Pakkelabels

Uanset om du bestyrer en fysisk butik, en webshop, eller om du blot sender reservedele internt fra den ene afdeling af din virksomhed til den anden, så giver det altid god mening at sørge for at få så hurtig og effektiv en fragt som muligt – vel at mærke uden at det er noget der skal komme til at koste dig en formue.

Her på pakke.dk har vi gjort det til vores absolutte kerne-forretning, at levere de bedste priser på pakkelabels. Det betyder at du i det mindste får én mindre bekymring i din virksomhed, for vi ved at der er rigeligt at skulle bruge tid og kræfter på.

En af de største fordele ved at bruge os som din samarbejds- og sparringspartner er, at vi træder til som en uvildig lille hjælper. Vores job er udelukkende at sammenligne priser og ydelser fra de forskellige danske fragtfirmaer, så her kan du altid være sikker på at vi forholder os til kolde og konkrete facts.

Måden det fungerer på er ganske simpel. Du indtaster hvad dit behov er for dig og din virksomhed, og så sørger vores algoritme for at finde de bedste (og billigste) pakkelabels til dig. Herefter kan du selv bestemme hvilket fragtfirma der passer bedst til dig og dine behov. Vi blander os nemlig ikke i hvilke samarbejdspartnere du vil benytte dig af – vi går kun op i at levere dig de bedste tilbud til lige præcis det du har behov for.

Vi har mange års erfaring i at formidle fragt til de danske virksomheder, og lige netop derfor er du også altid sikret at du får de bedste løsninger hos os. Vi ved hvor vigtigt det er, at de fragtmænd der besøger dine kunder, afspejler din virksomheds høje serviceniveau. Derfor finder du altid kun de mest velrenommerede og erfarne fragtmænd i Danmark. Dog anbefaler vi naturligvis altid at du vælger dem du har det bedst med, og som du tidligere har haft gode erfaringer med. Vi sørger blot for at skaffe dig de bedste priser!

I vores beregner finder du nogle af de mest hyppige størrelser og vægtklasser, men skulle du have behov for andre størrelser, eller har nogle tungere ting du skal have fragtet, så er du altid velkommen til at kontakte os personligt, hvorefter vi naturligvis vil gøre alt i vores magt, for at skaffe dig et godt tilbud på din fragt.

Vi ser frem til at levere billige pakkelabels til dig og din virksomhed i fremtiden, og håber at du finder et tilbud der passer til dig. Skulle du have behov for noget der falder udenfor kategorierne, er vi også lette at få fat i, så vi kan tage en mere individuel snak om hvad du har behov for.