Sender du med Post Nord?

Så se følgende tips…

Nogle gange kan der være rigeligt at se til, når man driver virksomhed. Derfor er der heller ikke altid tid eller ressourcer til at man kan sætte sig ned og undersøge, om man nu også får mest for pengene. Og det er i virkeligheden ikke så sært, for når man ser på de udgifter man har ved at drive virksomhed, er listen lang.

postnord-logo_noback_500x150px

Der er markedsføring der skal betales. Internet, telefoni, forsikringer, lønninger, revisorer og meget andet. Og nå ja, så er der jo også lige fragten der skal klares i ny og næ. Og ofte kan det være tidskrævende nok i sig selv, at sætte sig ind i hvilke udgifter man har i virksomheden – men når man skal ud og sammenligne priser direkte hos leverandørerne, bliver det blot endnu mere tidskrævende. Derfor har vi gjort det enkelt og nemt at sammenligne priser på forskellige fragtfirmaer her på pakke.dk – så slipper du i hvert fald for én af hovedpinerne.

Et af de største fragtfirmaer herhjemme er naturligvis de gode gamle postnord. Hver eneste dag stoler mange virksomheder på at postnord kan levere deres pakker til tiden, og til en overkommelig pris. Men er du sikker på at du har de bedste postnord priser. Ofte er det ikke en one-size-fits-all, og der kan være stor forskel på om du skal bruge containertransport, pakketransport, dør-til-dør levering og meget mere.

Find de bedste postnord priser

Ofte kan det være svært og tidskrævende at finde de rigtige priser på fragten. Men her hos os har vi gjort det ekstremt let at finde ud af hvad det skal koste. Og det er faktisk ligegyldigt om det kun er en enkelt leverance du skal finde prisen på, eller om du leder efter større og længerevarende aftaler. Et godt sted at starte er på vores beregner. Hvis du blot skal have fragtet en enkelt pakke, eller har flere pakker med samme dimensioner, så kan du indtaste pakkens oplysninger – og så finder vi de bedste priser. Her er du også sikret at de postnord priser du finder er de billigste.

Sammenlign priserne ofte

Jo oftere du sammenligner priser, jo sikrere er du også på at få de bedste. Vi forstår godt at det giver mere arbejde for dig, men heldigvis kan du lette arbejdsbyrden ved at bruge vores platform. Et alternativ kan være at låse dig fast på en god aftale, men det kræver ofte at man køber flere pakkelabels ad gangen. Det behøver dog ikke være et problem, men kræver lidt tilvænning. Du kan med fordel gennemgå dine ordrer, og se hvilke pakkestørrelser du tidligere har haft behov for – og så lave en fordelagtig aftale med en størrelse der passer til din gennemsnitsordre. På denne måde kan du eksempelvis få billigere postnord priser, da du forudbestiller flere labels – men du slipper også for at bruge mere tid end højst nødvendigt.

Hvis du er i tvivl om hvilken løsning der vil være bedst for dig, og hvis du vil høre om dine muligheder for at få en endnu billigere fragt til dit firma, så husk at vi gør meget ud af at give alle vores kunder uvildig rådgivning – og det betyder i sidste ende at du får en så god løsning som muligt, med dig i fokus.

Sverige og Norge

Sender du pakker fra Norge kan du benytte Posten og vil du sende pakker i Sverige er Postnord tilsvarende services.