Fragtfirma - søg priser

porto priser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
transport

Mini Pakke
20 x 10 x 5 CM
Op til 0,25 KG

pakke pris

Flad Pakke
33 x 23 x 3 CM
Op til 0,5 KG

billig fragt

Lille pakke
33 x 23 x 6 CM
Op til 2 KG

pakken

Alm. Kasse
40 x 25 x 20 CM
Op til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Op til 25 KG

fragtmand

Definer selv størrelse

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

Priser fra 38 kr,-

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel palle

container

En halv palle

palle

Stykgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Afsender
Modtager

Priser fra 38 kr,-

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Priser fra 38 kr,-

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Emballage
Kg

Priser fra 38 kr,-

Pakke.dk sammenligner priser fra

DAO
Bring
Fedex
GLS

Det siger kunderne om osLeveringsservices

Dør Til Dør
Pakkeshop Til Pakkeshop
Pakkeshop Til Dør
Terminal Til Terminal

1.

Vælg forsendelse

Du kan sende: dokumenter, pakker, paller og containere.

2.

Sammenlign tilbud

Tilbudene vises overskueligt så du kan vælge det bedste.

3.

Book og spar

Vælg det bedste tilbud og spar penge.

Fragtfirma - Vælg det rette firma til dine pakker

Hos danskerne ser vi et stigende behov for at sende pakker. Mange fragtfirmaer har meldt sig på banen, og det betyder, at det er nemt at finde et passende fragtfirma.

Uanset om du sender på vegne af en virksomhed, eller om det er helt personligt, så er der kun få begrænsninger. De bedste fragtfirmaer tilbyder gode aftaler og de er som regel fleksible. Her får du mere info.

 

Fragtfirmaer i Danmark

Et fragtfirma kan både være lille og stort. Betegnelsen dækker over selskaber, der har et særligt fokus på at afhente og aflevere diverse ting og sager - oftest i form af pakker.

Danske Fragtmænd er et af de mest kendte. De dækker stort set hele landet, og tilbyder en bred vifte af ydelser. Desuden henvender de sig særligt til erhvervskunder, hvor de har et hav af faste aftaler. Danske Fragtmænd er et af landets mest populære fragtfirmaer. Primært på grund af god og stabil service, samt mulighed for rigtigt konkurrencedygtige priser.

PostNord, GLS, DAO og flere andre firmaer kan også betegnes som fragtfirmaer, da de jo håndterer fragt. Disse selskaber er gode for private såvel som virksomheder, og der kan være gode grunde til at benytte dem alle. PostNord er det mest kendte herhjemme, da de historisk har haft stort ansvar som Post Danmark. De møder dog stor modstand for tiden, da der er mange kompetente fragtfirmaer om buddet. DAO er et godt eksempel: Med dem kan du sende pakker utroligt billigt, og de kommer som regel frem lynhurtigt.

Mange internationale fragtfirmaer er også for alvor dukket op på det danske marked. For eksempel kan det sagtens være, at du modtager en fremtidig pakke fra UPS eller DHL. Eller måske kommer du selv til at sende pakker med et af disse selskaber.

 

Send din pakke med det rette fragtfirma

Alle har forskellige behov, og derfor kan der være fin økonomisk gevinst i at vælge det helt rette pakkeselskab. Her kan du sammenligne selskaberne og dermed komme frem til den bedste mulighed. Det kan som regel klares relativt hurtigt.

På grund af forskellige behov vil der altid være nogle selskaber, der egner sig bedre end andre. Måske har du brug for at sende særligt tunge pakker, hvilket nogle selskaber håndterer bedre end andre. Find derfor et fragtfirma, der lever op til dine krav. Både med hensyn til pris og vægt, men også med leveringstid. De fleste ønsker jo at modtage pakkerne så hurtigt som muligt. Om ikke andet så fleksibelt som muligt. Fragt er altså en særdeles vigtig faktor, hvis du eksempelvis har en virksomhed og vil opnå høj kundetilfredshed. Det er ligeledes vigtigt, hvis du sender som privatperson, og gerne vil have din forsendelse sikkert frem. Det rette fragtfirma kan spare dig for mange bekymringer, så sammenlign gerne selskaberne og få det bedste tilbud.

Pakke.dk
Rated 4.5/ 5 based on 247 reviews at Google+