Send pakke med GLS billigt

3 gode grunde til at vælge GLS Danmark

Som de fleste nok har lagt mærke til, så er der i dag flere muligheder end nogensinde før, når det kommer til at vælge sin fragtløsning. Og det betyder naturligvis at man i højere grad end nogensinde før, også skal sørge for at vælge sin løsning med omhu. Derfor har vi valgt at lave en lille artikel, hvor vi stiller skarpt på hvilke fordele der kan være, ved eksempelvis at vælge GLS som sin kommende leverandør.

Prisvenlig fragt – hver gang

Vi sætter prisen som det første punkt, for selvom prisen ikke er altafgørende, så er den alligevel altid vigtig. Derfor kan vi lige så godt få den ud af verden med det samme.

GLS priser

Når du vælger GLS Danmark som dit fragtfirma, så vil du ofte opleve at prisen er i den lavere ende. GLS har altid været kendt for at levere en effektiv fragtløsning uden at det koster en formue, og det bliver de nok ved med så lang tid de eksisterer. Derfor kan du være sikker på at du altid får høj kvalitet, og ligeledes et glimrende højt serviceniveau – uden at du behøver betale overpriser for det.

Stort netværk af pakkebokse hos GLS Danmark

Når vi taler om fragt, så er hele pointen at varerne skal komme hurtigt ud til dine kunder. Derfor nytter det heller ikke noget at bruge et firma, hvor deres GLS pakkeshop er placeret så langt fra hinanden, at din modtager skal køre for langt for at hente pakken. Her har du ved GLS også en fordel. De er nemlig blandt de største indenfor deres felt, og har over 1500 forskellige pakkeshop fordelt rundt omkring i landet. Det betyder overordnet set to ting; nemlig at du som afsender ikke behøver køre land og rige rundt for at aflevere din forsendelse, og det betyder at din kunde hurtigt, nemt og enkelt kan få fat i sin pakke – også uden at skulle køre for langt. Og for kunder der skal modtage en pakke, kan lige netop dette være afgørende. I takt med at online handel er stigende år for år, er kunderne også begyndt at stille strengere og strengere krav til deres webshops – og hvis du ikke leverer en effektiv fragt, så kan du være sikker på at dine kunder handler andre steder i fremtiden.

Robust spiller på det internationale marked

Ikke nok med at GLS er en af de største på markedet herhjemme, så får du med GLS også mulighed for at nyde godt af deres store netværk i udlandet. Med GLS får du hurtig og billig fragt til over 40 europæiske lande, og derudover også til resten af verden. Og når vi siger hurtig, så mener vi hurtig. Eksempelvis kan du få en pakke til USA eller Singapore på kun tre dage, når du bruger GLS. Det er der ikke mange andre fragtfirmaer der kan leve op til – i hvert fald ikke til de priser som GLS tilbyder.

Og hvis du ofte sender pakker indenfor Europas grænser, så er leveringen endnu hurtigere. Faktisk kan du med GLS ofte forvente at din levering rammer enhver europæisk storby indenfor 24-48 timer. Det betyder altså at du kan få en leverance fra Køge til Barcelona på under et døgn – noget som normalt kun kan lade sig gøre hvis du personligt kører pakken, eller bestiller ekspreskurér. Og det ved vi vel alle sammen hvad koster.

Vi håber at du er blevet en lille smule klogere på hvad GLS kan tilbyde, og at du nu er bedre rustet til at kunne vurdere om det er den perfekte samarbejdspartner til lige præcis dit og dit firma. Hvis du har andre spørgsmål hører vi gerne fra dig her på siden, så vi kan hjælpe dig sikkert i mål med din løsning eller bare at send pakke med GLS.