Pakkelabel Postnord

 

Hvis du ejer en webshop, så har du med garanti hørt om vigtigheden af at leveringerne når frem i tide, og med en god service. Og vi kan vel også alle nikke genkendende til, hvor vigtig leveringen er for helhedsoplevelsen af en onlinebutik.

Inderst inde ved vi jo nok alle sammen, at det ikke er webshoppen selv der kører ud med varerne, men alligevel har vi en tendens til at sammenholde den service vi oplever ved fragtmanden, med den overordnede oplevelse af at handle på en given webshop.

Lad os antage at du på et tidspunkt har købt en vare på nettet, og at leveringen blev forsinket. Måske nåede du ikke at modtage pakken i tide til fødselsdagen? Eller til jul? Der er nok en ret stor sandsynlighed for at du vælger en anden webshop, næste gang du skal bestille en pakke. Er der ikke?

Dine kunder er nøjagtigt ligesom dig. De ved godt at det ikke er din skyld, hvis leveringen ikke når frem i tide – men det påvirker stadig folks tillid til din shop. Derfor er det meget vigtigt at du omhyggeligt vælger hvilken fragtmand du skal bruge til dine ordrer. Skal du købe pakkelabel fra Postnord? Eller hvad med GLS? Eller måske ingen af dem?

I sidste ende handler det om hvad din egen fornemmelse er for virksomheden, og hvilke oplevelser du tidligere har haft. Her hos pakke.dk blander vi os ikke i hvilket fragtfirma du bruger – vi tilbyder simpelthen blot en service, hvor du er sikret at få de bedste priser på dine pakkelabels – hver gang.

Hos os synes vi at det skal være nemt at få dine ordrer ud til kunderne. Derfor har vi også gjort det let at finde de bedste priser. Du bruger simpelthen blot vores online beregner, indtaster nogle få detaljer om pakken – og så får du hurtigt en prisoversigt fra de forskellige fragtfirmaer i vores database. Her bliver det pludselig let at skulle købe de rigtige pakkelabels fra postnord priser, eller fra mange af de andre fragtfirmaer i vores database.

Ofte er der rigeligt at se til når man driver butik – hvad enten det er online, eller i fysisk form. Derfor kan det også ofte være fristende at blive ved med at gå tilbage til de “gamle vaner”, uden at undersøge om det er muligt at spare penge. Men hvis du optimerer dine fragtomkostninger, kan du hurtigt få hævet bundlinjen i din virksomhed. Hvis du eksempelvis sender 50 varer om ugen, så kan en besparelse på 5,- pr. Pakke give dig et “overskud” på 13.000 kroner om året – uden at du forringer noget som helst i din virksomhed, eller bruger yderligere penge på investeringer.

Hvis du i dag er vant til selv at undersøge priser på eksempelvis pakkelabels fra postnord, så kan du ved at benytte vores service, både spare tid og penge i din virksomhed – uden at gå på kompromis med din service. Dét synes vi er smart!