Søfragt priser - søg og sammenlign

porto priser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
transport

Mini Pakke
20 x 10 x 5 CM
Op til 0,25 KG

pakke pris

Flad Pakke
33 x 23 x 3 CM
Op til 0,5 KG

billig fragt

Lille pakke
33 x 23 x 6 CM
Op til 2 KG

pakken

Alm. Kasse
40 x 25 x 20 CM
Op til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Op til 25 KG

fragtmand

Definer selv størrelse

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel palle

container

En halv palle

palle

Stykgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Afsender
Modtager

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Emballage
Kg

 

Pakke.dk sammenligner priser fra

DAO
Bring
Fedex
GLS

Leveringsservices

Dør Til Dør
Pakkeshop Til Pakkeshop
Pakkeshop Til Dør
Terminal Til Terminal

1.

Vælg forsendelse

Du kan sende: dokumenter, pakker, paller og containere.

2.

Sammenlign tilbud

Tilbudene vises overskueligt så du kan vælge det bedste.

3.

Book og spar

Vælg det bedste tilbud og spar penge.

Fragt til søs er i de fleste tilfælde den bedste transportløsning, når det kommer til transport af handelsvarer. Hvis du skal have fragtet en vare til en såkaldt remote location eller blot på tværs af fjerne landegrænser, da er søtransport som regel den mest profitable løsning og samtidigt også den mest miljøvenlige. Grunden til at fragten på alle verdens syv have er bedre økonomiskset for dig som afsender eller modtager er, at et skib kan have flere tusind tons varer ombord sammenlignet med f.eks. en lastbil eller et fly som kun har en langt lavere begrænset mængde plads til rådighed.

Dette er en af grundene til, at det er langt billigere for dig at fragte dine varer ved brug af søtransport, sammenlignet med f.eks. luftfragt. Selvom det ofte er en langt billigere affære at benytte dig af søtransport af dine varer, da er det endog desværre en langsommelig proces.

Søfragt - send pakke med skib

Et fragtskib har typisk mange stoppesteder undervejs på sin rejse mod din destination – især hvis endestationen for din levering ligger langt væk fra hvor varen blev læsset på skibet. Dette øger leveringstiden markant, da der undervejs vil blive læsset tusindvis af containere af og på skibet før dine varer når frem til dig. Derudover er sejlehastigheden en del langsommere end f.eks. hastigheden via luftfragt. Mens et fragtfly transportere dine varer hen til dig på blot 3-12 dage, da kan det derimod med søfragt tage op imod 70 dage før dine varer når frem.

En sådan lang ventetid er ikke altid værd at vente på og kan forsage problemer, hvis varen ønskes at blive leveret snarest muligt. Hvis du skal fragte noget af vigtig betydning, som du skal bruge snarest muligt, da bør du notere dig leveringstiden bag øret, hvis du ønsker at afbenytte søfragt af din vare. Såfremt at landet, hvorfra varen kommer fra, liger langt væk, da kan du også regne med, at leveringstiden ligger et længere stykke ude i fremtiden.

Miljø

Søfragt er nemlig ikke den mest effektive transportmetode, hvis du ønsker en hurtig leveringsproces. Dog bør det også nævnes, at søfragt til gengæld er den mest miljørigtige transportmetode i forhold til fragt via fly. Dette skyldes, at et skib kan sejle med mange flere handelsvarer end et fly og samtidigt kræver mindre energi at få fra punkt A til punkt B i langt de fleste tilfælde. Som hovedregel er det faktisk cirka 36 gange mindre miljøskadeligt at transportere varer via søfragt i forhold til luftfragt.

Søfragt er derfor den mest miljørigtige og samtidigt den bedste økonomiske løsning i langt de fleste tilfælde. Det kan klart anbefales at benytte dig af søfragt om muligt – så længe den øgede leveringstid sammenlignet med luftfragt ikke er en essentiel faktor for din forsendelse.

fragt med skib
fragt med skib fra usa
fragt skib
sø fragt
søfragt
Pakke.dk
Rated 4.3/ 5 based on 251 reviews at Google+