UPS Danmark - bestil online

porto priser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
transport

Mini Pakke
20 x 10 x 5 CM
Op til 0,25 KG

pakke pris

Flad Pakke
33 x 23 x 3 CM
Op til 0,5 KG

billig fragt

Lille pakke
33 x 23 x 6 CM
Op til 2 KG

pakken

Alm. Kasse
40 x 25 x 20 CM
Op til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Op til 25 KG

fragtmand

Definer selv størrelse

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

Priser fra 38 kr,-

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel palle

container

En halv palle

palle

Stykgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Afsender
Modtager

Priser fra 38 kr,-

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Priser fra 38 kr,-

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Emballage
Kg

Priser fra 38 kr,-

Pakke.dk sammenligner priser fra

DAO
Bring
Fedex
GLS

Det siger kunderne om os

Leveringsservices

Dør Til Dør
Pakkeshop Til Pakkeshop
Pakkeshop Til Dør
Terminal Til Terminal

1.

Vælg forsendelse

Du kan sende: dokumenter, pakker, paller og containere.

2.

Sammenlign tilbud

Tilbudene vises overskueligt så du kan vælge det bedste.

3.

Book og spar

Vælg det bedste tilbud og spar penge.

UPS Danmark

Jeg sælger ofte ting på nettet, forleden solgte jeg en jakke, som jeg ikke skulle bruge længere. Jeg fik den sendt til køberen med et fragtfirma, der var rigtig mange at vælge imellem og det var supernemt at få det sendt.

Jeg er ikke den eneste der bruger nettet til at sælge ting og sager. Vi danskere sender nemlig generelt rigtig mange pakker til hinanden. Nettet har bundet os sammen og på online markedsplatforme sælger vi ting til hinanden som aldrig før, netop som i eksemplet ovenfor. Netbutikkerne herhjemme har også god vind i sejlene og der shoppes på nettet som aldrig før.

Der findes nemlig rigtig mange muligheder for at få fragtet ting her i Danmark og der er stor konkurrence på markedet for pakkefragt. I denne artikel giver vi dig et tip, så du hurtigt kan danne overblik over de mange selskaber der tilbyder pakkefragt og hvordan du kan finde den billigste løsning

Mange muligheder for fragt i Danmark – en af dem er UPS

Som tidligere nævnt, er der rigtig mange muligheder herhjemme, hvis du skal have fragtet varer eller pakker fra én by til en anden i Danmark. Det gælder også hvis du skal have fragtet pakker til udlandet. Et af de store internationale fragtfirmaer, du kan benytte når du skal have fragtet pakker er UPS. UPS står for “United Parcel Service” og er en virksomhed, der blev etableret for mere end 100 år siden i USA. UPS er kendt for deres store erfaring og gode service.  

Måske har du set de karakteristiske sorte biler fra ups med de gule logo. Rejser du verden rundt er der stor chance for at møde UPS bilerne. Virksomheden er nemlig repræsenteret i mere end 220 lande over hele verden.

Brug pakke.dk og send pakker med UPS Danmark

En af de måder, som du kan sende en pakke via UPS Danmark er gennem tjenesten Pakke.dk. På Pakke.dk kan du indtaste hvor du skal sende pakken fra og hvor den skal sendes til. Herefter kan du kan udfylde hvor stor pakken er og hvad den vejer. Nu skal du bare klikke på søg og så får du et overblik over alle de fragtvirksomheder, der kan klare fragtopgaven samt hvad det koster og hvad leveringstiden er. Et af de firmaer du kan vælge via Pakke.dk er UPS. Du skal nu blot printe fragtlabel ud og sætte det på pakken. Pakke.dk sørger endda for at hente din pakke på det tidspunkt der passer dig.

Nemmere bliver det ikke.  

Pakke.dk
Rated 4.5/ 5 based on 247 reviews at Google+