Send Fra
Postnummer
Til
Postnummer
Antal
Stk
Vægt
Kg
Længde
Cm
Bredde
Cm
Højde
Cm

Det tager kun 1 minut

Send Fra
Postnummer
Til
Postnummer
Hvad vil du sende?
Privat forsendelse?    Ja    Nej
Læsse-udstyr tilgængelig(fx truck)?    Ja    Nej

Det tager kun 1 minut

Send Fra
Postnummer
Til
Postnummer
Antal
Stk
Typer
Send Fra
Postnummer
Til
Postnummer
Emballage
Kg
Send Fra
Postnummer
Til
Postnummer

FORTÆL OS VENLIGST MERE OM DIN FLYTNING

Send Fra
Postnummer
Til
Postnummer
Venligst indtast samlet vægt
Kg
København  -   London 1 dag/1 kg 275,-
Århus  -   Birmingham 3 dage/10 kg 363,-
Odense  -   Manchester 3 dage/50 kg 600,-
London  -   Aalborg 3 dage/20 kg 750,-
Liverpool  -   København 3 dage/100 kg 1744,-

Send pakke til England

Fragt til England

Skal du have en pakke til London med, når vi nu alligevel tager turen? Den kan være fremme i morgen inden 12:00, hvis du bestiller inden chaufføren kører sidste tur i dag. Udfyld prisberegneren med det samme, og få en London pakke pris på få sekunder. Alt med levering London kan vi have fremme på under et døgn på hverdage. Det kan synes paradoksalt at en almindelig pakke fra Århus til Aalborg som regel tog noget længere med det gamle Post Danmark, men den er god nok. Vi henter i dag den fragt London skal modtage i morgen, hvis tid er en prioritet. Skal det gå endnu hurtigere er det også muligt. Med kurerservice rammer din pakke London så hurtigt som det fysisk er muligt for en kurer at tage turen. Hvis det er vigtigere, at det er billigt, så kan vi også godt tage os lidt bedre tid, og give stærke priser på alle typer forsendelse til England, da kategorien ‘Forsendelse England’ hos os er en bred vifte af forskellige typer fragt til England. 

 

Post, pakker og paller - alt kan sendes til England med Pakke.dk

Hvis det er en forsendelse England kan klare, så er det som udgangspunkt en forsendelse som  pakke.dk kan klare. Skal du flytte til England? Så er du i gode hænder. Vælge fanebladet Flytning i Prisberegneren, og du får et tilbud på få sekunder. Vi har stor erfaring med flytning London er blot et af mange steder, og hvis du vælger en flytning til London med os, kan du drage nytte at vores erfarne eksperter. Shipping er også en del af de ydelser pakke.dk tilbyder i dag, uanset om vi snakker Container Shipping London, eller blot et par paller. Ring til vores Trustpilot-roste kundeservice, og høre mere på 70201704, hvis du har brug for at tale med en ekspert før du bestiller din England Transport. 

Med andre ord kan vi hjælpe dig, uanset hvilken type fragt til England du har behov for - send pakkepost England, send post London, flytning London, shipping London, you name it, send hurtigst og sikkert eller billigst og sikkert, uanset - send til London nu, og følg forsendelsen hele vejen på pakke.dk.

 

Send til England billigt - HELE England

Det vi tilbyder er ikke et storbytilbud - vi sender til hele landet. Det der gælder for London gælder også for resten af landet med vores England Levering, og du vælger selv kategorien:

 

 • Send post England
 • Hvad koster det at sende en pakke til england 
 • Send pakke England pris
 • Pakke til England pris
 • Send paller til England
 • Flytning England
 • England Shipping

 

Selvom vi hedder pakke.dk, så er samarbejder vi med alle de største fragtvirksomheder i verden og leverer både en kvalitet og et udvalg der kan opfylde ethvert fragtbehov, så det står dig frit for at vælge, alt fra et lille brev til en 40 fods container til England Fragt betyder for os at at vi kan transportere for dig. Så når du googler send pakker England eller pakke til England pris så kan vi godt hjælpe dig med at sende din pakke til England billigt og hurtigt, men hvorfor stoppe der, når vi kan hjælpe dig med en verden af muligheder.

Svensk?

Är du svensk och söker information om paketpost eller från till USA? Besök sedan den här sidan: https://billigtpaket.se/Skicka-till-USA

Norsk?

Er du norsk og ser etter informasjon om pakkepost eller fra til USA? Så besøk denne siden: https://billigpakke.no/sende-til-usa

 

 

 

Send billigt til England London

Samarbejdspartnere

send til USA FedEx fragt fra USA forsendelse USA

Hvad siger kunderne?

 • Det sparer os en masse administrativt arbejde hver dag, at Pakke.dk er en pålidelig og billig løsning til vores vigtige og voksende logistik behov

  Jens Skjölstrup, CEO
  UltraAqua

  UltraAqua

 • Pakke.dk er vores portal til at finde de billigste fragtpriser. Sammenligner nemt porto priser og leveringstider fra UPS, DHL, Fedex og Postdanmark osv. Vi vælger dermed altid den bedste løsning til vores pakkepost.

  Hans Verner Jepsen
  Tippy A/S

  Tippy A/S

 • Pakke.dk har som de første gjort fragt og forsendelser både nemt og overskueligt.. Genialt redskab til overblik over fragtomkostninger og bestilling.

  Torben Mølbjerg Larsen
  Dansk Bilglas

  Dansk Bilglas

 

Et øjeblik

DHL

 

Fejl i indtastning

Ret de felter der er markeret med rød for at fortsætte

×
Fejl i indtastning
Du har desværre indtastet symboler eller tegn vi ikke accepterer du skal rette eller slette følgende.

×
Log på

Indtast din email og dit password for at logge ind på siden.

Ønsker du at blive oprettet som kunde skal du blot indtaste din første forsendelse
Når vi har modtaget dine første bestilling er du automatisk oprettet som kunde

Glemt dit password ? klik her

×
Log af

Du er nu logget af fra din konto
Det er sikkert at forlade din computer

×
Glemt kode

Glemt dit password ? klik her

×