Fragt og service – er det prisen værd?

Vidste du at dine kunder lægger meget vægt på hvem der leverer deres varer? Dine kunder går mere og mere op i god service, og det gælder hele vejen fra bestilling til modtagelse af varer. Derfor er det ikke helt ligegyldigt, hvem man får til at fragte sine ting ud til sine kunder. For i sidste ende kan det blive til forskellen mellem en tilbagevendende kunde, eller en utilfreds én af slagsen.

Som erhvervsdrivende i Danmark kan det ofte være svært at skulle finde de bedste fragtfirmaer. Der er mange små, lokale speditører og vognmænd, der hellere end gerne vil hjælpe virksomheder med deres fragt. Og så er der naturligvis de større og mere kendte af slagsen. Ofte kan der være fordele forbundet ved at bruge en kendt leverandør, da du her kan være sikker på at de har kapaciteten til at løfte opgaven. Og så giver det også en tryghedsfornemmelse hos kunden, og i det hele taget virker det bare mere professionelt.

Og når det kommer til kendte fragtfirmaer, så er det sjældent at man finder et fragtfirma der er helt lige så kendt, som gode gamle Post Danmark. De fleste af os kender dem sikkert fra deres gule og røde biler – som nu ganske vist er blevet gjort blå og hvide. Ved at få et etableret firma til at stå for din fragt, så følger der også et vist sikkerhedselement med i pakken. Det tager ofte lang tid at lave en god aftale med en vognmand, og en del af vores kunder har desværre haft nogle ret kedelige oplevelser, hvor de har været nødt til at skifte vognmand midt i et forløb. Det kan være fordi de ikke kunne få det til at løbe rundt, fordi de ikke havde kapaciteten til opgaven – eller noget helt tredje.

Med et stort og gammelt firma som PostDanmark, kan du være sikker på at fragten kommer til at køre problemfrit, og der skal ikke mange spildte timer til for at opveje en eventuelt højere pris. Derudover kan man med fordel også indgå længerevarende aftaler med et firma af Post Danmarks kaliber, da der nok er begrænsede muligheder for at de lukker lige foreløbigt. Mange erhvervsdrivende bliver lokket af ”rabatter” ved at købe stort ind, blot for at finde ud af at firmaet er lukket ned et par måneder efter. Og der er ikke noget mere frustrerende end at brænde inde med en stak labels til et fragtfirma, der ikke længere er aktivt. Disse ting slipper man også for ved at vælge et velrenommeret firma.

 

Naturligvis behøver det ikke kun være post danmark der kan opfylde ovenstående skriv. Vi vælger at fremhæve dem her, da det højst sandsynligt er det de fleste af os kan forholde os til. Men det gør sig naturligvis også gældende ved andre leverandører. Det er altid en god idé at sikre dig at virksomheden har en stabil drift, så de kan hjælpe dig i lang tid. Det er blandt andet også grunden til, at vi her på siden udelukkende samarbejder med respekterede virksomheder der har mange års erfaring indenfor fragt – for på denne måde kan vi være sikre på at vi i fællesskab leverer det bedste resultat – hver gang.