Hvad er Postnord Erhverv?

Postnord Erhverv refererer til forretningstjenesterne leveret af Postnord, et post- og logistikfirma i Norden. Denne afdeling af Postnord fokuserer på at levere post- og logistikløsninger til virksomheder, hvilket kan omfatte tjenester som pakkelevering, forretningspost, logistikløsninger og andre relaterede tjenester.

Formålet er at imødekomme de specifikke behov, som virksomheder har, når det gælder distribution og logistik.

Postnord priser Sverige

For at finde priser på PostNord forsendelser til Sverige via Pakke.dk, kan du følge disse trin:

 1. Forbered din pakke: Sørg for, at din pakke er forsvarligt pakket med passende størrelse og beskyttende materialer.
 2. Besøg Pakke.dk: Gå til Pakke.dk’s hjemmeside, som er en forsendelsestjeneste, der lader dig sammenligne priser og services fra forskellige fragtfirmaer, inklusiv PostNord.
 3. Indtast oplysninger om din pakke: På Pakke.dk, indtast detaljer om din pakke, såsom vægt og dimensioner, samt afsender- og modtageroplysninger.
 4. Vælg forsendelsesmulighed: Vælg den PostNord-forsendelsesmulighed, der passer bedst til dine behov. Pakke.dk vil vise forskellige muligheder med priser og forventet leveringstid.
 5. Udfyld nødvendige dokumenter: Om nødvendigt, udfyld relevante forsendelses- og tolddokumenter.
 6. Gennemfør betalingen: Betal for forsendelsen på Pakke.dk, hvorefter du vil modtage en bekræftelse og et tracking-nummer.
 7. Udskriv og påsæt forsendelseslabel: Udskriv den forsendelseslabel, du modtager, og påsæt den på pakken.
 8. Aflever pakken: Aflever din pakke på et PostNord-afleveringssted eller arranger en afhentning, afhængig af den valgte service.
 9. Spor din forsendelse: Brug tracking-nummeret til at spore din pakkes rejse til Sverige.

Pakke.dk tilbyder også en bred vifte af tjenester og sammenligner priser fra forskellige leveringsservices, herunder PostNord, UPS, DHL, TNT, FedEx, DAO, Bring, GLS og Jetpak. Priserne for forsendelser starter fra 38 kr. Forsendelsesmuligheder inkluderer blandt andet dør til dør-levering, pakkeshop til pakkeshop, pakkeshop til dør og terminal til terminal-leveringer.

Det er også muligt at sende forskellige typer forsendelser som dokumenter, pakker, paller og containere. Forsendelsesmulighederne inkluderer mini pakker, flade pakker, små pakker, almindelige kasser og flyttekasser med varierende størrelser og vægtgrænser.

For mere detaljeret information, kan du besøge Pakke.dk og indtaste de nødvendige oplysninger for at få en specifik pris for din forsendelse. Husk at dobbelttjekke de specifikke krav og retningslinjer for din forsendelse, især hvis du sender usædvanlige eller værdifulde genstande.

Postnord: Hvis man ikke er hjemme?

Når PostNord forsøger at levere en pakke, men modtageren ikke er hjemme, følger de typisk en standardprocedure. De kan enten:

 1. Aflevere pakken på en sikker placering: Hvis det er muligt og sikkert, kan PostNord efterlade pakken på en aftalt sikker placering ved modtagerens adresse.
 2. Afkort med en nabo: PostNord kan forsøge at aflevere pakken til en nabo, hvis modtageren har givet tilladelse til dette, eller hvis det anses for sikkert.
 3. Tage pakken med tilbage: Hvis de ovenstående muligheder ikke er mulige, vil PostNord tage pakken med tilbage til deres facilitet.
 4. Efterlade en meddelelse: I alle tilfælde vil PostNord efterlade en meddelelse til modtageren med oplysninger om, hvor pakken er, og hvordan den kan afhentes eller arrangeres for genlevering.
 5. Genleveringsforsøg eller afhentning: Afhængigt af tjenesten kan PostNord enten arrangere en ny levering eller anmode modtageren om at afhente pakken fra et nærliggende udleveringssted eller postkontor.

Det er altid en god idé at tjekke PostNords specifikke retningslinjer i dit område, da procedurerne kan variere afhængigt af lokation og den specifikke tjeneste, der anvendes.

Hvornår kører Postnord ud med pakker?

PostNord leverer typisk pakker på hverdage i løbet af arbejdsdagen. De fleste leveringer sker mellem kl. 9 og 17, men dette kan variere afhængigt af den specifikke rute og beliggenhed. Det er også muligt at PostNord leverer pakker på lørdage i nogle områder, men dette er ikke standard og kan afhænge af den lokale efterspørgsel og politik.

Hvis du venter på en pakke fra PostNord eller planlægger at sende en, anbefales det at tjekke specifikke oplysninger vedrørende leveringstiderne direkte på PostNords hjemmeside eller ved at bruge deres tracking-funktion. Dette vil give den mest nøjagtige og opdaterede information om leveringstider for din specifikke pakke.

Hvem ejer Postnord?

User
Hvornår kommer Postnord i dit område?

For at finde ud af, hvornår PostNord kommer til dit område, kan du normalt tjekke deres leveringsplaner online på deres officielle hjemmeside eller bruge deres sporingsservice, hvis du har et trackingnummer til en specifik pakke. Desuden tilbyder PostNord ofte en app eller sms-tjeneste, hvor du kan få opdateringer om leveringstider. Hvis du har brug for specifikke oplysninger, kan jeg hjælpe dig med at søge efter dem.

Hvem ejer Postnord?


Hvem ejer postnord?

PostNord, post- og logistikvirksomheden i Norden, er ejet af de svenske og danske stater. Ejerskabet er delt, hvor den svenske stat ejer 60% og den danske stat ejer 40% af virksomheden

Hvordan er ejerskabsfordelingen af Potnord?

Ejerskabet er delt, hvor den svenske stat ejer 60% og den danske stat ejer 40% af virksomhede

Postnord priser

Postnord er det overordnede selskab, som Post Danmark er en del af. Det betyder at hvis du skal sende et julekort eller et brev, er det post nord der varetager denne opgave. Det var tilbage i 2009 at Post Danmark og det svenske Posten AB blev lagt sammen og kom til at hedde PostNord AB. Men Postnord varetager andet end brevpost. Med PostNord har du også mulighed for at få fragtet din pakke.

Hvordan sender du en pakke med Postnord?

Posthusene her i landet, er efterhånden flyttet ind i andre butikker. Derved finder du ofte et posthus, som en del af eksempelvis en dagligvarebutik. Når du skal sende en pakke med PostNord kan du klikke dig ind på deres hjemmeside og finde ud af hvor det nærmeste posthus er, i forhold til hvor du bor, herefter kan du gå ned og indlevere din pakke. Fordelen ved at posthusene er flyttet ind i andre butikker er blandt andet, at åbningstiderne her er længere. Derved har du mere fleksibilitet når du skal sende din pakke.

Der findes dog også andre muligheder for at sende pakker med Postnord. Du kan på hjemmesiden eller via Postnords app købe en pakkelabel, som du kan printe ud og sætte på din pakke. Herefter har du mulighed for at indlevere pakken i en af Postnords mange pakkebokse. Det betyder, at du kan indlevere din pakke i hele døgnet.

Hvad Koster det at sende en pakke med Postnord?

Prisen på din forsendelse afgøres af hvor meget din pakke vejer. En stor tung pakke er i udgangspunktet dyrere at sende end en mindre og lettere pakke. Det har også betydning for prisen, om pakken skal levers direkte til modtagerens adresse eller om modtageren skal afhente pakken på et posthus eller i en pakkeboks.

Ønsker du at se hvad det koster at sende din pakke med Postnord priser og samtidig sammenligne prisen med fragtleverandører, er der en tjeneste hvor du kan sammenligne fragtpriserne på de fleste fragtfirmaer, der opererer her til lands. Denne tjeneste hedder pakke.dk.

Hvordan fungerer pakke.dk?

På pakke.dk kan du indtaste hvor pakken skal sendes fra og til. Herefter vælger du pakkens mål og vægt og klikker på søg. Nu finder hjemmeside så frem til hvad de forskellige fragtfirmaer skal have for at levere din pakke. Her har du mulighed for at sammenligne firmaernes priser og leveringstider. Når du har besluttet dig for hvem du vil benytte, kan du direkte på pakker.dk bestille en fragtlabel og printe den ud. Du slipper således for, at surfe rundt på alle leverandørernes hjemmesider og sammenligne priser  – pakke.dk har nemlig lavet benarbejdet for dig.

PostNord Skandinavien

Postnord Danmark tilbyder mange løsninger vedrørende pakker, breve, modtagning og forsendelse. De tilbyder også meget digitalt service heriblandt apps såsom: Ønskeskyen, Omnichannel som er et værktøj der indsamler data fra kunden og kommunikere til kunden ved hjælp af digitale portaler såsom mails, dernæst er der postnord-app’en og pacsoft som er en online portal hvor man kan udskrive/lave labels til pakker.

Postnord Danmark tilbyder selvfølgelig mange løsninger til pakker og breve. dette giver kunden en stor frihed når det kommer til pris og emballage. Faktisk har Postnord Danmark 6 brevtyper, som går fra 50 gr. til hele 2000 gr., og når det kommer til pakker har, Postnord selvfølgelig også et stort udvalg med, godt og vel 9 pakketyper. Som går noget højere end brev typerne i vægt. Herfra kan det nemlig være fra 2 kg. til 35 kg. Også destinations mulighederne for pakker og breve er store, da der er 193 lande, som man kan sende til.

Og faktisk har Postnord 5.800 postkasser spredt rundt om i verden, samt ca. 1.100 posthuse. Det skal dog siges at man kun kan sende pakker under 2 kg. med postnord til udlandet. Postnord tilbyder også at sende i ruller dette giver kunden en mulighed for at sende store plakater, kort og dokumenter. Ruller må dog højst indeholde 2 kg. selvom de fragtes til et andet sted i landet.

Postnord

PostNord-app’en er også med til at give en god følelse i maven på kunden, da man kan tracke pakken/brevet på sin vej gennem verden. Postnord-app’en tilbyder også let returnering, samt et vel detaljeret kort over alle de steder, hvor man kan få udleveret sine pakker, breve og ruller.

PostNord Norge

Postnord Norge tilbyder også mange løsninger på pakker, breve, ruller, modtagning, forsendelse og kommunikationsredskaber.

Postnord Norge sætter også en stor del af deres arbejde i at fokusere på den enkelte kundes behov og derved giver en stor kunde glæde bag de norske forbrugere. MyPack Collect og MyPack Go er to gode eksempler på ting som de andre nordiske lande har, som vi i Danmark ikke har. MyPack Collect og Mypack Go Er også et glimrende eksempel på servicer der arbejder sammen, og som indkludere kunden og leverandøren.

MyPack Collect er en PostNord service, der tillader (Net)butiksejere at sende pakker til kunden uden besvær. For pakken hentes hos leverandøren og bliver dernæst sendt ud til én af de mange leveringssteder nær kunden. Så i bund og grund er MyPack Collect faktisk en service der gøre det lettere for leverandøren at sende pakker, samt andre produkter.

PostNord Sverige

Som vi har set tidligere er PostNord Danmark og PostNord Norge meget ens, med nogle få undtagelser selvfølgelig. Det samme kommer også når vi snakker om PostNord Sverige. Postnord Sverige sætter, som Postnord Danmark også en stor del af deres ressourcer på virksomheder.

Det gør de f. eks. ved at yde ekstra service såsom kampagneværktøj, tempererede leverancer, projektleder logistik, Pacsoft, widgets til sporing af pakker og paller og API valgfrit servicepunkt.

Som sagt så er der mange muligheder for virksomheder i PostNord Sverige, og blandt dem alle er der også en stor del, som går igen i det danske PostNord f. eks. Pacsoft og Track & Trace.

Track & Trace er en løsning, meget lignende til det der bliver tilbudt i PostNord-App’en.

Hvad koster det at sende en pakke til USA?

Hvad koster det virkelig at sende en pakke til USA? Svarene på dette spørgsmål er mange. Det er anderledes på grund af flere faktorer. Afsendelse af pakker, især i udlandet, kan derfor føles som en hel jungle. Men er der et lys i enden af ​​tunnelen? Læs her om, hvordan du hurtigt og nemt får svar på, hvad din forsendelse vil koste!

Sende pakker til udlandet

At forsøge at finde ud af, hvad det koster at sende en pakke i udlandet, er i det mindste vanskelig. For ikke at begynde at snakke om, hvad tid det tager at undersøge alle de forskellige muligheder. De er mange. I Sverige har vi adgang til rigtig gode leverandører, som både er hurtige og korrekte. Men klarhed er ikke altid let at opnå. Retfærdige svar på omkostninger til specifikke ruter og ture er ualmindeligt. Som følge heraf føler mange føler sig forladte og forvirrede, når de går og sender en pakke i udlandet. Men der er en glat løsning på dette problem …

Sammenlign priser på Pakke.dk

Pakke.dk er et sammenligningssted for forskellige fragtmuligheder. De bruger det samme princip som Momondo og Expedia, men sammenligner priser med forskellige leverandører, der kan sende din pakke. På Billigtpaket.se finder du pris muligheder for leverandører som DHL, UPS, Postnord og DAO. Du får også direkte information om, hvor længe forsendelsen vil tage. For at få præcise prisforslag, kan du bruge søgefunktionen på hjemmesiden. Der udfyldes postnummeret på afsendelses- og destinationsstedet og hvilken type pakke du skal sende. Derefter får du muligheder for forskellige leverandører, tider og priser.
 
vis du bare vil have en ideaf hvad det kan koste, og hvor lang tid det tager at sende en pakke til USA, kan du se på et hurtigt overblik over prisborde. Der kan du for eksempel læse, at en pakke på op til 5 kg kan sendes til USA om to dage, for ca. 600 DKR. Smart, ikke?
 
Vil du vide mere om dine forskellige forsendelsesmuligheder? Sammenlign priser på Pakke.dk her.

Sådan finder du de rigtige fragtpriser

Hader du også at betale for meget? Der er nærmest ikke noget værre, end at finde ud af at man i årevis har betalt overpris for et produkt eller en ydelse. Og efterhånden er der masser af ting hvor man kan spare betydelige summer. Leasingaftaler på biler, ejendomme, mobiltelefoni, forsikringer – og nu også fragt.

Fragt har i lang tid blot været et nødvendigt onde for mange virksomheder, hvilket har medført at der i dag er et hav af forretningsdrivende, der måske ikke nødvendigvis får de bedste priser på deres fragt. Derfor valgte vi at lave en service her på pakke.dk, hvor vi gør det let at sammenligne priserne på dine leverancer. Uanset om det er postnord priser, eller om det er andre fragtfirmaer du gerne vil sammenligne, så gør vi det enkelt, let og hurtigt. Det eneste du egentlig skal gøre, er at indtaste din forsendelses informationer, og så sørger vi for at sammenligne priserne blandt de bedste fragtfirmaer på markedet.

Så nemt er det at finde de rigtige postnord priser 

Send pakke Postnord

Hvis du har en pakke du skal have sendt, så har det typisk været nødvendigt at gå direkte ind på hver enkelt hjemmeside for hvert enkelt fragtfirma, og herefter gennemgå de uoverskuelige tabeller. Og så var det endda stadig et overslag – for prisen varierer eksempelvis meget afhængig af om det skal leveres direkte hos kunden eller i en pakkeboks.

Hos os skriver du blot hvad dit behov er for fragten, og så finder vores system automatisk de bedste priser. Og her behøver du ikke kun forholde dig til postnord priser. Vores system sammenligner blandt de 6 største og mest anerkendte fragtfirmaer i Danmark – så hvis du kan få din levering udført billigere et andet sted, så får du automatisk også dette at vide.

Kvalitet og pris skal hænge sammen

Nu er der måske nogen der tror at vi blot er interesserede i at få dumpet priserne på fragten. Det er absolut ikke korrekt. Og det er også derfor vi blandt andet kun sammenligner priser fra de mest anerkendte firmaer. 

Vi har arbejdet med fragt i mange år, og kender betydningen og vigtigheden af at få en god og effektiv levering. Vi er klar over, at et par kroner man har sparet på en forsendelse, hurtigt kan komme til at koste flere penge, hvis ikke den rigtige service leveres. Med det sagt mener vi dog stadigvæk, at der skal være sammenhæng mellem pris og kvalitet. Og vi tror på at der er mange penge at spare, ved at sammenligne priserne i ny og næ – uden at man behøver gå på kompromis med kvaliteten. Det er lidt det bedste af begge verdener.

Post Danmark priser
PostDanmark priser

Vi har forsøgt at lave det så intuitivt og brugervenligt som muligt at sammenligne priserne. Derfor har vi også fået lavet en overskuelig platform, hvori man som afsender blot indtaster pakkens informationer. Men vi ved også godt at vi aldrig kan lave en platform, hvor alle behov tilgodeses til fulde. Derfor går vi også meget op i at være der for vores kunder – hvis behovet skulle være en smule mere avanceret end vores beregner kan klare. Og hvis ikke beregneren falder i din smag, er du naturligvis også mere end velkommen til at kontakte os for en mere personlig vejledning.

Her kan du være sikker på, at vi altid har dig i fokus. Vi favoriserer ikke iblandt de forskellige fragtfirmaer, og har ikke noget tilhørsforhold til dem. Det eneste vi er interesserede i, er at hjælpe DIG som afsender, med at få en bedre og billigere fragt. God fornøjelse.