Grøn fragt på vej: Nu kan du sende CO2-neutrale forsendelser

Miljøvenlighed er omsider blevet et stort fokuspunkt i de fleste brancher. Snart får du mulighed for at sende CO2-neutrale pakker, når du booker forsendelse hos Pakke.dk.

Bestil CO2 neutrale forsendelser

Det kaldes grøn fragt, og det er en service, der tilbydes i samarbejde med UPS. Der kompenseres simpelthen for klimapåvirkningen i forbindelse med transport og håndtering. I stedet for at påvirke miljøet negativt, bliver det således muligt at sende bæredygtige leverancer med god samvittighed.

Grøn fragt kan blive den nye standard

Der er ingen tvivl om, at grøn fragt er et stort skridt frem. I dag sættes der mere fokus på miljøvenlighed end nogensinde før, og her vil distributionsbranchen også gerne være med. Pakke.dk er en service, der hjælper tusindvis af danskere med at sende pakker til de bedste priser – og ikke mindst til de bedste forhold. 

Indtil videre er det begrænset, hvor mange muligheder der har været for at sende miljøvenlige forsendelser. PostNord har kort været inde over det, og Bring har gjort deres bedste med at limitere CO2-udledningen. Men nu er grøn fragt for alvor på vej, og ved at bestille hos Pakke.dk kan du træffe det miljørigtige valg. Forhåbningen er, at CO2-neutrale forsendelser bliver markedets nye standard, og at miljøvenlig fragt kan udvikle sig til at blive det populære valg.

Pakke.dk og UPS kompenserer for klimapåvirkningen

Hvordan fungerer det så med grøn fragt? Lad os komme med en forklaring:

Vi kommer aldrig uden om, at distributionsbranchen forurener. Hvis en pakke skal transporteres fra ét sted til et andet, så vil der altid være en eller anden form for CO2-udledning. Især når det gælder pakker, der skal til udlandet, og som derfor transporteres med fly.

Grøn fragt CO2 neutrale forsendelser

Udover at bruge mere miljøvenlige transportmidler, så er den bedste metode simpelthen at kompensere for klimapåvirkningen.

Snart bliver det sådan, at kunder hos Pakke.dk kan vælge at sende med UPS og samtidig bidrage til en grøn omstilling. Det er samarbejdspartneren UPS, der tager sig af hele processen, og som beregner CO2-udledningen, så den rette kompensation kan findes. Kompensationen gør, at kunder automatisk kan bidrage til klimavenlige projekter i USA, Kina, Colombia og Thailand – steder hvor der virkelig kan gøres en forskel.


Godt for miljøet – og et godt signal at sende

Som privatperson kan du sætte handling bag ordene, hvis du er fortaler for miljøet, og hvis du ønsker at bidrage endnu mere til en grøn omstilling.

For virksomheder er det endnu vigtigere at vælge grøn fragt: Det sender et godt budskab, og det er en åbenlys måde at forbedre CO2-regnskabet. Virksomheder med store fragtbehov kan gøre en kæmpe forskel og bidrage til nogle af de mest fremtrædende klimaprojekter i verden. Det er en win-win situation for alle parter – og især for vores planet.