernes krav steget markant. Det er efterhånden ingen nyhed. Det man som erhvervsdrivende dog skal være opmærksom på er, at disse krav stille og roligt er fulgt med over i erhvervet. Det er kun naturligt, når man tænker på at vi har vænnet os til samme-dags-levering i privaten.

Hvis du i din virksomhed ofte er afhængig af at sende pakker til erhverv, har du med garanti lagt mærke til at det kan være meget uoverskueligt at finde de bedste priser. Især hvis du har særlige krav til dine leveringer.

Sådan finder du den bedste fragtløsning

Udfordringen ved at finde den ”bedste” løsning til at sende pakker til erhverv er, at det der passer til din virksomhed i dag, ikke nødvendigvis passer til din virksomhed i morgen. Virksomheder udvikler sig hurtigere end nogensinde før – ligesom dine kunder. Det er ikke usædvanligt at kunderne har hver sine individuelle behov. Nogle har behov for ekspreslevering, andre vil have det så billigt som muligt.

Så hvordan sørger man for at finde den bedste løsning til din virksomhed? Den letteste måde er ved at holde styr på dine kunders behov. Mange gange vil man kunne spare en del, ved ikke at ”overkøbe” på sin fragtløsning. For mange virksomheder er det i virkeligheden ikke nødvendigt med samme-dags levering, ligesom det heller ikke altid er nødvendigt med levering til døren.

Her kan du i stedet bruge dine penge bedre, og sørge for at din løsning passer til dine kunder. Når du sender pakker til erhverv, er det vigtigt at huske på at erhvervsdrivende ofte er vant til at betale for ekstraydelser. Med det mener vi, at det sagtens kan være at folk har forventninger til at man kan få en printertoner dagen efter – men at der også ligger en forventning om at det koster ekstra. Dette gør sig ikke nødvendigvis gældende hos private, hvor forventningerne generelt set er højere, og kravet til billigere priser ligeledes højere.

Når du har set på hvad dine kunder egentlig har behov for, har du de bedste muligheder for at finde den bedste løsning til lige netop din virksomhed. Herefter handler det i princippet om, at finde de skarpeste priser på lige netop denne.

En af de fornemste opgaver vi har hos pakke.dk er, at hjælpe vores kunder med at finde den rette løsning. Ikke nødvendigvis den billigste – men den rette. En løsning der er købt for billig, kan ofte resultere i dyre omkostninger i form af mistede kundeforhold og forsinkelser, og det kan være svært at spå om dette. Derfor kan det være en fordel at tage fat i os, for at få en snak om behovet hos lige præcis din virksomhed. Og hvis man ikke har tiden til at kontakte os personligt, så kan man komme et godt stykke af vejen, ved at bruge vores prisberegner hver gang man skal sende pakker til erhverv, for altid at sikre at du køber til dit behov – og til den bedste pris.

Spar penge på at sende pakker til erhverv

For at sikre at du altid har de bedste priser, så er der et par enkelte regler man kan følge for at gøre det nemt.

Vi har nævnt dine behov, og dine kunders behov. Men der kan også være penge at spare på nogle mere praktiske ting.

send erhvervspakker

Hvis du eksempelvis har en webshop der sælger tøj, så vil du relativt nemt kunne standardisere dine forsendelser. Hvis du kan standardisere størrelsen på dine forsendelser, vil du kunne spare penge på emballage idet du kan købe hjem i større partier. Du vil også kunne spare penge på denne måde, idet du kan købe pakkelabels hjem i store partier. På denne måde kan du få særdeles attraktive rabatter hos fragtfirmaerne.

Stordriftsfordele giver som bekendt ganske lukrative rabatter direkte på bankbogen, men der kan også være andre besparelser du kan opnå ved at følge disse regler. Én ting er naturligvis det økonomiske her-og-nu perspektiv, men du vil samtidig også kunne spare tid i din administration. Hvis du i dag har ansatte der håndterer dine forsendelser, vil du kunne frigive tid hos dem, så de kan varetage andre opgaver. Hvis du selv står for det, så kan du spare mange penge ved ikke at skulle koncentrere dig om at sammenligne priser, hver gang du skal sende pakker til erhverv.

Som selvstændig har du garanteret rigeligt på din tallerken i forvejen, så det at kunne frigive et par timer om ugen vil kunne gøre at du kan bruge din tid på ting der giver mere mening. Hvis du udregner din timeløn, vil du ofte blive chokeret over hvad disse administrative ting koster dig i tabt arbejdsfortjeneste – og selvom vi ikke kan hjælpe dig med alle de administrative ting, vil vi gerne hjælpe dig med det vi er bedst til – nemlig at sikre at du får de bedste priser på dine fragtløsninger.