Værd at vide om UPS forsendelser

I dagens Danmark er der efterhånden et hav af forskellige firmaer der udbyder fragt. Det betyder at man som erhvervsdrivende ofte kan være i tvivl om man har valgt rigtigt. Hos Pakke.dk forsøger vi at gøre det hele lidt mere overskueligt, og med vores mange år i branchen ved vi stort set alt om forsendelser – og vigtigst af alt; hvordan man finder de bedste priser på dem. Den information deler vi gerne med vores kunder, for at sikre at folk får de rigtige løsninger til deres behov.

UPS i Danmark

Ét af de firmaer vi får flere og flere henvendelser omkring er UPS. Det amerikanske fragtselskab indtog Danmark i 80’erne, og har siden da leveret effektiv og billig fragt til såvel private som erhverv.

Efterhånden er der ikke mange afkroge af landet som UPS ikke dækker, så du kan være ganske sikker på at dine varer nok skal komme ud til kunderne. Som udgangspunkt vil dine kunder få leveret pakken på hjemmeadressen, men det er også muligt at få leveret forsendelser til nærmeste access point.

Princippet er ganske simpelt, og fungerer som hos mange andre fragt firmaer. Du kan få afhentet dine forsendelser eller du kan indlevere dem i deres access points. Det gør det let for dig at vælge hvad der passer bedst, afhængig af hvor mange pakker du skal have sendt.

Under hele forløbet kan pakken altid følges via UPS’ tracking system, hvilket sikrer at både dig og dine kunder altid kan føle sig trygge, vel vidende at forsendelsen bliver håndteret professionelt.

Billig fragt – hvor som helst, når som helst

Når du vælger UPS til at stå for dine forsendelser, får du helt automatisk en række stordriftsfordele. For at sige det på en anden måde, kan du ofte spare penge ved at vælge en større samarbejdspartner, da de med al sandsynlighed har en aktiv rute du kan bruge.

Det betyder at de ikke er nødt til at sætte en ekstra chauffør ind, de er ofte ikke nødt til at køre omveje – og det betyder at din fragt bliver billigere. Et mindre firma skal måske sætte en ekstra chauffør på, eller køre en lang omvej for at få leveret dine forsendelser. Det kommer med al sandsynlighed til at resultere i ekstra omkostninger for dig som kunde.

Dette gør sig naturligvis også gældende hvis du skal sende til udlandet. Der er stor forskel på at få den lokale vognmand til at køre din pakkepost til Barcelona, i forhold til at vælge en speditør der allerede skal den vej. Dét er en af de primære årsager til at UPS Express i mange år har været ekstremt konkurrencedygtige på prisen – på trods af at markedet er presset til det yderste.

Hvis du bruger UPS får du også glæde af mange års erfaring med international fragt. Her behøver du ikke rode rundt i flere forskellige tracking systemer, da du har det hele samlet ét sted. Det gør det mere overskueligt for både dig og dine kunder, og mindsker risikoen for at der opstår misforståelser undervejs.

Uanset hvor du skal sende din pakkepost hen, er der stor sandsynlighed for at UPS har ruten dækket ind. Det kan være en fordel hvis du ofte sender til udlandet, da du på denne måde er sikret at dine forsendelser ikke strander hos en mellemmand eller en underleverandør. Ved at bruge et firma med et etableret, globalt netværk, er du altid sikret den bedst mulige løsning.

Hvis du har forsendelser der skal til udlandet, behøver du blot indtaste destinationen på vores beregner, hvorefter du får en oversigt over de bedste løsninger til dit behov. Her har du mulighed for at vælge om det skal være med ekspres levering, eller om du er interesseret i så billig en løsning som muligt. Kort fortalt er det op til dig – vi er bare glade for at kunne hjælpe.

Sørg for at få de rigtige priser på dine forsendelser

Uanset om du bruger UPS eller ethvert andet firma til din fragt, så er det altid vigtigt at sørge for at du får den bedst mulige pris.

Desværre er det ofte ret tidskrævende at gennemlæse prislister, tale med salgsafdelinger, besøge hjemmesider og lignende – men heldigvis kan vi spare dig for besværet. Vi har udviklet en platform der automatisk indhenter priser fra de største fragtfirmaer, ud fra de specifikationer du har givet os. Det sikrer at du kun bliver præsenteret for de løsninger der passer til dit behov, og dermed minimerer fejlbestillinger. Desuden sikrer det også at du altid har de mest opdaterede priser.

Hos os sørger vi altid for at du får så overskuelig en prisliste som muligt, med konkrete tilbud på lige netop DIN fragt. Så kan du nemt og enkelt træffe det rigtige valg i forhold til dine forsendelser – uden at bekymre dig om hvorvidt prisen er i orden.

Vi bruger meget tid på at vejlede og rådgive vores kunder korrekt, så de hurtigt kan komme videre i processen. Og det bedste ved det hele er, at vi ikke arbejder for ét enkelt firma. Dermed er du sikret en 100% uvildig vejledning, hvad enten du går efter UPS Danmark eller én af vores andre samarbejdspartnere.

Vi kan også hjælpe med at opsætte faste aftaler, bestille pakkelabels i større mængder, skaffe store rabatter og meget mere. Ofte kan der være mange penge at spare ved at købe flere labels ad gangen, så tøv endelig ikke med at kontakte os hvis der skulle være spørgsmål.

Et godt råd er at se om du kan finde en standard-størrelse der passer på så mange af dine varer som muligt. På denne måde kan du både købe emballager ind i større partier, og bestille pakkelabels med gode rabatter. Det sikrer også at du ikke behøver bruge lige så lang tid på at pakke forsendelserne, så du har mere tid til andre ting.