Transport af container

Få en pris på containertransport på få sekunder.sofragt-containere

En 20 fods container er jo blot en meget stor pakke (dog kun overgået af en 40 fods container) men uanset størrelsen, har det været et naturligt skridt for Pakke.dk at varetage denne opgave for vore mange kunder med behov for transport af containere. Når man sender så mange pakker som Pakke.dk så er det alligevel biler, lastbiler og 20” containere eller 40” containere de pakker bliver fragtet over lande og verdensdele i.

Så hvis du kan få en skarp pris på pakker, burde du så ikke også kunne få en skarp pris på transport af container? Og nok så væsentligt, hvis du kan få en pris på pakker på få sekunder, hvorfor skal det så tage så lang tid at få en pris på containertransport. Det har de besluttet sig for at ændre på ved Pakke.dk, så fremover vil det også være muligt at få en pris på at transport af en container ved få tastetryk og uden ventetid.

Send container, både import og eksport.pris-sende-container

Den korte tid for pris gælder uanset om det er eksport eller import, og uanset hvilken verdensdel du skal sende til eller fra. Så uanset om du skal have din container fra USA, eller om du skal have din container til USA, så kan Pakke.dk hjælpe og du kan få en pris på få sekunder. Selve fragten tager selvsagt den tid containerfragt tager, og da Asien jo ligger på den modsatte side af kloden, vil det med skib tage uger og måneder at transportere en container fra Kina, og adskiller sig der fra betingelserne for pakketransport.

Du er sikkert klar over det, men er det første gang du sender en container til Kina er det værd at vide at de kinesiske toldmyndigheder har nogle andre regler end danske. Således bør selve fortoldningen af en container til Danmark ikke vare mere end 5 dage jf. Toldvæsnets egne mål og regler, hvor Kinas regler giver mulighed for at der kan gå op til 90 dage før en container til Kina skal være toldbehandlet.

Det skal desuden nævnes at containertransport kan være et fornuftigt valg når større forsendelser skal til andre lande, både på grund af pris, men også grundet den sikkerhed der er forbundet med at pakke alt i en jernkasse, som er lukket og står vandret og stabilt, fra afsendelse til modtagelse.

Ring for særlige aftaler.import-container

Når Pakke.dk kan give en pris på containertransport på sekunder er det klart at det er ud fra nogle generelle betingelser og vilkår, så hvis du står med nogle særlige behov, så er det bestemt ikke umuligt. Det kræver blot at du tager kontakt, og så vil du stadig kunne få en pris på forbavsende kort tid i forhold til standarden i fragtbranchen.

Det er fordi Pakke.dk har specialiseret sig i kundeservice, og er meget fokuserede på hvad der er kundens behov, i en branche hvor det ellers eksempelvis er store skibes kurs, der bestemmer mere end noget andet. Det er det som sådan stadigvæk, men Pakke.dks fokus på at servicere, har betydet at mange af de vanlige processer i kommunikationen mellem fragtfirma og lignende, er blevet ændret og tilpasset for at skabe bedre vilkår for dig som kunde. Pakke.dks container transport priser er skarpe, men deres kundeservice er endnu skarpere – hvilket også fremgår af uvildige vurderingsportaler, som eksempelvis Trustpilot, hvor Pakke.dk ligger som den bedste i branchen.

Men hvis du er i tvivl om noget angående transport af container, pris, søfragt eller kundeservice, så kan du til enhver tid ringe og spørge og opleve det selv ved at tale med den dedikerede supportafdeling på 70 201 401 via online chatfunktion, eller på support@pakke.dk

Hvad koster en container transport?

Beregn evt. selv priser:

send_container