Cookie Politik

Sende pakker til England

porto priser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
transport

Mini Pakke
20 x 10 x 5 CM
Op til 0,25 KG

pakke pris

Flad Pakke
33 x 23 x 3 CM
Op til 0,5 KG

billig fragt

Lille pakke
33 x 23 x 6 CM
Op til 2 KG

pakken

Alm. Kasse
40 x 25 x 20 CM
Op til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Op til 25 KG

fragtmand

Definer selv størrelse

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

Priser fra 38 kr,-

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel palle

container

En halv palle

palle

Stykgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Afsender
Modtager

Priser fra 38 kr,-

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Priser fra 38 kr,-

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Emballage
Kg

Priser fra 38 kr,-

Pakke.dk sammenligner priser fra

DAO
Bring
Fedex
GLS

Det siger kunderne om os

Leveringsservices

Dør Til Dør
Pakkeshop Til Pakkeshop
Pakkeshop Til Dør
Terminal Til Terminal

1.

Vælg forsendelse

Du kan sende: dokumenter, pakker, paller og containere.

2.

Sammenlign tilbud

Tilbudene vises overskueligt så du kan vælge det bedste.

3.

Book og spar

Vælg det bedste tilbud og spar penge.

Send pakke til England

Fragt til England

Skal du have en pakke til London med, når vi nu alligevel tager turen? Den kan være fremme i morgen inden 12:00, hvis du bestiller inden chaufføren kører sidste tur i dag. Udfyld prisberegneren med det samme, og få en London pakke pris på få sekunder. Alt med levering London kan vi have fremme på under et døgn på hverdage. Det kan synes paradoksalt at en almindelig pakke fra Århus til Aalborg som regel tog noget længere med det gamle Post Danmark, men den er god nok. Vi henter i dag den fragt London skal modtage i morgen, hvis tid er en prioritet. Skal det gå endnu hurtigere er det også muligt. Med kurerservice rammer din pakke London så hurtigt som det fysisk er muligt for en kurer at tage turen. Hvis det er vigtigere, at det er billigt, så kan vi også godt tage os lidt bedre tid, og give stærke priser på alle typer forsendelse til England, da kategorien ‘Forsendelse England’ hos os er en bred vifte af forskellige typer fragt til England. 

 

Post, pakker og paller - alt kan sendes til England med Pakke.dk

Hvis det er en forsendelse England kan klare, så er det som udgangspunkt en forsendelse som  pakke.dk kan klare. Skal du flytte til England? Så er du i gode hænder. Vælge fanebladet Flytning i Prisberegneren, og du får et tilbud på få sekunder. Vi har stor erfaring med flytning London er blot et af mange steder, og hvis du vælger en flytning til London med os, kan du drage nytte at vores erfarne eksperter. Shipping er også en del af de ydelser pakke.dk tilbyder i dag, uanset om vi snakker Container Shipping London, eller blot et par paller. Ring til vores Trustpilot-roste kundeservice, og høre mere på 70201704, hvis du har brug for at tale med en ekspert før du bestiller din England Transport. 

Med andre ord kan vi hjælpe dig, uanset hvilken type fragt til England du har behov for - send pakkepost England, send post London, flytning London, shipping London, you name it, send hurtigst og sikkert eller billigst og sikkert, uanset - send til London nu, og følg forsendelsen hele vejen på pakke.dk.

 

Send til England billigt - HELE England

Det vi tilbyder er ikke et storbytilbud - vi sender til hele landet. Det der gælder for London gælder også for resten af landet med vores England Levering, og du vælger selv kategorien:

 

 

Selvom vi hedder pakke.dk, så er samarbejder vi med alle de største fragtvirksomheder i verden og leverer både en kvalitet og et udvalg der kan opfylde ethvert fragtbehov, så det står dig frit for at vælge, alt fra et lille brev til en 40 fods container til England Fragt betyder for os at at vi kan transportere for dig. Så når du googler send pakker England eller pakke til England pris så kan vi godt hjælpe dig med at sende din pakke til England billigt og hurtigt, men hvorfor stoppe der, når vi kan hjælpe dig med en verden af muligheder.

Svensk?

Är du svensk och söker information om paketpost eller från till USA? Besök sedan den här sidan: https://paket.se/Skicka-till-USA

Norsk?

Er du norsk og ser etter informasjon om pakkepost eller fra til USA? Så besøk denne siden: https://billigpakke.no/sende-til-usa

 

 

 

Pakke.dk
Rated 4.5/ 5 based on 215 reviews at Google+