Find vej i pakke-junglen

Hvis du som privatperson skal sende pakker, så kan man ofte godt føle at man bliver overset af fragtfirmaerne. Typisk så har de fokus på erhvervskunder, og det gør det ofte svært få fragtet pakker rundt som privatperson. Vi synes det er en skam, og derfor har vi gjort meget ud af at sørge for at vores innovative løsning, kan bruges af både private og erhverv. Derfor er det blandt andet muligt at vælge flere forskellige typer leverancer. Helt ned fra den mindste pakke, og op til den helt store containertransport – for vi ved at alle kan have brug for fragt.

Vi hjælper både private og erhverv

Som privatperson er det ofte en jungle at skulle finde den rette pakke forsendelse, og selv hvis du finder én der vil tage imod din pakke, så kan du ikke altid være sikker på at du får den bedste pris. Send pakke billigtOfte får man som privatperson nemlig ikke adgang til rammeaftaler og rabatter, da man som udgangspunkt sender pakker enkeltvis og efter behov. Derfor oplever man ofte at man kommer til at betale overpris ved eksempelvis at gå på posthuset, og derudover kan der ofte komme flere gebyrer på forsendelsen, fordi den enten ikke er vejet ordentligt, eller pakket korrekt ind. I størstedelen af disse tilfælde skyldes det hverken at afsenderen prøver at snyde – og nej, det skyldes heller ikke at fragtfirmaet er for “pernitten”. Typisk handler det simpelthen blot om at der er sket en misforståelse, eller at man måske ikke har været klar over hvordan man sender og pakker varerne korrekt.

Sådan finder du den billigste pakke forsendelse

Her hos os vil vi gerne gøre tingene lidt anderledes. Vi synes at fragt skal være enkelt og billigt for alle – uanset om det er privat eller erhverv. Derfor er vores fragtberegner åben for alle, og den er lige så simpel at bruge hvad enten du er privat eller erhvervskunde. Når du har indtastet dit behov for fragten, så går der blot få sekunder før du får priser fra de bedste og billigste fragtfirmaer i Danmark. På denne måde er du altid sikker på at du får de bedste priser på din levering.

Spar tid og besvær ved din pakke forsendelse

Ikke nok med at vi synes at fragt skal være billigt. Vi synes også det skal være simpelt. Derfor har vi gjort det let og overskueligt at bestille forsendelser. Når du har indtastet afsender og modtager, får du endda en let og overskuelig oversigt over indleveringssteder, så du hurtigt kan danne dig et overblik. Vi tilbyder også flere forskellige betalingsmetoder, herunder blandt andet MobilePay, kreditkort og dankort. Og uanset størrelsen og prisen på din forsendelse, har du endda mulighed for at udskyde betalingen i enten 10, 20 eller 30 dage. Det er smart hvis du eksempelvis skal have fragtet store pakker der koster lidt mere, og ikke har tid til at vente på at du får pengene først.