Er du klar til at sende dine julegaver?

send-gaver-udlandet

Det er efterhånden blevet sådan at julen begynder i oktober – i hvert fald i butikkerne. Det kan synes en smule for tidligt, men hvis du har kære i udlandet, så kan det alligevel være en god ide at begynde forberedelserne nu.

Der er få ting der varmer så meget, som når man er i udlandet, og får sendt en julegave – ja det skulle da lige være når man er i udlandet og får sendt en pakkekalender, så kærligheden hjemmefra kan spredes ud over alle 24 dage i december.

Hvis du vil sende en julegave til udlandet til juleaften eller julemorgen, så kan Pakke.dk gøre det på få dage til langt det meste af verden. Du kan ganske enkelt sende julegaver online. Altså, du kan bestille forsendelsen på nettet, og få labels til julepakken med email, og vil altid få hentet dine julepakker til udlandet på din adresse.

Du slipper med andre ord for juletravlheden på posthuset, og kan sidde hjemme i stuen og sende til hele familien og alle vennerne. Men husk, hvis du eksempelvis vil sende en pakkekalender, som skal være fremme til brug den 1. december, så er det en god ide at sende den i så god tid, at en eventuel toldundersøgelse ikke betyder at pakken først er fremme efter 1. December.

Det gælder selvfølgelig generelt når man sender pakker over grænsen, men vores erfaring fortæller os at det ofte er gaver der er vigtige, at få af sted i god tid.

sende-julegaver

Værd at vide om told og gaver

Det særlige ved julegaver til udlandet er, at det jo i sagens natur gerne skal være en overraskelse, hvilket kan være et problem, hvis du sender din julegave til et land uden for EU.

På sådan en forsendelse skal der nemlig toldpapirer med pakken, som giver tolderen mulighed for at forholde sig til om din julegave indeholder noget der skal fortoldes, eller slet og ret ikke må sendes. Se eventuelt mere på https://www.pakke.dk/faq.php?faq_id=17 om hvad du må sende.

Hvis du for eksempel skal sende en julegave til USA, så skal der på dit tolddokument stå en beskrivelse af hvilken kategori pakken indeholder, forstået på den måde, at tolderen ikke behøver at vide, at du har købt den nyeste Star Wars figur af Luke Skywalker, men de skal eksempelvis i det tilfælde vide at pakken indeholder plastiklegetøj.

Når du sender julegaver skal du med andre ord give tolderen en chance for at vide hvad det er han har med at gøre i forhold til toldtariffer og toldregulativer.

Hvis du skal sende julegaver til Tyskland er det ikke noget problem, da der på alle forsendelser inden for EU ikke er krav om tolddokument, og kun ulovlige eller farlige varer bliver standset i tolden.

Det er med andre ord meget nemmere at sende julegave til EU-lande. Omvendt er der også steder det kan være godt at være opmærksomme på. Det drejer sig eksempelvis om alle øer. Således er Australien og Japan eksempelvis steder der har en meget restriktiv toldpolitik.

Det ændrer ikke på at du sagtens kan sende julepakker til Australien og Japan, men det betyder at det er en rigtig god ide at trække på vores massive erfaring i Pakke.dks kundeservice. Tilsvarende er der lande hvor nogle ting kan sendes toldfrit hvis værdien er under et bestemt beløb osv.

Vi har samlet mange af disse oplysninger på vores hjemmeside, nede i bunden under ”Brug for hjælp”, men ring hellere end gerne til os på vores hotline +45 70 201 401, eller skriv på vores chat eller email før du vil sende gaver til udlandet, så vejleder Pakke.dk dig til, hvordan det bliver en god oplevelse at sende gaver, der kommer frem til tiden.

Husk du altid hurtigt kan beregne priser og bestille på www.pakke.dk

beregn-pris