Fragtfirma - søg priser

porto priser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
transport

Mini Pakke
20 x 10 x 5 CM
Op til 0,25 KG

pakke pris

Flad Pakke
33 x 23 x 3 CM
Op til 0,5 KG

billig fragt

Lille pakke
33 x 23 x 6 CM
Op til 2 KG

pakken

Alm. Kasse
40 x 25 x 20 CM
Op til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Op til 25 KG

fragtmand

Definer selv størrelse

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel palle

container

En halv palle

palle

Stykgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Afsender
Modtager

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Emballage
Kg

 

Pakke.dk sammenligner priser fra

DAO
Bring
Fedex
GLS

Leveringsservices

Dør Til Dør
Pakkeshop Til Pakkeshop
Pakkeshop Til Dør
Terminal Til Terminal

1.

Vælg forsendelse

Du kan sende: dokumenter, pakker, paller og containere.

2.

Sammenlign tilbud

Tilbudene vises overskueligt så du kan vælge det bedste.

3.

Book og spar

Vælg det bedste tilbud og spar penge.

Danske transportører

Pakkefragt er en branche i vækst. Den stadig stigende internethandel har nemlig betydet, at vi danskere sender og modtagere flere pakker end nogensinde. Der er efterhånden flere virksomheden på markedet i Danmark, der tilbyder at transportere din pakke eller andre ting, som du har behov for at få fragtet. 

I denne artikel, skal vi se på nogle af de transportører og fragtfirmaer, du kan gøre brug af, hvis du skal have transporteret en pakke i Danmark. De er som følger:

Nedenunder vil vi gå i dybden med hver af de forskellige virksomheder.

Post Nord

Post Nord er en virksomhed, som de fleste danskere kender. Post Nord er nemlig en virksomhed, der har en lang historie her i landet

Historien strækker sig nemlig helt tilbage til Christian den 4’s tid. Det var nemlig den kendte danske konge Christian den 4, der i 1624 udsendte en forordning om postbude. Denne forordning var baggrunden for etableringen af postvæsnet i Danmark. 

Siden dengang er Post og Telegrafvæsnet blevet til Post Danmark og nu er postvæsnet en del af koncernen Post Nord. Post Nord er i dag en moderne virksomhed, der ud over at varetage brevpost, også fragter massevis af pakker. Det er nemt at sende og modtage en pakke med Post Nord, da virksomheden nemlig har mere end 2000 udleveringssteder i hele Danmark. PostNord kan selvfølgelig også levere din pakke direkte til modtagerens dør, hvis du ønsker dette.

BRING

BRING er en anden af de populære virksomheder på det danske fragtmarked. Fragtvirksomheden BRING blev stiftet tilbage i 2008 af Posten i Norge. I dag er Bring etableret i flere skandinaviske lande, og virksomheden har mange medarbejdere i hele norden. 

Herudover har BRING mere end 6500 pakkeshops og pakkeautomater i hele norden. BRING er endvidere meget optaget af bæredygtighed. Derfor har BRING opsat nogle ambitiøse klimamål om, at virksomheden skal være gået over til vedvarende energi i år 2025. Det gælder både biler og bygninger i virksomheden. BRING leverer til pakkeshops, automater eller direkte til døren, og pakkerne bliver leveret både om aftenen og i weekender.

GLS

GLS er en stor fragtvirksomhed, der blandt andet opererer i hele 41 europæiske lande. Virksomheden har hovedkontor i Amsterdam i Holland. GLS blev etableret tilbage i 1999 og virksomheden kom året efter til Danmark. GLS har i dag et stort netværk af pakkeshops i hele landet, og der er mere end 1500 pakkeshops fordelt i hele det danske land. 

 

Ofte er pakkeshoppen på en tankstation, en kiosk eller en dagligvarebutik, hvilket også betyder, at det er utrolig nemt at sende og modtage pakker med GLS. GLS klarer selvfølgelig også leveringen direkte til modtagerens adresse. Det er nemt at sende en pakke med GLS og med tracking systemet, har du mulighed for at følge din pakke hele vejen fra afsendelse til modtagelse.

DAO

DAO blev etableret i 2007, og den danske fragtvirksomhed er på rekordtid blevet utrolig populær. DAO startede oprindeligt som et distributionsselskab med levering af morgenaviser. Sidenhen gik virksomheden ind i pakkefragten.

 DAO kan blandt andet fremhæves for deres simple system, der betyder, at du ikke skal bøvle med at printe en label ud, når du skal sende din pakke. Når du køber fragt får du en kode, og den skriver du blot på pakken. DAO har i skrivende stund mere end 1.200 pakkeshops i hele landet, så du kan altid finde en pakkeshop i nærheden af dig. DAO leverer pakker 365 dage om året, og virksomheden har ca. 3.500 omdelere. DAO har stort fokus på miljøet og de har derfor også et mål om at blive helt CO2 neutrale.

Andre transportører i Danmark

Udover GLS, Post Danmark, BRING og DAO, er der også andre transportører på det danske fragtmarked, som kan hjælpe dig med at fragte din pakke. Det gælder uanset om det er en stor pakke eller en mindre pakke du skal have fragtet.

Et af disse firmaer er Danske fragtmænd. Som det fremgår af navnet er der her tale om et firma fra Danmark. Danske Fragtmænd er den virksomhed, der har det største nationale transport- og distributionssystem i Danmark. Fragtmændene har hele 350 ruter i Danmark.

Her skal også nævnes virksomheden DHL. Med en tilstedeværelse i mere end 220 lande, er DHL et af de største fragtfirmaer i verden. DHL er en del af Deutsche Post. Selvom DHL har en tilstedeværelse i mange lande på verdensplan klarer de også din fragtopgave uanset om du skal sende en pakke i Danmark eller en pakke til et andet land.

Et andet af de fragtfirmaer, som mange kender er United Parcel Service, som forkortes UPS. UPS blev grundlagt i USA for mere end 100 år siden men er i dag en stor virksomhed, der er er tilstede i mange lande over hele verden. UPS leverer også pakker i Danmark.

Fedex er et andet fragtfirma, der er grundlagt i USA. FedEX blev etableret tilbage i 70erne i USA og kom i 80erne til Europa. I begyndelsen af 0’erne startede FedEX op i Danmark.

VI håber at vi med denne artikel har givet et overblik over nogle af de transportører, der kan klare fragtopgaver i Danmark. Som det fremgår er der mange kvalificerede firmaer at vælge imellem når du skal have fragtet en pakke eller andre ting i Danmark. Mange af de virksomheder vi har nævnt her i artiklen kan også klare fragten, hvis du skal have sendt en pakke fra Danmark til en modtager i udlandet.

 

 

 

fragtfirma tysk fragtfirma
fragtfirmaer fragtfirma dpd
fragt firma fragtfirma ups
fragtfirma private bring fragtfirma
fragtfirma priser fragtfirma bring
internationale fragtfirmaer fragtfirma gls
fragtfirma jylland fragtfirma dao
danske fragtfirmaer dpd fragtfirma
billigste fragtfirma danmark fragt service
fragt nord dansk fragt service
post firmaer fragt til virksomhed
fragtfirmaer i danmark fragtmand priser
pakke firma fragtpriser
fragtfirma danmark fragt firmaer
søfragt selskaber fragtmand
fragtfirma privat frakt firma
søfragt selskab fragt
fragt af palle privat billig fragtmand
fragtpriser vognmand billigste fragt i danmark
bestil fragtmand fragt af gods
verdens største fragtfirma fragtselskaber
fragtfirma københavn danske fragtmænd levering lørdag
fragtservice dansk fragtmænd express
danske fragtmænd ruter fragtopgaver
danskefragt fragtopgave
danske fragtmænd express danmarks fragt service

 

 

 

Pakke.dk
Rated 4.3/ 5 based on 251 reviews at Google+