Nå ud til de tyske kunder – enkelt og nemt

Der er rigtig godt gang i handlen i Danmark. Både i butikker, men i særdeleshed også i nethandlen. Vi er faktisk et af de folkefærd der er flittigst til at bruge internettet når vi skal shoppe. Og det betyder at man som virksomhedsejer kan få rigtig meget ud af sin forretning, ved at åbne op for fjernsalget.

Send pakke til Tyskland

Men hvis man virkelig skal tænke stort, hvorfor så ikke gå efter det største? Hvis du gerne vil udvide din kundeskare, så kan det være en idé at se på andre lande. I EU har vi en stor fordel, idet at handel landene imellem er relativt overskuelige.

Derfor er mange virksomheder i dag blevet mere og mere fokuseret på vores naboer. Eksempelvis har vi Tyskland, som har 2. flest indbyggere i Europa, og som generelt set har udvist stor interesse for Danmark og danske produkter. Hvis du endnu ikke har Tyskland som et marked, så bør du stille dig selv disse spørgsmål;

  • Ville det være rart at afsætte 5-10 varer mere om året? Måneden? Ugen?
  • Synes du det er svært at skille dig ud i det danske marked?
  • Sælger ofte små ordrer, og satser på volumen?

Kunne du svare ”ja” til blot ét af ovenstående spørgsmål, så bør du overveje at udvide din horisont en smule. Typisk er varer billigere i Tyskland (se bare på grænsehandel som eksempel), men vi kommer ikke uden om at der er en stor volumen at hente hos vores underbo.

Send pakke til Tyskland – uden overpriser

Når du skal fragte dine varer til Tyskland, så er det vigtigt at du får de bedste priser på din fragt. Det gør sig gældende uanset om du først nu overvejer det tyske marked, eller om du har været der i årevis. Det er svært for erhvervsdrivende at følge med i hvad der sker i transportbranchen, og med alle de andre opgaver der ligger i det at drive virksomhed, så er det typisk heller ikke en prioritet. Og det kan i sidste ende betyde, at du betaler alt for meget for din fragt.

Hvis du sender pakker til Tyskland, så er det som nævnt ovenfor, ofte volumen og ikke værdien du skal gå efter. Det betyder mere fragt, og det betyder potentielt set en større besparelse for dig og din virksomhed.

Åbn op for 82 millioner kunder, og send pakker til Tyskland

Det er let at finde de bedste fragtpriser – det er blot at finde den første og den bedste der underbyder markedet. Men det er samtidig også vigtigt at kvaliteten er i orden. Derfor sammenligner vi kun priser hos de absolut mest anerkendte fragtfirmaer, så du kan slippe for bekymringer, og få en god oplevelse – hver gang.

Det eneste du egentlig skal forholde dig til, er at vælge det rette pakkelabel til din leverance – og det er heldigvis også gjort nemt her på vores side. Når du har plottet nogle få detaljer ind om din pakke, så får du hurtigt en oversigt over de billigste fragtfirmaer, der leverer til de områder der er relevante for dig. Så bliver det altså ikke lettere at få udvidet horisonten!