UPS Danmark

UPS Danmark i over 200 forskellige lande er repræsenteret i form af amerikanske UPS kontorer og steder hvor du kan sende både pakker og andre typer af elementer, både indenlandske og internationale. UPS Danmark er en af de bedste shipping muligheder for de leder efter en enkel og bekvem service for at sende pakker, breve eller paller til gode priser.De fleste af det administreres online, så du kan forberede din forsendelse på forhånd og derefter overlade det til UPS, så de tager hånd om levering.

Hvordan kan man sende pakker med UPS?

Pakke.dk eller UPS hjemmeside alle de oplysninger, du skal sende eller hente pakker. Hvis du ikke kan eller har tid til at forlade den pakke, du vil sende til en UPS websteder, kan du bestille afhentning. UPS tilbyder også sine kunder mulighed for at oprette en konto på webstedet, som gør det nemmere at holde styr på tidligere sendt pakker og til at spore pakkerne der i øjeblikket er ude for levering.

Hvad er de forskellige leveringsmuligheder UPS tilbyder?

UPS Internet Shipping: Ved hjælp af service du kan Internet Shipping firma eller privat person forbereder din forsendelse online. På UPS’ hjemmeside , kan du se priserne, der sender din pakke, oprette og gemme lister med adresserne på dem, du sender normalt pakker til, bestille samling af din vare, udskrive etiketter og spore pakke hele vejen til modtageren.

UPS Worldship: Worldship er egnet til dem, der repræsenterer en virksomhed, der normalt sender internationale forsendelser.Her, også, alt håndteres online, og dette gælder også for at udskrive etiketter, uploade det dokument, som pligt kræver i hvert land, Søg efter sendte pakker og generere rapporter for alle selskabets forsendelser.Nogle af UPSS ekstra services kan du importere din egen adresselister og Opret automatisk etiketter til at sætte på pakker.

UPS CampusShip: Større virksomheder kan også være til stor hjælp ved service CampusShip, som giver dig et godt overblik over alle selskabets forsendelser.For eksempel kan du se, hvor ofte du sende mail, hvor mange penge virksomhedens forskellige afdelinger tilbringe på rutefart og hvilken slags mail de sender.Dette gør det muligt for mange virksomheder at sænke priserne og øge effektiviteten, når det kommer til at sende pakker og breve.

Andre tjenester:

Såsom UPS primært mål virksomheder, så de har udviklet mange praktiske services, at lette forvaltningen af store mængder post.For eksempel kan du få hjælp med told- og importerende spørgsmål via tjenesten UPS importkontrol eller oprette flere brugere for selskabet, og få en smart oversigt over alle forsendelser via forskellige rapporter med UPS komplet oversigt.