UPS Danmark

Her på pakke.dk går vi altid til yderligheder, for at finde de bedste fragtfirmaer til vores kunders behov. Derfor er vi også meget stolte af vores brede udvalg, og vores evne til altid at hente de bedste priser til vores kunder. Et af de firmaer vi har arbejdet sammen med længe, har været amerikanske UPS.

Hvem er UPS?

UPS er et amerikansk fragtfirma, der siden 1907 har fungeret som en af de mest foretrukne og stabile kurérservices i USA. Siden deres opstart har de formået at sprede deres services til stort set hele verden, og Danmark er bestemt ingen undtagelse.UPS Danmark

UPS er som oftest forbundet med god og hurtig service, men der er også opstået et sjovt rygte omkring måden de kører bil på. Det siges nemlig at UPS forbyder at dreje til venstre, når de kører deres rute. Og selvom det ikke er helt sandt at det direkte er forbudt, så instruerer de dog alle deres chauffører til at foretage så få venstresving som muligt (i lande med kørsel i højre side). Det kan lyde åndssvagt, men UPS hævder at det sparer tid og kilometer, hvilket i sidste ende resulterer i en grønnere profil. Derudover mindsker det – logisk nok – også risikoen for venstresvingsulykker.

Selvom det for nogle kan lyde som en ret løjerlig praksis, så er der ingen tvivl om at der hos UPS generelt er styr på tingene. Det høje serviceniveau og pålidelige ydelser, gør at de gang på gang rangerer som nogle af de bedste indenfor branchen – og det er naturligvis derfor vi har valgt at inkludere dem iblandt vores øvrige samarbejdspartnere.

Er UPS det rette fragtfirma til min virksomhed?

Alle firmaer har forskellige krav til deres samarbejdspartnere – i særdeleshed når det gælder fragt. Derfor er det svært at vurdere om en given samarbejdspartner er ideel og opfylder kriterierne. I sidste ende så er det altid kun dig selv, der kan vurdere hvorvidt et fragtfirma opfylder de behov du måtte have. Der er dog mange grunde til at UPS i hvert fald KAN være det rette firma til dit behov.

Send pakke UPS pris
priser

Med i pakken hos UPS Danmark får du både mange års erfaring, et ekstremt effektivt setup, og god service. Alle dele tilfører værdi til dig og din virksomhed på flere måder.

Ofte er “erfaring” et ord der bruges i flæng. Men hvis man tænker over hvorfor erfaring er en fordel, så er det typisk fordi at man med erfaring og kendskab, får en unik indsigt i hvilke problemer og løsninger der kan komme i praksis – og som måske ikke altid er nævnt på papir. Kort og godt så betyder erfaring “hands-on” praktisk snilde. Og det betyder at du ved at vælge et fragtfirma med erfaring, kan være sikker på at mange af disse “børnesygdomme” som andre nystartede firmaer har problemer med, i stort udfang er elimineret og optimeret.

De mange års erfaring betyder også at UPS har haft lang tid til at gøre deres forretning så effektiv som muligt – og det er både for dit og deres bedste. Eksempelvis kan vi nævne detaljen fra tidligere afsnit med venstresving. Det er noget der kommer af erfaring, og det resulterer i sidste ende i en mere effektiv visning. Det betyder at du ved at vælge et erfarent firma, altid kan være sikker på at få gode resultater. Derudover ved disse virksomheder typisk også altid, hvor vigtigt det er at levere en god service – ellers havde de ikke været i gang så længe. Derfor kan du typisk altid være sikker på at alle tre ting er til stede, når du arbejder med firmaer der har eksisteret i mange år.