Billig flytning til USA

flytte_til_usa

USA er et spændende land. Og hvad enten du skal besøge landet eller flytte til New York eller Los Angeles, så er det begrænset hvad du kan have med i flyet.

Derfor vælger de fleste at sende deres flyttegods til USA via speditører eller international flyttefirma. Vi har derfor samlet lidt information omkring priser og alt det praktiske omkring flytning til USA i dette indlæg.

Priser

Prisen er altid essentiel og hurtig beregning af priser  på flytning til USA her:

Told-dokumentation

Når du skal sende til USA er det vigtigt der udformes et told-dokument der beskriver hele indholdet af din forsendelse samt værdien for hver enkelt vare. Dette tolddokument kan man enten downloade på flere forskellige hjemmesider eller udfylde online hvis man benytter www.pakke.dk

Udover tolddokumentet (pakkelisten) kan man med fordel downloade og udfylde dette officielle dokument som US Customs gerne ser udfyldt ved import af personlige ejendele i USA:

https://www.cbp.gov/sites/default/files/documents/CBP%20Form%203299.pdf

Der betales normalt ikke told på flyttegods, men tolderne kræver stadig at kende indholdet og værdien af godset.

Forsikring

Transportforsikring er tilvalg når du bestiller på www.pakke.dk

Prisen på forsikringen afhænger af værdien af det forsikrede gods og afregnes 5% op  DKK 20.000 og 2% af godsets værdi over DKK 100.000.

Miami Beach, Florida hotels and restaurants at sunset on Ocean Drive, world famous destination for it's nightlife, beautiful weather and pristine beaches

Billede Miami Beach

Emballering og pakning

Alt skal som udgangspunkt være pakket i kasser. Det er afsenders ansvar at godset er pakket forsvarligt ind, så det kan klare den lange transport til udlandet. Kasserne kan evt forstærkes med strækfilm.

Benyt så stærke kasser som muligt. Og brug yderlige sund fornuft når det kommer til indpakning af glas og skrøbelige genstande. En tur på 6000km kan betyde mange rysteture, opbremsninger osv.

Container, paller og flyttekasser

Det er også vigtigt at du bruger den professionelle version af flyttekasserne, og at du bruger nye kasser. Kasserne skal også kunne tåle at stables hvilket vil sige at alle ender og kanter af kasserne bør være solide.

Ved flytning udenfor Europa skal pallerne være ISPM15-certificerede, hvilket betyderat pallerne er varmebehandlede og sprøjtede.

Ved containerflytning er der ikke regler for selve emballering – men brug som altid sund fornuft.

Beregn priser:

beregn-pris

God rejse til Amerika

Pakke.dk