Send pakke til udlandet – billigt

Det behøver hverken at være dyrt eller besværligt at sende en pakke til udlandet. Der er ganske fine priser på markedet, og med ekspreslevering kan det endda klares på ganske kort tid. Her får du flere informationer om at sende pakker til udlandet, uanset om det gælder andre EU-lande, USA eller lidt mere spøjse nationer.

Sådan sender du til udlandet

Der er slet ikke kompliceret, når du skal sende til udlandet. Som afsender skal du gøre mange af de samme ting som normalt. Hav din pakke klar, kend modtagerens adresse, betal for forsendelsen og aflever til distributionsselskabet.

Du kan gøre det hele nemt ved at booke pakkelabel hjemmefra. På den måde kender du prisen på forhånd og dit arbejde bliver minimeret. Hos de fleste pakkeselskaber er det endda muligt at bestille med afhentning, hvilket gør det endnu lettere.

sende til udlandet

Forsendelser til andre nordiske lande

Når det gælder udenlandske forsendelser, så er det mest populære at sende til vores nabolande. Det gælder blandt andet Sverige og Norge.

Hvis du vil sende en pakke til Sverige, så starter priserne ved bare 134 kroner ekskl. moms. Det er ganske billigt, og pakken vil normalt være fremme inden for kun 2 hverdage.

Sende til Norge er det lidt dyrere, men stadig billigt: Priserne starter ved 244 kroner, og det tager normalt op til 3 hverdage. Det er selskaber som PostNord, Bring og GLS, der typisk tager sig af forsendelser til Sverige og Norge.

Faktisk er det også billigt at sende til Tyskland. Ligesom med pakker til Sverige starter priserne ved 134 kroner for de letteste forsendelser. Alle vores nabolande er altså billige at sende til, om end du selvfølgelig bør huske, at prisen afhænger af pakkens størrelse og vægt.

Send pakke til USA

Det er også blevet populært at sende pakker til USA. Desuden er det nemmere end nogensinde før, da der er flere gode selskaber, der tilbyder at gøre det til ganske fornuftige priser.

Priserne for at sende en pakke til USA begynder ved 284 kroner (ekskl. moms) for dør-til-dør forsendelse. Leveringstiden lyder kun på få dage, så det er nogle ret formidable vilkår! Selskaber som DHL udlandet og UPS vil normalt være gode og billige at sende til udlandet med.

Send pakke til England

Priserne for at sende pakke til England er lidt billigere end til USA. Forvent at skulle betale mindst 204 kroner ekskl. moms for at sende en pakke under et kilo. Leveringstiden er op til 3 hverdage, hvilket er ganske fornuftigt. Det er altså intet problem at sende pakker til England, og dyrt er det egentlig heller ikke.

Send til resten af verden

Udover Sverige, Norge, Tyskland, USA og England kan du selvfølgelig også sende pakker til resten af verden. I hvert fald til de fleste lande. DHL er et distributionsselskab, der er aktivt over hele verden, så det gør det nemt at få enhver forsendelse sat i omløb.

For eksempel er der mange, der sender pakker til Australien. Det koster i øvrigt nogenlunde det samme som at sende til USA.

Fragt til Kina og fra Kina er også populært: Både for privatpersoner, der køber små ting, men også for virksomheder, der har behov for at transportere gods. Priserne starter ved 364 kroner for små pakker, men vil du sende ting, der vejer mere end 5 kg, skal du forvente at betale et par tusinde kroner for det.

Du kan få det fulde overblik over fragtpriser til udlandet ved at bruge beregneren på Pakke.dk. Her får du i øvrigt sammenlignet alle de bedste tilbud på markedet. Forsendelser til udlandet er nemme at arrangere, så hvad venter du på? Bestil dit pakkelabel og få pakken sendt af sted!

Genopliv orientekspressen og udvid din kundebase

På mange måder er Danmark et fantastisk land at drive virksomhed i. Der er ingen tvivl om at vi er et meget lille land – både geografisk, men også befolkningsmæssigt. Men det vi ikke har i antal, har vi til gengæld i innovation, kreativitet og kvalitet. Og det er også derfor at vi på trods af vores lille størrelse, blandt andet har så megen eksport til eksempelvis USA og Asien. Det er bestemt ikke fordi vi kan levere varer billigere end de kan produceres i Asien – men til gengæld er vi kendte for at levere innovative løsninger på komplekse problemer. Blandt andet er dette en af årsagerne til at 50% af vores eksport til Korea består af maskiner og maskindele.

Et kulturelt skifte

Men det er ikke kun på maskiner og maskindele vi er populære. Ser man på det asiatiske marked er der stor efterspørgsel på vores kultur – og i særdeleshed vores design. Det er lige før at dansk design er mere efterspurgt i Kina end i Danmark. Og denne tendens ser ikke ud til at aftage foreløbig. Derfor har man som virksomhedsejer i Danmark nogle ret spændende tider i møde. Ved eksempelvis at fokusere på at sende til Sydkorea, Taiwan og Hong Kong, så åbner du både op for et helt nyt kundesegment, men udover at du både får en større volumen i din forretning, så sørger du samtidig også for at kunne øge dit dækningsbidrag.

Boomende økonomi

Når vi ser på de ting de asiatiske lande importerer, så undrer det nok ikke nogen at det ikke ligefrem er billige ting. For når alt kommer til alt, så kan de nok ikke importere noget der er billigere end det de selv kan producere. Det der til gengæld er sket i Asien, er at middelklassen har fået langt flere penge mellem hænderne, og det betyder at der i stor stil bliver brugt penge på luksusting og design.

Send til Sydkorea, Taiwan og Hong Kong billigt

Hvis du gerne vil prøve kræfter med det asiatiske marked, så er det vigtigt at sørge for at du har styr på dine papirer. Da vi bevæger os udenfor både Danmarks og EU’s grænser er der nogle andre toldregler du skal forholde dig til. Men hvis du først sætter dig ind i det, så er det forholdsvis nemt at justere dine produkter efter det. Og når du er klar til at sætte gang i leveringerne, så sørg for at bestille din fragt til så lav en pris som muligt. Det kan ofte være svært at finde en leverandør der kan levere varer til Asien, så det er som udgangspunkt en idé at bruge ét af de kendte fragtfirmaer til denne slags opgave. Her på siden kan du nemt finde priser fra flere forskellige firmaer, der alle har det tilfælles at de har kapaciteten og kompetencerne til at løfte enhver opgave. Og med vores prissammenligner kan du være sikker på at du har de bedste muligheder for at sende til Sydkorea, Taiwan og Hong Kong til de bedste priser på markedet.

Det kan virke som en stor mundfuld at skulle sende dine varer helt til Asien, men husk på at der er kæmpe efterspørgsel efter masser af danske varer – og det kan være at lige netop DIT produkt er ét af dem der er mest eftertragtede. Og hvis fragten virker overvældende, så er du selvfølgelig altid velkommen til at skrive til os, og så finder vi sammen den bedste løsning til dit firma.

Sådan klarer du fragten til Grønland

Har du kunder på Grønland? Eller leverer du til nogen der har udsendte/lokalafdelinger i området? Så kender du sikkert til det virvar der ofte kan forekomme, når du skal lave leveret pakker til og fra Grønland.

Her på pakke.dk ønsker vi at gøre det simpelt og effektivt, og derfor sammenligner vi kun tilbud fra de mest leveringsdygtige, og professionelle fragtfirmaer.

Send til Grønland – enkelt og billigt

Mange virksomheder har fået et øget fokus på det grønlandske marked. Både i form af de grønlandske forbrugere, men også fordi der er flere og flere danske virksomheder, der har et tilhørsforhold til Grønland. Ofte er lige netop Grønland et område der kommer bag på mange danske virksomheder, der endnu ikke har stiftet bekendtskab med dette marked.

For selvom du måske ikke har grønlandske kunder (endnu), så kan det være at nogle af dine kunder måske arbejder der, og der vil det uden tvivl være vigtigt at du som leverandør kan sikre gode og stabile leverancer til fornuftige priser. At sende til Grønland behøver ikke være indviklet, men man skal samtidig ikke tro at det er lige så simpelt som at sende indenrigs.

Hvis du vil være sikker på at få den rigtige pris på din fragt, så kan du med fordel benytte dig af vores værktøj her på siden, og så vil du lynhurtigt få en række priser fra nogle af de mest stabile fragtfirmaer.

Det skal du være opmærksom på, når du sender til Grønland

Da stort set al fragt til og fra Grønland foregår med skib, skal du være opmærksom på leveringstiden af din vare. Heldigvis plejer skibsdriften til og fra Grønland at køre meget præcist og tilregneligt, da der p.t. kun er ét firma der har koncession til at stå for fragten – nemlig Royal Arctic Line. For at de har fået kontrakten, har de forpligtet sig til at være forsyningspligtige, så derfor kan du forvente mange afgange, og hurtig ekspedition. Dog skal du som afsender stadig være opmærksom på at pakken bliver leveret til skibet til tiden, og derfor er det vigtigt at du bruger en stabil samarbejdspartner, der er vant til at arbejde med lige netop denne type fragt.

Her på siden har vi samlet en håndfuld virksomheder, der i mange år har stået for leveringer til og fra Grønland, så her kan du være sikker på at der er styr på sagerne.

Husk altid på, at jo færre problemer du har med din leverance, jo mere tid har du til andre ting i din virksomhed. Og det er faktisk ofte det der afholder folk fra at udvide deres horisont og deres markeder – fordi de føler at det er besværligt og tidskrævende. Desværre så går man ofte glip af store muligheder, hvis man lader disse tanker svække sin dømmekraft.

Hvis du i et stykke tid har overvejet det grønlandske marked, men endnu ikke ved hvordan du kommer i gang med at få gang i fragten og procedurerne, så er du altid velkommen til at skrive til os her på siden. Vi har mange års erfaring når det kommer til international fragt, og vi vil gladelig forklare hvad du skal passe på, og hvordan du lettest får en effektiv fragt til op at stå.

Sådan får du simpel fragt til udlandet

Uanset om du ofte skal sende noget ud af landet, eller om det kun er en gang imellem, er det vigtigt at du sætter dig ind i hvilke krav der er til din forsendelse. Eksempelvis skal du naturligvis først og fremmest være sikker på, at det du gerne vil sende overhovedet må indføres i landet. Du skal også vide om den givne vare er toldpligtigt, og på hvilken måde. Når det er dig der sender pakker, er det altid dit ansvar at sikre dig at dette er i orden, da du har det overordnede ansvar for forsendelsen som afsender.

Send til udlandet – billigt og enkelt

Når du har fået klarlagt om du må sende din givne vare til modtageren, så skal du selvfølgelig også sørge for at du ikke betaler for meget for selve forsendelsen. Ofte kan det være en langsommelig proces at skulle undersøge forskellige firmaers fragtpriser til udlandet – og du kan ofte risikere at bruge lang tid på at indhente et tilbud, fra et firma som ikke engang leverer til det pågældende land.

Send til udlandet

Hvis du gerne vil spare dig selv for en masse tid og besvær, kan du derfor med fordel benytte vores beregner her på siden, som helt automatisk finder de leverandører der leverer til det pågældende land du nu skal fragte til. Her får du en simpel oversigt over hvilke muligheder du har, og der bliver også vist om der er tale om en dør-til-dør levering eller pakkepost, om det er ekspres eller ej – ja endda hvor mange dage du kan forvente leverancen tager. Så bliver det faktisk ikke meget lettere at sende til udlandet.

Hvis du kun skal sende en enkelt pakke i ny og næ, så kan du med fordel købe dine pakkelabels efter behov. Det er hurtigt og let at bestille dem, og du får en præcis oversigt over hvor du kan indlevere din pakke til fragtfirmaet. Men hvis du ofte skal sende pakke til udlandet, så kan der være en besparelse for dig hvis du får lavet en fast aftale på et fastlagt antal pakkelabels. Det vil i sidste ende også komme til at spare dig for endnu mere tid, når du i forvejen har flere labels liggende.

Det er dog vigtigt at du er opmærksom på at de skal være korrekt udfyldt. Alle pakker bliver kontrolleret efter både vægt og størrelse, og for at undgå gebyrer er det en god idé at sikre dig at både vægt og størrelse er korrekte. Derudover er det også dit ansvar som afsender, at sørge for at pakken er forsvarligt emballeret.

Hvis du er i tvivl om noget vedrørende din fragt til udlandet, så er du altid velkommen til at kontakte os her på siden. Både hvis det blot er en enkelt pakke du har spørgsmål omkring, eller hvis det er en større sag du skal have rådgivning til. Vi mener at alle får det bedste resultat ved korrekt vejledning, så spørg hellere en gang for meget end en gang for lidt!

Find vej i pakke-junglen

Hvis du som privatperson skal sende pakker, så kan man ofte godt føle at man bliver overset af fragtfirmaerne. Typisk så har de fokus på erhvervskunder, og det gør det ofte svært få fragtet pakker rundt som privatperson. Vi synes det er en skam, og derfor har vi gjort meget ud af at sørge for at vores innovative løsning, kan bruges af både private og erhverv. Derfor er det blandt andet muligt at vælge flere forskellige typer leverancer. Helt ned fra den mindste pakke, og op til den helt store containertransport – for vi ved at alle kan have brug for fragt.

Vi hjælper både private og erhverv

Som privatperson er det ofte en jungle at skulle finde den rette pakke forsendelse, og selv hvis du finder én der vil tage imod din pakke, så kan du ikke altid være sikker på at du får den bedste pris. Send pakke billigtOfte får man som privatperson nemlig ikke adgang til rammeaftaler og rabatter, da man som udgangspunkt sender pakker enkeltvis og efter behov. Derfor oplever man ofte at man kommer til at betale overpris ved eksempelvis at gå på posthuset, og derudover kan der ofte komme flere gebyrer på forsendelsen, fordi den enten ikke er vejet ordentligt, eller pakket korrekt ind. I størstedelen af disse tilfælde skyldes det hverken at afsenderen prøver at snyde – og nej, det skyldes heller ikke at fragtfirmaet er for “pernitten”. Typisk handler det simpelthen blot om at der er sket en misforståelse, eller at man måske ikke har været klar over hvordan man sender og pakker varerne korrekt.

Sådan finder du den billigste pakke forsendelse

Her hos os vil vi gerne gøre tingene lidt anderledes. Vi synes at fragt skal være enkelt og billigt for alle – uanset om det er privat eller erhverv. Derfor er vores fragtberegner åben for alle, og den er lige så simpel at bruge hvad enten du er privat eller erhvervskunde. Når du har indtastet dit behov for fragten, så går der blot få sekunder før du får priser fra de bedste og billigste fragtfirmaer i Danmark. På denne måde er du altid sikker på at du får de bedste priser på din levering.

Spar tid og besvær ved din pakke forsendelse

Ikke nok med at vi synes at fragt skal være billigt. Vi synes også det skal være simpelt. Derfor har vi gjort det let og overskueligt at bestille forsendelser. Når du har indtastet afsender og modtager, får du endda en let og overskuelig oversigt over indleveringssteder, så du hurtigt kan danne dig et overblik. Vi tilbyder også flere forskellige betalingsmetoder, herunder blandt andet MobilePay, kreditkort og dankort. Og uanset størrelsen og prisen på din forsendelse, har du endda mulighed for at udskyde betalingen i enten 10, 20 eller 30 dage. Det er smart hvis du eksempelvis skal have fragtet store pakker der koster lidt mere, og ikke har tid til at vente på at du får pengene først.

Er det muligt at sende en pakke og faktisk være sikker på at den vil ankomme?

Atmosfæren når det kommer til fragtindustrien er i det mindste spændt i Danmark lige nu. Uden at nævne navne er der meget skuffelse over nogle leverandører, ikke-leveringspakker og breve, der aldrig leveres. Hvad sker der faktisk? Og er der nogen løsning på dette problem? Hvad skal du gøre, når du skal være sikker på, at hvad du sender kommer frem?

At sende pakker
Meget i vores hverdag er blevet ændret og lavet. Telefoner, tablets og computere har reduceret vores behov for at sende breve og lette vores kommunikationsveje. Men nogle ting skal stadig gøres analogt og manuelt. En af tingene er pakkelevering. Dette behov er ikke forsvundet endnu. Derfor er det ekstra frustrerende, når det ikke virker …

Hvad sker der?
Sende pakker eller bogstaver synes ikke at være ret nemt længere? Faktisk er det hakkende kritik lige nu imod nogle leveringstjenester i Danmark. Det har simpelthen ikke fungeret som det burde de seneste år. Årsagerne til det har været mange, men måske ikke så relevante? Når vi sender en pakke og levering fejler, er vi sjældent interesserede i at vide hvorfor. I stedet ønsker vi at vide, hvor hurtigt det hele kan løses. Fragt er intet, vi længer efter at fordybe os i – tro det eller ej. Det er en nødvendighed, omend en vigtig. Derfor bør alle skurke løse problemer, ikke skabe dem.

Et alternativ til de klassiske valg
Men alt håb behøver ikke at gå tabt endnu. I dag er der alternativer til de klassiske valg. På grund af forskellige nye spillere og spillere har spillet i hvert fald ændret sig. Du behøver ikke længere at stole på de store spillere, men har en række nye muligheder. Indstillinger, der muliggør sikrere leverancer og billigere priser. En af mulighederne er Pakke.dk. Deres samarbejde med tunge leverandørnavne og deres enkle bestillingsprocedure gjorde dem hurtigt populære blandt deres kunder. På hjemmesiden kan du nemt finde ud af, hvad prisen på at sende en pakke, og du får også flere forskellige valg!

Vil du vide mere om dine forskellige forsendelsesmuligheder? Kontakt billig pakke her.

UPS

Det amerikanske firma UPS leverer breve, pakker og andre former for forsendelser over hele verden. Fordi de arbejder i mere end 200 lande, er UPS en glimrende mulighed for dem, der ønsker at sende internationalt, både som virksomheder og private. Takket være virksomhedens lange erfaring tilbyder UPS i dag nogle af de smarteste forsendelsestjenester, der styres direkte via hjemmesiden. Der kan du finde vejledninger til de forskellige forsendelsesmuligheder og hurtigt og nemt beregne priser for at sende din forsendelse både i Danmark og internationalt.

Send pakke UPS
Hvordan sender du UPS-pakker?
UPS har udviklet en emballagevejledning på hjemmesiden, hvor du finder alle de oplysninger, der er nødvendige for at forberede din pakke, inden den sendes. Vælg mellem afhentning eller levering af pakken på et hvilket som helst af UPS-indsendelseswebsteder over hele landet. Dem, der vil bruge UPS flere gange, kan nemt oprette en konto på deres hjemmeside for at lette sporing af pakkerne og for at gemme oplysninger om dine tidligere forsendelser. Og naturligvis kan du også bestille UPS forsendelse på Pakke.dk. Send pakke med UPS.

Hvilke forskellige forsendelsesmuligheder tilbyder UPS?
UPS Worldship: Hvis du repræsenterer et firma, der ønsker at sende pakker og breve internationalt, kan du bruge Worldship-tjenesten. Derefter lærer du smarte funktioner, såsom upload af tulipapirer, evnen til at udskrive etiketter selv, let søgning efter afsendte varer og evnen til at få rapporter om alle dine forsendelser. For at lette administrationen kan du også oprette forsendelsesetiketter automatisk og importere dine adresselister direkte til UPS-webstedet.
UPS Internet Shipping: Denne service er velegnet til enkeltpersoner såvel som virksomheder, som måske ikke sender pakker eller andre forsendelser specielt ofte. Her har du også mulighed for at se alt om forsendelsen direkte online, såsom forsendelsespriser, book pickup, gem adresselister, udskrive etiketter og følg pakkens vej til modtageren.

UPS CampusShip: Mange større virksomheder bruger UPS-tjenester, og derfor har de udviklet CampusShip, der hjælper med at centralisere processen med virksomhedsforsendelser. Med hjælp fra CampusShip kan du direkte se på UPS-webstedet, hvilke forsendelser der sendes af virksomhedens forskellige afdelinger. Du kan også tjekke forsendelsesfrekvensen og de samlede omkostninger ved afdelingsforsendelser for at lette strømliningsprocesserne og reducere omkostningerne.

Andre ydelser
Som andre rederier tilbyder UPS også ekstra service til konkurrencedygtige priser. De er primært rettet mod større virksomheder, så du f.eks. Kan styre flere steder og brugere gennem UPS Complete View-tjenesten. Ved hjælp af denne service kan du generere rapporter og se, hvilke medarbejdere der har beføjelse til at sende mailinger. UPS Import Control-tjenesten er også praktisk, fordi den letter til at sende og modtage internationale forsendelser.

Keder fragten dig? Lad os hjælpe!

Vi brænder for fragt – for så slipper du for det! Vi ved det godt. Det er sjældent at man finder nogen der ligefrem BRÆNDER for fragt. Og hvis man gør, så har man nok en tendens til at synes at personen er en smule småskør. Men det gør vi. Altså brænder for fragt. Og vi har intet imod at folk synes vi er småskøre, så længe vi fortsat får lov til at forsyne danskerne med de absolut bedste fragtløsninger.

 

Vi tager det hele!

Her på pakke.dk er vi egentlig ligeglade med hvor, hvornår og hvorfor du skal have fragtet dine ting. Det eneste vi går op i, er at hjælpe dig med at finde de bedste priser til dit behov.

Så uanset om du skal sende pakke til England, eller om du bare skal have den vippet over på Fyn, så kan du være sikker på at vi altid vil stå klar, for at sørge for at du får den bedst mulige oplevelse. Og hvordan kan vi garantere det? Ganske enkelt.

Vi har ikke vores eget fragtfirma, men vi sammenligner konstant de bedste på markedet. Derfor kan du også være sikker på at du hos os altid får uvildig rådgivning, så det bliver lettere for dig at træffe det rette valg. For at tage tidligere eksempel; som virksomhedsejer gider du nok ikke bruge særlig lang tid på, at sætte dig ind i hvad det vil koste at sende pakker til England.

Men hvis du bruger det samme fragtfirma hele tiden – simpelthen fordi det er nemt, så kan du risikere at du betaler overpris, og i sidste ende sætter flere penge til end nødvendigt. Det slipper du for hos os!

 

Vi gør det nemt at sende pakker

Da vi startede idéen om siden her, så kom det egentlig ud fra en filosofi omkring at det skal være let at få fragtet sine ting. Vi så os lidt omkring, og syntes egentlig ikke at der var nogle steder, hvor man let og hurtigt kunne få et overblik. Det betød på det tidspunkt, at det tog lang tid at finde de bedste priser på sin fragt, at man skulle bruge tid og ressourcer på at forhandle og indhente tilbud – og der tænkte vi at der måtte være en lettere måde.

Derfor lavede vi vores system, som hjælper dig med hurtigt og enkelt at få et overblik over hvad det skal koste – eksempelvis for at sende en pakke til England. Du vælger simpelthen bare pakkens type og størrelse, indtaster adressen – og så har du få sekunder efter, en let og overskuelig prisliste. Dét er nemt. Og i sidste ende kan det betyde at du som virksomhed kommer til at spare mange penge på din fragt.

Selvom vi er utroligt glade for vores system, og ekstremt stolte over hvor mange erhvervsdrivende der hver dag benytter det, så ved vi også samtidig at fragt ikke altid er en one-size-fits-all løsning. Det kan være du har behov for noget som vores beregner ikke kan tage højde for – eller det kan være at du simpelthen bare gerne vil have en mere personlig rådgivning. Og det skal der være plads til. Derfor står vi altid klar til at hjælpe dig her på siden, med at skræddersy en løsning der passer lige præcis til dig.

UPS Danmark

UPS Danmark i over 200 forskellige lande er repræsenteret i form af amerikanske UPS kontorer og steder hvor du kan sende både pakker og andre typer af elementer, både indenlandske og internationale. UPS Danmark er en af de bedste shipping muligheder for de leder efter en enkel og bekvem service for at sende pakker, breve eller paller til gode priser.De fleste af det administreres online, så du kan forberede din forsendelse på forhånd og derefter overlade det til UPS, så de tager hånd om levering.

Hvordan kan man sende pakker med UPS?

Pakke.dk eller UPS hjemmeside alle de oplysninger, du skal sende eller hente pakker. Hvis du ikke kan eller har tid til at forlade den pakke, du vil sende til en UPS websteder, kan du bestille afhentning. UPS tilbyder også sine kunder mulighed for at oprette en konto på webstedet, som gør det nemmere at holde styr på tidligere sendt pakker og til at spore pakkerne der i øjeblikket er ude for levering.

Hvad er de forskellige leveringsmuligheder UPS tilbyder?

UPS Internet Shipping: Ved hjælp af service du kan Internet Shipping firma eller privat person forbereder din forsendelse online. På UPS’ hjemmeside , kan du se priserne, der sender din pakke, oprette og gemme lister med adresserne på dem, du sender normalt pakker til, bestille samling af din vare, udskrive etiketter og spore pakke hele vejen til modtageren.

UPS Worldship: Worldship er egnet til dem, der repræsenterer en virksomhed, der normalt sender internationale forsendelser.Her, også, alt håndteres online, og dette gælder også for at udskrive etiketter, uploade det dokument, som pligt kræver i hvert land, Søg efter sendte pakker og generere rapporter for alle selskabets forsendelser.Nogle af UPSS ekstra services kan du importere din egen adresselister og Opret automatisk etiketter til at sætte på pakker.

UPS CampusShip: Større virksomheder kan også være til stor hjælp ved service CampusShip, som giver dig et godt overblik over alle selskabets forsendelser.For eksempel kan du se, hvor ofte du sende mail, hvor mange penge virksomhedens forskellige afdelinger tilbringe på rutefart og hvilken slags mail de sender.Dette gør det muligt for mange virksomheder at sænke priserne og øge effektiviteten, når det kommer til at sende pakker og breve.

Andre tjenester:

Såsom UPS primært mål virksomheder, så de har udviklet mange praktiske services, at lette forvaltningen af store mængder post.For eksempel kan du få hjælp med told- og importerende spørgsmål via tjenesten UPS importkontrol eller oprette flere brugere for selskabet, og få en smart oversigt over alle forsendelser via forskellige rapporter med UPS komplet oversigt.

Send pakker og spar penge på samme tid!

Har du også skulle sende en pakke og skal betalt dyrt selv om det er en lille pakke du skal sende? Det føles ikke retfærdigt, vel? Faktum er, jo mindre dine forsendelsesbehov er, desto dyrere bliver det.  I dag er der en løsning på dette problem. En løsning, hvor du kan sende pakker og få mulighed for at vælge den tid og den pris der passer dig bedst!

Udvid dine synspunkter
Når vi sender pakker, er vi vant til at vende tilbage til alle de klassiske leverandører, hvilket er logisk, fordi vi vil være i stand til at stole på alt, hvad der skal komme. Men hvis du kun ønsker at sende en pakke langt, kan det være ret dyrt. Det er mere almindeligt at få gunstigere priser, jo flere pakker du sender. Så de, der har færre forsendelsesbehov, er ofte den, der bliver ramt.

Men tænk hvis vi ville fortælle dig, at der er en måde at sende færre pakker til rimelige priser? Ved hjælp af sider som Pakke.dk se kan du ved hurtig søgning finde ud af, hvad det koster dig at sende en pakke overalt i verden.

Få flere muligheder
På Pakke.dk du som nævnt vide ved en hurtig søgning, hvad koster det dig at sende en pakke, hvor du vil. Men det er ikke alt. Du får også mulighed for at vælge fra en række leverandører. På den måde får du adgang til billigere priser, men også alle de sikre udbydere, som du er vantl. Ligesom Momondo får du en liste over dine muligheder og vælger det, der passer dig bedst.

For at finde ud af mere, tjek Pakke.dk og test dig selv!