Hvem ejer Postnord?

User
Hvornår kommer Postnord i dit område?

For at finde ud af, hvornår PostNord kommer til dit område, kan du normalt tjekke deres leveringsplaner online på deres officielle hjemmeside eller bruge deres sporingsservice, hvis du har et trackingnummer til en specifik pakke. Desuden tilbyder PostNord ofte en app eller sms-tjeneste, hvor du kan få opdateringer om leveringstider. Hvis du har brug for specifikke oplysninger, kan jeg hjælpe dig med at søge efter dem.

Hvem ejer Postnord?


Hvem ejer postnord?

PostNord, post- og logistikvirksomheden i Norden, er ejet af de svenske og danske stater. Ejerskabet er delt, hvor den svenske stat ejer 60% og den danske stat ejer 40% af virksomheden

Hvordan er ejerskabsfordelingen af Potnord?

Ejerskabet er delt, hvor den svenske stat ejer 60% og den danske stat ejer 40% af virksomhede

Billig flytning til USA

flytte_til_usa

USA er et spændende land. Og hvad enten du skal besøge landet eller flytte til New York eller Los Angeles, så er det begrænset hvad du kan have med i flyet.

Derfor vælger de fleste at sende deres flyttegods til USA via speditører eller international flyttefirma. Vi har derfor samlet lidt information omkring priser og alt det praktiske omkring flytning til USA i dette indlæg.

Priser

Prisen er altid essentiel og hurtig beregning af priser  på flytning til USA her:

Told-dokumentation

Når du skal sende til USA er det vigtigt der udformes et told-dokument der beskriver hele indholdet af din forsendelse samt værdien for hver enkelt vare. Dette tolddokument kan man enten downloade på flere forskellige hjemmesider eller udfylde online hvis man benytter www.pakke.dk

Udover tolddokumentet (pakkelisten) kan man med fordel downloade og udfylde dette officielle dokument som US Customs gerne ser udfyldt ved import af personlige ejendele i USA:

https://www.cbp.gov/sites/default/files/documents/CBP%20Form%203299.pdf

Der betales normalt ikke told på flyttegods, men tolderne kræver stadig at kende indholdet og værdien af godset.

Forsikring

Transportforsikring er tilvalg når du bestiller på www.pakke.dk

Prisen på forsikringen afhænger af værdien af det forsikrede gods og afregnes 5% op  DKK 20.000 og 2% af godsets værdi over DKK 100.000.

Miami Beach, Florida hotels and restaurants at sunset on Ocean Drive, world famous destination for it's nightlife, beautiful weather and pristine beaches

Billede Miami Beach

Emballering og pakning

Alt skal som udgangspunkt være pakket i kasser. Det er afsenders ansvar at godset er pakket forsvarligt ind, så det kan klare den lange transport til udlandet. Kasserne kan evt forstærkes med strækfilm.

Benyt så stærke kasser som muligt. Og brug yderlige sund fornuft når det kommer til indpakning af glas og skrøbelige genstande. En tur på 6000km kan betyde mange rysteture, opbremsninger osv.

Container, paller og flyttekasser

Det er også vigtigt at du bruger den professionelle version af flyttekasserne, og at du bruger nye kasser. Kasserne skal også kunne tåle at stables hvilket vil sige at alle ender og kanter af kasserne bør være solide.

Ved flytning udenfor Europa skal pallerne være ISPM15-certificerede, hvilket betyderat pallerne er varmebehandlede og sprøjtede.

Ved containerflytning er der ikke regler for selve emballering – men brug som altid sund fornuft.

Beregn priser:

beregn-pris

God rejse til Amerika

Pakke.dk

5 Tips til at sende en pakke til Kina

send_pakke_kina

Har du nogensinde spekuleret over hvordan man sender en pakke til Kina?Måske har du  familie derude eller har erhvervsforsendelser med solgte varer til det stadigt voksende marked. Men hvad kan du sende? Hvad kan du ikke sende? Pakke.dk er her for at besvare alle disse spørgsmål og hjælpe dig nemt sende en pakke til Kina.

Kina er et massiv land, med en plads på land på mere end 9.500.000 km2  og der er flere valg når det gælder om at finde en transportør eller kurer til eller fra Kina. Man kan benytte alm post-service såsom PostNord eller kurertjenester som fx. UPS og DHL som oftest er hurtigere og mere pålidelige.

1.

Sørg for at din vare og indhold MÅ sendes til KINA
Det første vi anbefaler før emballering af din pakke, er at sikre at indholdt er lovligt og sikkert at sende. Ting der normalt ikke kan sendes til udlandet kan være kød og og animalske produkter. Kinesiske regler tillader dig ikke at sende emner såsom dvd’er og materiale der kritiserer staten af politiske årsager.

Vi har en praktisk begrænset og forbudt liste, så du på forhånd ved hvad internationale kurerer ikke vil håndtere.

https://www.pakke.dk/faq.php?faq_id=17

2.

Undersøg inden mht ekstra skat og afgifter samt told og gebyrer.

Ligesom de fleste lande Kina har også regler for import af varer og visse ekstra opkrævninger. Der er et par faktorer bortset fra restriktioner / forbud, der kan påvirke din pakke indhold i forhold til at importere og skatteregler. For personlige effekter (en gave fra en person til en anden for eksempel), så længe værdien af din pakke er under ¥ 800 (ca. dkr. 80), vil du ikke være ansvarlig for eventuelle yderligere gebyrer. Hvis det er over dette tal, kan modtager pålægges import gebyr.

3.

Pak og emballer din forsendelse forsvarligt
Når du sender en pakke til Kina, er det ikke det samme som at sende det til Aalborg. Kina er 6000km væk fra Danmark. Det betyder at din pakke skal rejse langt over land, i luften eller via sø – og gå igennem en masse depoter og sorteringsanlæg på vejen. Så det anbefales, at du bruger en stærk kasse til din pakke, ikke overfylde – og invester gerne i god indvendig emballage også. Pakke.dk’s retningslinjer for emballage i mere detaljeret for kan findes her:

https://www.pakke.dk/faq.php?faq_id=18

4.

Mærkning af din pakke

Før du sender din pakke afsted til Kina, er du forpligtet dig til at udfylde en proformafaktura eller tolddokument- som er et dokument, der alle beskriver elementerne i din pakke. Pakke.dk leverer disse gratis online og de er nødvendige for de kinesiske myndigheder ved hvad der skal importeres ind i Kina. Du skal at printe 3 separate kopier af denne formular og vedhæfte på  ydersiden af din pakke. Dette er så de kinesiske toldere nemt kan få adgang til papirerne og ikke behøver at åbne din pakke.

5.

FIND DEN HURTIGSTE og billigste måde at sende en pakke til Kina
Pakke.dk har 3 forskellige muligheder for dig at vælge imellem . Uanset om du sender til Beijing, Shanghai eller Shenzhen kan vi matche dine behov. Vores hurtigste pakkelevering service til Kina er UPS International Express som vil have din pakke på destinationen kun to hverdage efter afhentningen. Vores billigste løsning er Pakke.dk Air kurertjeneste, som starter fra så lidt som dkr. 280,- og har naturligvis fuld track and trace.

Du kan altid beregne priser og se transittider på www.pakke.dk

beregn-pris

Hvordan vælger man leverandør til en forsendelse?

Når nogen tænker på levering og forsendelse er det ofte virksomheder som PostNord, FedEx, TNT, DHL og UPS der først springer op.
Sandheden er, at der er en række forskellige levering selskaber, der specialiserer sig i hver enkelt firmas eller persons behov. For at få den bedste service muligt, er man nødt til at forstå disse forskellige typer af tjenester.

Fragt Leverancer

Fragtforsender er perfekt hvis du har behov for mellemstore, større og tunge leverancer til og fra virksomheder. Oftest er disse forsendelser på paller eller sendes som konsollideret stykgods.

Der benyttes almindelige vognmænd til disse typer palle forsendelser. Normalt er disse transporter indenrigs i Danmark og til/fra Norge, Sverige, Tyskland og England.

Særlige Leverancer

Disse leverancer er typisk forsendelser med høj værdi, eller skrøbelige forsendelser. Det kan også være følsomme dokumenter eller en forsendelse af farligt gods evt kemikalier. Kendetegn for disse er at man manuelt skal kontakte sin fragt-leverandør og gøre opmærksom på det unormale indhold. Herefter laves de fornødne tilladelser og dokumenter som skal følge forsendelsen fra afsender til modtager. Hos Pakke.dk hjælper vi dagligt med forsendelser af værdi-forsendelser og special-transporter.

Kurer

De fleste Kurer-selskaber opererer både indenrigs og internationalt. Kurertjenester er selskaber som UPS, DHL, TNT og Fedex og er oftest hurtige med næste dag leverancer i nabolande og 2 dage til resten af verden. Hos Pakke.dk vælger vi mellem alle kurer-leverandørerne og giver dermed kunden den bedste mulighed for at tilpasse både prisen og leveringstiden. Kurerselskaberne er ofte hurtigere og sikre end alm post. tracking og sporing er tillige optimale.

For yderligere information om alle typer forsendelser, er du velkommen til at give os et opkald på +45 70 201 401 eller slå priser op (og booke online) på www.pakke.dk

En vejledning til forsendelser til Canada

send_til_canada

Som det næststørste land i verden, er forsendelser til Canada blevet både nemmere og billigere for både private enkeltpersoner og virksomheder.

Denne guide kan hjælpe dig med at navigere præcis i hvad, hvordan og hvis du kan sende din pakke, palle eller flyttegods til Canada.

I denne guide vil vi diskutere:

Told Faktura
Brandfarlige produkter
Gaver
Planter
Toldbehandling
Forbudte Varer
Personlige Effekter / Gaver
Fjerntliggende områder

Canadian Customs Clearance og papirarbejde
Alle pakker bliver afsendt internationalt skal behandles af destination-landets Told-myndigheder og Canada er ingen undtagelse. Bortset fra dokumenter, som er fritaget for fortoldning, afgifter og skat, skal du angive hvilke varer der er indeholdt i din pakke.

Sørg for, at du udfylder hvert afsnit ærligt og klart, med så mange detaljer som muligt – fejl kan føre til forsinkelser og ekstra gebyrer. For eksempel er børnetøj bedre beskrevet som ‘Beklædning – T-shirt til dreng 12år “snarere end blot som” Tøj “.

Fastsættelse af værdien på dine varer er også meget vigtigt, da de lokale myndigheder bliver nødt til at beregne, hvor meget skat og afgift skal anvendes til det. Noget værd over $ 20 CAD vil være genstand for skat og afgift, alt under det, vil ikke. Den Tax Varer og service (GST) er fastsat til 5%, som automatisk anvendes på enhver import værdsat mere end $ 20 CAD.

I British Columbia, Manitoba, Quebec eller Saskatchewan kan der også anvendes en Provincial Sales Tax (PST). Dette adskiller sig afhængigt af levering destination. Hvis du sender bøger kan der kræve titler på bogen, før de kan godkendes – så hvis din forsendelse skal leveres så hurtigt som muligt, så er det bedst at angive korrekte oplysninger.

I nogle tilfælde er en importlicens krævet for at importere dine varer i Canada. Det afhænger helt af, hvilken type produkt du importerer, samt årsagen til importen. Canadisk Told vil kontakte modtageren af varerne stiller licensen, før det kan blive ryddet.

Forbudte elementer til Canada
Vi anbefaler altid kunderne til først kontrollere modtagerlandets forbudte genstande-liste før booking. Dette sikrer, at der er ingen forsinkelser eller ekstra gebyrer anvendt på dine varer. Du kan finde Canadas referencesystem her – blot indtaste din vare for at finde ud af, om vil blive tilladt i landet: https://inspection.gc.ca/plants/imports/airs/eng/1300127512994/1300127627409

Yderligere elementer er også forbudt at sendes med kurer. Klik for at finde ud af mere: https://www.pakke.dk/faq.php?faq_id=17

Sende mad og fødevarer til Canada
Fødevarer er alment accepteret som den bedste gave til dem, der bor i udlandet og mangler hjem. De kan forårsage problemer, men hvis ikke ordentligt undersøgt før afsendelse. Alle import af fødevarer er kontrolleret af Canadian Food Inspection Agency (CFIA), og de kræver nogle ekstra papirarbejde være knyttet til din “mad-pakke”.

CFIA kræver, at visse import af fødevarer, der sendes fra udenfor USA sendes med importtilladelser og oprindelsescertifikater. Nødder, for eksempel, skal sendes med ekstra dokumenter for at klare klarering i tolden. Du kan anmode om en tilladelse fra CFIA hvis du ønsker at sende mad til Canada.

Kurer krav til afsendelse mad i udlandet.
Fødevarer skal være i original emballage fra producenten.
Emballage til fødevarer skal være forseglet og ikke ændret på nogen måde.
Mad etiket skal anføre alle ingredienser.
Foods skal have en holdbarhed på mere end seks måneder fra datoen for shipping.
Alle fødevarer, der har en holdbarhed på mindre end seks måneder vil blive klassificeret som fordærvelige varer, og kan ikke sendes via kurer.

Gaver Forsendelse Personlige effekter
Hvis du er en canadisk importerer personlige effekter i Canada, så du kan komme i betragtning til en undtagelse på told og afgifter på dine varer. Dette gælder også, hvis du oprindeligt fået dine varer i Canada og vender tilbage dem efter et år fra køb, uden nogen grænse. Hvis du ikke er en canadisk bosiddende, så kan du blive nødt til at betale et ekstra gebyr på din import. Men dette er op til Told-myndighedernes skøn.

Ydreområder

Et fjerntliggende område beregnes ved afstanden og transport vanskeligheder fra den nærmeste depot til destinationen. Som Canada er et enormt land, vil nogle områder uundgåeligt blive betragtet fjernbetjening af kurer. Disse områder kan tage længere tid at levere til, i forhold til en by destination, og også kommer med en ekstra fjernbetjening område Tillæg. Dette tillæg er som oftest inderegnet i den totale pris for en forsendelse.

For beregning af priser og bestilling af forsendelse besøg www.pakke.dk

beregn-pris