Keder fragten dig? Lad os hjælpe!

Vi brænder for fragt – for så slipper du for det! Vi ved det godt. Det er sjældent at man finder nogen der ligefrem BRÆNDER for fragt. Og hvis man gør, så har man nok en tendens til at synes at personen er en smule småskør. Men det gør vi. Altså brænder for fragt. Og vi har intet imod at folk synes vi er småskøre, så længe vi fortsat får lov til at forsyne danskerne med de absolut bedste fragtløsninger.

 

Vi tager det hele!

Her på pakke.dk er vi egentlig ligeglade med hvor, hvornår og hvorfor du skal have fragtet dine ting. Det eneste vi går op i, er at hjælpe dig med at finde de bedste priser til dit behov.

Så uanset om du skal sende pakke til England, eller om du bare skal have den vippet over på Fyn, så kan du være sikker på at vi altid vil stå klar, for at sørge for at du får den bedst mulige oplevelse. Og hvordan kan vi garantere det? Ganske enkelt.

Vi har ikke vores eget fragtfirma, men vi sammenligner konstant de bedste på markedet. Derfor kan du også være sikker på at du hos os altid får uvildig rådgivning, så det bliver lettere for dig at træffe det rette valg. For at tage tidligere eksempel; som virksomhedsejer gider du nok ikke bruge særlig lang tid på, at sætte dig ind i hvad det vil koste at sende pakker til England.

Men hvis du bruger det samme fragtfirma hele tiden – simpelthen fordi det er nemt, så kan du risikere at du betaler overpris, og i sidste ende sætter flere penge til end nødvendigt. Det slipper du for hos os!

 

Vi gør det nemt at sende pakker

Da vi startede idéen om siden her, så kom det egentlig ud fra en filosofi omkring at det skal være let at få fragtet sine ting. Vi så os lidt omkring, og syntes egentlig ikke at der var nogle steder, hvor man let og hurtigt kunne få et overblik. Det betød på det tidspunkt, at det tog lang tid at finde de bedste priser på sin fragt, at man skulle bruge tid og ressourcer på at forhandle og indhente tilbud – og der tænkte vi at der måtte være en lettere måde.

Derfor lavede vi vores system, som hjælper dig med hurtigt og enkelt at få et overblik over hvad det skal koste – eksempelvis for at sende en pakke til England. Du vælger simpelthen bare pakkens type og størrelse, indtaster adressen – og så har du få sekunder efter, en let og overskuelig prisliste. Dét er nemt. Og i sidste ende kan det betyde at du som virksomhed kommer til at spare mange penge på din fragt.

Selvom vi er utroligt glade for vores system, og ekstremt stolte over hvor mange erhvervsdrivende der hver dag benytter det, så ved vi også samtidig at fragt ikke altid er en one-size-fits-all løsning. Det kan være du har behov for noget som vores beregner ikke kan tage højde for – eller det kan være at du simpelthen bare gerne vil have en mere personlig rådgivning. Og det skal der være plads til. Derfor står vi altid klar til at hjælpe dig her på siden, med at skræddersy en løsning der passer lige præcis til dig.