Forsendelse til USA

Værd at vide om at sende pakker til USA

sende-til-usa

Stærke priser også på enkelte forsendelser

Skal du have sendt en vigtig pakke til USA? Kunne du tænke dig at få samme pris som virksomheder med erhvervsaftaler får? Hvad med kundeservice, hvis der går noget galt undervejs, eller hvis du får brug for at ændre noget, eller sågar holde øje med din forsendelse? Pakke.dk sender dagligt store mængder pakker til USA, både for private og erhverv. Men Pakke.dk har ikke travlt med at tjene penge til at betale for lastbiler og fly for at kunne sende fragt til USA – i stedet bliver de lastbiler og fly der i forvejen tager turen brugt, altså de helt store fragtfirmaer som UPS, DHL, TNT, FedEx, GLS og så videre.

Kvaliteten under transport til USA er derfor den bedste kvalitet, som de største fragtfirmaer kan levere. Samtidig sender Pakke.dk for så mange mennesker og organisationer, at rabatterne er virkelig gode, altså det du kender som storkundepriser. Det er dog ikke kun på grund af mængden, at priserne er stærke, men også fordi Pakke.dk har fokuseret på at blive de bedste til at yde kundeservice om fragt og porto til USA og 180 andre lande i verden. Og netop fordi Pakke.dk tager ansvaret for kundeservicen, bliver kostprisen lavere, da de store globale fragtfirmaer ikke skal bruge penge på at oprette danske call-centre og lignende. Det betyder i sidste ende, at du kan få billig fragt til USA med den kvalitet, som de bedste i branchen kan levere.

Told mellem USA og Danmark.

Normalt er det ikke billig fragt USA er kendt for, og de fleste danskere har efterhånden prøvet at få en billig pakke sendt fra USA til Danmark for blot at opleve prisen stige voldsomt, når told og gebyrer kommer oveni. Men før du trykker ”Send til usa” er det værd at være opmærksom på et par ting. Tolden er en global takst som ingen lovligt kan undgå, men gebyrerne har Pakke.dk valgt at hjælpe med. Det betyder, at du i de fleste tilfælde kan sende en pakke til usa, eller fra USA til Danmark, uden at skulle betale det velkendte håndteringsgebyr som Post Danmark, eller PostNord som det hedder i dag, plejer at tage minimum 160,- kroner for. Så med storkunderabatter, dansktalende kundeservice og uden gebyrer, kan det måske alligevel blive Billig fragt USA er kendt for. J I hvert fald hvis du vælger at bruge Pakke.dk

 Nemt at bestille online – send uden at forlade hjemmet.

Pakke.dk har udviklet på hjemmesiden siden første kunde. Med et stort fokus på at gøre det nemt, og ved regelmæssigt at spørge kunderne om Pakke.dk kan gøre det bedre, er siden nu blandt de nemmeste at arbejde med i hele branchen, og du kan på få sekunder få priser og transporttider på din forsendelse til USA, og kan gratis få hentet pakken på din adresse.

fragt-forsendelser-til-usa

 Kvalitet i kundeservice er altafgørende

Når du vil sende til lande udenfor EU, herunder kategorien – Pakke usa – så er der mange regler som det kan være svært at gennemskue, og mange måder at gøre tingene på, som kan enten forværre oplevelsen voldsomt, eller lette processen gevaldigt, så tingene er fremme i god behold på få dage. Her er kundeservice det vigtigste element til at sikre en succes for dig. På www.trustpilot.dk har vore kunder anmeldt os, og givet os en topplacering i branchen. Det er den topplacering, der kan sende din pakke til USA i sikkerhed.  Fejlraten på ”Fragt til USA” er stort set den samme for alle i branchen, specielt fordi de fleste rigtig store virksomheder bruger hinanden undervejs, da det øger effektiviteten af hver enkelt virksomhed. De fragtfirmaer vi bruger, er oppe på 99,3% succesfulde forsendelser, men det er klart, når der sendes flere millioner pakker dagligt, så vil der ske uheld selv i de bedste systemer. Det der giver den største risiko for fejl, er når folk der aldrig har sendt før, glemmer at tale med Pakke.dk inden de sender deres pakke til USA. Der er en række ting der ikke må sendes, og måden tingene bliver pakket ind på er altafgørende for at pakken når USA i god behold og til tiden. På https://www.pakke.dk/pakke-til-usa kan du læse mere, og trække på den massive erfaring Pakke.dk har med at håndtere fragt til USA.

Du er også altid velkommen til at ringe på +45 70 201 401, skrive en mail til support@pakke.dk, eller på den online chat.

Konkurrencefordele ved Pakke.dk når du sender fragt til USA:

  • Få storkundepriser som privat eller mindre virksomhed
  • Få landets bedste kundeservice (5 stjerner ud af 5 på Trustpilot)
  • Få afhentet pakken hvor du ønsker, gratis, og forsøgt leveret op til 3 gange, gratis
  • Få priser, tider og bestil, uden IT ekspertise på få sekunder
  • Følg din pakke hele vejen

Søg Priser på forsendelser til og fra USA:

send-pakke-til-usa