Genopliv orientekspressen og udvid din kundebase

På mange måder er Danmark et fantastisk land at drive virksomhed i. Der er ingen tvivl om at vi er et meget lille land – både geografisk, men også befolkningsmæssigt. Men det vi ikke har i antal, har vi til gengæld i innovation, kreativitet og kvalitet. Og det er også derfor at vi på trods af vores lille størrelse, blandt andet har så megen eksport til eksempelvis USA og Asien. Det er bestemt ikke fordi vi kan levere varer billigere end de kan produceres i Asien – men til gengæld er vi kendte for at levere innovative løsninger på komplekse problemer. Blandt andet er dette en af årsagerne til at 50% af vores eksport til Korea består af maskiner og maskindele.

Et kulturelt skifte

Men det er ikke kun på maskiner og maskindele vi er populære. Ser man på det asiatiske marked er der stor efterspørgsel på vores kultur – og i særdeleshed vores design. Det er lige før at dansk design er mere efterspurgt i Kina end i Danmark. Og denne tendens ser ikke ud til at aftage foreløbig. Derfor har man som virksomhedsejer i Danmark nogle ret spændende tider i møde. Ved eksempelvis at fokusere på at sende til Sydkorea, Taiwan og Hong Kong, så åbner du både op for et helt nyt kundesegment, men udover at du både får en større volumen i din forretning, så sørger du samtidig også for at kunne øge dit dækningsbidrag.

Boomende økonomi

Når vi ser på de ting de asiatiske lande importerer, så undrer det nok ikke nogen at det ikke ligefrem er billige ting. For når alt kommer til alt, så kan de nok ikke importere noget der er billigere end det de selv kan producere. Det der til gengæld er sket i Asien, er at middelklassen har fået langt flere penge mellem hænderne, og det betyder at der i stor stil bliver brugt penge på luksusting og design.

Send til Sydkorea, Taiwan og Hong Kong billigt

Hvis du gerne vil prøve kræfter med det asiatiske marked, så er det vigtigt at sørge for at du har styr på dine papirer. Da vi bevæger os udenfor både Danmarks og EU’s grænser er der nogle andre toldregler du skal forholde dig til. Men hvis du først sætter dig ind i det, så er det forholdsvis nemt at justere dine produkter efter det. Og når du er klar til at sætte gang i leveringerne, så sørg for at bestille din fragt til så lav en pris som muligt. Det kan ofte være svært at finde en leverandør der kan levere varer til Asien, så det er som udgangspunkt en idé at bruge ét af de kendte fragtfirmaer til denne slags opgave. Her på siden kan du nemt finde priser fra flere forskellige firmaer, der alle har det tilfælles at de har kapaciteten og kompetencerne til at løfte enhver opgave. Og med vores prissammenligner kan du være sikker på at du har de bedste muligheder for at sende til Sydkorea, Taiwan og Hong Kong til de bedste priser på markedet.

Det kan virke som en stor mundfuld at skulle sende dine varer helt til Asien, men husk på at der er kæmpe efterspørgsel efter masser af danske varer – og det kan være at lige netop DIT produkt er ét af dem der er mest eftertragtede. Og hvis fragten virker overvældende, så er du selvfølgelig altid velkommen til at skrive til os, og så finder vi sammen den bedste løsning til dit firma.