Postnord priser

Postnord er det overordnede selskab, som Post Danmark er en del af. Det betyder at hvis du skal sende et julekort eller et brev, er det post nord der varetager denne opgave. Det var tilbage i 2009 at Post Danmark og det svenske Posten AB blev lagt sammen og kom til at hedde PostNord AB. Men Postnord varetager andet end brevpost. Med PostNord har du også mulighed for at få fragtet din pakke.

Hvordan sender du en pakke med Postnord?

Posthusene her i landet, er efterhånden flyttet ind i andre butikker. Derved finder du ofte et posthus, som en del af eksempelvis en dagligvarebutik. Når du skal sende en pakke med PostNord kan du klikke dig ind på deres hjemmeside og finde ud af hvor det nærmeste posthus er, i forhold til hvor du bor, herefter kan du gå ned og indlevere din pakke. Fordelen ved at posthusene er flyttet ind i andre butikker er blandt andet, at åbningstiderne her er længere. Derved har du mere fleksibilitet når du skal sende din pakke.

Der findes dog også andre muligheder for at sende pakker med Postnord. Du kan på hjemmesiden eller via Postnords app købe en pakkelabel, som du kan printe ud og sætte på din pakke. Herefter har du mulighed for at indlevere pakken i en af Postnords mange pakkebokse. Det betyder, at du kan indlevere din pakke i hele døgnet.

Hvad Koster det at sende en pakke med Postnord?

Prisen på din forsendelse afgøres af hvor meget din pakke vejer. En stor tung pakke er i udgangspunktet dyrere at sende end en mindre og lettere pakke. Det har også betydning for prisen, om pakken skal levers direkte til modtagerens adresse eller om modtageren skal afhente pakken på et posthus eller i en pakkeboks.

Ønsker du at se hvad det koster at sende din pakke med Postnord priser og samtidig sammenligne prisen med fragtleverandører, er der en tjeneste hvor du kan sammenligne fragtpriserne på de fleste fragtfirmaer, der opererer her til lands. Denne tjeneste hedder pakke.dk.

Hvordan fungerer pakke.dk?

På pakke.dk kan du indtaste hvor pakken skal sendes fra og til. Herefter vælger du pakkens mål og vægt og klikker på søg. Nu finder hjemmeside så frem til hvad de forskellige fragtfirmaer skal have for at levere din pakke. Her har du mulighed for at sammenligne firmaernes priser og leveringstider. Når du har besluttet dig for hvem du vil benytte, kan du direkte på pakker.dk bestille en fragtlabel og printe den ud. Du slipper således for, at surfe rundt på alle leverandørernes hjemmesider og sammenligne priser  – pakke.dk har nemlig lavet benarbejdet for dig.

PostNord Skandinavien

Postnord Danmark tilbyder mange løsninger vedrørende pakker, breve, modtagning og forsendelse. De tilbyder også meget digitalt service heriblandt apps såsom: Ønskeskyen, Omnichannel som er et værktøj der indsamler data fra kunden og kommunikere til kunden ved hjælp af digitale portaler såsom mails, dernæst er der postnord-app’en og pacsoft som er en online portal hvor man kan udskrive/lave labels til pakker.

Postnord Danmark tilbyder selvfølgelig mange løsninger til pakker og breve. dette giver kunden en stor frihed når det kommer til pris og emballage. Faktisk har Postnord Danmark 6 brevtyper, som går fra 50 gr. til hele 2000 gr., og når det kommer til pakker har, Postnord selvfølgelig også et stort udvalg med, godt og vel 9 pakketyper. Som går noget højere end brev typerne i vægt. Herfra kan det nemlig være fra 2 kg. til 35 kg. Også destinations mulighederne for pakker og breve er store, da der er 193 lande, som man kan sende til. Og faktisk har Postnord 5.800 postkasser spredt rundt om i verden, samt ca. 1.100 posthuse. Det skal dog siges at man kun kan sende pakker under 2 kg. med postnord til udlandet. Postnord tilbyder også at sende i ruller dette giver kunden en mulighed for at sende store plakater, kort og dokumenter. Ruller må dog højst indeholde 2 kg. selvom de fragtes til et andet sted i landet.

Postnord

PostNord-app’en er også med til at give en god følelse i maven på kunden, da man kan tracke pakken/brevet på sin vej gennem verden. Postnord-app’en tilbyder også let returnering, samt et vel detaljeret kort over alle de steder, hvor man kan få udleveret sine pakker, breve og ruller.

PostNord Norge

Postnord Norge tilbyder også mange løsninger på pakker, breve, ruller, modtagning, forsendelse og kommunikationsredskaber.

Postnord Norge sætter også en stor del af deres arbejde i at fokusere på den enkelte kundes behov og derved giver en stor kunde glæde bag de norske forbrugere. MyPack Collect og MyPack Go er to gode eksempler på ting som de andre nordiske lande har, som vi i Danmark ikke har. MyPack Collect og Mypack Go Er også et glimrende eksempel på servicer der arbejder sammen, og som indkludere kunden og leverandøren.

MyPack Collect er en PostNord service, der tillader (Net)butiksejere at sende pakker til kunden uden besvær. For pakken hentes hos leverandøren og bliver dernæst sendt ud til én af de mange leveringssteder nær kunden. Så i bund og grund er MyPack Collect faktisk en service der gøre det lettere for leverandøren at sende pakker, samt andre produkter.

PostNord Sverige

Som vi har set tidligere er PostNord Danmark og PostNord Norge meget ens, med nogle få undtagelser selvfølgelig. Det samme kommer også når vi snakker om PostNord Sverige. Postnord Sverige sætter, som Postnord Danmark også en stor del af deres ressourcer på virksomheder. Det gør de f. eks. ved at yde ekstra service såsom kampagneværktøj, tempererede leverancer, projektleder logistik, Pacsoft, widgets til sporing af pakker og paller og API valgfrit servicepunkt. Som sagt så er der mange muligheder for virksomheder i PostNord Sverige, og blandt dem alle er der også en stor del, som går igen i det danske PostNord f. eks. Pacsoft og Track & Trace.

Track & Trace er en løsning, meget lignende til det der bliver tilbudt i PostNord-App’en.

Hvad koster det at sende en pakke til USA?

Hvad koster det virkelig at sende en pakke til USA? Svarene på dette spørgsmål er mange. Det er anderledes på grund af flere faktorer. Afsendelse af pakker, især i udlandet, kan derfor føles som en hel jungle. Men er der et lys i enden af ​​tunnelen? Læs her om, hvordan du hurtigt og nemt får svar på, hvad din forsendelse vil koste!

Sende pakker til udlandet

At forsøge at finde ud af, hvad det koster at sende en pakke i udlandet, er i det mindste vanskelig. For ikke at begynde at snakke om, hvad tid det tager at undersøge alle de forskellige muligheder. De er mange. I Sverige har vi adgang til rigtig gode leverandører, som både er hurtige og korrekte. Men klarhed er ikke altid let at opnå. Retfærdige svar på omkostninger til specifikke ruter og ture er ualmindeligt. Som følge heraf føler mange føler sig forladte og forvirrede, når de går og sender en pakke i udlandet. Men der er en glat løsning på dette problem …

Sammenlign priser på Pakke.dk

Pakke.dk er et sammenligningssted for forskellige fragtmuligheder. De bruger det samme princip som Momondo og Expedia, men sammenligner priser med forskellige leverandører, der kan sende din pakke. På Billigtpaket.se finder du pris muligheder for leverandører som DHL, UPS, Postnord og DAO. Du får også direkte information om, hvor længe forsendelsen vil tage. For at få præcise prisforslag, kan du bruge søgefunktionen på hjemmesiden. Der udfyldes postnummeret på afsendelses- og destinationsstedet og hvilken type pakke du skal sende. Derefter får du muligheder for forskellige leverandører, tider og priser.
 
vis du bare vil have en ideaf hvad det kan koste, og hvor lang tid det tager at sende en pakke til USA, kan du se på et hurtigt overblik over prisborde. Der kan du for eksempel læse, at en pakke på op til 5 kg kan sendes til USA om to dage, for ca. 600 DKR. Smart, ikke?
 
Vil du vide mere om dine forskellige forsendelsesmuligheder? Sammenlign priser på Pakke.dk her.

Sådan finder du de rigtige fragtpriser

Hader du også at betale for meget? Der er nærmest ikke noget værre, end at finde ud af at man i årevis har betalt overpris for et produkt eller en ydelse. Og efterhånden er der masser af ting hvor man kan spare betydelige summer. Leasingaftaler på biler, ejendomme, mobiltelefoni, forsikringer – og nu også fragt.

Fragt har i lang tid blot været et nødvendigt onde for mange virksomheder, hvilket har medført at der i dag er et hav af forretningsdrivende, der måske ikke nødvendigvis får de bedste priser på deres fragt. Derfor valgte vi at lave en service her på pakke.dk, hvor vi gør det let at sammenligne priserne på dine leverancer. Uanset om det er postnord priser, eller om det er andre fragtfirmaer du gerne vil sammenligne, så gør vi det enkelt, let og hurtigt. Det eneste du egentlig skal gøre, er at indtaste din forsendelses informationer, og så sørger vi for at sammenligne priserne blandt de bedste fragtfirmaer på markedet.

Så nemt er det at finde de rigtige postnord priser 

Send pakke Postnord

Hvis du har en pakke du skal have sendt, så har det typisk været nødvendigt at gå direkte ind på hver enkelt hjemmeside for hvert enkelt fragtfirma, og herefter gennemgå de uoverskuelige tabeller. Og så var det endda stadig et overslag – for prisen varierer eksempelvis meget afhængig af om det skal leveres direkte hos kunden eller i en pakkeboks.

Hos os skriver du blot hvad dit behov er for fragten, og så finder vores system automatisk de bedste priser. Og her behøver du ikke kun forholde dig til postnord priser. Vores system sammenligner blandt de 6 største og mest anerkendte fragtfirmaer i Danmark – så hvis du kan få din levering udført billigere et andet sted, så får du automatisk også dette at vide.

Kvalitet og pris skal hænge sammen

Nu er der måske nogen der tror at vi blot er interesserede i at få dumpet priserne på fragten. Det er absolut ikke korrekt. Og det er også derfor vi blandt andet kun sammenligner priser fra de mest anerkendte firmaer. 

Vi har arbejdet med fragt i mange år, og kender betydningen og vigtigheden af at få en god og effektiv levering. Vi er klar over, at et par kroner man har sparet på en forsendelse, hurtigt kan komme til at koste flere penge, hvis ikke den rigtige service leveres. Med det sagt mener vi dog stadigvæk, at der skal være sammenhæng mellem pris og kvalitet. Og vi tror på at der er mange penge at spare, ved at sammenligne priserne i ny og næ – uden at man behøver gå på kompromis med kvaliteten. Det er lidt det bedste af begge verdener.

Post Danmark priser
PostDanmark priser

Vi har forsøgt at lave det så intuitivt og brugervenligt som muligt at sammenligne priserne. Derfor har vi også fået lavet en overskuelig platform, hvori man som afsender blot indtaster pakkens informationer. Men vi ved også godt at vi aldrig kan lave en platform, hvor alle behov tilgodeses til fulde. Derfor går vi også meget op i at være der for vores kunder – hvis behovet skulle være en smule mere avanceret end vores beregner kan klare. Og hvis ikke beregneren falder i din smag, er du naturligvis også mere end velkommen til at kontakte os for en mere personlig vejledning.

Her kan du være sikker på, at vi altid har dig i fokus. Vi favoriserer ikke iblandt de forskellige fragtfirmaer, og har ikke noget tilhørsforhold til dem. Det eneste vi er interesserede i, er at hjælpe DIG som afsender, med at få en bedre og billigere fragt. God fornøjelse. 

Spar penge på fragten – sammenlign i dag

Der kan være rigtig gode penge i at drive en webshop. Der er mange fordele forbundet med det kontra fysiske butikker. Den ene umiddelbare fordel, er at du sparer en hel del på huslejen. Derudover har du med en webshop åbent 24/7.

 Det er derfor ikke overraskende, at der på det seneste er kommet mange flere nye webshops til. Men med en webshop kommer der dog én enkelt udfordring, nemlig fragten.

Alle erhvervsdrivende har behov for fragt, men ingen har lige så meget behov for en stabil (og billig) fragt som webshops har. På mange måder er det livsnerven i din butik, og derfor er det kritisk at du vælger den rigtige samarbejdspartner.

Hvem skal jeg vælge?

Her på pakke.dk fungerer vi som uvildige rådgivere, når det danske erhvervsliv skal have sendt pakker rundt. Vi fragter ikke selv, men hjælper i stedet virksomheder med at få den bedste og billigste fragt. Hele fordelen ligger i, at vi har DIG som kunde, og derfor er interesseret i at finde den bedste løsning til lige præcis dig. Derfor favoriserer vi ingen af vores samarbejdspartnere, da vi i sidste ende mener at det er op til dig. Derfor finder du både Postnord priser side om side med andre fragtfirmaer som GLS og DAO. Det er vores pligt at du er oplyst om hvilke muligheder du har, da du på denne måde kan træffe den rigtige beslutning.

Postnord priser

Spar tid på fragten

Ofte kan det være en ret tidskrævende proces at skulle få bestilt fragt. I hvert fald hvis du gerne vil sammenligne priserne samtidig med. For det er jo relativt let at læse postnords priser direkte på deres hjemmeside – men hvad hvis GLS er 10 kroner billigere? Eller dyrere? Hvad hvis det kun er levering til pakkepost der er muligt, men du skal bruge dør-til-dør?

I stedet for at bruge oceaner af tid foran computeren, på at sidde og sammenligne tilbud og læse dig frem til fordele og ulemper hos de forskellige fragtfirmaer – så kan du spare en del tid og penge ved at lade os stå for sammenligningen. Vi har fået udviklet et system, der går ind og sammenligner på kryds og tværs af de 6 mest udbredte fragtfirmaer i Danmark, og herefter får du en nem og overskuelig liste, over hvilke tjenester der hører til. På denne måde kan du hurtigt og nemt gennemskue hvad du har brug for.

Hvor finder jeg de bedste postnord priser til min webshop?

Der er ingen tvivl om at det mest kendte fragtfirma her i Danmark er Postnord. De har eksisteret i mange år (dog under andre faner tidligere), og det gør at de vækker tillid i gadebilledet. Det er en vigtig faktor for din kunde, at de føler sig trygge ved leveringen når fragtmanden kommer. Og det i sig selv kan være et par kroner mere værd, kontra konkurrenten. Når det så er sagt, så er det også vigtigt at finde de bedste postnord priser – nøjagtigt ligesom det er vigtigt ved alle andre udbydere. Der er ingen grund til at betale overpriser, bare fordi servicen er i orden. Du kan enten sammenligne priserne på deres egen side, men ellers kan du som nævnt ovenfor også hurtigt og nemt indtaste lige præcis hvad du har brug for, og så finder vores system automatisk den billigste pris til dig. Det er hurtigt og enkelt, og det betyder i sidste ende at du sparer både tid og penge.

 

Find vej i fragtmarkedet – find den rette leverandør

Efterhånden som der er kommet flere og flere vognmænd og speditører til igennem tiden, er der også kommet langt flere muligheder for at få leveret varer. Det har du med garanti lagt mærke til, og har måske også nogle gange undret dig over hvor du bør få fragtet dine varer.

Det er altid positivt med konkurrence. I mange år har det umiddelbart kun været postnord (eller Post Danmark) der har været interessant, og det har derfor været dem der har siddet tungt på markedet når det kom til fragt. Men i takt med at der både er kommet flere mindre speditører og fragtfirmaer til, samtidig med at der også er kommet flere udenlandske aktører på markedet, så kan det ofte være lidt svært at finde ud af hvor man får den bedste service.

Er postnord den rette for mig?

Rigtig mange virksomheder stiller sig selv dette spørgsmål. I sidste ende er der kun én person der kan svare på det; nemlig dig selv. Hvis de opfylder dit behov, og du aldrig har haft problemer, så kan det sagtens være at du fortsat skal benytte dem til din daglige fragt. Som udgangspunkt er der mange gode services og ydelser hos postnord, der kan give masser af værdi til både din virksomhed og dine kunder. Der er også andre firmaer der tilbyder lignende services – men igen handler det om hvad du selv er mest tryg ved.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Uanset om du i dag benytter postnord, eller om du benytter en hvilken som helst anden fragtmand, så er det vigtigt at kunne svare ja til følgende;

  • Får mine kunder en god behandling?
  • Er der styr på leveringen?
  • Kan jeg nemt følge med i leveringen?

Det vigtigste er selvfølgelig om dine kunder får en god behandling. Det kan i dag være svært at skille sig ud blandt sine konkurrenter – men ét af de parametre der stadig fylder meget i hovedet på alle kunder, er uden tvivl den service man får ved et køb. Der skal man ikke undervurdere værdien i at have en god og professionel fragtmand, der møder kunderne med højt humør og et smil på læben.

Naturligvis er det også vigtigt at du kan stole på, at der er styr på leveringen. Jo mere tid du skal bruge på at bekymre dig over, og rydde op efter, en dårlig levering – jo ”dyrere” bliver fragten i princippet. Og det leder os videre til 3. punkt. Det skal være nemt for dig at følge med i leveringen. Hvis dine kunder har bestilt noget hos dig, er det ofte dig de kontakter direkte hvis varen er forsinket, eller helt udebliver. Der er det vigtigt at du har adgang til et tracking system, som er nemt og overskueligt at finde ud af – så du hurtigt kan hjælpe kunden, eller selv få løst problemet.

Hvordan finder jeg de bedste priser hos postnord?

Dette gør sig faktisk ikke kun gældende for lige præcis postnord, men det gør sig gældende for alle virksomheder. Når du skal finde den bedste pris, så bør du altid sammenligne med hvad der ellers er på markedet. Når du har fundet den bedste pris (vær sikker på at dit behov er opfyldt når du sammenligner), så kan det give mening at bestille flere leveringer ad gangen. Nogle gange udløser dette en volumenrabat. Men selv hvis det ikke gør, så sparer du tid da du allerede har pakkelabels klar til næste forsendelse. Så slipper du for at skulle bestille fra gang til gang, og kan i stedet hurtigt komme videre med arbejdsdagen.

Track and Trace: Spor din pakke

Track and trace er et smart system, der gør det muligt at følge din pakke, mens den er undervejs. De fleste leveringsselskaber tilbyder det, og det er blevet modtaget med stor begejstring af danskerne. Her får du mere viden om tracking af pakker.

Spor din pakke – sådan fungerer det

Sporing lyder kompliceret, men det er det faktisk ikke. Alle pakker bliver i dag scannet digitalt, og det bliver de ved hver eneste skridt på vejen. Derfor kan du med en internetforbindelse altid se, hvor din pakke sidst har været, og det kan være super rart.

Det fungerer både, når du afsender en pakke, og når du venter på at modtage en pakke. Så længe du har en specifik kode, kan du klikke dig ind på din pakkeudbyders hjemmeside og benytte dig af track and trace. På den måde får du dens nuværende beliggenhed at se.

Særligt smart når du går og venter på en pakke: Men også hvis du selv har afsendt et produkt og gerne vil være sikker på, at det når frem til tiden.

Fordele ved track and trace

Fordelene ved pakkesporing er derfor ret tydelige. Du får mulighed for at følge din pakke, og det giver tryghed. Desuden er det en gratis feature som findes hos næsten alle moderne pakkeselskaber. Det inkluderer blandt andet PostNord, UPS og DAO, der alle har hver deres track and trace systemer, som kommer til rigtig god gavn.

Hvis du skal modtage en pakke, kan du for eksempel få et indtryk af, hvornår den ankommer. På den måde kan du sikrer dig, at du er hjemme på den pågældende dag.

Som afsender af en pakke kan du følge den online og se tydelig dokumentation for modtagelse, når den når frem til modtageren. Det er rart: Især ved vigtige forsendelser.

Udnyt selv tracking af pakker

Den bedste måde at lære mere om tracking på er simpelthen bare ved at bruge track and trace.

Når du har afsendt din næste pakke, eller står til at modtage en ny pakke, bør du se, hvordan det fungerer. Klik dig ind på pakkeselskabets hjemmeside og indtast den kode, som du har modtaget ved bekræftelse på forsendingen. På den måde lærer du mere om systemet, og ved at prøve det får du også et indtryk af, hvor smart det egentlig er.

At kunne spore pakker er noget, som i mange år var eftertragtet blandt danskerne, men som af teknologiske årsager ikke altid var muligt. Det er der i den grad ændret på nu: Næsten alle pakker kan spores, og derfor er track and trace ret revolutionerende inden for distributionsbranchen. Udnyt det, og få perfekt styr på alle dine fremtidige forsendelser!

Sende pakke

Du som skal sende pakke i eller fra Danmark har mange forskellige fragt firmaer at vælge mellem. Udover Postnord er der også lokale nordiske aktører samt et stort antal internationale virksomheder, der hjælper både privatpersoner og virksomheder med at sende pakker til Sverige eller resten af verden.

UPS

Det amerikanske firma UPS er kendt for sine smarte forretningstjenester, hvor de tilbyder at hjælpe med alt fra at oprette rapporter omkring alle forsendelser, import af adresseliste, at automatisk producere labels til forsendelser og holde styr på hvordan de forskellige afdelinger i virksomheden bruger UPS, når de leverer forskellige slags pakker. Private kunder kan også sende pakker via UPS, og kan vælge mellem bestilling af afhentning eller at aflevere pakken på et af alle UPS pakkeshop eller UPS-indleveringssteder.

Bring

Bring er et norsk-ejet selskab, der har en bred vifte af fragttjenester til virksomheder, der ønsker at levere pakker, paller og breve til både privatpersoner og andre virksomheder. Hvis du har travlt, kan du også sende pakke med kurer eller ekspreskurer til rimelige priser, så det kommer frem allerede under samme dag i Danmark eller dagen efter til resten af verden. Bring meget fleksible, og deres ekstraudstyr omfatter også montage og installation af varer, weekendleverancer og evnen til at returnere en vare hjemmefra.

Fedex

Det amerikanske Fedex har en lang tradition for at tilbyde ekstra hurtige leverancer til fantastiske priser verden over. Ved at oprette en konto på deres hjemmeside kan du håndtere alt, hvad der følger med din forsendelse, såsom betaling for fragt, bestille afhentning og spore din pakke, når den er afsendt. I Danmark og Europa leverer Fedex forsendelser den følgende dag, mens levering til verdens øvrige lande tager 1-3 dage med ekspreslevering.

DHL

DHL er ejet af tysk post og er repræsenteret i mere end 220 lande. Du kan forberede din pakke online på DHL’s hjemmeside, enten som gæst eller gennem at oprette en MyDHL-konto, hvor alle oplysninger om dine forsendelser bliver gemt. Betaling for fragt sker også online, og under din konto kan du udskrive etiketter og derefter spore din pakke, indtil den kommer frem til modtageren. Pakker der bliver sendt med DHL vil blive leveret efter 1-3 hverdage. Hvis du har travlt, kan du vælge ekspres, hvilket betyder at pakken kommer frem til modtageren allerede dagen efter. Det er også muligt at sende via DHL pakkeshop som er billigere, men kræver at afsender og modtager besøger DHL pakkeshop.

GLS

GLS er en af de største indenfor fragt på det Danske marked med mere end 1600 GLS pakkeshops rundt omkring i landet. Pakker der skal sendes, afleveres til et af de forskellige indleveringssteder, men inden pakken bliver afleveret, skal du betale for fragt og udskrive en label her på Pakke.dk’ hjemmeside. Pakker sendt indenfor Danmark vil blive leveret indenfor 1-3 hverdage. Dertil er det nemt at send pakke med GLS på Pakke.dk eller i en GLS butik.

Mover

Mover er den nye dreng i klassen med mulighed for afhentning og levering af pakker og paller samme dag. Et bud-transport som afhenter og leverer til døren. Pt. er Mover transport kun muligt i København og Århus, men Odense og Aalborg er også snart tilgængelige.

Fragt og service – er det prisen værd?

Vidste du at dine kunder lægger meget vægt på hvem der leverer deres varer? Dine kunder går mere og mere op i god service, og det gælder hele vejen fra bestilling til modtagelse af varer. Derfor er det ikke helt ligegyldigt, hvem man får til at fragte sine ting ud til sine kunder. For i sidste ende kan det blive til forskellen mellem en tilbagevendende kunde, eller en utilfreds én af slagsen.

Som erhvervsdrivende i Danmark kan det ofte være svært at skulle finde de bedste fragtfirmaer. Der er mange små, lokale speditører og vognmænd, der hellere end gerne vil hjælpe virksomheder med deres fragt. Og så er der naturligvis de større og mere kendte af slagsen. Ofte kan der være fordele forbundet ved at bruge en kendt leverandør, da du her kan være sikker på at de har kapaciteten til at løfte opgaven. Og så giver det også en tryghedsfornemmelse hos kunden, og i det hele taget virker det bare mere professionelt.

Og når det kommer til kendte fragtfirmaer, så er det sjældent at man finder et fragtfirma der er helt lige så kendt, som gode gamle Post Danmark. De fleste af os kender dem sikkert fra deres gule og røde biler – som nu ganske vist er blevet gjort blå og hvide. Ved at få et etableret firma til at stå for din fragt, så følger der også et vist sikkerhedselement med i pakken. Det tager ofte lang tid at lave en god aftale med en vognmand, og en del af vores kunder har desværre haft nogle ret kedelige oplevelser, hvor de har været nødt til at skifte vognmand midt i et forløb. Det kan være fordi de ikke kunne få det til at løbe rundt, fordi de ikke havde kapaciteten til opgaven – eller noget helt tredje.

Med et stort og gammelt firma som PostDanmark, kan du være sikker på at fragten kommer til at køre problemfrit, og der skal ikke mange spildte timer til for at opveje en eventuelt højere pris. Derudover kan man med fordel også indgå længerevarende aftaler med et firma af Post Danmarks kaliber, da der nok er begrænsede muligheder for at de lukker lige foreløbigt. Mange erhvervsdrivende bliver lokket af ”rabatter” ved at købe stort ind, blot for at finde ud af at firmaet er lukket ned et par måneder efter. Og der er ikke noget mere frustrerende end at brænde inde med en stak labels til et fragtfirma, der ikke længere er aktivt. Disse ting slipper man også for ved at vælge et velrenommeret firma.

 

Naturligvis behøver det ikke kun være post danmark der kan opfylde ovenstående skriv. Vi vælger at fremhæve dem her, da det højst sandsynligt er det de fleste af os kan forholde os til. Men det gør sig naturligvis også gældende ved andre leverandører. Det er altid en god idé at sikre dig at virksomheden har en stabil drift, så de kan hjælpe dig i lang tid. Det er blandt andet også grunden til, at vi her på siden udelukkende samarbejder med respekterede virksomheder der har mange års erfaring indenfor fragt – for på denne måde kan vi være sikre på at vi i fællesskab leverer det bedste resultat – hver gang.

Billig fragt – nemt og enkelt

Hvis du ejer en webshop, eller på anden vis ofte sender varer til kunder og samarbejdspartnere, så kan der ofte være mange penge at spare på din fragt. Fragt er én af de ting hvor man hurtigt kan optimere virksomhedens bundlinje, da du som udgangspunkt ikke føler noget tab i din virksomhed, ved at vælge en billigere løsning.

 For at tage et tænkt eksempel, så er det ikke usandsynligt at en webshop har 5-10 ordrer om dagen. Hvis bare du kunne spare en femmer hver gang du sender en pakke ud, så kan du altså mindske dine omkostninger med mellem 10.000 – 18.000 om året. Og det er vel at mærke kun ved en besparelse på 5 kroner per forsendelse.

 I denne artikel vil vi tage udgangspunkt i Post Danmark priser, da Post Danmark vel sagtens er det mest kendte fragtfirma her til lands. Og hvis man ser på hvad det koster at få sendt noget, så spænder priserne fra 9 kroner for den mindste levering, og helt op til 350 kroner. Man kan således hurtigt regne ud, at der er mulighed for at spare rigtig mange penge på sin fragt.

Post Danmarks priser afhænger i stor udstrækning af hvor tung pakken er, og hvordan den skal leveres. Der er stor forskel på om der er tale om et brev eller en pakke. Pakker kan du både få husstandsomdelt eller leveret til pakkeboks eller et posthus. Og det kan have indvirkning på prisen. Men det behøver ikke kun være pakker der er stor forskel på. Der er også forskel på priserne på breve. Alle breve bliver husstandsomdelt, men der er forskel på om det er en værdiforsendelse, om brevet skal kunne spores, om der skal kvitteres for modtagelse – og meget mere.

Hvordan får jeg de billigste post danmark priser?

For at komme ind til sagens kerne, så vil vi kort ridse op hvordan du sikrer at du får de bedste priser på din levering. Først og fremmest er det vigtigt at du kender dit behov. Du skal vide om det er et krav at få husstandsomdelt dine leverancer, eller om det er i orden at aflevere i nærmeste pakkeboks. Derudover er det en god idé at have en form for standardstørrelse på dine pakker – så de har nogenlunde samme dimensioner. Det gør det lettere at finde de rigtige priser. Når du kender disse ting, så kan du begynde at sammenligne priserne.

Enten kan du selv gøre det på deres egen hjemmeside, men hvis du gerne vil spare tiden og besværet med dette, så er det også muligt for dig at sammenligne priserne her på vores side. Når du bruger vores beregner, så får du automatisk den billigste pris på din forsendelse – og vi går endda skridtet yderligere, og sætter de forskellige fragtfirmaer op imod hinanden. På denne måde kan du også hurtigt se om det er billigere at bruge en anden fragtmand. Kort fortalt, så bliver det ikke meget lettere at spare penge på din fragt, end hvis du bruger vores værktøj til at sammenligne priser.