Grøn fragt på vej: Nu kan du sende CO2-neutrale forsendelser

Miljøvenlighed er omsider blevet et stort fokuspunkt i de fleste brancher. Snart får du mulighed for at sende CO2-neutrale pakker, når du booker forsendelse hos Pakke.dk.

Bestil CO2 neutrale forsendelser

Det kaldes grøn fragt, og det er en service, der tilbydes i samarbejde med UPS. Der kompenseres simpelthen for klimapåvirkningen i forbindelse med transport og håndtering. I stedet for at påvirke miljøet negativt, bliver det således muligt at sende bæredygtige leverancer med god samvittighed.

Grøn fragt kan blive den nye standard

Der er ingen tvivl om, at grøn fragt er et stort skridt frem. I dag sættes der mere fokus på miljøvenlighed end nogensinde før, og her vil distributionsbranchen også gerne være med. Pakke.dk er en service, der hjælper tusindvis af danskere med at sende pakker til de bedste priser – og ikke mindst til de bedste forhold. 

Indtil videre er det begrænset, hvor mange muligheder der har været for at sende miljøvenlige forsendelser. PostNord har kort været inde over det, og Bring har gjort deres bedste med at limitere CO2-udledningen. Men nu er grøn fragt for alvor på vej, og ved at bestille hos Pakke.dk kan du træffe det miljørigtige valg. Forhåbningen er, at CO2-neutrale forsendelser bliver markedets nye standard, og at miljøvenlig fragt kan udvikle sig til at blive det populære valg.

Pakke.dk og UPS kompenserer for klimapåvirkningen

Hvordan fungerer det så med grøn fragt? Lad os komme med en forklaring:

Vi kommer aldrig uden om, at distributionsbranchen forurener. Hvis en pakke skal transporteres fra ét sted til et andet, så vil der altid være en eller anden form for CO2-udledning. Især når det gælder pakker, der skal til udlandet, og som derfor transporteres med fly.

Grøn fragt CO2 neutrale forsendelser

Udover at bruge mere miljøvenlige transportmidler, så er den bedste metode simpelthen at kompensere for klimapåvirkningen.

Snart bliver det sådan, at kunder hos Pakke.dk kan vælge at sende med UPS og samtidig bidrage til en grøn omstilling. Det er samarbejdspartneren UPS, der tager sig af hele processen, og som beregner CO2-udledningen, så den rette kompensation kan findes. Kompensationen gør, at kunder automatisk kan bidrage til klimavenlige projekter i USA, Kina, Colombia og Thailand – steder hvor der virkelig kan gøres en forskel.


Godt for miljøet – og et godt signal at sende

Som privatperson kan du sætte handling bag ordene, hvis du er fortaler for miljøet, og hvis du ønsker at bidrage endnu mere til en grøn omstilling.

For virksomheder er det endnu vigtigere at vælge grøn fragt: Det sender et godt budskab, og det er en åbenlys måde at forbedre CO2-regnskabet. Virksomheder med store fragtbehov kan gøre en kæmpe forskel og bidrage til nogle af de mest fremtrædende klimaprojekter i verden. Det er en win-win situation for alle parter – og især for vores planet.

Stort udvalg af forsendelsesmuligheder

Når du skal sende breve, pakker eller paller har du efterhånden et kæmpe udvalg af muligheder for hvem der skal stå for din forsendelse. Der er åbnet mange muligheder op i Danmark og det kan til tider være svært, at finde ud af hvilken udbyder der opfylder de behov du har til din levering. Du kan altid få et let og overskueligt overblik på pakke.dks prisberegner og ved at læse om de mest benyttede posttyper herunder.

Postnord giver overskuelighed

Postnord, der førhen hed Post Danmark , giver en overskuelig og lettilgængelig post oplevelse for især privatkunder, med et let genkendeligt logo, så du aldrig går forkert. Langt de fleste større og mindre supermarkeder har en lille Postnord butik, så du har altid en mulighed for at få sendt pakker inde for en tilforladelig afstand af dit hjem.


Dag til dag levering med dao

Skal du sende pakke eller breve som online butik eller andet erhverv, tilbyder dao hurtig dag til dag levering af dine ordrer. De tilbyder endda weekend og aften indlevering af pakkerne, så din butik er sikret mersalg fra weekenden. 

Dao er ligeledes let tilgængelig for private da du kan købe din porto online og kun skal skrive en kode på pakken, uden at printe noget label.

Høj kvalitetssikring med GLS

GLS tilbyder høj service og lav fejlrate på din post, ligegyldigt om du køber forsendelse som privatperson eller til erhverv. De sikrer en hurtig og stabil levering til hele Europa, på grund af deres konstante krav til at forbedre servicen og deres høje kvalitetssikring. GLS tager også et aktivt valg om at gøre deres service så bæredygtig så mulig, hvad enten det er inde for deres transportering af dine pakker, renovering, samt valg af strøm.

Bring tilbyder dig den billigste levering

Skal du som firma have en hurtigt forsendelse af din pakker, tilbyder Bring at kunne levere inden for en time, forudsat at både du og modtager befinder Jer i samme hovedstad. De tilbyder ligeledes hjemmelevering med eller uden modtager kvittering, levering og afhentning i pakkeshops, samt aftenlevering. Vælger du Bring er der derfor rig mulighed for at få skræddersyet en billig forsendelse af dine pakker eller paller der p

Nå ud til de tyske kunder – enkelt og nemt

Der er rigtig godt gang i handlen i Danmark. Både i butikker, men i særdeleshed også i nethandlen. Vi er faktisk et af de folkefærd der er flittigst til at bruge internettet når vi skal shoppe. Og det betyder at man som virksomhedsejer kan få rigtig meget ud af sin forretning, ved at åbne op for fjernsalget.

Send pakke til Tyskland

Men hvis man virkelig skal tænke stort, hvorfor så ikke gå efter det største? Hvis du gerne vil udvide din kundeskare, så kan det være en idé at se på andre lande. I EU har vi en stor fordel, idet at handel landene imellem er relativt overskuelige.

Derfor er mange virksomheder i dag blevet mere og mere fokuseret på vores naboer. Eksempelvis har vi Tyskland, som har 2. flest indbyggere i Europa, og som generelt set har udvist stor interesse for Danmark og danske produkter. Hvis du endnu ikke har Tyskland som et marked, så bør du stille dig selv disse spørgsmål;

 • Ville det være rart at afsætte 5-10 varer mere om året? Måneden? Ugen?
 • Synes du det er svært at skille dig ud i det danske marked?
 • Sælger ofte små ordrer, og satser på volumen?

Kunne du svare ”ja” til blot ét af ovenstående spørgsmål, så bør du overveje at udvide din horisont en smule. Typisk er varer billigere i Tyskland (se bare på grænsehandel som eksempel), men vi kommer ikke uden om at der er en stor volumen at hente hos vores underbo.

Send pakke til Tyskland – uden overpriser

Når du skal fragte dine varer til Tyskland, så er det vigtigt at du får de bedste priser på din fragt. Det gør sig gældende uanset om du først nu overvejer det tyske marked, eller om du har været der i årevis. Det er svært for erhvervsdrivende at følge med i hvad der sker i transportbranchen, og med alle de andre opgaver der ligger i det at drive virksomhed, så er det typisk heller ikke en prioritet. Og det kan i sidste ende betyde, at du betaler alt for meget for din fragt.

Hvis du sender pakker til Tyskland, så er det som nævnt ovenfor, ofte volumen og ikke værdien du skal gå efter. Det betyder mere fragt, og det betyder potentielt set en større besparelse for dig og din virksomhed.

Åbn op for 82 millioner kunder, og send pakker til Tyskland

Det er let at finde de bedste fragtpriser – det er blot at finde den første og den bedste der underbyder markedet. Men det er samtidig også vigtigt at kvaliteten er i orden. Derfor sammenligner vi kun priser hos de absolut mest anerkendte fragtfirmaer, så du kan slippe for bekymringer, og få en god oplevelse – hver gang.

Det eneste du egentlig skal forholde dig til, er at vælge det rette pakkelabel til din leverance – og det er heldigvis også gjort nemt her på vores side. Når du har plottet nogle få detaljer ind om din pakke, så får du hurtigt en oversigt over de billigste fragtfirmaer, der leverer til de områder der er relevante for dig. Så bliver det altså ikke lettere at få udvidet horisonten!

Sådan klarer du nemt eksport til Sverige

Sverige… Enten elsker vi at hade dem, eller også hader vi at elske dem. Uanset hvad synspunktet er, kommer vi ikke udenom at vores blå/gule naboer er vores 2. største eksportmarked. Og da vores lande i bund og grund ligner hinanden så meget, så er det stort set alle varer der bliver importeret og eksporteret på kryds og tværs. Det betyder at Sverige er et relevant marked for alle danske erhvervsdrivende, og det er naturligvis også årsagen til at Sverige i 2014 stod for over 11% af vores samlede eksport.

Send pakke til sverige – nemt og bekvemt

Hvis du allerede eksporterer varer til Sverige, så har du med garanti også ofte tænkt over om du nu gør det mest effektivt. Typisk er der mange forskellige leverandører der kører i de skandinaviske lande, men det er bestemt ikke ligegyldigt hvem man får til at fragte sine varer rundt.

Her på Pakke.dk oplever vi ofte, at vores kunder bliver overrasket over hvor meget tid de egentlig bruger på at sørge for at deres fragt går som den skal, og de bliver også overrasket over hvad prisen i realiteten er, når det kommer til fragt.

Hvis du allerede er veletableret på det svenske marked, så ved du sikkert også at der stor forskel på prisen, når det kommer til at sende pakker til Sverige. Men en af de fejl som mange danske virksomheder desværre ofte begår, er at gå efter prisen, og ignorere alt andet. Det er klart at man skal sørge for at holde omkostningerne nede, men det er samtidig også vigtigt at fragtfirmaet kan løfte opgaven.

Sende pakker til Sverige

Der skal ikke mange fejlleverancer eller dårlige oplevelser til, for at opveje for en billig pris. Og når alt kommer til alt, så kan du ved at vælge en stabil samarbejdspartner også ofte spare arbejdstimer, da du som udgangspunkt ikke behøver foretage dig noget selv.

Send pakke til Sverige – billigt og professionelt

Derfor handler det selvfølgelig om at finde en professionel samarbejdspartner, og samtidig sørge for at man får den bedste pris. Og det kan ofte være svært. Det har vi her på kontoret besluttet os for at gøre lidt lettere. Vi står ikke selv for fragten, så derfor kan du være sikker på at vi giver en uvildig og præcis rådgivning – til DIN fordel.

Det eneste vi sørger for, er at du får den bedste pris på dine leveringer – og så sammenligner vi naturligvis kun priser fra de mest stabile og velkendte firmaer i branchen. Vores eksistensgrundlag er at give de danske virksomheder en overskuelig måde at finde de bedste fragtpriser på, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Og hos os betyder det ikke noget om du skal have fragtet en enkelt pakke, eller en hel container. Det betyder heller ikke noget om du sender én pakke eller en million pakker.

Vi sørger for at du får den bedste pris hver gang – og med vores beregner er det uhyggeligt nemt at finde ud af. Hvis du er i tvivl om hvad dit behov er, eller hvis du har brug for noget som vores beregner (mod forventning) ikke kan tage højde for, så er du altid velkommen til at hive fat i os – og så finder vi sammen frem til hvilken løsning der vil være den bedste for dig.

Hvor finder man fragt til Kina?

Når du skal sende pakker til østen, så kan der være meget stor forskel på priserne du indhenter. Derfor er det vigtigt at du holder tungen lige i munden, når du sammenligner fragtpriserne.

Send pakker til og fra Kina uden at betale for meget, ved at sørge for at du altid holder dig opdateret med de aktuelle priser. Det kan lyde tidskrævende og besværligt, men tro os – det er tiden værd. Det er ikke usædvanligt at der kan være over 2.000 kroner i forskel på blot en enkelt pakke, så det er klart at man ved at sætte sig ordentligt ind i priserne kan spare mange penge om året.

Send pakker til og fra Kina billigt

Hvis du vil være sikker på at du altid har den skarpeste pris på dine fragtbehov, så er det vigtigt at du ofte sammenligner priserne. I stedet for at bruge lang tid på at indhente tilbud hos forskellige speditører, så kan du spare en del tid ved at bruge vores online platform. Vi sørger for hele tiden at holde os opdaterede på priserne hos de mest anerkendte fragtfirmaer. Du indtaster simpelthen blot dit behov, og så sørger vi for at du får en let og overskuelig liste over tilbud. Herefter er det simpelthen blot at vælge hvem der skal være din næste speditør.

Nem bestilling og god service

Noget af det vigtigste når du skal sende pakker til og fra Kina er, at du nemt kan følge med i din forsendelses færden. Én ting er at sende pakker indenrigs – der er det ofte relativt nemt at få fat på både speditør og kunde. Når man sender ud af landet, er situationen imidlertid en komplet anden. Her er du så langt væk fra situationen, at det er kritisk at det hele fungerer. Og hvis det ikke gør, så er det vigtigt at du ved hvem du skal tage fat i. Her kan vi hjælpe med at lette byrden. Ved at hjælpe dig med at finde den rigtige leverandør til dit behov, kan mange problemer og uforudsete hændelser undgås. Og skulle der – mod forventning – opstå et problem med din levering, så kan vi hjælpe med at få løst problemet.

Send pakke Kina

Din helt store fordel som kunde og afsender er, at vi ikke har nogle præferencer i forhold til fragtfirma. Det betyder at vi altid er på din side, og at vi derfor let kan give dig en udførlig og neutral rådgivning i forhold til dit behov og dine ønsker. Det er hos os du kan få hjælp til at vurdere om balancen mellem pris og kvalitet er i orden – for det er bestemt heller ikke hver gang du skal gå efter det billigste for enhver pris. Er der tale om en særlig værdifuld pakke, kan vi også hjælpe med at få forsikret pakken under transport, så du har én bekymring mindre når du siger farvel til din vare.

Når du bruger vores platform, får du automatisk de bedste tilbud fra de mest respekterede fragtfirmaer. Du vælger selv om det skal være dør-til-dør levering, eller om pakkeboks er tilstrækkeligt. Du vælger også selv hvem der skal stå for transporten – ja du bestemmer næsten selv hvad det skal koste! Næsten.

BAGGAGE SHIPPING TO USA

 The United States is a vast country, made up of 50 states. It is a wonderful destination for an adventure, whether you’re looking for a city break, adventure holiday, beach break or even a road trip. The official language of the United States is American English, which is why it is such a popular tourist country – that and all the things it has for the visitor to see and explore.
 1. Why Ship to the USA?
 2. Ways of Shipping to the USA
 3. United States Customs Information
 4. What can I send to United States? What items are restricted?
 5. Items excluded from cover
 6. About the USA

WHY SHIP TO THE USA?

With all the activities on offer in the US, sometimes extra baggage is a necessity, especially for those looking to take part in some or many of the outdoor activities. With rock climbing and hiking, you will need to take with you bulky and heavy items, which can be awkward to take on commercial flights, as are skis or surfing equipment. You may feel safer in the knowledge that your expensive equipment will get there hassle free and in one piece, which is where Send My Bag comes in.

Whether you’re going on an adventure break, a famous US road trip or even for a city break, Send My Bag can make taking your luggage an easy and safe option without you having to worry about excess baggage fees or lost luggage. Our service provides pick up and drop off, door to door, which makes travelling so much easier and stress free. You can ship your baggage for the outward and return journey, or just for the return journey, if you have too many souvenirs or you have been on a shopping spree! We can also help if you wish to relocate to the US.

Send My Bag’s service is also very handy for students who need to transport a lot of items to and from college in the USA, especially those who need to clear out their student room at the end of each semester. This way, students won’t have to miss out on their favourite possessions but can create a home away from home to help with homesickness.

WAYS OF SHIPPING TO THE USA

If you need to transport items to the USA, you should look into the various options available for shipping to the USA. Certain options will be more suitable for you than others. You can choose between several different options for international shipping to the USA. Here are some of the options below.

SEND LUGGAGE TO THE USA

With Send My Bag you can send your luggage and boxes to the USA. If you are going on holiday to the US or relocating there, you can avoid a lot of stress by sending your bags. It means you can hop on public transport as soon as you arrive without dragging your bags behind you. It also means that you can take many more of your personal belongings than a typical airline would allow, and you can avoid those dreaded excess baggage charges. Send My Bag has numerous international routes, with a great-value flat rate for each route up to a massive 30 kg. This means that you can bring your favourite books, DVDs and keepsakes, etc. to help you set up home abroad. To learn more about sending luggage to the USA, visit our ‘How it works’ page, or our ‘FAQs’.

SEND GOLF CLUBS TO THE USA

The USA has some of the world’s best golf courses, such as Cypress Point, Pine Valley and Shinnecock Hills. So why not send your golf clubs to the USA so that you can sample these courses without having to rent golf clubs. It is easy to send golf clubs to the USA with Send My Bag. Before you do, make sure you find out how best to package them by visiting Send My Bag’s information page on how to send golf clubs.

SEND YOUR SKIS TO THE USA

There are numerous ski resorts in the USA, from Aspen, to the Sundance Resort, to Lake Tahoe. You don’t have to rent skis when you are there. Instead you can send your skis to the USA with Send My Bag. It is easy to do so, just make sure your skis are packaged up well and visit Send My Bag to find out how to send your skis to the USA. Check out our ski shipping information to learn about how to safely parcel your skis in line with regulations.

REMOVALS TO THE USA

If you are moving to the USA, to work, for retirement, or to be closer to family, you’ll have plenty of things to take with you. You’ll be surprised at home much stuff you have, and how difficult it is to get rid of things. You will, therefore, need to consider international removals to the USA. Before you hand over your precious possessions, make sure that all your items are well packaged so that they won’t get damaged in transit. Use appropriate containers for your items and seal all packages well.

STUDENT SHIPPING TO THE USA

The USA has some of the best universities in the world, including MIT, Harvard University and Stanford University. If you are moving to the USA study there, or indeed travelling within the USA to go to college, you can use Send My Bag to transport your items to your dorm. Check out our student shipping page and learn how to receive 10% student discount.

SENDING A PARCEL TO THE USA

If you arrive in the USA and realise that you have left something behind at home, you could ask a friend or relative to send a package containing the missing item to the USA for you. You can also send and receive Christmas or birthday presents. If your loved one has moved to the US you could tell them you are thinking of them by sending a care package. This is a great idea for students spending a year abroad in the USA or for expats who have gone to live in the USA, and who are feeling a bit homesick. Send My Bag can send parcels internationally to the USA for you. Please ensure your parcel is parcelled up properly so that everything arrives in one piece. Take a look at our information page on how to send a parcel to find out what you can send with Send My Bag and how to package your items.

 

AS WELL AS SENDING PARCELS, BAGGAGE AND LUGGAGE TO THE USA, YOU COULD ALSO LOOK INTO THE FOLLOWING MEANS OF SHIPPING ITEMS INTERNATIONALLY, IF YOU DECIDE TO MAKE YOUR HOME THERE:

AIR FREIGHT TO THE USA

You could send items to the USA by air freight. You might decide to do this if you have large items to transport, such as a table or an armchair. The price you will be charged for this service will depend on the weight and size of your shipment. Sending items by air freight usually takes one to two days and is usually quicker than sea freight shipping, but normally more expensive. However, you will likely have to use the services of a customs agent to handle customs clearance for you. Also, you will need to sort out transportation for your items to and from the airport. You will, therefore, have several different costs to pay if you choose air freight. If you send internationally by air freight to the USA your items would likely arrive at one of the major airports, such as John F. Kennedy International Airport or Los Angeles International Airport.

SEA FREIGHT AND CONTAINER SHIPPING TO THE USA

You could ship your possessions to the USA by sea freight rather than air freight, especially if you don’t need to receive them immediately. Sea freight usually means shipping items in containers. With container shipping your items are transported inside a large container on board a cargo ship. You might choose this option if you have very large items to transport internationally, such as furniture or even a car. Sea freight can be cheaper than air freight, but you will need to use the services of a customs agent and will need to sort out how to get your items to and from the ports, with this all adding up in terms of cost. When using container shipping to the USA your items will most likely arrive by ship at one of the major sea ports, such as Los Angeles, Long Beach or New Jersey.

SHIPPING GOODS TO THE USA

When shipping goods to the USA you need to be clued up on the country’s customs rules. You should be aware of any duty that you need to pay and what items are allowed to be shipped to the USA, which items are restricted, and which are entirely prohibited. You should have a look at the section below on ‘What can I send to the USA? What items are restricted?’ As you will see below, items that you are restricted when shipping to the USA include items deriving from certain countries, such as the Sudan, Syria and Cuba.

WHAT CAN I SEND TO UNITED STATES? WHAT ITEMS ARE RESTRICTED?

With Send My Bag™ you can travel with almost everything you would normally find in a holiday suitcase, for security and customs reasons however certain items are prohibited, please find these listed below.

 • Aerosols or any other pressurised containers;
 • Liquids, Pastes and Gels of any type (including nail varnish and perfume);
 • Toner Cartridges;
 • Loose Batteries;
 • Animals and Animal products;
 • Firearms and firearm parts, ammunition, explosives, weapons (including imitations of same);
 • Flowers and plant products;
 • Human remains or ashes;
 • Medical samples;
 • Items that require a temperature controlled environment;
 • Pornography;
 • Prescription drugs and pharmaceutical products;
 • Tobacco;
 • Religious Artefacts
 • Foodstuffs, perishable food articles and beverages including, but not limited to: Wine, Beer, Spirits and Champagne; or
 • Packages that are wet, leaking or emit an odour of any kind;
 • Valuables and high value items including but not limited to antiques, paintings, jewellery, precious stones and electrical equipment (see 11.6 regarding low value electrical equipment);
 • Cash or other forms of tradeable currency;
 • Credit cards;
 • Passports or other confidential personal documentation;
 • Irreplaceable items;
 • Other Dangerous / hazardous goods;
 • Other illegal or restricted goods.

More information is available under section 11 of our terms of service.

In addition to the above when sending to United States we prohibit the sending of:

 • Gambling Devices.
 • Items of Cuban Origin.
 • Items of Iranian Origin.
 • Items of Myanmur Origin.
 • Items of N.Korean Origin.
 • Items of Sudanese Origin.
 • Items of Syrian Origin.

ITEMS EXCLUDED FROM COVER

The following items will be accepted but are sent at your risk and are not included under complimentary cover:

 • Electrical Items, including but not limited to; Tablets, Mobile Phones, Computers, Hi-Fis, TVs.
 • Glass & Porcelain.
 • Any other non standard excess baggage items.

If you choose to send any of the above please ensure you package the item appropriately, for example a TV inside a suitcase is not appropriate.

About the USA

ABOUT THE USA

The weather in the US varies from the north of the country to the south and from coast to coast. The US has most climate types, meaning that there are a wide range of activities to enjoy in the US. There are 59 national parks covering everything from desert terrain to lush forests, mountain vistas to picturesque beaches.

Some of the most popular and famous national parks in the US include the Grand Canyon, Yosemite and Yellowstone Parks, the Smokey Mountains, the Rocky Mountains, the Everglades, the Sequoia Giant Forest and Death Valley. All the national parks provide a wide range of outdoor activities including hiking, rock-climbing, skiing, biking and water sports for those who enjoy the great outdoors.

America’s cities are a major draw for those looking at the county’s cultural history. Must see cities on many people’s lists include: New York, Las Vegas, Los Angeles, San Francisco, Miami, Chicago and Washington. These are the perfect stop-offs for city breaks or as part of a road trip, with plenty of cultural things to see and do and, of course, plenty of shopping opportunities. You can easily get around the country either by road, rail or air travel and even by boat.

Så nemt er det at finde de rigtige fragtpriser

Alle virksomheder får på et eller andet tidspunkt brug for at få leveret en vare ud af huset. Det kan være du driver en webshop, og at du derfor er afhængig af at få leveret dine varer stabilt og effektivt – eller måske har du flere afdelinger rundt omkring i landet, hvor du har behov for at få transporteret reservedele, varer eller lignende. Det kan også være at du normalt ikke sender ting ud af huset, men at du en sjælden gang imellem er nødt til at få sendt varer til reparation, sendt materialer til en samarbejdspartner eller lignende.

Uanset hvad, bør du i alle tilfælde spørge dig selv, om fragt og fragtpriser er noget du har 100% styr på. Ved du hvad det bør koste at få fragtet din vare? Og ved du hvor stor en påvirkning det har på din kundetilfredshed, at leveringen kommer til tiden? Ofte har man rigeligt at se til, og derfor er der også en tendens til at man bruger ”ude af øje – ude af sind” princippet. Så det sekund fragtmanden har afhentet leverancen, så holder du ikke øje med resultatet. Det er forståeligt, for der er hundrede andre ting at tage sig til. Men hører du til denne kategori, så kan du risikere følgende:

 • Dine kunder bliver skuffede
 • Du spilder for meget tid
 • Du betaler for meget

Når det kommer til lige præcis fragt og fragtpriser, så er der flere faktorer der spiller ind – udover bare prisen på leveringen. Men lad os starte fra begyndelsen;

God fragt er god kundeglæde

Uanset om du sælger til private eller til erhvervskunder, så er vi alle på ét punkt éns: vi hader at vente. Og selvom det måske ikke er din skyld at en levering kan blive forsinket, så ser kunden alligevel denne del af processen som værende dit ansvarsområde. Hvis kunder gentagne gange får deres varer for sent, eller hvis fragtmanden måske ikke er imødekommende nok, så risikerer du at miste kunden.

Tid er penge

En effektiv levering er vigtigt for kunden, men i særdeleshed også for dig. For du skal kunne stole på at leveringen forløber som den skal, uden at du skal bruge tid på at tjekke op på det. Ved varer der leveres eller faktureres forkert, skal du til at bruge yderligere tid på at udrede situationen – og der skal ikke mange af sådanne situationer til, før det i sidste ende begynder at koste dig penge.

Find hoved og hale i fragt og fragtpriser

Sidst men ikke mindst, så er der naturligvis det økonomiske perspektiv i det. Fragten skal være effektiv, kunden skal være tilfreds – men det er samtidig også vigtigt at du ikke betaler overpris. Eksempelvis lyder det måske ikke af meget hvis der er 5 kroners forskel på en forsendelse, men hvis du er en webshop der sender 30 varer om ugen, så kan det betyde en besparelse på næsten 8.000 kroner – uden at du behøver foretage dig andet end at sammenligne priserne. Og sender du til udlandet kan der potentielt set være endnu flere penge at hente – eller spilde (afhængig af øjnene der ser).

Hvordan sender man gaver og julegaver til udlandet?

Et godt pakkede boks til jul
Julen nærmer sig hastigt, og at de fleste af os betyder det én ting – gaver! Feriesæsonen vidner om en flok sæsonbestemte og sidste minut shoppere linet op uden for butikker venter på at få deres hænder på den perfekte gave. Når folk endelig får den perfekte gave, de har været på jagt efter, det er ligesom alle de problemer i denne verden er forbi. Nå, så tro om igen!
Mens købe gaver er en kæmpeopgave i sig selv, pakning dem kan være en stor kamp også. Med fremkomsten af online shopping, er at sende gaver blevet en leg. Det har gjort en shoppers livet let, galvaniseret emballering og forsendelse forretning, og reddede folk fra besværet med gave indpakning nuværende perfectly.But for dem, der stadig foretrækker plukke ud gaver på egen hånd, pakning dem korrekt bliver en enorm opgave. Desuden gaver sendt i sidste øjeblik er modtagelige for skader som følge af forhastet og dårlig emballage og forkert håndtering af post- eller kurertjeneste. Efter alt, er disse tjenester oversvømmet med millioner af pakker, der skal leveres hver dag i feriesæsonen og elementer er tilbøjelige til at skade.


Christmas Gift Shipping
Sidste år, The United Parcel Service, verdens største selskab inden for pakkedistribution, leveret næsten 500 millioner pakker globalt. FedEx også leveret mere end 50 millioner pakker underprogrammet sidste ferie sæson.
Krav: Transportkundernes elendighed
Under en særlig procedure, rederier tilbagebetaler et afsendt varens faktiske værdi og betale fuld pris for varer mistet eller beskadiget under transporten. Mistede eller beskadigede pakker automatisk dækket op til $ 100 af UPS og FedEx, mens det for en USPS forsendelse kan du købe en forsendelse forsikring at forsikre pakken mod tab eller skade (bortset Express Mail, som kommer med automatisk forsendelse forsikring op til $ 100 per pakke). Top rederier i USA ligesom FedEx, UPS og en kvasi-føderal post virksomheds- USPS (United States Postal Service) har tilføjet de hævder procedurer online. Afsenderen eller modtager kan nemt indgive en klage for deres beskadigede pakker og kontrollere kravet status online. Monetarily, kan dette resultere i et stort tab for afskibere som folk let kræve deres beskadigede produkter.

Se hævder procedure her
Lav kvalitet og uagtsom emballage fordrejer din forsendelse og en beskadiget gave kan ødelægge julen sjovt. Snestorme og snefald kan også ødelægge billige pap og dårligt emballeret bokse. Den sidste ting du ønsker, er din levering revet op eller med manglende indhold. For at undgå dette, skal du sørge for, at du ordentligt pakke de varer, du er forsendelse.

Pak det korrekt

Uanset om det er en Elmo eller en Apple iPad, skal emballagen være en veludført proces. Julehandlen er allerede begyndt. Vi har inkluderet tips om, hvordan at pakke din julegave i en boks sikkert, så den når sin destination intakt. Følgende er en trin-for-trin guide nyttigt for personer, emballage løsning udbydere, såvel som online forhandlere, der pakker skrøbelige gaveartikler i bulk –
Boksning: Den første og fremmest krav mens pakning din gave er at vælge den rigtige størrelse boks. De posttjenester vil ikke være i stand til at tilbyde enhver hjælp, hvis du bruger en kæmpe kasse at pakke en lille pakke med slik. Den skal være tilstrækkeligt plads til at rumme polstringsmateriale i mellem.
Dæmpning: Skum polstring, bionedbrydelige emballage jordnødder, aviser eller ekspanderet polystyren (EPS) ark – vælg altid den rigtige polstring i henhold til tykkelse og tæthed af din gave. Brug nok dæmpning til at udfylde hullerne midt produktet og vægge af kassen, således at indholdet forbliver på plads, selv når skibsfart køretøjer drejninger.
Forsegling: Forsegling med en kvalitet tape der skal gøres på en ordentlig måde, så kassen ikke udsættes for regn, sne eller støv i transit. Du bør anvende mindst 3 strimler af emballage tape til den øverste og nederste åbninger af kassen ved hjælp af H-taping metode. Undgå at bruge malertape eller cellofan.
Korrekt H taping og X Taping metoder
Korrekt H taping og X Taping metoder
Mærkning: Shipping etiketter er meget vigtigt, om du sender en national eller en international forsendelse. Korrekt rettet etiketter giver en identitet til din pakke og hjælpe med korrekt og rettidig levering. Etiketter skal være holdbart og elastisk i naturen, så de ikke får revet i løbet af shipping. Mærket skal indeholde modtagerens fulde adresse og skal placeres på den mest synlige side af feltet eller beholderen væk fra enhver fold eller søm.

Mest almindeligt Sent Julegaver
En stigning i forsendelser kan være nervepirrende som julegave shoppere bekymre, om at Kina vase for deres bedstemor vil ankomme ubeskadiget. Selv om den generelle metode til emballage forbliver den samme, her er nogle nyttige tips, mens pakning almindeligt sendt gaver poster:
Elektronik: Når du mail tunge emner som bærbare computere eller computere, pakke indholdet sikkert med stærkt materiale til afstivning for at forhindre skiftende, og tape alle kanterne med forstærket tape.

Edibles: Altid markere “letfordærvelige” på pakker, der indeholder mad eller andre genstande, der ødelægger efter et par dage.

Legetøj

Pack legetøj i kasser med nogle forede avispapir eller tøj til at fylde rum og markere FRAGILE på kassen. Tag altid batterierne ud af legetøj, før pakning dem.

Krystaller

Brug altid bobleplast til pakning hvert stykke krystal, glas, eller tekop og tape det ordentligt. Du kan også bruge blankt avispapir i stedet for bobleplast. Mærk kassen med en Fragile etiket.

Selvom du kan fremsætte krav om tabt eller beskadiget pakke og få en refusion, hvorfor tage chancer med din dyrebare gaver? Postvirksomheder vil kun returnere værdien af din gave, ikke den værdifulde gave selv. I år være lidt mere forsigtige, mens pakning dine gaver og give dem et helt andet niveau af beskyttelse. Efter alt, er julegaver skattede evigt!

Forsendelse til USA

Værd at vide om at sende pakker til USA

sende-til-usa

Stærke priser også på enkelte forsendelser

Skal du have sendt en vigtig pakke til USA? Kunne du tænke dig at få samme pris som virksomheder med erhvervsaftaler får? Hvad med kundeservice, hvis der går noget galt undervejs, eller hvis du får brug for at ændre noget, eller sågar holde øje med din forsendelse? Pakke.dk sender dagligt store mængder pakker til USA, både for private og erhverv. Men Pakke.dk har ikke travlt med at tjene penge til at betale for lastbiler og fly for at kunne sende fragt til USA – i stedet bliver de lastbiler og fly der i forvejen tager turen brugt, altså de helt store fragtfirmaer som UPS, DHL, TNT, FedEx, GLS og så videre.

Kvaliteten under transport til USA er derfor den bedste kvalitet, som de største fragtfirmaer kan levere. Samtidig sender Pakke.dk for så mange mennesker og organisationer, at rabatterne er virkelig gode, altså det du kender som storkundepriser. Det er dog ikke kun på grund af mængden, at priserne er stærke, men også fordi Pakke.dk har fokuseret på at blive de bedste til at yde kundeservice om fragt og porto til USA og 180 andre lande i verden. Og netop fordi Pakke.dk tager ansvaret for kundeservicen, bliver kostprisen lavere, da de store globale fragtfirmaer ikke skal bruge penge på at oprette danske call-centre og lignende. Det betyder i sidste ende, at du kan få billig fragt til USA med den kvalitet, som de bedste i branchen kan levere.

Told mellem USA og Danmark.

Normalt er det ikke billig fragt USA er kendt for, og de fleste danskere har efterhånden prøvet at få en billig pakke sendt fra USA til Danmark for blot at opleve prisen stige voldsomt, når told og gebyrer kommer oveni. Men før du trykker ”Send til usa” er det værd at være opmærksom på et par ting. Tolden er en global takst som ingen lovligt kan undgå, men gebyrerne har Pakke.dk valgt at hjælpe med. Det betyder, at du i de fleste tilfælde kan sende en pakke til usa, eller fra USA til Danmark, uden at skulle betale det velkendte håndteringsgebyr som Post Danmark, eller PostNord som det hedder i dag, plejer at tage minimum 160,- kroner for. Så med storkunderabatter, dansktalende kundeservice og uden gebyrer, kan det måske alligevel blive Billig fragt USA er kendt for. J I hvert fald hvis du vælger at bruge Pakke.dk

 Nemt at bestille online – send uden at forlade hjemmet.

Pakke.dk har udviklet på hjemmesiden siden første kunde. Med et stort fokus på at gøre det nemt, og ved regelmæssigt at spørge kunderne om Pakke.dk kan gøre det bedre, er siden nu blandt de nemmeste at arbejde med i hele branchen, og du kan på få sekunder få priser og transporttider på din forsendelse til USA, og kan gratis få hentet pakken på din adresse.

fragt-forsendelser-til-usa

 Kvalitet i kundeservice er altafgørende

Når du vil sende til lande udenfor EU, herunder kategorien – Pakke usa – så er der mange regler som det kan være svært at gennemskue, og mange måder at gøre tingene på, som kan enten forværre oplevelsen voldsomt, eller lette processen gevaldigt, så tingene er fremme i god behold på få dage. Her er kundeservice det vigtigste element til at sikre en succes for dig. På www.trustpilot.dk har vore kunder anmeldt os, og givet os en topplacering i branchen. Det er den topplacering, der kan sende din pakke til USA i sikkerhed.  Fejlraten på ”Fragt til USA” er stort set den samme for alle i branchen, specielt fordi de fleste rigtig store virksomheder bruger hinanden undervejs, da det øger effektiviteten af hver enkelt virksomhed. De fragtfirmaer vi bruger, er oppe på 99,3% succesfulde forsendelser, men det er klart, når der sendes flere millioner pakker dagligt, så vil der ske uheld selv i de bedste systemer. Det der giver den største risiko for fejl, er når folk der aldrig har sendt før, glemmer at tale med Pakke.dk inden de sender deres pakke til USA. Der er en række ting der ikke må sendes, og måden tingene bliver pakket ind på er altafgørende for at pakken når USA i god behold og til tiden. På https://www.pakke.dk/pakke-til-usa kan du læse mere, og trække på den massive erfaring Pakke.dk har med at håndtere fragt til USA.

Du er også altid velkommen til at ringe på +45 70 201 401, skrive en mail til support@pakke.dk, eller på den online chat.

Konkurrencefordele ved Pakke.dk når du sender fragt til USA:

 • Få storkundepriser som privat eller mindre virksomhed
 • Få landets bedste kundeservice (5 stjerner ud af 5 på Trustpilot)
 • Få afhentet pakken hvor du ønsker, gratis, og forsøgt leveret op til 3 gange, gratis
 • Få priser, tider og bestil, uden IT ekspertise på få sekunder
 • Følg din pakke hele vejen

Søg Priser på forsendelser til og fra USA:

send-pakke-til-usa

Er du klar til at sende dine julegaver?

send-gaver-udlandet

Det er efterhånden blevet sådan at julen begynder i oktober – i hvert fald i butikkerne. Det kan synes en smule for tidligt, men hvis du har kære i udlandet, så kan det alligevel være en god ide at begynde forberedelserne nu.

Der er få ting der varmer så meget, som når man er i udlandet, og får sendt en julegave – ja det skulle da lige være når man er i udlandet og får sendt en pakkekalender, så kærligheden hjemmefra kan spredes ud over alle 24 dage i december.

Hvis du vil sende en julegave til udlandet til juleaften eller julemorgen, så kan Pakke.dk gøre det på få dage til langt det meste af verden. Du kan ganske enkelt sende julegaver online. Altså, du kan bestille forsendelsen på nettet, og få labels til julepakken med email, og vil altid få hentet dine julepakker til udlandet på din adresse.

Du slipper med andre ord for juletravlheden på posthuset, og kan sidde hjemme i stuen og sende til hele familien og alle vennerne. Men husk, hvis du eksempelvis vil sende en pakkekalender, som skal være fremme til brug den 1. december, så er det en god ide at sende den i så god tid, at en eventuel toldundersøgelse ikke betyder at pakken først er fremme efter 1. December.

Det gælder selvfølgelig generelt når man sender pakker over grænsen, men vores erfaring fortæller os at det ofte er gaver der er vigtige, at få af sted i god tid.

sende-julegaver

Værd at vide om told og gaver

Det særlige ved julegaver til udlandet er, at det jo i sagens natur gerne skal være en overraskelse, hvilket kan være et problem, hvis du sender din julegave til et land uden for EU.

På sådan en forsendelse skal der nemlig toldpapirer med pakken, som giver tolderen mulighed for at forholde sig til om din julegave indeholder noget der skal fortoldes, eller slet og ret ikke må sendes. Se eventuelt mere på https://www.pakke.dk/faq.php?faq_id=17 om hvad du må sende.

Hvis du for eksempel skal sende en julegave til USA, så skal der på dit tolddokument stå en beskrivelse af hvilken kategori pakken indeholder, forstået på den måde, at tolderen ikke behøver at vide, at du har købt den nyeste Star Wars figur af Luke Skywalker, men de skal eksempelvis i det tilfælde vide at pakken indeholder plastiklegetøj.

Når du sender julegaver skal du med andre ord give tolderen en chance for at vide hvad det er han har med at gøre i forhold til toldtariffer og toldregulativer.

Hvis du skal sende julegaver til Tyskland er det ikke noget problem, da der på alle forsendelser inden for EU ikke er krav om tolddokument, og kun ulovlige eller farlige varer bliver standset i tolden.

Det er med andre ord meget nemmere at sende julegave til EU-lande. Omvendt er der også steder det kan være godt at være opmærksomme på. Det drejer sig eksempelvis om alle øer. Således er Australien og Japan eksempelvis steder der har en meget restriktiv toldpolitik.

Det ændrer ikke på at du sagtens kan sende julepakker til Australien og Japan, men det betyder at det er en rigtig god ide at trække på vores massive erfaring i Pakke.dks kundeservice. Tilsvarende er der lande hvor nogle ting kan sendes toldfrit hvis værdien er under et bestemt beløb osv.

Vi har samlet mange af disse oplysninger på vores hjemmeside, nede i bunden under ”Brug for hjælp”, men ring hellere end gerne til os på vores hotline +45 70 201 401, eller skriv på vores chat eller email før du vil sende gaver til udlandet, så vejleder Pakke.dk dig til, hvordan det bliver en god oplevelse at sende gaver, der kommer frem til tiden.

Husk du altid hurtigt kan beregne priser og bestille på www.pakke.dk

beregn-pris